- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaTompa
tag
válasz
bohoc71 #16325 üzenetére
Köszi, de sajnos a linken nincsen semmi.
Megoldottam az usb csatolást, Ez most nekem nagyon gyors, de ha azt mondod az gyorsabb, akkor egy próbát megér. Most olyat kerestem, amit tudok használni nap mint nap. Amit ajánlottál az már fix, vagy csak próbára való? Mi a neve neki?Más kérdés:
Nem tudtok véletlenül valahol ahol vehetek elő-hátlapot. (persze nem a vodafone boltban, és nem annyiért), a kis kutya kicsit játszott vele. (Gyorsan észrevettem, de azért sajnos meglátszik). -
vazee00
tag
válasz
bohoc71 #16220 üzenetére
Ezek nálam egyből kilőve, kipróbáltam azért, de ezelőtt minden fellelhető kalibrációs programmal próbálkoztam, nem segített, de azért köszönöm!
Most ebbe a 2.3 -s v5 romba is van egy kalibrálós program, amit feltettem, itt linkelték nekem. Ezzel sem jutottam előrébb, a képernyő alsó részét nem érzékelte. Android commander -el megkerestem, hogy hova menti a pointercal fájlt, és elkezdtem találomra a fájlban szereplő koordinátákat változtatgatni, aztán kisakkoztam hogy a legjobb. Odáig jutottam el, hogy most már tudom irányítani a telefont, érzékeli az alját, a tetejéből egy keveset nem, nem tudom a task bart lehúzni. Írni se nagyon tudok vele, olyan, mint ha egy félkész rom lenne, és nem lenne megoldva a kalibráció, de a semminél jobb. Ezért is lenne jó, ha ebből a romból valaki eltudná küldeni a fájlt, hátha sikerülne vele megoldani az ügyet.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
bohoc71 #16219 üzenetére
Hali vazee00!
Nem találtam sem az Android Commanderrel sem a Qtadb-bal a fájlt... Feltettem két kalibráló app-ot, remélem valamelyik jó lesz.
[link]
[link] Ha mégsem, akkor tedd fel a működő rom-ot, másold ki pc-re a fájlt, majd amit szeretnél feltenni másold be. Android commanderrel tudod signózni. Itt [link] Kelzsoca leírja, mit hogyan kell csinálni. Bocsi, nem magamnak írtam -
-
ducsidu
senior tag
válasz
bohoc71 #16153 üzenetére
Nálam CWM3.0.0.5-tel 15 percig "Installing Update..."-et írt aztán inkább visszaraktam a Minimal Editiont.
Majd megpróbálom 5.0.2.7-tel isAmúgy Lololololololol is kész van a MIUI-val,de lassú és nem tölti fel. Hétfőn feltölti a javított Froyot, Kedden pedig a gyorsabb MIUI-t
(#16155) Mano_01: A MIUI után szerintem azt is kipróbálom
-
Biga123
addikt
válasz
bohoc71 #15639 üzenetére
Valamiért duplán mentette le a számokat SD re a froyom.. és mikor visszaraktam telóra minden duplán látszott
Azért az is vicces hogy csak 1esével lehet törölni a számoka. mind1 fölraktam 1 Go contacts-ot és azzal rendberaktam..
Import/export oké csak a régebbi romokban ki lehetett választani hogy mi látszódjon teló/sim.
Ezekszerint meg se tudja jeleníteni a simen lévő számokat..csak ha importálom...
azért köszi mindenkinek
-
válasz
bohoc71 #15150 üzenetére
Slyking fórumába van órajelet alapra állító fix, igaz én csak utána próbáltam ki miután bootloopolt, de ekkor is segítenie kellett volna sztem, de más lehet a gond mert én nem szoktam tuningolni, szal húzva nem volt a telo, próbáltam azt is hogy mindent /system /boot /data /cache formattáltam és úgy sem indult.
Akinek megy az nem véletlenül U8110-en próbálja? Lehet hogy a rádió is csak azon működik.
-
válasz
bohoc71 #14657 üzenetére
A hangeszköz elérésénél lehetett beállítani hogy milyen cyanogenmod van alatta, ott alapba a CM7 volt kiválasztva, a freki kiosztást is európára állítottam. Ebben a froyobit romban működik az sd felcsatolása?
Elgondolkodtam azon ha CM7 2.3.x alá portolják a gyári kernelt akkor lehet hogy andorko radio app jával most vígan rádiózhatnánk.
SZVSZ újra kellene gondolni a CM7 fejlesztést a telefon gyári kernelére alapozva, majd andorko radio appját portolni a telóra.A subspyke által 858-ra fejlesztett ICS .29-es kernelt használ ha jól láttam a képeken, akkor a mi telónknál is meg lehet csinálni hogy a gyári kernel legyen az ICS alatt, és lenne esély a rádióra.
-
válasz
bohoc71 #14071 üzenetére
Bevált, mostmár lejön a notibar, viszont mellékhatásként a hárombetűs navigációban a képernyő alján levő gombok elég nehezen kezelhetők, meg a billentyűzeten, bármelyik progiban, gond van a szélső gombokkal. Viszont az pozitív hogy a hárombetűst is simán átpakolta az sd-re, holott a progi nem támogatja.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
bohoc71 #13958 üzenetére
Hmm, nekem eddig még egyszer sem volt ilyen homokorázós nem indulós.
Igaz nekem eddig csak Leito 2.1-e meg slyking 2.3 cm7-e volt fenn a gyárin kívül
Amúgy nekem slyking romjaiban a launcher nem tetszik a LauncherPro nekem bugos volt az Update 5-ben az Update 6-ban meg ez a Zeam rohadtul idegesítő
Asszem maradok Launcher tekintetében az ADW mellett azaz most már megvan belőle az EX változat.@ducsidu (#13950) amúgy azt a romot én nem mertem kipróbálni
De nem csodálkozom a fagyáson, túlságosan szép lenne, ha igaz lennetúl nagyképű szerintem a fejlesztő és ahogy írta nem teljesen szakértő hanem kilesi mit csinálnak a többiek pl: Anryl
-
RaZroX
addikt
válasz
bohoc71 #13900 üzenetére
Ez az a rom amit használok. Szóval pontosan mit is csináljak ? Mert még sosem nyultam bele a rendszerbe
-
Eli_Stone
aktív tag
-
Jacak
senior tag
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
bohoc71 #13688 üzenetére
Android 2.1 Leito féle ROM van rajta.
Nemtom miért így particionáltam talán megszokás, mióta kénytelen vagyok 2 OS-t használni a gépemen azóta mindent kézzel mondhatni a nehezebb úton csinálok az általában tuti kivéve most valamiDe a Link2sd-vel most sikerült átrakni néhány app-ot amit viszonylag sok helyet foglal.
De ezt a Gmail app-ot nem értem miért nem frissít real time-ban vagy legalább közel real time-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest