- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
deadbody #433 üzenetére
Működik, felment szépen, nem kért semmit.
Ha valaki hasonlóan brickelné, ezzel sikerült életet lehelni bele, full kínai, másik teló segítségével a kamerás google fordítóval igazodtam el rajta.
Feltolja a javító cuccot rá és utána mehet a MiFlash.Azért az valahol elkeserítő, hogy az angol verzió ilyet nem tud, ott annyit írt, hogy csatlakoztassam rendesen, és utána jöhet a flash.. a kínai kütyü meg egy kész svájci bicska.
Köszönöm a segítséget, életmentő volt.
-
Serricon
senior tag
-
Serricon
senior tag
válasz
deadbody #417 üzenetére
Szia, tudnád részletezni hogy sikerült?
Ugyanebben a helyzetben vagyok, el tudom érni a fastbootot, és a mi logós készülék képet a +- gombbal.
Melyik miflash verzióval csináltad?Leszedtem egy újabb Beta XiaoMiFlasht-t is, az látszólag elkezdi, végez 1 mp alatt és crashel.
elsőnek bejött egy mi logós telefon képe a képernyőn, után megint hangerő +/- magában, egyszer csak rezzent elsötétült és miflash látta
A mi logós telónál nyomod tovább a +--t, vagy újraindítasz és újra? próbáltam mindent, de ugyanaz a mi logós kép jön be, és itt nem látja a flasher, csak fastboot-ban, de azzal meg nem megy.
-
wocsok
tag
válasz
deadbody #418 üzenetére
Ez le is van írva a letöltési oldalán, a dev global ami 8 alapú és elméletileg magyar nyelvű...
-
Lajos65
tag
válasz
deadbody #292 üzenetére
Nagyon rendben van a 3s. A feleségem egy hete használja és még nem kellett tölteni, nem akar merülni. (Igaz van mellette egy tablete is). Fagyás még nem volt, a kamera jó. Nagyon gyors a telefon, akadás nincs. Kb 700 Mb marad szabadon a 2 Gigabol. Röviden ennyi. A magyar nyelv hiányzik. Miui 7. 3.10 el jött.
-
Archttila
veterán
válasz
deadbody #263 üzenetére
Ertem koszonom!
Magyar webshopbol rendeltem korabban egy Redmi 2 pro-t am a keszulek kirepult a dobozabol, es osszekarcolodott amit vissza is kuldtem, am nagy meglepetesemre egy masik (szintem magyar) webshop kozolte, hogy ok is csak bontott, magyar romos keszuleket tudnak kuldeni.
Azt nem ertem csak, hogy ha en nem kerek magyar nyelvet (a TV-m is angolra van allitva) akkor miert eroltetik, miert nem lehet kuldeni egy gyari original termeket? :-) -
-
válasz
deadbody #254 üzenetére
Hali!
Megtennéd, hogy megnézed nekem azt, hogy ha bezársz minden programot, akkor mennyi a szabad RAM?
Redmi 3-nál 5.1-gyel 1,1GB, de elvileg a 6-os Android márhogy kezeli a RAM-ot, így eltérő lehet a szabad RAM mennyisége.
Kössz!
______________________________________-
(#247) MKristof: Mennyi garit vállalt rá az eladó?
-
válasz
deadbody #241 üzenetére
Hmm, elvileg a 6.0-s Android gyorsabb az 5.x-nél, így ez nekem úgy jön le, hogy a 6.0 android majdnem teljesen tudja ellensúlyozni a 430 SOC hátrányát.
Remélem, üzemidőben azért visszaköszön a gyengébb SOC.Én mindenképpen a 3S verzióra spórolok, csak még nem tudom, hogy a 2/16-os vagy a 3/32-es verzió legyen. Nem akarok feleslegesen többet költeni, pláne, hogy egyáltalán nem játszom, és a térkáp, és egyéb hasonló progik nem tudom menniyre igénylik a több RAM-ot. A háttértár megy egyáltalán nem izgat, felőlem lehetne 8GB is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest