- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
quailstorm #1259 üzenetére
A partícióhatár semmit nem szel át. Persze, ha a 3 helyett lett 1 partíció, akkor íródhat adat a másik 2 területére is, így lehet, hogy 1-2 file nem lesz visszaállítható.
A GetDataBack meg igenis működik, jól elfut CD-ről is, nekem elég reménytelen helyzetből is szinte minden adatot visszahozott, tényleg nem kamu cucc.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
quailstorm #1230 üzenetére
primary alá nem csatolsz semmit, az önmagában egy egység, ha törlöd a többi partíció érintetlen marad. Ha jól rémlik 4 főpartíció lehet, tehát pl. összesen 4 primary.
Nálad éppen előjött, hogy a 4 főpartíció mellé már nem tudtál kreálni swap-et, ami linuxéknál főpartíció
A logikai partíciót extended/kiterjesztett egységben lehet létrehozni és ide a logikaiból többet is létrehozhatunk.
Na közben gyorsan találtam is egy oldalt, ahol épp ezt taglalják [link]
-
joecontra
addikt
válasz
quailstorm #1227 üzenetére
Én már töröltem Win particiót de nem repültek a logikai partición levő adatok.
Üdv,
J -
KisDre
senior tag
válasz
quailstorm #1221 üzenetére
Hmmm :\ Hát ja, elvileg az lenne a terv hogy a Win helyére, és nem amellé
-
törölt tag
válasz
quailstorm #1207 üzenetére
Egy 12.04.5-ről még van szó. De meglehet, utána tényleg ne lesz már, csak security. De majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #1204 üzenetére
5 év. A Maya azért 2017-ig (tehát mától nézve 3 év), mert az 2012-es.
-
válasz
quailstorm #1178 üzenetére
Mondjuk nem csak az LXDE különbség a 2 disztró között, hanem a Lubiban jóval lájtosabb alkalmazások is vannak összeválogatva (pl az említett szoftverközpont helyett Synaptic és satöbbi), mondjuk Ubuntu alatt is össze lehet szedegetni, váltogatni ezeket, ami már egy kissé melósabb.
-
válasz
quailstorm #1031 üzenetére
Ja, hogy a 11.2-es flash? Persze, hogy nem. Felteszel egy olyat, ami megy, és zárolod...
Az oprendszer többi része ettől még támogatott. A Flash meg amúgy is jobban teszi, ha kihal végre.
A Firefoxot én már nem érzem lassabbnak, mint a krómot. Ha van egy kis ram (512MB) akkor már lehet oda tenni a cache-t is...Játékok, nemtom, nem néztem még.
-
válasz
quailstorm #1023 üzenetére
Van más böngészde, flash meg inkább VGA függő. Nekem megy a 12.04-es Lubuntuval egy Penya M + Intel integrált VGA-n - úgy ahogy. Anyámnál is megy az AthlonXP + FX5200-on.
-
Tamás88
őstag
válasz
quailstorm #964 üzenetére
A laptopomon is Intel vga van benne, igaz 4500M, de az alap vizuális dolgokra nagyon tökéletes, a fullHD videók nem akadnak, ami nagy szó. A másik gépen, amin másik Intel kártya van fullHD-ben (de sima HD) nem lehet nézni, nem mintha bírná, hanem egyszerűen nincs értelme, mivel kicsi a felbontása. Játszani meg úgysem fog (mivel lány használja a gépet).
-
Tamás88
őstag
válasz
quailstorm #960 üzenetére
Pont az XP-t kellene lecserélni, mert már nem támogatott, a Win7-hez meg igencsak gyenge.
-
válasz
quailstorm #949 üzenetére
Hogy meg fognak ezek lepődni, amikor a legújabb csillivilli izé kiírja, hogy sry, XP-re már nem megy fel...
-
törölt tag
válasz
quailstorm #912 üzenetére
Reméljük.
(#913) Tamás88
Szerintem sem kellene. De mégis.
No, de majd megláttyuk! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #893 üzenetére
Nem forráskulti, de egy P3-as géppel böngészni nem egy nagy élmény. P4 is eléggé le tud kalapolni bizonyos weboldalak alatt és akkor még nem is néztünk Yt videókat. Ez van, fejlődnek az igények.
Sdi: mx440. Gyak nem sokkal volt több, mint egy gf2 mx400
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #888 üzenetére
Van egy fx5200 a családban, az mindenhez gyenge ami több mint egy aknakereső.
Ha ezen múlik, ki kell menni a vásárba guberálni valami kicsit újabb agp-s szutykot.
-
válasz
quailstorm #885 üzenetére
FX-re van ^.^ FX5200, az anyám gépével a nagy mák
-
Tamás88
őstag
válasz
quailstorm #556 üzenetére
-
törölt tag
válasz
quailstorm #550 üzenetére
A Windows 98SE támogatása az 2006-ban szűnt meg, de persze ettől még lehetséges, hogy az akkori utolsó frissítések még most is lejönnek, ugyanez áll a w2k-ra is
(#553) hcl: De legalább a Google Play-t nem tiltja le mint sok más gagyi noname gyártó
-
válasz
quailstorm #552 üzenetére
Ezúton üdvözlöm azokat a gyártókat (LG pl. ) akik csak a saját szoftverükön át engedik letölteni a teló sw-iket...
-
válasz
quailstorm #550 üzenetére
Az a pár gigányi szoftver csak elfér a MS-nél
Atom régi Linux disztrók is fent vannak még. -
D4v3
őstag
válasz
quailstorm #523 üzenetére
Köszi! Akkor megpróbálom majd az xfce-t. Kallódik itthon amúgy egy DDR2 333-as 512 ram, nem tudom segítene-e betenni, ha betenném az 555-es mellé vagy csak ártana.
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #528 üzenetére
Nálam ugyanazon a gépen sokkal gyorsabb a Linux Mint és az Elementary OS, mint az Ubuntu. Amíg az Ubuntu gondolkodik valamin, addig a másik két rendszer már megcsinálta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #526 üzenetére
Unityvel használod?
szerk: azért kérdezem, mert főleg a korai Unity kiadások elég lassúak voltak, ha minden igaz. A 12.10 meg szintén korai cucc.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #521 üzenetére
Ezt nehéz elhinni, ott valami gond van. 10 másodpercnél tovább még sosem tartott egy Firefox indulás azon a két P3-as gépen, ami itt van nálam. Van még egy P4 Celeron is, azon még addig sem. Persze nem Ubuntut használok hanem Debiant, ArchBanget ezeken a gépeken, de a te gépednek az Ubuntu se szabadna hogy problémát jelentsen bár nem látszik mennyi ramod van.
Amúgy esetleg próbálkozz a "preload" telepítésével, adaptív előtöltő daemon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #519 üzenetére
Ha gyenge gépet nézünk lassú vinyóval, egy Thinkpad T40-re raktam Debiant KDE-vel. Az se tölt be lassan, pedig a KDE-ben sok eye candyt be lehet kapcsolni.
-
VIPowER
őstag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Ezt nem vitatom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Pont ahogy írod!
-
oszy
veterán
válasz
quailstorm #480 üzenetére
a két program miatt? a 8.1 gyorsabb lehet, mint a 7?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #473 üzenetére
Hmm passz. Mintha Voodoo3 lenne most bent, vagy valami TNT2 szintű kártya, nem tudom. Viszont ha szaggat az ablakmozgás nálad, akkor nincs 2D gyorsítás. Valszeg kell kicsit mókolni a xorg.conf-ban.
cadeyrn: ilyesmivel nem küzdök én sem.
-
válasz
quailstorm #380 üzenetére
Elég gáz, hogy állandóan azt lesse a user, mivel akarják behúzni a csőbe. És elegem van abból is, hogy a munkahelyemen állandóan ezeket a szarokat törölgessem a gépekről. Itthon nincsenek ilyesmik, windóz hiányában
-
válasz
quailstorm #378 üzenetére
De egyre több hivatalos dolog is telepíteni akar minden szemetet. Adobe cuccok McAfee-t... Mondjuk az Adobe-től már meg se lep, de akkor is...
Ez nagyon gáz, hogy minden tele van már ilyen szeméttel. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
quailstorm #309 üzenetére
Tökéletes, a jelek szerint már az 1080p sem gond. Hálásan köszönöm!
Szerk.: És az miért van, hogy az alkalmazás indítása után megnézek akadásmentesen egy videót, de a következő már megint képregény-verzió? Az alkalmazás bezárása és újraindítása megoldja a dolgot újabb egy videó erejéig... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #261 üzenetére
Ez annyiban más, hogy van telepítő és egy kész disztrót kapsz Openbox DE-vel. Szóval az Arch gyorsaságát és megbízhatóságát mindössze 50-60MB ram használat mellett. Cserébe kicsit macerás beállítani a felületet, de legalább jól dokumentált és csak egyszer kell testre szabni.
-
válasz
quailstorm #152 üzenetére
Nem mondtam, hogy ezeken nem megy egy Win7/8.
Csak nem mindenki akar pénzt kiadni érte, ha csak olyanra kell a gép, amire elég a linux is.
-
vinibali
őstag
válasz
quailstorm #75 üzenetére
sajnos az ablakkezelés része elég gyermeteg.
régen ubuntuban minden hot cornerhez mást szabtam hozzá, xfwm alig tud néhányat. compizt próbáltam ráerőltetni, de nem volt az igazi(#81) Bici: AMD oldalon biztos. volt nálam egy régi Thinkpas, alig találtam nonPAE kerneles disztrót. illetve disztró volt, csak letöltőlink nem
-
pomm
tag
válasz
quailstorm #75 üzenetére
Fogalmam nincs melyik flash. Hoztak egy xp-s gépet reinstall után sem ment rendesen a hölgyikének. Mondtam full HW csere, mert ez már egy romhalmaz. Mivel nem volt rá keret, megkérdezték, próbálnék-e valamit tenni. Ekkor javasoltam, hogy egy linuxot feltehetek, aztán meglátjuk. Rákerestem azokra a disztrikre, amelyek elmennek régi HW-n és amolyan next-next tipusúak. Így találtam a Peppermint-re. Feldobtam. Chrome-ot kért a hölgy, feldobtam. Kérte, hogy teszteljem farmerama-ra meg még valalmi ilyen -számomra idegesítő
- játékra. Ment vele. Átadtam, pár hét múlva találkoztam a haverral, akinek a rokona, állítólag áradozott arról, hogy végre nem 4-5 perc bekapcsolás után mire használható a desktop, nem akad semmi, stb. stb...
Én magam nem használom a Peppermint-tet, desktopon -egyelőre- maradok az ubinál, szerveren meg mindig is debian-t használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest