-
Mobilarena
A nemzetközi verzió, amely Snapdragon 625-tel szerelt és B20-szal rendelkező Redmi Note 4 készülék topicja ezen a linken található:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehdavee
tag
Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. 5 napja a telóm "meghülyült". A proci 70-80% on megy folyton AIDA64 ben nézve. Folyamatosan langyos és az aksi lemerül vagy 5 óra alatt teljesen. Már 2x is újraraktam a telót egyszer gyári beállításokkal utána hard resettel de ugyan olyan. Mitől lehet ez szerintetek?
Valami másik androidot hogy tudnék pcről felrakni az vajon megoldaná a problémát vagy hardveres a gond?
MTK procis a telóm.
Előre is köszi! -
Steve(AMD)
tag
Használ valaki MIUI 10 by xiaomi.eu 8.10.11 bétát? (MTK SoC, Nyitott BL + TWRP + Magisk)
Miután feltettem a frissítést eltűnt néhány alkalmazás. (pl. MX Player pro, SD Maid...)
Ráadásul hiába akarom visszatenni ezeket: "Az alkalmazás nem telepíthető"...
Biztonsági mentésből is próbáltam visszaállítani, azt írja sikeres, de a programok sehol...Valami ötlet mi okozza ezt?
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
zarew
senior tag
Hát egy kicsit leült a fórum. Ma lett két éves a telefonom.Soha semmi baj nem volt vele.Soha rosszabbat!
-
stefyY
őstag
válasz
monti0222w #1431 üzenetére
Farmerzseb.
-
jel1
aktív tag
Viszont most nem küld értesítést a messenger 🤔 ilyen volt valakinek?
Megnéztem az alkalmazáson belüli beállításokat, és az alkalmazásengedélyeket, értesítések sávot is.
-
jel1
aktív tag
Segítség!
Véletlenül telepítettam a xiaomi gyári apps alkalmazását, és azóta frissítgeti az alkalmazásaimat (nem csak a gyárikat, hanem mindet).
Kikapcsoltam az automatikus frissítést, de valami még így is lefrissíti. Értesítéseknél zöld androidfejjel látom, de nem tudom, hogy mi az alkalmazás neve, ami csinálja
Más elvileg nem lehet, google boltja le van állítva. Szerintetek hol lehetne letörölni, vagy mit kellene még keresnem? -
gkiller2
csendes tag
Sziasztok! Nekem is behalt az aksim, de szerintem èn segítettem neki. Eddig simán elment másfèl napot, de pár napja felraktam a kocsiba tölteni. Egyszer csak a töltö kikapcsolt, azóta viszont max fèl nap!
-
Balázs1986
őstag
Szia! Hidegebb időben tapasztalható hasonló, de nem ilyen mértékben. Ami nálad van, az leginkább arra utal, hogy gyenge az akksid, lehet fel kell készülnöd egy cserére\cseréltetésre (úgy is hogy jobb időben egyelőre nem tapasztalod ezt). Ha még garanciás a telefon, lehet beadnám, egy próbát megér.
-
noryc
csendes tag
válasz
Knife.McL #1418 üzenetére
Sziasztok!
Hidegebb (0C alatt) időben más is tapasztalja-e, hogy az aksi rohamosan merülni kezd és szinte percek alatt akár 50%-ról kikapcsolásig esik?
Legújabb stable Global ROM-om van, ugyanazt csinálom rajta házon belül meg kívül is, nem az változik.
Akkor figyelhető meg, ha 10+ percet kinn vagyok. A frissítés előtti ROM-ommal is ez volt, nem hiszem, hogy azzal van összefüggésben.Köszi a tapasztalatokat.
Szerkesztve: véletlenül írtam választ, ez egy új hozzászólás
-
dewil666
őstag
Üdv!
Telefonom most ajánlotta fel e 9.2.2.0 verziót.
Valakinek van tapasztalata? -
pn4hvq
senior tag
Windows 10 64bit alá milyen driverre van szükség, ha egyszerűen mtp módban szeretném elérni az MTK verziós telefont?
Egyszerűen nem találtam működő megoldást.
-
Fecc91
tag
Mar mint maga a telefon annyit bír? Vagy képernyő idő ről beszélünk? Mert nem mindegy
-
Fecc91
tag
Egyebkent nektek milyen kamera szenzor van benne? Ugy tudom van omnivision,sony imx258, es a samsung szenzora.
-
Fecc91
tag
Mikor várható már az mtk-procis note 4x-re miui 9? tudja valaki?
-
Fricó
aktív tag
A következő gondom van a telefonnal, hogy az akkumulátor kapacitása nagyon legyengült.
10 órát bír ki az akkuja nappal, éjszaka meg 8 óra alatt 40 %-t merül repülőgép üzemmódban!
11 hónapos a telefonom, kb 2-3 hete kezdett gyengülni az akksim.
Szoftver verzió: MIUI Global 8.5.6.0 (mindig a global volt rajta, és azt frissítettem telefonon keresztül)Valaki járt már hasonló cipőben?
Lehet hogy szoftveres problémája van, és nem akksis? -
J.Cs.
tag
válasz
Felgolos #1395 üzenetére
Spemall áruház kétesélyes. Nagyon sok fórumtárs esküszik rá, éppen ezért sok magyarországi rendelésük van. Néha csoportos kuponokat is adnak.
Innen rendeltem én is a Redmi Note 3 Pro-mat már 2 éve, azóta minden rendben volt vele. Szállítás gyors volt és követhető. Utána még két barátom rendelte ugyan ezt a telefont, hasonlóan rendben volt minden. Tavaly egy másik barátom rendelt valamilyen Utok-ot innen az én ajánlásomra. Két hétig nem rakták fel, majd mikor rá kérdezett 3x akkor végre felrakták Kínából, pedig mikor rendelte akkor volt EU stock. Másfél hónap múlva érkezett meg. Persze ez már rég a szülinapos szülinapja után volt... Barátnőm Redmi Note 4-jét már Aliexpressről rendeltem a nyáron, sokkal jobb árban volt, na meg kicsit el is ment a kedvem Spemalltól...
-
otto14
őstag
válasz
kalmarcs69 #1397 üzenetére
Szia! Be tudsz lépni download módba?
-
kalmarcs69
csendes tag
Sziasztok Kedves Fórumtársak!
Mai napon megérkezett a Redmi note 4X 4/64 GB Heliox20, de a színes gömböknél és a MIUMI 8 felíratnál tovább nem jutott még egy fél óra után sem. Hard resettel nem jön be a gyári boot se, cs a PC Suit fekete alapon.
Javaslataitokat előre is köszönöm.
Ja, a garis visszaküldéssel még várnék.Üdv.: Csaba
-
Felgolos
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék rendelni egy Xiaomi Redmi Note 4 telefont, 4 GB-os verziót. Erről az oldalról:
https://www.spemall.com/Stock-in-Hungary-Warehouse-Free-Shipping-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-International-Edition-Mobile-Phone-Snapdragon-Octa-Core-5-5-FHD-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html
Érdeklődnék, hogy mi a tapasztalat ezzel az oldallal, megbízhatóak-e, ha garanciális probléma van gördülékenyek-e?Köszi a válaszokat!
Üdv -
Rol06
tag
Még a 8.0.4.0 as rom van fent, mivel sajnos párszor tégla lett a telóból mivel az auto update nél behalt teljesen, így anno még azt lehetett felrántani TWRP nélkül, flash tool al.
Viszont van pár hibája (pl. néha behal a GPS, egyéb fagyások) ami élhető de nem szimpatikus.
Érdemes ezekkel az új romokkal próbálkozni, volt valami értékes fejlesztés szerintetek azóta?
(Most erről a 8.5.3.-as romról kb csak rosszakat írtatok, valaki le is akarja cserélni a régire, erről is megköszönném ha írnátok véleményt.) -
pn4hvq
senior tag
-
Camotox1
újonc
Sziasztok!
Ma kaptam a kezembe a redmi note 4x-emet,van egy kis gondom vele, bekapcsolás után egy fülhallgató jelenik meg a jobb felső saroknál, és ez annyit tesz, hogy nem működik tőle a beszédhangszóró.Tudtok valami megolddást erre a problémára?
-
bisziboszi
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni ill. ötletet. Vettem két hónapja egy note 4-est. Feltettem rá egy két játékot, egy útvonaltervezőt és egy lépésszámlálót. A telefon így egy napot se bír ki, pedig alig használom, sőt éjszaka is 45% ról 10 %-ra lemerül. Visszavittem ahol vettem. Mondták mindent daráljak le és ne tegyek fel semmit, majd így bírja az aksi. Hát igen így bírja másfél napot. Szépen fekszik mellettem.
Most megint elkezdtem két appot feltenni és megint merül. Mi van vajon rosszul beállítva a készüléken? Mi lehet a baj? Már fogyasztottam több okos telefont, de így még nem jártam. Ja és a családban több xiaomi is van, de senkinek nincs vele gondja. Köszönöm
-
otto14
őstag
Valaki próbálkozott valami custom rommal?
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Note 4x-hez keresnék normálisan működő okos tokot. Tudtok valamit ajánlani?
Olyanra gondolok, ami nyitáskor bekapcsolja a kijelzőt. 8.5-ös rendszer van rajta. Remélem támogatja rendesen. Beállításnál csak bekapcsolni lehet, de amit rendeltem Kínából tokot, az nem jó.
A Nilkin és a gyári elvileg jó, de már nem merek ajánlás nélkül rendelni.Ilyen a teló!
-
pn4hvq
senior tag
válasz
hitvanyalak #1382 üzenetére
Ez a rezgés nálam már az előző frissítéskor megszűnt, és nem találtam visszakapcsolásra megoldást. Utánaolvasva szándékosan vették ki ezt a fejlesztők
.
Viszont ez az eheti 8.5.3.0-s frissítés a kezdőképernyőn lévő ikonok, amelyek nem teljes méretűek, egy "szép" fehér kerettel lettek kiegészítve. Pl. Google Play ikon is ilyen lett.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nekem az ominózus frissítés óta nem rezzen picit az ujjlenyomatolvasó amikor felold. Hosszan igen, amikor nem jól érintek, de a kicsi hiányzik nagyon. Meg lehet találni valahol beállítások között? -
kenacs86
újonc
Sziasztok kezd teli lenni a ... frissítéssel. Régen kiírta leszedtem újraindításnál power gomb plusz volume up és felrakta a frissítést(mert alapból nem tudta felrakni). Nha a mostani frissítést nem tudom rávarázsolni. Gyárilag miért nem tudja automatice felrakni ha már kiírja? Miért kell küzdenem vele? V8.5.0.NCF ami szívat.
Üdv -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött egy frissítés Miui 8.5.3.0 fel is tette.
Viszont olyan problémám van hogy most ha headset-et használok random időközönként elhallgat és nem hallom akivel beszélek addig míg ki/be kapcsolom a headsetet. A másik fél hall engem és telefonon én is hallom csak a hangszóró lekapcsol a haedseten (mikrofonja tobbra is üzemel).
Esetleg van rá lehetőség hogy visszaállítsam a frissítés előtti állapotra? Azzal soha nem volt baj. -
hitvanyalak
senior tag
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy még júniusban vettem egy Redmi Note 4 telefont ( 93046RR-eu ) és máig nem frissítette sem az Androidot, sem a MIUI-t. Valamint folyamatosan kikapcsol a hívószám kijelzés ( szolgáltatói alapbeállításra teszi)
Mindez fel sem tűnt volna, de ismerőseim között van ugyanilyen telefon és azon android 7 illetve MIUI is magasabb(8.5 körül) van.
Kérdésem, megoldhatóak ezek a gondok?
Köszönöm -
otto14
őstag
Van már android 7 rá: Miui 9 7.9.22 dev
-
Taktoj
aktív tag
Bocs nem ide
-
rsay
csendes tag
7 es droid frissítés van vagy lesz erre a típusra?
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
exFAT -os kártyára miért nem akar 4 gigánál nagyobbat engedni? Valami beállítás a telón? -
ulmikukac
tag
Hogyan tudom felrakni a miui 9 dev romot egy teljesen gyári, nem rootolt, zárt bootloaderes redmi note 4 mtk-ra? Nem szeretnék rootolni vagy ilyesmi. Illetve ezek után könnyen vissza tudok térni global stable romra?
-
tacsko833
csendes tag
Sziasztok,
Most tervezem Xiaomi Redmi Note 4 telefon vásárlását. Szerintetek érdemes 4X-et venni, vagy jó a pro is? A PRO úgy látom sokkal gyorsabb, viszont 4G van benne, de nem teljes? 4e forint a különbség köztük, és nekem a 4G nem olyan fontos, mert hamar lemegy a havi forgalmam, utána korlátozott
Szóval melyiket ajánlanátok ezek után?
Illetve a telefonon néha szeretném a hívást rögzíteni. Elvileg ezekbe már van beépített rögzítő, ez mennyire jó minőségű? (Huawei P9 Lite-n nagyon halkan hallható a vonal másik oldalán beszélő személy).
-
Knife.McL
tag
válasz
Fr@nkieWilde #1363 üzenetére
És ki mondta, hogy számítanak?
Plusz ha jól tudom pont az mtk-s a gyorsabb, én mégsem ajánlom.A négy napos nyúzás még a snapdragonnal sem "nyúzás"
SoT? Az már mérvadóbb, de még az is nagyon szubjektív, Öcsém pl csak éjjeli olvasómódban használja, mert "kiég" a szeme, én meg nem is látok semmit a kijelzőjénHa csak kicsit telefonálok, lte, wifi egész nap be ahogy kell, megy a 4 levelező, a 2 messenger, kicsit netezek akkor 4-5 óra sot 2 nap alatt. De ahol b20 kéne, pl szüleimnél, ott csak az hogy be van kapcsolva a net garantálja, hogy este töltőre rakjam.
Ehhez képest az előtte használt LG G2-m ezt 1000mahval kevesebbel majdnem hozta, plusz nem merült ki a hálózatkeresésbe.A fényérzékelője szintén gáz.
Jó telefon, nem bántam meg, de most nem venném meg, ha egyszer ugyanennyiért megkapom ezt a hardvert jobb kamerával frissebb szoftverrel.(5x és A1) -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
csabika0001 #1361 üzenetére
Szia!
Nekem 4X van, nem B20-as, Snapdragon-os. Android 7 béta van fent.
Én 4 napig nyúzom egy töltéssel, egy Zenfone 5 volt ezelőtt, ugyanilyen használat mellett reggel levettem a töltőről, este pedig feltettem.
A kijelző nagyon érzékeny, meg maga a készülék is deformálódni képes, sajnos. Vigyázni kell rá ez tény.
(számomra) sok apró hibával bír a készülék, de összességében ezekkel együtt lehet élni. Szerintem én vagyok inkább maximalista.
Snapdragonos üzemidő parádés. -
Knife.McL
tag
válasz
csabika0001 #1361 üzenetére
Szia,
nagyon jó telefon, de szerintem ne vegyél.
Az mtk procis üzemideje rosszabb, mint a snapis b20as sokkal. Csak ott van android 7 de ez nem sokat számít.
Ami viszont számít, hogy itt az 5X, vagy a Mi A1, ami sokkal jobb vétel lehet.
Bár az akksijuk kisebb de az mtks note4et így is verik. -
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Most tervezek Note 4 et venni.
Milyen android van most illetve mire frissíthető ez a készülék?Üzemidő téren mire számíthatok? Illetve mennyire problémás a kijelző berepedni stb?
(azért itt teszem fel ezeket a kérdéseket mert Ti valóban használjátok ellenben a 1-2 napig tesztelőkkel)Köszi,
-
Knife.McL
tag
válasz
Tiberius.C #1358 üzenetére
Szia!
Kamu/buherált bolti rom van a készülékeden.
Sp flash tool-al felteheted a valódi gyárit.Most van béta állapotban a 8.5.2.0, nekem már az van fent, de még ez is zabálja az aksit. Bár eddig ez a legfürgébb rom amim volt rajta.
8.2.1.0 a legfrissebb global stable rom (flashtoollal telepíthető). Hamarosan lesz frissítés.Sajnos én is mérges vagyok az akkuidő miatt, de ez a mediatek hibája, mert nem javítják a drivereket és nem is frissítik. Ezen a téren csalódás és többet biztosan nem veszek mtk procis masinát.
4-6 óra képernyőidőt azért ki lehet hozni helyzettől függően. -
Tiberius.C
csendes tag
válasz
Aethelstone #1357 üzenetére
Igen, Deca Core Helio x20 2.1GHz
Az szép ha ez többet eszik. Tehat akkor hiaba csinálnék rajta gyári visszaállitast, semmit nem érne.
4100-as aksival akkor semmire se megyek , ugyan úgy tölthetem mint egy sima 2500ast 12 óránként.
Kijelzőn, a fenyerot kb 30%-ra vettem és óránként nézek rá a telefonra 10-20 percekre, mindent bezarok magam utan stb és lezarom.
A masik, hogy pl az Andorid pay-t nem engedi telepiteni hivatkozva arra, hogy egyedi ROM van a telon es nem felel meg a biztonsagi kritériumoknak, ha meg a MIUi verzioba akarok bele menni akkor azt irja "nincs rá szukseg mert on fejleszto" -
Aethelstone
addikt
válasz
Tiberius.C #1356 üzenetére
Nincs itt hiba. 2-3 töltésre éri el a legjobb teljesítményt. Plusz az is kérdés, hogy mekkora fényerőn toltad, a százalékok szerint a képernyő fogyasztott a legtöbbet.
A tízmagos mtk procis nem? Mert az kicsit éhesebb, mint a snapdragon...
-
Tiberius.C
csendes tag
Sziasztok,
Csatlakoztam én is a Xiaomi felhasználók közé.
4gb ram 64gb rom 10 magos
verzio: miui global 8.2 stabil 8.2.2.0.0 mbfcndlTegnap este feltettem töltőre 22 kor. Hajnali 4.50 kor még 96%-on járt. Kivártam a 100-at levettem, hasznaltam.
3* 20 perc facebook chat óránként, semmi hivas csak uzenet valtas.
Mellette böngészőben index megnyitva.
3 óra alatt ezzel a cselekvessel 65%-on áll a 100%-ról.
10 kor már feltettem tültőre...Az akkumulátor hasznalatban azt irja
Képernyo 92,7%
Cella: 4,4%
Wi-Fi 2,8%
Egyeb 0%Szeretnem a segitsegeteket kérni, hol keressem a hibat vagy kuldjem vissza ??
Elore is koszonom a segito válaszokat. -
otto14
őstag
-
otto14
őstag
-
vipviform
senior tag
Üdv mindenkinek, ma sikerült vennem egy NOTE 4x telót, B20 nélkül. Nagyon szuper, jól műkszik. A kérdésem, hogy frissítsek e rá vagy maradjon a 8.2.10.0 ROM?
-
Weeman1
veterán
Mi a legutolsó magyarul is tudó rom a készülékre?
-
nortol
senior tag
válasz
monti0222w #1345 üzenetére
Köszi :-)
Akkor neki esek ennek a topiknak is :-)
-
nortol
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a telefonnal jó topikban járok?
Csak mert végig olvastam a redmi note 4x topikot, majd a végén feltettem a kérdésemet, így derült ki, hogy végig rossz topikban vagyok, de ők ide irányítottak :-)
Most inkább megvárnám a választ, hogy jó helyen járok e, mielött ismét eltöltök egy kis időt az olvasással feleslegesen :-)
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem baj,hogy itt is megosztom és nem minősül részemről reklámnak,én is csak jelentkező vagyok a kezdeményezésre.
Spemall:
"Lehetőség van egy Mi6 csoportos vásárlásra. Ha lesz legalább 20 jelentkező, akkor az árak a következőképpen alakulnak:
Fekete 6/64: 445USD
Fehér 6/64: 475 USD
Fekete 6/128: 480 USD.
Kerámia is van.
Valószínűleg kék színű is van.
Ha legalább ennyi jelentkező lesz, akkor nem lesz szállítási díj, tehát a fenti végleges áron kapjátok meg a telefont. Az akció kizárólag Magyarországon érvényes!"
Mi6 topikban keressétek tibcsi 0407 felhasználót, a facebookon is fent van :https://www.facebook.com/Spemallhungary/photos/a.1985846434973018.1073741828.1984600668430928/2360870670803924/?type=3&theater -
otto14
őstag
-
gabor9991
addikt
Sziasztok, most lettem redmi note 4 tulaj, lenne is pár kérdésem.
Viber állapot jelző ikont hogyan lehet megjeleníteni?
Nekem csak 3 pontot tesz ki, ha bekapcsolom
Másik kérdés, ide pl. se a gyári böngészővel se a chrome-al em tudok képet feltölteni, ez miért lehet?
Valami azonosítás miatt akar 2 nemzetközi sms-t küldeni a telefon, ezt valahogy ki lehet kapcsolni?
Eddig nagyjából eddig jutottamSzerk.
Közben az állapotot sikerült beállítani, a többi kérdésre továbbra is várok választ.
Közben most olyat is írt ki, hogy "chrome nem válaszol"
Ez nem túl jó előjel egy új telefonnál jól sejtem? -
otto14
őstag
válasz
FunkyMyki #1338 üzenetére
Szia
Miflash -el telepítsd fel megint a romot. Vagy lehet fastboot alól is elvileg.
Ha USB kép jelenik meg, akkor valószínűleg Download módba mész be, nem recovery módba, próbálj másik gombkombinációt. Power + VolUp vagy Power+VolDown. Nálam csak akkor lép be recoverybe a telefon, ha nyomva tartom a gombokat a második rezgésig.
Egyébként itt a Qualcommos Note4 topikja.
-
FunkyMyki
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy snapdragonos redmi note 4-em amit a gyermekeim sikeresen lezártak az ujjlenyomat olvasóval a feloldási mintát meg elfelejtettem.
Hard reset nem működik mert csak egy usb-s kép jelenik meg, menü nincs.
Néztem youtubot de nem tudok letölteni hozzá semmit mert elnavigál más oldalakra.
Mit tegyek?Köszi
M
-
tibiniki
tag
Sziasztok!
Nekem Note 4 global verzióm van, de figyelmetlenségből Mediatekeshez rendeltem kijelzőt a törött helyett. Ha valakinek X20-ashoz kijelzőre van szüksége, privátban érdeklődhet.
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm, ezt a cikket olvastam
. De tudomásom szerint nem minden készülékre érkezik Nougat alapú MIUI 9:
"A felület bizonyos készülékekre már Android 7.0 Nougattal érkezik..."
A miui.com fórumát olvasgatva pedig nem találtam egyértelmű igent a Nougatra, "csak" MIUI 9-et, de azt is az utolsó körben, szeptember végére írták.
Vagy valamit benéztem.
-
pn4hvq
senior tag
Ha már Nougat: jól olvasgattam, hogy az MTK proci és android 7 szavak nem kerültek bele sehol egy mondatba? Csak a SD verzió kapcsán találkoztam majdani Nougat frissítéssel. Valakinek van valami bíztató információja Android 7 és ezen telefon kapcsolatában?
-
azozo
senior tag
Friss Note 4
8.1.14-es ROM
Érdemes -e friss miui8 8.2.10-re frissíteni gondolom az már android 7-es -
robekri
addikt
válasz
monti0222w #1328 üzenetére
Belép emberünk és 'aszik válaszolni! (t-pac)
Neki írtam tegnap.
Köszi
-
robekri
addikt
Valaki tud valami jós szervizest??
Mocsármen lett a telóm!!
-
bernandito
újonc
Különböző gyártók különböző jellemzőkkel Phone: https://ru-mi.com/xiaomi-redmi-note-4-3-gb-64-gb-serebristyiy
-
Fehdavee
tag
Sziasztok!
Magyar android volt a telómón (redmi note4) akadtak a játékok és a bolt akitől vettem ajánlotta ezt a miuit hátha ezzel jobb lesz csak ezzel az a gond hogy nem magyar hogyan tudnám visszarakni rá a magyar verziót hol találom meg?
Most 8.0.4.0 van rajta de még mindig akadnak a játékok ha melegszik egy kicsit a telefon. -
Maximum1
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen készülék a családban, sajna leverték és a kijelző összetört.
Esetleg valaki rendelt már kintről kijelzőt?, vagy felejtős és vegyünk egy másik telefont?
Látom hogy van pár ezerért, de milyen lehet a minősége? melyik lehet a jó az X20-ba stb.. mik a buktatók. -
pikko
tag
Találtam még egy zavaró dolgot. Legalábbis ami engem zavar. Az ujjlenyomatolvasó bár nincs bekapcsolva, ugye mégis felébreszti a képernyőt. Na ezt vajon ki lehet kapcsolni?
-
otto14
őstag
Meg kell szokni, nekem is frusztráló volt az elején a MIUI, főleg a fapad. kamera szoftver miatt, de megszoktam, illetve vannak helyettesítő appok is. Azon kívúl csomó minden fura helyre van eldugva...
Aki használ Poweramp -ot, nálatok is akad a zene hangerő változtatásnál? Más zenelejátszóval nem csinálja.
-
pikko
tag
Most éppen a legújabb ver. 8.2.10.0 van rajta,kevés hiányosságom van, de akad...vagy csak szokatlan még.
-
otto14
őstag
Google keyboardnál:
Settings /Additional settings /Language & input /Gboard /Text correction: Show suggestions - off, autocorrection - offEgyébként OctOS -t nem nagyon találtam az MTK procis telóra (ez a verizió a jelen topik témája), a linkelt rommal aligha fog beindulni a telefonod (már ha az MTK procis változatod van)
-
pn4hvq
senior tag
Itt is megkérdezném, mert mintha ezt a topikot többen olvasnák:
Segítséget szeretnék kérni: legújabb global stable rom van fent, mxplayerben néznék filmet wifin keresztül a számítógépről. Kb 2,5 percenként megáll a lejátszás, mxplayerből kilépve és újraindítva tudom folytatni, de újabb 2,5 perc és ugyanez történik. Mit tudok tenni ez ellen? -
pikko
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már feltenni ezeket a romokat?
Ha igen melyikre éri meg lecserélni a gyári romot?Lineage OS
Resurection remix rom
AOSP rom
-
Flashget
félisten
válasz
monti0222w #1295 üzenetére
chuwi tabhoz vettem Blitzwolf sw2 toltot 5V/2Aes megfelelo kabelt is, hogy atmenjen a szufla is. Teljesen jo meg a regebbi xiaomi telefo hoz aminek csak 1A kell.
-
Flashget
félisten
válasz
norbert400 #1307 üzenetére
magyar az csak szlovak raktarral...kevesebb az afa.
-
stefyY
őstag
Megrendelve, a héten érkezik.
-
elefontelefo
tag
Én a púrmobiltól vettem.
-
geleati
tag
Tudtok esetleg olyan magyarországi üzletet, ahol kapható 4/64-es verzió, tudok készpénzzel fizetni és áfás számlát is adnak?
-
otto14
őstag
válasz
beach head #1303 üzenetére
Én ezt használom feketében, teljesen jó. Van piros is belőle ha ez eléggé csajos. Üvegekkel még nincs tapasztalatom, csak ezután akarok rendelni valamiket hozzá. A B20as verzió topikjában már vagy 4-5 oldalon keresztül az üveg a téma...[link]
Amúgy a fentebb linkelt tokhoz kaptam fóliát is, nem full cover, de eléggé puha, nagyon karcolódik.
-
beach head
senior tag
Sziasztok! melyik tokot, és védőüveget ajánlanátok hozzá? Külön kell keresni itt is eu verziós telefonra mindegyiket? Tudnátok esetleg linkelni? Tokból csajosabb verzió kellene
-
wzol
tag
válasz
otvoslajos #1301 üzenetére
Akkor neked a Note 4X-et kell keresned, de itt kérdezz rá, hátha valakinek már van ilyen és működik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest