- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Den Hadnagy #320 üzenetére
Naszóval
Socket M típusú foglalatba illeszkedő procik jöhetnek szóba.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_MA kurva Intel természetesen variált a csippszetekkel, a 940gml csak 1 mag/533Mhz fsb, a 943 pedig 2 mag/533Mhz fsb-t tudott, a 945GM volt a fullos csippszet.
Tudomásom szerint az ATI nem bohóckodott ilyenekkel, amelyik proci ilyen Socket M foglalatos, az működik. Azaz elvileg a linken szereplő összes proci használható a notiban, nyilván egy bios-frissítés nem árt előtte.
Ez például olcsó, bár 1 hónapja nem volt uppolva: [link]
Figyelni kell, mert sokszor a hirdetők hülyeséget írnak a hirdetésben, keverik a foglalatokat. -
BluEyes
őstag
válasz
Den Hadnagy #320 üzenetére
Socket M típusú foglalatba illeszkedő procik jöhetnek szóba.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_MUppsz, korán ment el, még írom a postot bakker
-
quailstorm
félisten
válasz
Den Hadnagy #310 üzenetére
Nekem ilyen nincs, bug lehet, vagy állítsd meg a videót váltás előtt, lehet háttérbe játssza azt is. AthlonXP-n ilyet nem csinált.
-
Tim82
félisten
-
BluEyes
őstag
válasz
Den Hadnagy #310 üzenetére
A cerkát mért nem cseréled le, 2-3k egy odavaló kétmagos az Aprón.
-
válasz
Den Hadnagy #307 üzenetére
1.46GHz-en nem is lesz jó a zsütüb... 1.7-es Celeron M-en sem jó. 2GHz-es (2600+) asztali Athlon kb. jól viszi 360p-ben...
Szóval teljesen normális az a sebesség. -
quailstorm
félisten
válasz
felejtsd el a bongeszos youtubeot azon a gepen, minitube kliens telepits elvileg van taroloban
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Én is pont ma raktam fel ezt a "Lubuntu" -t és Flash Player miatt pár dolgoz nem tudtam nézni/csinálni (nem tudtam feltelepíteni... peddig letöltötte meg minden, de mégse volt jó...)
Akadozás / egyéb nem tapasztaltam, telepítést követően egyből a TV felbontásra állt fel a rendszer.. (1920x1080)
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest