- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"ezt nem váltja ki akármilyen angolszótár vagy a Google Translate"
Egy -- talán nem is olyan magas -- szint után már érdemes az egynyelvű szótárakkal próbálkozni. Angolból nem akármilyenekkel, hanem pl. ezekkel:
Merriam-Webster
Oxford DictionaryTetszik az összefoglalásod.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #1207 üzenetére
Egy 12.04.5-ről még van szó. De meglehet, utána tényleg ne lesz már, csak security. De majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #1204 üzenetére
5 év. A Maya azért 2017-ig (tehát mától nézve 3 év), mert az 2012-es.
-
törölt tag
Most nézem, a Lubuntu LTS az nem Ubuntu LTS, azaz desktopra csak 3 év a támogatás, nem 5.
New Features in Lubuntu 14.04
LTS Support (3 years).
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #1113 üzenetére
Ez pl. disztrófüggő. Én pont tegnap egy dvd-ről futtatott live rendszer alatt csináltam egy liveusb-t Ubuntu 12.04 saját indítólemez készítőjével. Ez pont ugyan olyan formájú liveusb-t csinál, mint a livecd/dvd-k, tehát az első lépés, hogy nyelvet választhatsz.
-
törölt tag
Vagy az /etc/samba/smb.conf vagy /home/teneved/.config/samba vagy /home/teneved/.samba vagy /home/teneved/.a_grafikus_program_neve alatt találod meg a beállítófájlokat. Ha a saját mappabéli fájlokat törlöd, mondjuk akkor, amikor a program még nincs törölve, akkor nem egy tönkrement programot kapsz, hanem egy frissen telepítettel egyenértékűt.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1084 üzenetére
Én spec. egy boltban éppen ma láttam ilyet. És mivel ki van kapcsolva a frissítés, így a cserére felhívó figyelmeztetést sem kapja meg. Rákérdeztem, tudja-e, mi a szitu. Természetesen nem volt a válasz. De egy-két évente átnézeti hozzáértővel, az leszed mindent, ami nem jó, stb., stb. Mondtam, akkor legalább ne bankoljon ilyen gépen, ha jót akar magának. Hátha sikerült ráijeszteni.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1077 üzenetére
A Heartbleed bug szempontjából teljesen mindegy, legális-e az XP, vagy warez, mivel a bugra a legutolsó foltkedd után derült fény. Így 1000%, hogy nem volt javítva. És az elmúlt két évre három és fél hónapra tekintve (amióta a hiba van) szintén teljesen mindegy, mivel egyrészt a legális XP-k is sérülékenyek voltak, másrészt a warez XP sem voltak kizárva a javításokból. Harmadrészt szintén mindegy, milyen eredetű az XP, ha difót benne van a sebezhető könyvtár.
Én is mondtam már tavaly (amikor bazi olcsó volt a Win8) XP-seknek, hogy vegyenek licencet.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1060 üzenetére
Igen, ilyen is van. Meg olyan is, hogy leoltják az ilyeneket. De többnyire kezdőknek szóló topikokban nem ez megy. Csak ha a kérdezőn nagyon az érződik, hogy önmaga nem nagyon akar közreműködni a hiba elhárításában, csak elvárja, hogy más megoldja. Vagy ha eleve támadással kezdi. Esetleg a kettő kombinálva.
Pár éve én is fórumozok.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1058 üzenetére
Microsoft Most Valuable Professional
"Microsoft Most Valuable Professional (MVP) award is given to "exceptional, independent community leaders who share their passion, technical expertise, and real-world knowledge of Microsoft products with others.""
Tehát ez egy olyan adományozott cím, aminél a legfőbb érdem gyakorlatilag az MS-termékek védelme. Mert a nagy tudását megosztja azokkal, akik már legszívesebben inkább a láncfűrésszel esnének a gépnek az MS-termékek miatt.
Mondjuk az "independent" jelző azért sok esetben megkérdőjelezhető. Mert lehet, nem közvetlenül MS alkalmazott, de erősen érdekelt üzletileg.Azt azért remélem, tudod, hogy a nyílt forráskódú világban ez a természetes hozzáállás. Annyival megspékelve, hogy itt még a szoftverek fejlesztésénél is játszik ez a szempont.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1037 üzenetére
"Windows Server változat nem érintett"
Egészen biztos?
The TLS and DTLS implementations in OpenSSL 1.0.1 before 1.0.1g do not properly handle Heartbeat Extension packets, which allows remote attackers to obtain sensitive information from process memory via crafted packets that trigger a buffer over-read, as demonstrated by reading private keys, related to d1_both.c and t1_lib.c, aka the Heartbleed bug.
Platforms: windows (from OVAL definitions) Products: windowsMicrosoft Windows Server 2012 R2
Microsoft Windows 8.1
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Server 2008
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows Server 2008 R2
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows XPXP-ben nekem valahogy van. Vagy default volt, vagy valami programmal települt automatikusan. Gondolom, a későbbiekkel is így van. Az XP éppenséggel ugyebár azért gáz, mert ha default, azon már nem frissül. Kb. 400 millió gépen. De a listából látható, hogy az összes Windows változat érintett.
Különben meg a hisztivel szemben a hiba messze nem olyan súlyos besorolású. Aligha azért, mert az OpenSSL készítői befolyásolták volna a minősítőket.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #935 üzenetére
Én ennél sokkal jobbat mutatok. Itt az is látszik, mennyire súlyosak azok a sebezhetőségek. Ebben igen pocsékul teljesít minden Windows. Pl. a még 1,5 éves se Windows 8-ban 20 9+-os sebezhetőséget találtak eddig, míg a Linux kernelben a nyilvántartás kezdete, 1999 óta 25-öt. Ez látszik a sebezhetőségek súlyozásán is. Ebben a Linux kernel a legjobb 5,4-gyel, míg a Windowsok közül a már nem élő rendszerek a legjobbak, köztük pl. a tegnap óta szalonképtelen XP is jobb, mint az újabbak.
Meg az is érdekesség, hogy az egyik legrosszabb szoftver a sebezhetőségek átlagos súlyosságát tekintve a Microsoft Office.
(#940) hcl
-
törölt tag
válasz
quailstorm #912 üzenetére
Reméljük.
(#913) Tamás88
Szerintem sem kellene. De mégis.
No, de majd megláttyuk! -
törölt tag
Ismerősöm egyetemi licencel két napja váltotta le az XP-t 64 bites Win7 Enterprise-ra. C2D T5450-es proci, 2GB ram, és két nap után dög lassú 7. Amikor frissítés ment, bármi megnyitásához hosszú másodpercek a klikkelésre reagálásig. A keresőbe beütöttem az eszközkezelőt, és míg a lista megjelent, eltelt vagy 5 másodperc. Ezzel ő már így fog együtt élni, de azért az nevetséges, hogy egy ilyen gépen ennyire lomha egy zsír új rendszer. A Firefox két ablakkal megnyitva kiírja, hogy "lassan indul, javítani kéne". De nem az FF lassú, hanem az egész rendszer. Mondtam neki, vegyen bele még ramot, rosszabb nem lesz.
A fenti két oldallal nyitott FF és a WU az alaprendszerrel el is foglalt 1,5GB-ot a ramból. Kicsit sok, B+! -
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #784 üzenetére
Előre be kell állítani, hova akarsz csatlakozni, és utána indítani, nem is csak xrdp, hanem xrdp hostname paranccsal.
Szerk.: No, akkor már megy.
-
törölt tag
válasz
nyisziati #774 üzenetére
"Szerintem idéztem annyi forrást, hogy látszódjon, nem a saját gondolataimat osztom meg."
Az látszik: az erős averziódat próbálod meg alátámasztani célzatosan keresett "bizonyítékokkal". Ezzel sincs baj, én is így csinálom, amikor a Windows ellen kell érvelni. De ha tévedtem, belátom. -
törölt tag
válasz
nyisziati #760 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy a K-Lite fizet(ett) licencdíjat az mp3 és az mp4 után, de mindenkinek ingyen adja. Hát ilyen k.va jó fej céget még az életemben nem láttam. Ez csak pár milliárd dollár bukta lehet a részükről.
Contents of K-Lite Mega Codec Pack
ACM audio codecs:MP3 (LAME) [version 3.98.2]
Azaz azt állítod, hogy a LAME a Linuxban illegális, de a K-Lite-ban nem? Érdekes nézőpont... Különösen a készítők által leírt állítással alátámasztva a legalitását. Szerintem egy kicsit gyúrj még erre!
(#765) tothmaxy182
Vagy ctrl+alt+backspace vagy (ha ez nem működik, mert az Ubuntuban kb. 5 éve lecserélték, akkor) 'Ctrl'+'Altgr'+'SysRq', és újraindul a grafikus felület, ezzel lelőve az összes futtatott programot. Vagy ha ctrl-alt-F1-gyel konzolra mentél, ott bejelentkezel, majdkillall soffice.bin
paranccsal kilövöd a LibreOffice-t. (Azért soffice.bin, mert a leszármazási sor StarOffice>OpenOffice.org>LibreOffice.)
Esetleg van olyan, hogy itt a konzolbanhtop
paranccsal elindítasz egy processznézegetőt, kezelőt. Ebben megkeresed, melyik a csúnya proci, és ott lövöd ki. utána egy sima q beütésével léphetsz ki a htop-ból.
Újraindítani a legritkább esetben kell. Ha kilőtted a rossz procit, akkor a gui-t sem kell újraindítani. Simán
exit
majd actrl-alt-f7 vagy f8 után visszamentél a desktopra.
-
törölt tag
"Igaz, nekünk nincs fotónyomtatónk."
Nekem van. HP Photosmart D5460. És működik.(#743) nyisziati
Site report for www.howtogeek.com
Site http://www.howtogeek.com
Domain howtogeek.com
IP address 208.43.115.82
IPv6 address Not Present
Domain registrar dreamhost.com
Organisation A HAPPY DREAMHOST CUSTOMER, BREA, 92821, US
Hosting country US
Külön neked kiemeltem.Ha innen letölthetek Flash-plugint, akkor jogosan használhatom? Vagy neked closed source==resticted on Linux? Vagy tényleg nem tudod már, miről beszélsz, csak vagdalkozol?
"Akkor linkelek egy forrást, amiből kiderül, hogy a Linux által használt "libdvdcss" egy brute-force támadással feltöri a DVD védelmét néhány másodperc alatt, és így játsza le"
Te legalább a címét elolvastad? Feltűnt, hogy mi az? Mi nem az USA-ban élünk, így itt azok a szabályok nem érvényesek. -
törölt tag
válasz
nyisziati #727 üzenetére
Egy-két professzionális szoftver kivételével (Adobe CS és a szokásosak, amik igazából az otthoni júzerek 99%-nál nem játszanak) tudja ugyanazt. Csak ha tudod, hogy Linuxod van (márpedig elvileg tudod), akkor ennek alapján válogatod meg a kiegészítőket. Kb. ennyi.
"Ja, ez nincs benne a live lemezben"
Miért? Egy Windows telepítő lemezzel mit tudsz kezdeni? F.szt se, a telepítésen kívül. Akkor miért kéred számon a Linux LiveCD-ken? Amúgy pl. a Debiant kiírhatod kb. 9 DVD-re, azon minden rajta lesz, ami neked kell. Az Ubuntu meg úgy települ, hogy kapásból kérdezi, akarod-e az igénytelenek zenei csemegéihez való tömörítési formátumot meg még mittoménmit telepíteni.
Macerásabb? Ugyancsak Ubuntun: sudo apt-get install ubuntu-resticted-extras, akár a LiveCD-n. Ezt Windowson hogy csinálod? Mert ott mit is játszik le alapból a Windows Media Player? -
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #693 üzenetére
Mindezt egy Hornet 900-on való 8 évnyi motorozás után!
Igazából inkább csak annyi volt, hogy akkorra ment természetesen a vezetés. 15 év motorozás (keskeny, középen ülsz, magasabban, mást csinálsz a kezeiddel és a lábaiddal) vs 40 óra vezetés. Nem ugyan az a tapasztalat.
(#699) King Unique
"Mit szeretnek egyáltalán, ha mindent utálnak"
Azt szeretik (szeretnék), ha úgy működne, ahogy hirdetik (vagy ahogy rászoktatták az embereket): csak bekapcsolod és teszi a dolgát. Sosem volt így, de a kapcsolódó termékekkel mégis oda kötötték az embereket. Aztán egyre több termék kapcsolta őket oda, mert másra nem jelent meg.
"A gond ott van, ha nem tudja normálisan (még alap szinten se) használni..."
Ez legalább 80%-a az embereknek. -
törölt tag
"veszel egy autót..."
Öreg fejjel (47) tettem le a jogsit autóra, úgy, hogy valóban sosem vezettem előtte autót. Motort 15 éve, de azért "kicsit" más. Az utolsó órára (vizsga előtt 3 nappal) összerogyott az az autó (diesel Thália), amin tanultam, és vezettem végig. Egy majd' 20 éves benzines Astra volt az alternatíva. 0 szervókormány, kezelőszervek kicsit másképp (pl. a világítás), egész másképp reagáló pedálok, váltó. Jó volt.
Ehhez képest cseppet sem ment rosszabbul, sőt, igazából akkor élveztem először a vezetést.
-
törölt tag
Őőőő.
Én 6.5 éve használok Ubuntut, de alig volt vele bajom. Még a verziófrissítésekkel sem. Csak annyi, hogy az egyiknél kicsit későn kapcsoltam, hogy kevés lesz a / partíció, és menet közben kellett helyet felszabadítani. Menet közben így is volt, hogy már bőven 200MB alatt volt a hely. De lefutott. A hup.hu-n meg trey, az oldal tulaja 2005 óta frissíti az Ubuntuját, minden ilyen váltást dokumentálva. -
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #646 üzenetére
Én még máig nem láttam Windowson olyan buborékot, amelyik a következő verzió megjelenésére figyelmeztetett volna.
Ma, egy VBoxban nevelt XP-nél feljött, hogy meggyújtották a kanócot.De ha verzióugrás lehetősége van, azt a normál frissítéskezelő ablakban is jelzi, de külön. Ha 14.04-ről van szó, akkor alapbeállításban ezt a verzióugrásos figyelmeztetést 2 évig biztos nem kapják meg. Az alapfrissítések lefutnak adminjelszó megadása nélkül, de a kernel frissül, akkor meg kell adni. Döntsd el, ez akkor legyen, amikor ott vagy, vagy megadod nekik. Utóbbinál szigorúan a lelkükre kötni, hogy csak ekkor használhatják.
-
törölt tag
"Akkor ezt a kiegészítőt próbáld már meg hozzáadni a firefoxhoz :"
Most komolyan, kell ilyenekkel jönni?
Te meg próbáld meg ezeket:
PrintPDF
Gnotifier
Kinek nagyobb? Az én apukámnak meg CSÉB-je van.
BTW minek akarnék FF-ből indítani bármi más programot, mikor a menüben egy kattintásra ott van minden cucc?
De erre a Windowson sincs szükség, úgyis bárki elindíthat bármit bárhonnan bármikor. És még csak FF sem kell hozzá.
És a végén colomb2 telitalálata.(#604) emvy
Nyilván a probléma része az egy klikkre frissíthető teljes rendszer is.(#615) EarL 007
Megnyugtató és biztató.(#616) King Unique
De azt azért érzed, hogy ez fordított irányban is így működik: akik Win fórumokon lehülyézik a júzert, mert nem hajlandó ezen egyszerű dolgokat megcsinálni, azok paprikavörös fejjel kelnek ki a Linux ellen, mert esetleg hasonlóan egyszerű dolgokat kellhet azon is megcsinálni. Itt azért felmerül a kérdés, hogy ezek az emberek vajon Windows eladásból és karbantartásból élnek-e?(#617) colomb2
-
törölt tag
Nem a legújabb, de nem is volt fapados újkorában sem:
Samsung NP300e5z
Minden ment elsőre, kivéve az Optimus-os Nvidia. Azt egy időre sikerült belőni (igencsak Linux-szakértő barát több órányi próbálkozása), de egy pár héttel későbbi driver-frissítés kilőtte, így azóta megint nem megy. De ez a legkevésbé a Linux hibája. A rendszer egy Debian Testing XFCE4 felülettel.(#578) VIPowER
Nyilvánvalóan a Windows problémamentessége az oka, hogy a két utolsó Windows topik (7 és 8/8.1) három év alatt egyenként 47k+ és 37k+ bejegyzést ért el. Bár az utóbbihoz hozzáadódik még 50k bejegyzés, mert ez már a második kiadás, ahogy az az első bejegyzésből látszik. -
-
törölt tag
Nálam a cikkbeli "magyarországi" linknél izmir... kezdettel jön be egy oldal még mindig. Ha az egeret fölé viszem, az eredeti cím látszik alul, de erre a törökre megy. De csak a linuxmint.hu/letoltesek/ formában, az alapoldal és a többi link ott jó, de a letöltés link ott is rossz. Az egeret fölé víve ugyanúgy a jó linket mutatja, de klikkelve rossz. https:// formában meg egy éve lejárt biztonsági tanúsítványt jelez az FF.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #356 üzenetére
Ennél azért jelentősen nagyobb esztétikai élményt nyújt. Ilyet sajnos nem lehet produkálni Linuxon. Vagy ha lehet, akkor komolyan meg kell érte küzdeni.
De a metro sem az a Michelangelo-festmény, ugyebár...
A két rendszer között az az apró különbség megvan, hogy egy Ubuntu 12.04 gond nélkül fut ezen a gépen, míg ha MS vonalon mozognék, akkor újkorában már meghalt volna a Vista miatt (Pentium M530, 512MB ram [azóta azért 2GB lett], melyből még a vga is kap). -
törölt tag
válasz
#41133696 #337 üzenetére
"Kérdés: a nem Linux guru felhasználó, akiknek ez a cikk szól például, szerinted kitudja majd adni ezeket a parancsokat?"
Grafikus csomagkezelő (Synaptic): jobb klikk a program nevén: "Kijelölés teljes eltávolításra", "Alkalmaz" (nagy zöld pipa) után: "Teljesen eltávolítandó (a konfigurációs fájljaival együtt)", és OK után eltávolítja. Hogy mik vannak, nem? -
törölt tag
A Maya éppenséggel megy.
Maxnál meg láthatóan nem csak a Linux esik ki, de a professzionális grafikusok között messze sűrűbben használt Mac OS X is. Azaz ha Autodesk cuccokat csak Windowson használhatod teljes egészében. -
törölt tag
válasz
#41133696 #189 üzenetére
Az Androidot inkább nagyjuk. Attól nem lesz Linux, csak mert a virtuális gép alatt Linux kernel fut. Ennyi erővel a gépemen futó Ubuntu is Windows, ha a VBoxban éppen Windows futtatok. Pedig, ugye, nem az.
A Chrome OS is inkább fehő alapú.
Összességében a Google jóval többet használ a Linuxból, mint amennyit hozzátesz. Nagy eséllyel ők is csak annyit, amennyi a virtuális gépük korrektebb futtatásához kell. Tavaly szeptemberi adatok szerint alig 2,4%. Mennyi Androidos telót és tabletet is adtak el? És mennyi a Google bevétele az Android után (nyilván az appokból, nem magából az Androidból)?
Google and Samsung soar into list of top 10 Linux contributors -
törölt tag
válasz
#41133696 #186 üzenetére
"A Netbook láznál volt egy kis remény, hogy majd megdobja."
Volt egy kis hiú ábránd. Aztán az MS az akkor már boltban nem árult XP-t gyorsan töredékáron adta a netbook-OEM-eknek, nehogy megtörjön a vendor lock-in állapot. Éppúgy, ahogy most a Windows következő verziójának ingyenes vagy alig pénzes verziójáról susmorognak hasonlóan OEM-viszonylatban.Nincs driver, nincs piaci részesedés. Így is lehet. Mire normálisan elindultak a grafikus Linuxok, már majdnem 15 éves egyeduralma volt az MS-nek. Utóbbi csak akkor tört meg, amikor az eszköz változott, a PC mellett, helyett előlépett az okosteló, tablet.
cadeyrn írott válaszod meg jól példázza az MS technikáit. Egy ilyen évi 21 milliárd dollár profitot termelő T-Rexszel hogy is szállhatna harcba egy opensource alapítvány? Még a követhetetlen, 5-6 bibliányi oldalszámú OOXML szabványleírását is át tudta nyomni.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #177 üzenetére
De most ne egy alapvetően nem Linuxra írt program Linuxra küszködését hozd fel ellenpéldának! Inkább olyat, ami minden rendszerre egyformán könnyen telepíthető csomagban van. Úgy fair.
Amúgy ha tüzetesen megnézed, pont, hogy a Windows registry hozzáidomítása a Linux környezethez. -
törölt tag
válasz
#41133696 #164 üzenetére
Ha meg csak úgy áll magában, akkor a CPU használat nagyjából a nulla szintre megy le.
"honlapodat elnézve, amiről csöpög az OpenSource"
Sátán! Máglyára vele! Rád lehelte az OpenSource-t, így neked is szükséged lesz egy kis megtisztulásra, hogy utána nyugodt lélekkel fizethesd tovább az MS-adót. -
törölt tag
"Mellesleg magánemberként aki eddig nem váltott XP-ről, az nagy ívben leszarja a támogatás lejártát."
Szerintem ha egy felmérést csinálnál, valószínűleg az jönne ki, hogy az XP-t használók 90+%-a nem is tud arról, hogy ilyen csúnyaság történik a közeljövőben az XP-vel. Ha meg valaki ezek nagy részének Linuxot rakna fel, akkor gond nélkül használná tovább a gépét.(#33) morgyi
Réges-rég van rá megoldás.(#35) adamka16
Regedit-nél sokkal egyszerűbb: ki kell kapcsolni az automatikus frissítést, az IE novemberi (vagy tán decemberi) patch-ét kell külön letölteni, telepíteni, visszakapcsolni az automatikus frissítést, és reboot. Utána öröm és bódottá!(#42) Findzs
Mondjuk ha a fel nem rakott foltokkal be nem foltozott lyukak miatt kb. ementáli típusú tökéletes botnet-alanyt akarsz a gépedből, akkor jó így.(#61) GoodSpeed
Egy átlagdisztró egy átlagfelhasználónak egészen olyan, mint az XP. Ez a Mintre különösen igaz, amint az is, hogy kami nem általánosságban a Linux-világot ajánlotta, hanem egy konkrét disztró egy kiadását, így mentesítve a döntési kényszer és felelősség alól a júzereket.
Az meg marketingsületlenség, hogy 13 év után ripsz-ropsz egyik hónapról a másikra hirtelen annyi ellenőrizni való lett, ami ennyire belassította a rendszert. Egyszerűen elk.rták a lassító algoritmust, így egy "kicsit" túllőttek a célon.
Egy júzer sem az XP, sem a 7, sem a 8 fájlrendszerét nem ismeri. A mappastruktúrát, azt igen. Ha már használta egy ideje. Ha meg valamelyik Linuxszal tette ezt, akkor meg azt ismeri.
De mi is bonyolult egy Linux mapparendszerében? A Home/Saját mappa mit is takarhat, mint azokat a mappákat és fájlokat, amelyek hozzám tartoznak? A rendszermappákat és fájlokat meg szerencsére plusz adott adminjog nélkül nem is tudja b.sztatni, nem úgy mint az alap rg-jogú felhasználó XP-n. Vagy még tán Win7-en is. Amúgy egy ilyen hétköznapi júzer csak úgy saját magától hogy is igazodna el a Windowsok mapparendszerében? Nyilván leírás alapján fog navigálni, ahogy ezt Linuxon is teszi, ha arra van szüksége.Érdekes. Lecsukom a (lent leírt) gépemet, alszik, pm-hibernate parancsra hibernálódik. Miről beszélsz?
(#133) Joci10
Szerintem nincs baj a dual-boot-tal, mert egy élő menekülőút még mindig marad, bár veszélyes.(#140) anulu
A fogyasztói társadalom tökéletes szószólója vagy.(#143) hcl
Nekem konkrétan M530-as van, immár 2GB rammal. Lubuntu 12.04 vígan fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest