- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
Ramses07 #5331 üzenetére
A radik már megvannak. Magicool G2 slimek lesznek, slim akasa 120-as ventikkel. Persze a Magiccol is megéri a pénzét, mert a honlapon fent lévő rajzok még csak köszönőviszonyban sincsenek a tényleges termékekkel. Ez azért bosszantó csak, mert tényleg millimétereken szórakozom, hogy beleférjek a kitűzött méretkorlátba. (Ha a tápot hátrébb tolom kicsit, akkor a corsair sf 450 moduláris csatlakozói pont elférnek a radi fölött - előtt. Pipa! De akkor a fill port-ot kell betolnom a radi csatlakozó kamrái közé. Ott meg kicsi a hely... Heh jó játék ez.)
Nem olyan nagy etvasz tervezgetni. A "papír" mindent elbír. -
mpierre
veterán
válasz
Ramses07 #5327 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem van agymenésem, hogy kis házba kell gépet építeni...
Én ennek állok neki (csak kb elképzelés, mert a vízhűtés alkatrészei adják majd a méretet, de pl a táp se így fog állni, meg pár apróság sem így fog kinézni, csak kb.):
Eredetileg egy corsair 800d-t szabtam volna szét, de az nem fog menni, mert a pumpa helyén akkora lik van, hogy még én is átférek rajta. Így valami spire mATX ház alaplapi tálcája lesz felhasználva hozzá. Váz alu "L" profil, külső meg dibond lemez. Ha kész lesz, akkor egy 264 mm magas helyre kell beférnie kikapcsolt állapotban...
Szerk.: A táptartót már megcsináltam...
-
-
Drizzt01
őstag
válasz
Ramses07 #4566 üzenetére
Én nem tudok ennyire festeni.
Ha használni is fogom, nem képet akarok festeni, hanem színezni. De azért köszi a javaslatot. Egyszer már próbáltam, az unokaöcsémét. Akkor Revell festéket vettem a makett boltban. Azt mondta a hölgy mikor vázoltam hogy mire ís mekkora felületre lesz, hogy elég belőle 3db. Ezzen felül kellett még 7db hogy elég legyen. -
válasz
Ramses07 #3881 üzenetére
Erre volt képes a kamerám
Zenét meg már rég megcsináltam egy játék videóhoz nem akartam tuctuc lopott zenét. Majd jövőre csinálok jobbat. De asszony megígérte, hogy vesz nekem egy jobb kamerát ami normális.
Szerencsére nem említette, hogy harmadik macskáért
Ma hajnali négykor azért még szarrá bombáztam a következő predátort.. Bár nem tudom mi lesz belőle mert a gatyám is ráment erre és a mai napig nyögöm
De nem szedem szét a mostanit az tuti. -
spanglee001
addikt
válasz
Ramses07 #3874 üzenetére
csak az a hatalmas tömeg, csak az ne lett vóna
gyorsan megnéztem mindent, aztán mikor 10 órakkor megindut a tömeg befelé, rohantam a kijárat felé és ennyivolt mára, pedig megnéztem volna még a többi cosplayes csalyszit élőben
élőben FID gépe nagyon komoly, a crysis-al együtt, de a posseidon a képeken volt sokkal jobb, az megvilágítás nem kedvezett neki, de örülök hogy élőben láthattam ezeket a masinákat.
-
Drizzt01
őstag
válasz
Ramses07 #3671 üzenetére
Én is . Egy kicsit össze törtem én is vele , mostanában kezdek újra a szerszámok felé nézni .
A tervek ? Olyasmire gondoltam , hogy mivel nincs benne 5,25 hely , ezért az oldallapot elvágom és ami most takarja a vinyó rekeszeket oda teszek egy plexi ajtót és az mögé egy venti szabályzót meg az aquaerot . -
válasz
Ramses07 #3416 üzenetére
Már vettem fekete körömlakkot csak megint szét kéne bombázni, és nagyon nincs hozzá kedvem. Tartály meg még úgy sincsen. (Bár van itthon 5db, de egyik sem felel meg. Nekem 4 slotos kell és amik vannak 4 slotosak azok 2mm-el rövidebbek. Ez a 2mm meg nagyon látszik a tetején ahol le megy a csati.
Meg vettem egy pumpa vezérlőt is ultra mini cucc. Azt is fel kéne fúrni, szerezni hozzá egy hifi gombot.
Rendesen meguntam mostanában és kockulok.
-
Atke
senior tag
válasz
Ramses07 #3327 üzenetére
Fémnél az sem mindig célszerű....(nitrózás)
mpierre:Elég csak zsírtalanítani, mert a hígító oldja a festéket.
Szerintem szedd le, és csiszold fel durva, majd finomabb papírral, utána zsírtalanítsd, vagy csak mosd le és töröld szárazzal is. Hagyd megszáradni, aztán megint töröld át fújás előtt szárazzal. -
bacsko42
tag
válasz
Ramses07 #3255 üzenetére
Köszönöm, közben akadt még egy kérdésem, szóval fel is teszem. ( bocsánat ha bugyuta, de nem túl sok tapasztalatom van még ilyen téren )
Tehát: Régóta szemezgetek egy olyan szoknyázott kábellel. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek inkább megéri megvenni hozzá az eszközöket és magamnak megcsinálni, ( nem a táp saját kábelét szeretném, hanem egy hosszabbítóét mondjuk ) vagy megvenni valakitől aki árul ilyesmit itt hardveraprón?( itt most konkrétan anyagi hátterű a dolog ) Amit szeretnék megcsinálni: 24pines alaplapi 2x 6 pin vga ( esetleg 2x 8)
Előre is köszönöm a választ! -
-
maláj
addikt
válasz
Ramses07 #3055 üzenetére
na akkor mondom a helyzetet urak
Chieftec Mesh előlapja kivágva, 3 korongom elment rá, a sorját lecsiszoltam szerszámmal (nem túl sokat kellett).
Most tervezem, hogy csak simán fúrjak 4 lukat a ventinek vagy csináljak 1 külön lemezt amiből kivágom a 12cm átmérőjű lukat és magát a lemezt fogassam fel az előlapra ???
-
maláj
addikt
válasz
Ramses07 #3049 üzenetére
én speciel a ház elején levő rácsozatot akarom kikapni hamár 1x a HDD tartó blokkot kiszedtem
-
seniman
veterán
válasz
Ramses07 #2970 üzenetére
Valaki megirigyelte a munkádat,támad a konkurencia
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #2953 üzenetére
OK, ma végre bementem az autósboltba és kicsit félve, mintha valami lackfekete szopóálarc lenne, elkezdtem körülírni a pollenszűrőt... A boltos nézett, próbált típushoz, vagy legalább márkához elvezetni... Teljesen esélytelenül
Egy-két perc után megkegyelmezett: - Nem autóba lesz, ugye?
- uhh, izé, nem...
- Akkor ezek vannak. Mondta és kipakolt egy fél tucatot a gyakoribbakból (opelek főleg)Bakker, 1100 Ft a vékonyabb, 1400 Ft a kb. 3 cm vastag szűrő, mindkettő tekintélyes felülettel. Én meg talán 2400 Ft körül vettem egy kis HEPA szűrőt anno, ami lehet, h pár %-al jobban szűr... sokkal drágábban. Szal. mostmár ezzel fogok kalkulálni, nagyon fain cucc!
Tapasztalatod szerint vékonyabb (~1 cm) vagy a vaskosabb (~3 cm) az előnyösebb a gépbe?
-
jones965
Modder
válasz
Ramses07 #2924 üzenetére
Nem kevés munka órám van már benne, az tény.
Nem is annyira a plexi csövezés volt a kihívás, hanem az alsó panel, amiben a víz tövábbáramlik a következő csőhöz. A kialakításból adódóan a plexi csövekbe alulról bele lesz világítva ledekkel, az este teszteltem, szerintem látványos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest