Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Lehet én vagyok szerencsés, de nekem még nem volt dolgom Win 8-cal.
"" pedig nem hülye, csak nem érdekli. Neki az kell hogy működjön és kész."
Akkor ne akarja használni... Olyan nincs hogy csak működik, muszáj egy ilyen cucc (számítógép, okostelefon, autó) használatához, hogy ismereteid legyenek róla. (Pl. autó esetében, hogy mit kell bele tankolni? Váló fokozatai mit csinálnak? Miért nem szabad bizonyos esetekben menni mint állat?)"Ez meg addig pont nem érdekel amíg keresek vele.
-
VIPowER
őstag
"Firefoxba mi a nagy szám? ugyan azt tudja Linuxon mint Windowson."
Valóban? Akkor ezt a kiegészítőt próbáld már meg hozzáadni a firefoxhoz : [link]
(#589) Az ismerősök Windows-os gépeit én ápolgatom, tehát tudom miről beszélsz. Konkrétan egy kettő még programot sem tud telepíteni, pedig nem hülye, csak nem érdekli. Neki az kell hogy működjön és kész.
Szkriptet régebben Win alatt írtam, de aztán a feledés homályába merült.(#591) Tisztában vagyok vele hogy nem tökéletes a Windows sem, és lehet csak nekem tűnik felhasználóbarátabbnak mint a Linux (valszeg azért mert ezen nőttem fel).
A driverek. Igen. Valóban nem kell telepíteni párat, bár nálam a 6800GT driverét nem teszi fel a Linux, persze nem nehéz feltelepíteni.
És én nem is mondom azt hogy a Linux rossz, de egy Windows-ról váltónak sok gondja lesz vele, és most ne vegyük ide Syl kollégát, mert nála minden 5 perc "elméletben", a gyakorlatban meg ki tudja. Szerk. (#592) Ok.UI : Puppy alól írtam, kis cukorfalat
-
VIPowER
őstag
válasz
tothmaxy182 #505 üzenetére
Nézd, én nem tudom Nálad mi a gond, nálam is fenn van minden eddig megjelent frissítés, és a sebességével nincs bajom. Lehet Nálad van valami amit ignorálni kellene, de látatlanban passzolom.
-
VIPowER
őstag
válasz
tothmaxy182 #491 üzenetére
Ezt nem is vettem észre : "Még Live módban is 3-szor gyorsabb, mint a rendesen feltelepített XP." Ezen csak nevetni tudok. Bár lehet Neked valami 500-szoros olvasód van. De ezt már csak offként.
-
VIPowER
őstag
válasz
tothmaxy182 #491 üzenetére
Ezt gondolom viccnek szántad : "Az XP gyakorlatilag rögtön indítás után, alapból felzabált 800 Mb-ot..."
-
VIPowER
őstag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
Ezt nem vitatom.
-
VIPowER
őstag
Feltettem ezt az XFCE nevezetű csodapónit, de hogy még azzal is mennyit kellett szenvedni hogy alul legyen a "panel" ami a win-ben a tálca. Szerintem direkt szopatják a windowsról áttérni próbáló usereket.
A lényeg hogy most valóban fürgébb mint előtte, de annyi probléma van még vele hogy már unom. A hangpobléma, a betűk ocsmányak, akármit csinálok 1280×720-as felbontásban pocsék is marad, a Firefox alapból yahoo keresőt akar rámtukmálni, mert természetesen alapból Google nincs (persze meg lehet rendszabályozni), a fényerőszabályozó nem működik, az Nvidia beállításokban hiába állítom be a fényerőt kontrasztot...., minden újraindításnál elfelejti, stb... Pedig én türelmes ember vagyok, plusz kedves vagyok és jószívű (pláne ha iszok).
-
VIPowER
őstag
Oké, azt még megpróbálhatom, viszont más gond is van.
Hibaüzenet nincs egyébként. Az egyik, hogy pattog a hang ha a hangerőt szabályozom (iszonyú idegesítő), a másik meg hogy az a kisalkalmazás amivel "legalább" a fényerőt lehetne állítani nem működik. Viszont a Minitube még az 1080-as videókat is akadásmentesen lejátsza, ami fura. -
VIPowER
őstag
Engem ugyanilyen megoldás érdekelt volna mint ez : [link] De végül is már nem számít. Feltelepítettem a MINT-et, de az XP-hez képest olyan lassú ezen a gépen mint a dög (pedig SSD-n van, a Win nem). Úgyhogy marad ez egyelőre, hacsak nem vesztek nekem egy új gépet, mert a sok sörözés miatt nem jut rá.
-
VIPowER
őstag
Egyrészt leírtad a lényeget hogy "Gyors", egyébként meg ha olvasgatok, akkor kis fényerőn használom, "itt állítva van a színhőmérsékleten is" nagyobb kontraszttal, ha képeket nézek (és itt mezítelen Nőkre gondolok) akkor nagyobb fényerő kell "igazából itt a gamma/kontraszt van állítva", ha pl youtube-on videót nézek, akkor még nagyobb kell. Ez nekem alapvető fontosságú "eszköz" a kényelmes böngészéshez.
-
VIPowER
őstag
Powerstrip van Linuxra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest