Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én 2 gépre pakoltam fel, egyik gépen sem veszett el a D és E partíció. Ez a kettő egy egységben logikaiként vannak felosztva amúgy. Primary volt a winXP partíciója.
Én kézzel alakítottam a partíciókat és nem hagytam, hogy a Mint magának alakítgasson.
Szerk:
Itt jól látható, hogy a legalsó "Valami más" menüpont kell neked: [link]
-
AtHoS
nagyúr
Mint telepítésekor mikor rákérdez a partíció létrehozására válaszd a legalsó pontot. Ott kézzel fogod tudni törölni a win7 partícióját. Ekkor létrehozol egy cserelemezt kb. a memória mérettel megegyező méretben, majd a maradékra mehet a Mint.
Szerk.
Az eredeti "D" partíciót majd csatolhatod Mint alól később
-
quailstorm
félisten
Lehet partíciókat tömöríteni linux alól amíg az adat engedi (elveszi az üres helyet) és abból csinálni másikat. Vagy törölni azt ahol a 7 van most és helyére a linux.
A gond ott kezdődik ha a win7 partíciója elsődleges, és az alá rendelt logikai a másik partíció. Akkor bukod az egészet ha a win7 helyére kerülne a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest