- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
quailstorm #1230 üzenetére
primary alá nem csatolsz semmit, az önmagában egy egység, ha törlöd a többi partíció érintetlen marad. Ha jól rémlik 4 főpartíció lehet, tehát pl. összesen 4 primary.
Nálad éppen előjött, hogy a 4 főpartíció mellé már nem tudtál kreálni swap-et, ami linuxéknál főpartíció
A logikai partíciót extended/kiterjesztett egységben lehet létrehozni és ide a logikaiból többet is létrehozhatunk.
Na közben gyorsan találtam is egy oldalt, ahol épp ezt taglalják [link]
-
AtHoS
nagyúr
Én 2 gépre pakoltam fel, egyik gépen sem veszett el a D és E partíció. Ez a kettő egy egységben logikaiként vannak felosztva amúgy. Primary volt a winXP partíciója.
Én kézzel alakítottam a partíciókat és nem hagytam, hogy a Mint magának alakítgasson.
Szerk:
Itt jól látható, hogy a legalsó "Valami más" menüpont kell neked: [link]
-
AtHoS
nagyúr
Mint telepítésekor mikor rákérdez a partíció létrehozására válaszd a legalsó pontot. Ott kézzel fogod tudni törölni a win7 partícióját. Ekkor létrehozol egy cserelemezt kb. a memória mérettel megegyező méretben, majd a maradékra mehet a Mint.
Szerk.
Az eredeti "D" partíciót majd csatolhatod Mint alól később
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #1217 üzenetére
Linux Lite viszont gond nélkül települt
Kicsit fapados, kicsit "felhasználóbarátlan", kicsit nem úgy működnek a beállítások (pl. jelszó nélküli vendég fiókra nem sikerült az automatikus bejelentkezést bekapcsolnom - pedig jelszót is beállítottam hozzá utána. Jelszavas admin fióknál nincs gond ezzel), de legalább működik a gépen.
A Mint kezelési kényelemben egy osztállyal legalább felette jár (winhez szokott szemmel nézve
)
FX5500 a VGA, most megnéztem pontosan
-
AtHoS
nagyúr
Nálam egy régebbi építésű gépen (S939 A64 3200+, FX5700 1GB DDR) adta be az unalmast. A tünetekből: live "csökkentett" módban indult csak és itt szoftveres rendert használt. Így működött, de telepítés után nem látni az ablakok tartalmát. Kirak egy szürke ablakot és ennyi. Leállítani sem tudtam ill. a kattintgatások közben fekete képernyőre váltott, ahol hibaüzenetek írogatott ki karakteres képernyőn, majd végleg be is fagyott.
Nézek valami mást - bár aztse tudom mit kellene - annak hátha nem lesz gondja ezzel a hardverrel
-
AtHoS
nagyúr
Melóhelyemen van egy kisebb nyilvános könyvtár, ahol lehetőség van a beeső embereknek /többnyire ált. iskolás fiatalok/ netezni.
XP volt eddig a gépeken, de ha nem muszáj nem költenénk újabb winekre ezen gépek vonatkozásában. Athlon II x2 240 proci + 3 GB RAM + IGP HD3000 a gépek kiépítése.
Az egyik gépre feldobtam a 32bit-es cinnamon-t, ami szépen települt is /most épp csomagfrissítés fut rajta/.
Szeretném, ha korlátozott hozzáférésű fiók automatikus bejelentkezésével nyitna.
Megtaláltam a felhasználó és csoportkezelő beállítási felületet, ahol ki is alakítottam egy guest felhasználót. Abban kellene segítség, hogy milyen csoport szabályokat rendeljek hozzá a korlátozott felhasználóhoz. Eddig beraktam neki a users és a cdrom csoportot az alap guest mellé. Sajna linux ügyben padlón vagyok
libreoffice, képnéző/képszerkesztő, firefox futtatása 90%-ban lefedi a gépek általános használatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest