- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
ez a cm 7.2.0-RC1-i8120 rom hogy müxik a 845-ön?
-
Tatyla
őstag
ehhez a Fresh Zodaic 5.2-höz adna valaki linket?
köszi előre is -
Tatyla
őstag
Appbrainröl nem tudok frissíteni már vagy 3 napja mindig sikertelen letöltést ír,ötlet?
-
Tatyla
őstag
a telefon nem ébresztésre visszatérve,én is jártam így hogy nem ébresztett a telefon hanem amikor véletlen felkeltem megnéztem mennyi az idő akkor frissített be és abban a pillanatban meg is szólalt az ébresztő.
ez kétszer fordult elő de tapasztalat alapján arra jutottam ezt akkor csinálja a telefon ha több napig nincs rebootolva a készülék.
ezért inkább max 2 naponként újraindítom és azóta nem volt ez a probléma. -
Tatyla
őstag
utóbbi pár napban spontán kilép a sim kártya és kéri hogy üssem be a kódot,a sim kártya viszonylag új,mi okozhatja ,esetleg rom újrainstall segítene talán valami program miatt van?
-
Tatyla
őstag
haverom hogy leakciózták a Samsung Galaxy 3-at vett egyet,hát amilyen nagy a kijelző olyan hatalmas a telefon majdnem 2x akkora mint a 845 vékony de óriási majdnem egy tablet
-
Tatyla
őstag
48 óra után leesett az aksi 3%-ra egy telefonálás után de mikor rátettem az usb töltésre egyből 41% lett,ez mitől van?
-
Tatyla
őstag
most az aksim különösen jól bírja péntek délután töltöttem fel és most jelenleg 51%-on van éjjel nappal be van kapcsolva,tomao 1.9-es synthezise van fenn eddig ez bizonyult a legjobb romnak számomra.
-
Tatyla
őstag
van mar uj gyari rom?
Lasy van kulon 710-es rom?
-
Tatyla
őstag
amiota fenn van a 729-es rom az aksi egy ejszaka alatt 20%-ot merult,lehet vissza is teszem tomao 1.9-es romjat.
-
Tatyla
őstag
na most tényleg pánikba vagyok
a kálváriám ott kezdődött mikor felraktam a maláj romot meg a teáscsészét és rájöttem mégse tetszik
azóta nem tudom az eredeti voda romot se felrakni ha rootolom és felrakom mondjuk tomao 1.9-es rom-ját sorba jönnek elő a hiba üzenetek majd annyira hogy már a névjegyzékből se lát semmit
valahogy hardveresen vagy valamilyen megoldással tudom resetelni a telefont hogy legalább a gyári romot vissza tudjam rakni?kérem az itteniek segítségét mert megüt a guta...
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #7110 üzenetére
telefonról elérem,ha rádugom az usb-re akkor nem engedi hogy belépjek az sd-re mindig az az opció ugrik fel hogy usb csatlakozó kikapcsolása...
tomao 1.9-es rom-ja de eddig ezzel jó volt csak amióta bekavartam magamnak a maláj rom-al azóta nem akarja az igazságot..
-
Tatyla
őstag
a másik nagy gondom hogy nem olvassa most már az sd kártyát,vagyis nem lehet hozzáférni a lemezhez ezt mi okozhatja?
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #7105 üzenetére
és más nandroid backupját fel tudom tölteni vagy csak sajátot,mert én nem csináltam előtte sajnos?
-
Tatyla
őstag
nem tudom visszarakni a maláj rom után az eredeti voda romot félúton fail-det ír,mit tegyek?
-
Tatyla
őstag
mégse jött be a teáscsésze na most visszaraknám tomao 1.9-es rom-ját ,ha a maláj kernel volt fenn újra kell superbootolni vagy nem szükséges hogy 633-on ketyegjen?
-
Tatyla
őstag
valaki segítene?
felraktam a teáscsészét de most nem látja az internetet,nem kapcsolódik mit kell beállítanom meg hol hogy ismét lássa?
gondolom a vpn vagy mi?
voda 100 plus surf csomagom van ha ez az infó szükséges... -
Tatyla
őstag
appbrainröl hogy tudok vásárolni?
-
Tatyla
őstag
felraktam ezt a tomao féle1.8-at és azt írja ki hogy a com.google.process.gapps alkalmazás váratlanul leállt ,ötlet?
-
Tatyla
őstag
na sokadik rom variáció után most egyenlőre ez marad az én kék mániámmal
:
tomao 1.7 rom-ja +Lasy blue dolgai
-
Tatyla
őstag
ööö hogy van az hogy a menü is áttetsző nem csak az asztal mert most nem tudom visszahozni?
-
Tatyla
őstag
az sd kártya formázás megoldotta a problémát nem maradtak ott a régi dolgok már
-
Tatyla
őstag
felraktam tomao 1,7-es rom-ját wipe megvolt mint eddig mindig új rom feltétele előtt de rajta maradtak mégis azok az appok amit én még az előzö romnál felraktam csak most nem működnek ez miért van?
-
Tatyla
őstag
tomao synthezis romjánál másnak se megy a digital pad a manuális vagy én basztam el valamit?
-
Tatyla
őstag
nekem ebben az uj tomao romban nem jo az analog kurzor
-
Tatyla
őstag
tomao 1.5 extreme romját használom és most a handcent sms beadta az unalmast,hiába telepítem újra hibával leáll,megoldás?
-
Tatyla
őstag
OC-t hogy tudom uninstallalni?
-
Tatyla
őstag
R2D2 bootanim nincs meg véletlen valakinek?
-
Tatyla
őstag
Valaki mondta, hogy van Lasy blue romjához fehér óra, mert nekem fekete maradt. Megoldás?
-
Tatyla
őstag
nekem eddig a Meridian jött be és nem is húzza az aksit
-
Tatyla
őstag
ha a fozott romot lecserelem a gyarira majd vissza eleg rootolni meg wipe vagy formazni es patricionalni is kell?
-
Tatyla
őstag
volt már a topikban róla szó hogy az esetleges automata frissítések miatt ami pl. az időnél van és egyéb folyamatos netkapcsolat stb...
nekem személyes tapasztalatom hogy nem szabad pl. GOTO-t használni és a set.cpu-t is lehet nélkülözni és én használom a key.assing-ot is,természetesen ha böngészel,játszol és telefonálsz merül a telefon de átlag használattal nekem két napot bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest