Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizot81
csendes tag
Szia!
Az egykezes módot be tudod úgy is kapcsolni ha egymás után gyorsan rányomsz a középső és bal, vagy jobb gombra.
Ha így sem megy akkor tényleg kikapcsoltál valamit.(eddig én is azt hittem, hogy nem megy ez a funkció, húzogattam az újaim jobbra balra de nem sikerült, most már húzogatással is megy, ráéreztem, hogyan kell)
-
Tizot81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a telefonnal(Redmi 3S Prime 6.12.8), hogy lezárt képernyőnél ha hívnak, akkor a hívó félnél 2-4 csengés már hallható, mire a telefonom egyáltalán reagál....Ha aktív a képernyő, akkor az első csengésre megszólal nálam is a telefon.
Találkozott valaki ilyen hibával?Hiba egyáltalán, vagy csak be kellene állítanom valamit? -
Tizot81
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eustockos Redmi 3S Prime telefonon(úgy van ahogy küldték, nem lett frissítve), ami eddig tökéletesen működött, de vasárnap óta már 2-szer is lefagyott a semmitől....
Vasárnap egy-két fotó megnézése után lezártam a képernyőt, majd egy pár perc múlva szerettem volna telefonálni, de nem reagált semmire a telefon.Olyan volt mint ha kikapcsoltam volna.Tegnap volt egy bejövő hívás amit nem tudtam felvenni, és amikor vissza akartam hívni(10-15 mp telt el) akkor megint nem reagált a telefon semmire.A power gomb hosszan nyomására újraindul a készülék és működik rendesen...
Találkozott már valaki hasonló hibával?A frissítés megoldhatja?Egyáltalán mitől fagy le lezárt képernyőnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest