Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fonyod
tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék segitséget kapni a mesterektõl. A kis 845-m második telefon lett és megkértem a vodától a függetlenitéshez szükséges kódot. Meg is kaptam egy sok számjegybõl álló számsort - persze nem ingyen.
Szóval hova kell azt beirni és hogyan? (Ha a számsort beirom a tárcsázóba és rányomok a hivás gombra, azt irja, hogy hibás hivószám. Gondolom kell valami a számok elé vagy utân, ami alapján látja, hogy nem telefonszám - de mit?) -
Fonyod
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget!
Eddig Slyking romját használtam, meg voltam elégedve, ezért feltettem az (eddigi) utolsó update-et. (19) Ezzel nincs is gond! Indítás után - vagy ujraindítás után - azonban feldob egy ablakot (még a PIN kód kérése előtt), ahol a SIM kártyától való függetlenítésre szolgáló kódot kéri. A szövegmező alatt az "Elfogad" vagy "Elutasít" lehetőséget lehet választani.Tudja valaki, hogy mi ez és ha az, amire én gondolok, akkor, honnan lehet ilyen kódot szerzni?
Köszi!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a szakiktól! A telefonomon Slyking féle rom van, amivel eddig meg voltam elégedve. 1-2 napja azonban az opera mini nem hajlandó elindulni, folyamatosan azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni az internetre, ellenőrizzem a beállításokat. Próbáltam wi-firől is és szolgáltós internetről is, de semmi!
(A telefon kapcsolódik a netre, mert a másik böngésző, e-mail, internet telefon stb. működik, sőt a Play Árúházba is be tudok lépni.Próbáltam frissíteni az opera minit, le is töltöttem az áruházból, de indításkor az is azt az üzenetet küldte, mint a korábbi.)Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Láttam az XDA oldalán, hogy Slayking csinált egy ICS Béta 4 verziót, amely CM9 alatt fut.
Ezzel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy kipróbálta-e már valaki ezt a Béta 4-es verziót és ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Illetve arra is kiváncsi lennék, hogy van-e valami változás a rom felrakásával kapcsolatban? (CM9 = másik recovery?)Köszönöm!
-
Fonyod
tag
válasz
RaZroX #14527 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg az akku időről tudsz mondani valamit? Wi-fi csatlakozás, PC csatlakozás (szóval a gyerekbetegségek) tekintetében milyen a rom? Magyar nyelv?
Ja! Csak a 4shared oldalról lehet letölteni? Mert nekem ott a 90 mp elteltével felajánlja a letöltést, de valami sweetIM oldalra megy?! (Vagy az lenne a rom?)
Köszönöm!
-
Fonyod
tag
-
Fonyod
tag
válasz
ducsidu #14272 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom, hogy "ducsidu" melyik romot használja, vagy melyikkel kapcsolatban írta, hogy nem lehet bekapcsolva tölteni, de nálam a slyking féle 10.2-es rom fut a kis droidon és lehet bekapcsolt állapotban is tölteni. (Nálam legalábbis semmiféle gondot nem okozott neki a töltés.)
A wi-fi csatlakozással sem volt semmi probléma, katt és működik, katt és lekapcsol. Igaz én nem a "gyári" energiagazdálkodási kapcsolókat használom.
Nincs probléma a GPS programok használatával sem, nálam három is van telepítve, mindhárom gyorsan és pontosan pozicionált, navigált.Ami negatívum, az az FM rádió hiánya és az, hogy video felvételt sem a romba épített, sem másik programmal nem sikerült rögzíteni.
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Nnnnaaaaa! Sikerült telepíteni a 2.3.5.v13 romot és minden működik! Köszönet azoknak, akik segítettek a tegnapi hiba orvoslásában!
(Bár ők egy másik fórumon vannak!
)
Most már mennek a goggle-s cuccok, tudok telepíteni az SD kártyára, sőt a wi-fi is látja az otthoni ad-hoc hálózatot! -
Fonyod
tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki segiteni a #13078# hozzászólással kapcsolatban?
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem!
Telepítettem a telefonra az Android 2.3.5.v13 romot - sikerült. A gépem fel is ismerte a telefonban lévő SD kártyát, de az írta, hogy írásvédett, így semmit nem tudok feltenni!
Hogyan lehet az írásvédettséget megszüntetni?A másik probléma, hogy a gapps-ok linkjei nem működnek az első oldalon sem és az xda oldalán sem! (HDD DIED! FILES LOST üzenetet küld)
Honnan tudnám beszerezni a szükséges appokat?Köszi!
U.i. Sürgős lenne, mert így nem igazán használható a telefon.
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Egy igen komoly segítségre lenne szükségem a szakemberektől!
Otthon a wi-fi-t egy acer laptop biztosítja, egy huawei usb-s mobil internettel.
A megosztott netet látja a másik laptop, az asztali gép, a Nokia 5800-as telefon, DE a V845-ös telefon nem!Miután mindent kipróbáltam - nagy nehezen - rájöttem, hogy az a baj, hogy az usb modem és a telefon is huawei. (A szomszédban lévő wi-fi hálózatot látja a telefonom, de a sajátot nem)
Kérdésem az lenne, hogy a telefont át lehet-e nevezni? (Azt szeretném elérni, hogy ne azt az üzenetet küldje a számítógép felé, hogy "Én egy huawei eszköz vagyok")Persze, ha tudtok jobb megoldást, hogy csatlakoztatni tudjam az otthoni wifi-hez a piros droidot, azt is szivesen veszem!!!
Köszi!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől!
Van-e lehetőség arra, hogy a G-mailben a betűméretet növelni lehessen, úgy mint az sms beállításoknál? (A beépített gmail fiókot használom, az üzeneteket is megkapom, de amikor megnyitok egy-egy üzenetet, akkor annyira aprók a betűk, hogy szinte olvashatatlan.
)
Ha számít valamit, akkor FZF 5.2 rom fut a telefonon.
Előre is köszönöm!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni a hozzáértőktől, hogy létezik-e már teljes egészében jól működő 2.2-es rendszer a mi telefonunkhoz?
(Vodafone 845)
Olvastam a fórumot és többen azt irták, hogy van 2.2-es rendszer, de nem tökéletes. Ugyanakkor olvastam más fórumokat is és a Mobilarénát is, amelyben leírták - bemutatták a Huawei U8500-t, amely gyárilag 2.2-es rendszerrel jött ki.
(Már kapható is.)
Azt a rendszert nem lehet importálni a mi készülékünkre?
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Találtam egy érdekes cikket a neten, gondoltam többeket is érdekelne: http://www.hir24.hu/it-mobil/210867/androidra-erkezik-a-viber.html
Szerintem ez sokaknak szerezne örömöt!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket, illetve a tanácsotokat kérni! Néhány nappal korábban feltettem a telefonra Skype programot - nincs is vele baj, teszi a dolgát. Észrevettem azonban, hogy ha a névjegyzékből választok ki valakit, aki fel akarok hívni, akkor a telefon felajánlja, hogy "SkypeOut" vagy "Telefonhívás". És ekkor pattant ki az isteni szikra!
Ha ez a telefon ilyet is tud, akkor tud olyat is, hogy a VOIP fiókomon keresztül telefonáljak? (Tudniilik skype creditem nincsen, de más voip szolgáltatónál van feltöltött egyenlegem)
Tehát azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan program (alkalmazás), amely hasonlóan a skype-hoz felajánlja, hogy voip kapcsolattal hívjam a kívánt számot. (Tudom, hogy a nimbuzz-ban és a fring-ben van erre lehetőség, de én nem arra gondoltam.) Hasonlót szeretnék, mint a nokia telefonokon a SIP.
Előre is köszönöm!
-
Fonyod
tag
válasz
Kicsirics77 #9754 üzenetére
Köszönöm! De sajnos nem ez lesz a megoldás, mert úgy semmi nem változott. (Én is erre gondoltam először, de nem!) Valami más trükk kell hozzá!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kéni! A telefonomra telepítettem a Full Sreen Caller ID-t, amiben van olyan beállítási lehetőség, hogy híváskor kimondja a hívó nevét, vagy SMS érkezésekor felolvassa az üzenetet, így vezetés közben nem kell nézegetnem a kijelzőt.
Ez jó is, csak az a baj, hogy a magyar nyelvet nagyon nem ismeri.(Angol, spanyol, német, francia megy neki, de a magyar....) Keresgéltem a neten és találtam egy SVOX Hungarian female apk-t, amivel állítólag "meg lehet tanítani" a kicsikét magyarul.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan és hová kell betenni ezt az apk-t, mert az én telefonomon a "Nyelvek hozzáadása" menü sötét (inaktív), a telefonon lévő SVOX mappában pedig nem apk kiterjesztésű fájlok vannak.(A telefonon Leito 1.5 rom van.)
Remélem érthető, hogy mit szeretnék!
Köszönöm!
-
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Egy kicsit le voltam maradva a fórum olvasással és a rom frissitéssel, de pótoltam! Most a Leito féle 1,5 rom van a piros droidomon, amivel elégedett is vagyok. Valami viszont nem tetszik! Az otthoni hálózatomra (ad-hoc) nem kapcsolódik, sőt nem is látja.
Nálam egy laptopról van megosztva a net és a másik gép, valamint a Nokia 5800-as telefon látja is, csatlakozik is, de a droid nemVan valami megoldás? (A laptopon XP van nem win7)
Köszi!
-
Fonyod
tag
Köszi!
Akkor mire is jó ez? Nekem az 1.3.2 rom van fent, az nem lett magyar, a később telepített programok nem lettek magyar nyelvűek, a nyelv választásnál nem jelenik meg a magyar - akkor mit befolyásol ez a more locale program?
Bocs, hogy értetlenkedek, de nem igazán értek hozzá!Köszönöm!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Szeretnék egy kis segitséget kérni! Néhány oldallal korábban olvastam, hogy "more locale" program segithet a telefon nyelvezetén. Letöltöttem a marketről, meg is van, ha elinditom akkor a listában szerepel "magyar (Magyarország) hu HU N/A" mellette zöld szinnel "Custom Locale" felirat. Erre a zöld feliratra kattintva megjelenik a "Languege: hu, Country: HU és valami ISO felirat. Választani csak azt lehet, hogy "Set" vagy "Cancel". Én a "Set" gombra böktem.
Hát nekem ezek után nem lett magyarabb a telefon nyelve, illetve a beállitások - nyelv és billentyűzet - terület kiválasztása - nyelv és régió részben továbbra sem jelenik meg a magyar.Van valami trükk, hogy működésre birjam? (Legyen magyar nyelv választási lehetőség)
Ja! Légyszives szájbarágósan, mert nem értek angolul - nekem még bőven az oroszt kellett tanulnom az iskolában!Köszömöm!
-
Fonyod
tag
Igazad van, de ha jól tudom, akkor éppen az az ujitás benne, hogy "beszél" is. (Bár nem beszélek angolul, de hogyan forditanád azt, hogy text-to-speech? Én azért gondoltam, hogy ott lehet beállitani, illetve a pluszban letöltött svox file-ban francia, német, angol, amerikai angol, spanyol és olasz nyelv van. Arra gondoltam, hogy ezek nem a képek megjelenitéséhez kellenek)
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Két kérdésem lenne, biztosan tudtok segiteni!
1. Feltettem az uj Full Caller ID-t, aminek a beállitásaiban van lehetőség arra, hogy "beszéljen" is. (Text-to-speech - ebben én az incoming calls-t pipáltam ki. Gondolom itt kéne neki kimondania a hivó nevét. Próba - nem beszél!Vissza a beállitásokba, check for text to speech - ez felvitt a marketre, ahonnan letöltött egy file-t, majd kiirta, hogy telepiti az SD kartyara. OK! Újabb próba - nem beszél!
) Hogyan lehet szóra birni?
2. Mi az a "JIT" és mire jó?
Köszönöm!
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget kérnék! Korábban már kérdeztem, de akkor nem volt válasz - hátha már van valami "fejlődés"....
Szóval: adott egy laptop, amin mobil internet van. (Huawai modemmel)
az internet a laptopról meg van osztva (wifi)
ehhez egy ad-hoc, nyitott (WEP nélküli) hálózatot hoztam létre a laptopon
a hálózat működik, a másik laptop és a nokia 5800 telefon látja, kapcsolódikÉs itt kéne segitség - a v845 telefon nem látja és nem kapcsolódik a hálózatra!
Tud valaki valamilyen megoldást? (A néhány oldallal korábban irt megoldás nem jó, az csak win 7 alatt fut, nálam pedig XP van, illetve a telefon beállitásai valószinűleg jók, mert más nyitott hálózatokat (hot spotokat) látja és kapcsolódik is)
Előre is köszönöm!
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy a setcpu programot használja-e valaki? Ha igen, akkor milyen beállításokkal? (Úgy tudom ezzel a programmal lehet "húzni" a processzort, de meddig? Mi az amit még elbir és nem teszi tönkre a telefont?)
Köszönöm!
-
Fonyod
tag
Ha esetleg valaki szeretne javítani a fényképező részen, annak ajánlanám a zoom pro nevű programot (ha még eddig nem került szóba)!
Max 5x zoom (kézzel állitható)
tucatnyi beállitási lehetőség
képszerkesztés
animáció
stb, stb. -
Fonyod
tag
Én egyenlőre nem vállalkozom a saját rom készitésre, de ha valaki "összeütne" nekem egy olyat amiben az a kezdőasztal van, mint a gyári programban (sajnos a nevét nem tudom) az jó lenne. Most az 1.3.2.-t használom, de elég sok helyen angol, ami nekem nem megy, így jó lenne a teljesen magyar program.
Vagy ha valaki lemagyarítaná - az még jobb lenne!Köszönöm!
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy egy kicsit értetlenkedjek! Telefonom egy Vodafone 845, rootolt, 1.3.2 rommal. Megcsináltam az ext2 ext3 áthelyezést, 512 mb helyet adtam az SD kártyán stb, stb.
Ha azonban a telefonon megnézem az SD kártya és telefon tárolás menüpontban a tárhelyet, akkor a belső SD kártya 18,86 MB, belső telefontároló 80,32 MB helyet ir ki.
Szóval hová lett a többi közel 400 MB? Vagy kell még valami program is, hogy a cserélhető SD kártyát használja tárolóhelyként?
Tudna valaki segiteni?
Köszönöm!
-
Fonyod
tag
Esetleg a #1787-re valaki?
-
-
Fonyod
tag
Szia "kelzsoca"!
Tudtommal semmiféle titkositás nincsen! (Ha WEP vag WPA-ra gondolsz, akkor az nincs, tudtommal, de a másik telefonnál és a laptopnál sem kér semmit)
Szerk: lehet, hogy az a baj, hogy a modem is Huawai gyátmány????
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Bocs, az ujabb értetlenkedésért, de most vettem észre, hogy az otthoni (nyilt, ad-hoc) wi-fi hálózathoz nem tud kapcsolódni a telefon, mert nem látja. A másik telefonom és a laptopom látja, kapcsolódik is.
Más hálózatokhoz a piros droid is tud kapcsolódni, csak a sajátomat nem látja. Tudna valaki valamilyen okosságot?
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és mindjárt kérdezni is szeretnék.
Mire jó a Quick Boot és a Superuser Permissio ikon? Illetve mihez kell használni? (Nekem korábban symbianos telefonom volt, azon nem voltak ilyenek)Köszönöm előre is!
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Először is köszönet a segitségért! (Elolvastam a fórumot és sikerült a superboot, a root és fent van az 1.3.2 rom is!)
Nálam nem minden része magyar - ez normális? Nálatok is igy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest