-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicur99
tag
válasz
Tocso76 #9703 üzenetére
Ez még rendelhető "Add to Cart" B20 OK
-
22Dávid22
aktív tag
Érdekes, nekem sikerült a végleges is. Igaz, többször flasheltem föl, mert csak elsőre akart elindulni (újraflashelés után sem ment), de utána csináltam egy ideiglenest és utána működött. Ha neked nem működik így, akkor tedd fel a telefonra a twrp.img-t, rakd fel ideiglenesen, majd TWRP-ben install, alul install image vagy hasonló, tallózd be a képet és rakd fel. Ha kérdezi, akkor recovery természetesen. Így már jónak kell lennie.
-
Petyka3
aktív tag
Én is most rendeltem aliról, elvileg az eladó azt mondta, hogy lehetőség van rá, hogy a 2016031-es verzió legyen, kíváncsi leszek, annyira nem bízok benne.
Mondjuk arra jutottam, hogy egy eleve kínai dobozos verzió, mitől lenne teljesen EU kompatibilis? Mindegy, ennyiért még csak hasonló készüléket sem kapni, még akkor is megéri, ha ÁFA köteles lesz. Van itt valaki, akinek 2016031 verziós készüléke van, ha igen, honnan rendelte?
-
A másik kártya nem opció, mivel majdnem a legolcsóbb csomagban vagyok a vodánál, és az ebben foglalt 500MB is bőven sok nekem.
Emellé plusz pénzért adat nem jó megoldás, akkor inkább eladom újonnan a telót egy telenoros vagy telekomos kollégábnak, aki így megússza a rendelést, stb.
Gondolom a 2 év EU gari nélkülem is érvényesíthető, nem?A tapasztalataidat viszont nagyon szívesen olvasom, ha van valami előrelépés nálad.
-
trebrona
nagyúr
Ugyan linkeltem már kicsit fentebb, de tessék TWRP_land.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest