Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaller1
veterán
Ma érdekes dologra bukkantam: Ha BT füles van csatlakoztatva a telóhoz,hang nélkül játsza le a teló a zenéket...
Nagy-nagy feketepont ezért a telónak... 
-
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Az usb fülesekben is van elektronika, csak a PCkhez kevesebb kell, és PC esetén nincs szükség erősítőre sem.
-
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Sajnálatos mód nem felel meg, mert az a kis fekete vaczak 1 erősítőn kívül olyan elektronikát tartalmaz amitöl az egész müködik (lásd mo-n kapható adapterek mér nem müködnek). Gondolom nem kell mondanom senkinek, hogy az USB legyen mini vagy normál adatforgalmat bonyolít, az a kis áramkör ami az S200asokban van lehetővé teszi, hogy az adatból hang legyen. A mono headset elektronákaja potosan ezért nem jó, mert mono...
-
Alukard
senior tag
válasz
Alukard
üzenetére
Na jó megosztom veletek mire készülök, és mire nincs kedvem kiadni 4 rongyot... találtam 1 útmutató, hogy az S200 as headsetböl hogyan lehet átalakíttót csinálni normális fejhallagtóhoz... szóval ha van 1 olyan S200 headseted kallódóban ami mondjuk nem tekejesen funkciónál (kontakt hiba a fejhallgatónál, nem müxik a mikrofon,...). Ami kell belőle az a miniUSB csati és a kif fekete vaczak(a gombbal)

-
Alukard
senior tag
Ha vkinek van 1 vagy ne adj isten 2 fölös S200as típusu headsetje és meg akar szabadulni tőle szívesen segítenék

-
kaller1
veterán
Az Mp3Gain progival a hangerő probléma véglegesen megoldódott....

-
Coyote2000
őstag
Nem tudom es lusta is vagyok visszakeresni, hogy ki mikor kerdezett a bejelentkezo dallam kikapcsolasarol de akkor most mondom, hogy veletlenul rabukkantam: a billenyuhangok beallitasatol fugg az egesz! Amilyen hangosan csipognak a billentyuk, olyan hangosan fog szolni a bejelentkezo dallam. Vagyis, ha 0-ra allitod (kikapcsolod) a billentyuhangokat, akkor csendben tudod bekapcsolni a telefont.
-
kaller1
veterán
válasz
Alukard
üzenetére
Szia...Köszi,úgy néz ki sikerült megoldani a P2KTools progival....
A gain táblán ezek a default értékek: 1,0,1,1,5 Erre módosítottam: 4,1,4,4,5 Érezhetően nőtt a hangerő,most már van erő a fülesben is....
Lehet,hogy bírna még többet is,de már nem merek többet tolni neki.... 
-
Alukard
senior tag
válasz
kaller1
üzenetére
Ezt a modot az 1ik ismerősömtől kaptam (igaz, lehet fel kellett volna tüntetnem), és még nem próbáltam ki, de amit írtál az elég aggasztó... ezért utnánanéztem 1 kicsit, és a program valóban módosítja a fájlt, csak nem a jó helyen. amit találtam az 1 komplett leírása az hangerő módosításnak, de igazábol 1 picit elkeveredtem benne.... elküldhetem priviben a leírást, ha meg akarod próbálni a dolgot

Más:
iTunes
felraktam az iTunes ot, és el kell hogy keserítsek mindenkit, annak ellenére hogy JAVA-s mp3 lejáccó, és tud a háttérben futni, az én tetszésemet nem nyerte el. a benne lévő equalizer nem sokat ér (komolyan mondom szánok az mp3akra 1 percet soundforgeban és jobb eredményt kapok), mivel, hogy CORElet progi ezért a java menüben nem jelenik meg, és macerás beintegrálni, hogy ne csak akkor induljon amikor bekapcsolod a telót. Ha leteszed háttérbe a dátum és az óra eltűnik, és még a skint is megbontja. Szóval csalódtam benne... és nem javaslom senkinek.
Adapter
Ha jól sejtem 1 páran meggondoltátok, hogy megvegyétek e a fülhallgató adaptert amit lehet venni az L7hez. Nos 2 féle adapter létezik, az 1ik szó szerint rablás és még csak nem is működik, és van még 1, amit a motorolátol lehetne (elvileg) beszerezni
[link]
Szóval ha nincs rajta 1 fekete dobozka akkor felejtős a dolog -
Alukard
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
nem azért mondom, hogy kötekedjek
de a motokban lévő szoft nekem tovább bírta a strapát probléma nélkül mint a hardwer, bár tény, hogy az L7es szoftja produkált már 1-2 érdekes dolgot (mondjuk 1 restart segített rajta).
vasareczki:
ha viszed gariba (sztem jobban jársz, mert ha te flasheled ugrik a gari), vedd figyelembe hogy ez 1 maximum 20 perces művelet, és minden adat elveszik(telókönyv, sms)... -
blueMerle
veterán
válasz
Alukard
üzenetére
Szerintem pedig 100% hogy SZOFTVERES hiba, tekintve hogy ilyen nekem is volt és egy flash megoldotta a problémát.

Alukard fórumtárs ezek szerinte nem nagyon ismeri a motókat, ugyanis a Motok:
szoftveresen GYENGÉK
és hardveresen MEGBÍZHATÓAK
szóval pont az ellentettje, de sebaj, ott volt a segítö szándék.
Szóval vasareczki kolléga: egy flash megoldja a problémát
-
Alukard
senior tag
válasz
vasareczki
üzenetére
Hardwer hiba lesz , a szoftver hiba sztem kicsukható, mert amennyire ismerem a motorlákat elég beton a szoftverük (volt 1-2 motorolám). Ha garis még vidd be, ártani nem fog, de lehet nem ártana addíg beszerezni addíg 1 tartalékot...
-
Alukard
senior tag
válasz
vasareczki
üzenetére
Csináltál vele vmit? (pl modding, ...)
-
vasareczki
csendes tag
Sziasztok
Egy nagyon furcsa dolgot csinál a kicsike.
Ha be akarok lépni a kamerába vagy a fényképezőgépbe azt írja ki,hogy FOGLALT PRÓBÁLJA KÉSŐBB.
Ez mitől lehet? Tegnap este kivettem az aksit de semmi változás. -
Frédi
csendes tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogyan tudok feltenni játékot a telóra?Hiába töltöm rá kábelen keresztül sehol semmi!Köszi

-
Alukard
senior tag
Talán az iTunes az ami szóba jöhetne, de még nem próbáltam, de lehet kipróbálom már csak a hangszín szabályzó miatt is... Nincs nagyon értelme JAVAs mp3 lejáccót használni sztem mert nem lehet letenni háttérbe és az nekem nem üzlet... újra kódolni az mp3akat meg gyorsan és1szerűen lehet (nekem 2 gombnyomás)....
-
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Most kezdtem el én is bogarászni az mp3 részét a telónak és van benne replay és shuffle, csak álcázva

Jáccod le éppen a listádat és beugrasz a menübe ott hangbeállítás és ott vannak Automatikus ismétlés és Keverés címen. Már csak a hangszin szabályzó hiányzik, de az segíthet a dolgon, ha mondjuk a soundforge hangszinszabályzójával előre belövöd
-
Coyote2000
őstag
Nemtom mer ment a fikazas az S200 headsetre meg a hangerejere. Tegnap megerkezett, teljesen meg vagyok vele elegedve. JObban szol mint a Nokia vagy a Sony Ericsson FM-radios szettje, a melyhangokat is jobban visszaadja. Igy is 3-4-esen hallgatom, akinek a 7 nem eleg, az vagy suket, vagy nem jol rakta a fulebe, vagy lassan, de biztosan megsuketul...
Az egyetlen hatrany, amit legrosszabb esetben ra lehet fogni, hogy tul nagyok a hangszorok, alig fernek az ember fulebe. De ez mar szubjektiv problema.
3999 Ft-ert teljesen rendben van, jo, nem egy Sennheiser, de felesleges kokanyolni Sony meg Panasonic vegekkel. -
Alukard
senior tag
Köszi a progit, most már nem hiányzik annyira a PDAm

Találtam 40 tonna jó kis JAVA progit, IM kliensek, Google Chat kliensek, RSS olvasó, Időjárás jelentések,.... ha érdkel vkit akkor felnyomom a csomagot a netre (nekem müködtek)
Ja és lenne 1 kérdésem, miért szenved mindneki JAVA esetén a MotoMidmannel? én csak 1szerűen rá küldöm BTvel a windowsból azt joccakát -
net84
őstag
Gondolom, ha alkalmazás hibát ír ki, akkor az adott java progit nem tudja futtatni igaz...?
jóvanna, próbálkoztam
[Szerkesztve] -
-
net84
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi!
kipróbálom...JAD-ra próbáltam, a JAR-al nemtom miért is nem próbáltam már ki.
-
-
net84
őstag
hogyan tudok olyan java alkalmazást feltelepíteni a telóra, ami zippelve van, és ha kitömörítem, akkor kapok egy csomó fájlt, egy-két könyvtárat (köztük jópár class fájlt)???
vagy ezt nem is tudom megoldani? -
<>jana<>
senior tag
tegnap feltoltam a gyári softot + a magyarítást hozzá.lenne egy problémám, állandóan egy hibaüzenettel indul pinkód megadása után . flex error:phone subsidy-locked ez lenne a hiba üzenet.hogyan tudnám ezt eltüntetni? és mit jelent ez? az üdvözlő szöveghez írja be magát,de hiába törlöm ki visszajön
softnál és a magyarításnál is 100% és pass volt,hiba nélkül ment végig a telepítés -
ndawe
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
ReadManiac a barátod
Nagyon zsír!
Egy wines progival lehet appletet generálni, azt kell feltenni a telóra. Ha csak egyvalamit akarsz olvasni, akkor az appletbe lehet építeni a könyvet. Ha fájlkezelőt is akarsz bele, akkor viszont úgy kell telepíteni, mint a phone managert (tehát motomidman-nal, enable all rights!) -
Alukard
senior tag
Tud vki könyv olvasós JAVA progit? Jó lenne

az se baj ha csak txt -t olvas, csak legyen vmi
[Szerkesztve] -
Redchili
tag
Ment az is privátban.
Coyote, bocsesz akkor a kijelentésért. Kár, hogy otthon nem lehet frissíteni a szoftvert gar. vesztés nélkül...
Valaki már nézett rajta filmet? Azt még nem próbáltam. És kíváncsi lennék rá, hogy nem idegesíti ha közben, mondjuk SMS jön (elvileg szüneteli, és amit vége a hívásnak, vagy elolvastad az SMSt folytatja ahonan abbahagyta)? -
Coyote2000
őstag
válasz
Redchili
üzenetére
En nem kerdeztem, hanem mondtam, hogy gyari szoftverem van (fuggetlen telefon), es igenis le van korlatozva a video hossza. 512MB-os kartyam van, kiirja, hogy meg 40 videot keszithetek, kb egyperceseket. Ahogy fenn is irta Alukard, a hossza modosithato kis tuninggal.
Elkepzelheto, hogy ujabb szoftverrel megoldottak ezt a problemat, nekem meg nem a legujabb van (pl. nem tudok csengohangot beallitani a kartyarol, stb.) -
-
Redchili
tag
Akkor eloszlatnék pár tévhitet (bár benne van a hozzászólásokban).
JAVA-t nem lehet háttérben futtatni! A DAP egy jó lejátszó, okos kis progi.
A gyári szoftver tényleg nem korlátoz hosszúságot a videónál, csak a memória mérete szab határt. A Voda nyomja le 30-60 mp-re.
Csengőhang meg a memóriakártyáról újabb szoftverrel lehetséges.
Az MP3 lejátszója nekem ha magasabb bitsűrűségű számot töltök fel, akkor csak torzít rajta, de lejátsza. És a memóriakártya tényleg nem lassítja a telefont. -
Alukard
senior tag
tudomredchilit kérdezted, de 1 tipp a szolgáltatók küldenek ingyen beállító sms-t a szolgáltatásaikhoz

Coyote2000: ha vmit elrontasz a SEEM ek környékén nem csinálsz akkora galibát, hogy a telefon föladja és flashelni kelljen, amúgy ha van 1 módosítatlan mentésed az adott seemröl nagyobb baj nem történhet, én úgy scinálom, hogy lementem a telómrol az aktuálisan müködő seemet (elementem 1 másik könyvtárba is), módosítom és a módosítottat felnyomom, ha müxik marad, ha nem a legutolsó müködő állapot kerül vissza, mert nincs kedvem újra levadászni azokat a módosításokat amiket csináltam eddíg (elvesztettem a listát) -
Ziog
aktív tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Igen ezt tudom. Aztán javítottam magam, hogy a jobb oldlon lévő gombot kellene átszabni.
Nekem különben megy egy hosszabb video felvétele is. Hogy maxra mennyit bír azt nem tudom, de fél percnél biztos többet.
Azzal az új softtal, amit Gallardo linkelt, lehet mem kariról csengőhangot állítani minenhova.
MP3-mal én úgy tapasztaltam, hogy 192 kbit, constans bitráta. A variable-re nagyon haragszik. -> itt jön ndawe mondata, hogy a szám közben megszakad a lejátszás.
Hogyan lehet DAP-ot a háttérbe küldeni. Nekem még nem sikerült.
Ja régebben írtam, hogy van egy csomó wap szolgáltató beállítva. Sikerült elhárítanom a problémát. Van a telefonban a/mobile két fájl, a WEBSESSION és a WEBPROXY ezekben vannak ezek a szolgáltatók letárolva. Én a legbrutálisabb megoldást választottam. Kitöröltem őket.
Redchili: eltudnád küldeni a gyári wap és MMS beállításokat? Hogy pontosan hova mit kell írni? Előre is köszi. -
net84
őstag
Nekem is megy memkártyáról a vodás live softtal a csengőhang.
Video korlátot én nem tudtam még kipróbálni.
Egy olyan problémám viszont van, ha MPT-vel kábelen keresztül összekötöm a gépet a telóval, akkor egy idő után kapcsolat hiba lép fel, és semmilyen kommunikáció nem működik a teló és a progi között. Ez miért van? Nagyon nem zavar, mert kékfoggal tökéletesen dolgozik ilyenkor is, de mégis mi lehet a gáz?
zopet - passz! nem használom a progit, találtam valami másik lejátszót, ami kinézetre nekem jobban tetszik, de még azt sem próbáltam ki... -
Coyote2000
őstag
válasz
kaller1
üzenetére
kicsit vissza a hangero-topikhoz:
Aki a DAP-ot hasznalja lejatszashoz, es tul halknak talalja, az tolja fel a Java alkalmazasok hangerejet (mindenkepp ajanlott).
(Menu > Beallitasok > Java Eszkozok > Alkalmazas hangereje
)
Amugy erdemes megismerni a telefon beepitett lejatszojat, ott is lehet listakat kesziteni, csak a replay es shuffle gombok nincsenek ott. ID3 taget olvas, es ami a legnagyobb elonye, hogy lehet a hatterben futtatni ugy, hogy a telcsi navitarcsaja lesz az mp3 lejatszo kezelogombja.
Azert ez nem hulye megoldas. -
Alukard
senior tag
ndawe: el kell, hogy keserítselek, nem te vagy az 1etlen akine be tud tenni mp3at memkariról csengőhangnak, mindenkinek megy akinek R4513_G_08.B7.ABR_RB vagy ennél frissebb szoft van a telóján.

Coyote2000: találtam neked vmit, és úgy gondolom inkább ide írom mint, privibe küldjem, mert sztem másokat is érdekelhet
SEEM 004e_0001
**all offsets are HEX**
**no bit manipulation here, just change the actual value in the offset**
offset 412 - controls video record file size when phone setting is ''maximum''
set to 01 for a max size of ~1 Megabyte (0100hex = 1024 kilobytes = 1 mb)
set to 14 for a max size of ~5 Megabytes (1400hex = 5120 kilobytes = 5 mb)
set to 28 for a max size of ~10 Megabytes (2800hex = 10240 kilobytes = 10 mb)
etc.
ne kérd, hogy folytassam, mer nem vok programozó, sztem keress vkit ha 10 megánál nagyobbat akarsz
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Ziog: Menü > Beallitasok > Testreszabas > Kezdolap > Kezdolap gombok > Smartgomb
ndawe: Gyari szoftom van, sajnos a video igy sem korlatlan
Csengohangot sem lehet beallitani memokartyarol, probalgattam. A formatumokrol igazad lehet, nekem is csak ilyen tipusoknal akadt el.
Amugy a DAP szolgaltataskinalata valamelyest kompenzalja az elvezeteket. De az a ''visualisation'' a szines negyzetekkel elegge gagyi
A LightPlayerrol mik a tapasztalatok, jobb vagy rosszabb?
ALUKARD: a video hosszat nem lehetne esetleg kitolni a memoriakartya mereteig? Vagy ha mindenkepp MB-ban van korlatozva, akkor megemelni kb 50 MB-ra? Valahol ez biztosan ott van a szoftban, ha esetleg talalkozol vele, akkor legyszi szolj
-
ndawe
csendes tag
Néhány megjegyzésem lenne több korábbi hozzászóláshoz:
Csak én vagyok mázlista, vagy tényleg lehet a gyári vodás softtal mem-kártyáról csengőhangot berakni? Bár most nincs nálam memkari, hogy újra kipróbáljam, de abban biztos vagyok, hogy ébresztésnek minden nap más mp3-at raktam be a kártyáról, és szerintem a csengőhang is ment onnan.
Java progit is lehet a mem-kártyára felmásolni, és onnan telepíteni. A java+jad fájlt a megfelelő könyvtárba kell másolni, és a telóban megjelenik egy program telepítése menüpont, ott fog szerepeli a progi, lehet telepíteni
A 800kb a java kód max mérete, attól a jar lehet nagyobb (lásd 2MB-os budapest térkép
.
Egyébként észrevettem egy hibát a telóban, amivel bármikor le tudom fagyasztani azt, de olyan szinten, hogy csak az aksi levétele segít!
Csupán memóriakártya kell hozzá.
Azt, hogy milyen mp3 formátumokat játszik, már elég jól kitapasztaltam:
- a bitráta ne menjen 256kbit fölé (azaz csak a 320kbit-eset nem játsza). VBR-nél ez gyakran megesik, ilyenkor a szám közepén (ahol először éri el a 320-at) akad el a lejátszás.
- szoktak az mp3-fájlokba extra adatokat kódolni az elejére (pl jpg képben album-borítót!) - az ilyentől is jól elhasal a teló.
- a bithibákra is érzékeny, normál lejátszó ilyenkor csak csippan egyet, az l7-es leállítja a zenét
A videófelvétel hosszát szerintem nem időben korlátozza a szoft, hanem méretben (fél mega). Gyengébb minőségben akár 1 perc is lehet. Gyári szoft meg tudtommal nem korlátoz semennyire.
Jah, és találtam egy zsír appletet, miniCommander a neve, olyan, mint a norton commander volt anno, kb. azt tudja mint a phone manager, csak sokkal gyorsabb
Videót viszont sajna ez se játszik 
-
Ziog
aktív tag
bocsi, a jobb oldalira gondoltam.
-
Ziog
aktív tag
van arra valakinek ötlete, hogy a bal oldali gomb funkcióját, hogy lehetne átírni?
Most a hanghívásra van beállítva, de régebben a fényképezőt hozta elő. Jó lenne azt visszatenni. -
válasz
Coyote2000
üzenetére
Az L7 ára 12 e Ft a Vodánál, minden féle hitel nélkül.
Ennyi és kész.
Nagyon jó minden áruk, ha megnézed. -
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Na megvettem az 512-es memókártyát.
A tapasztalataim vegyesek:
- a telefon egyáltalán nem lassabb vagy instabilabb, pedig tele van a kártya.
- a telcsi sokszor finnyás a formátumokra
- sajnos nem lehet csengőhangot, témát, java progit feltenni a kártyára, illetve fel lehet, de akkor a telcsi nem látja, nem kezeli...
- a legnagyobb csalódás: a videófelvételek nem lettek hosszabbak, így is csak max fél perc...

-
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Én 1 speciális eset vok ennél a telónál, mert 1 már meglévő előfizuhoz vettem meg a telót, és a havi számlámban nics feltüntve semmi a szoksásoson kívül, sőt ami azt illeti kevesebbet is fizetek mint korábban majdnem 4 rongyot spórolok havonta ezzel a telóval (az MDA 2esemnek volt 1 baja az smsekkel). Persze a hűség nyilatkozatot nekem is alá kellett írnom, de amióta van telóm (amióta van itthon voda), azóta náluk vagyok és nem különösebben zavar az 1 éves hűségnyilatkozat (igaz, hogy ha frissen veszel hozzá előfizut akkor 2 év).
-
Coyote2000
őstag
válasz
Redchili
üzenetére
Korrektnek tunik a leirasod, teljesen realis, sajnos. Nekem meg csak 1 honapos, de mar tapasztalom a hatranyokat....
Most picit elvetted a kedvem, mert ma erkezik meg az 512 megas SD kartyam, es ha nem tudom kihasznalni, akkor morcos leszek. Remelem legalabb videot tudok ra rogziteni. -
Redchili
tag
Azt hiszem most megérett egy hozzászólás fél év után az L7-ről.
Először is pannonos vagyok.
1. Az elsődleges és legnagyobb gond a kosz. Hihetetlen, hogy mennyire megmarad rajta minden, szinte lehetetlen eltávolítani róla. Főleg a számok pici részeiből. Ráadásul a műanyag amit ráraktak a fémre iszonyú sérülékeny, nagyon vigyáztam rá, mégis minden meglátszik rajta. A mikroszűrős tisztítórongy amit vettem, már csupa kosz a sok zsírtól.
2. A másik a kijelző. Hiper-szuper karcállónak hirdetik, mégis... Nem vészes, de egy két kisebb pötty miatt nagyítja a pixelt és zavaró. Egy tok nem hülyeség hozzá egyáltalán (3000 Ft).
3. A szoftver. Frankó meg gyors. De úgy be lehet kavarni. Tisztelet, hogy nem fagy le, csak kell neki 30-60 mp míg feldolgozza mi is van. Néha meghülyül. Kikapcsol, és betölt. Nagyon ritka egyébként. Eddig 4-5x foldult elő.
4. A kamera. Fényképezek, kiírja az adatokat mutatja a képet, mégis egy másik elmosódott képet ment le. A hang után még kell várni 4-5 mp-t, hogy biztos jó legyen a kép.
5. A memória. Jó tudom ez nem hiba, ezt a gyártó állítja. De ha csak belső memóriából lehet csengőhang, meg skin, akkor ne 6,5 mega legyen már. Egy szép szkin megüt 3 megát, és még legyen hely a java-nak (ami 800 Kb max.), csengőhangnak.
6. Hangerő és mikrofon. Túl halk. Nem vagyok nagyothalló, de halk. Headset-tel már teljesen jó, sőt. Azonban itt is, hogy a telefon csörög...
, csak rezgő a megoldás. A telefon mikrofonja, meg olyan rossz helyen van, hogy (nem vagyok pufi) az arcomon van, és másik fél nem hall mindig. Tehették volna lejjebb.
Nagyjából ennyi, egyébként szuper telefon ezektől eltekintve. A kijelző fantasztikus, de a Moto már elfelejthetné ezt a lassú, és hülye bongészést. Ha valakit megbántok elnézést
. -
SixTie
csendes tag
Köszi Mindenkinek!
-
-
desike
csendes tag
Hi!
Akinek megvan még a voda skinje, nagyon szépen megkérném,hogy küldje át nkm!!!!plz
Előre is köszönöm! -
Alukard
senior tag
Nem tom, mi az amit elnézhettél, de most fogtam magam és felynomtam minden moto -s progit ami létezik a gépemre (megint full üzem
), és megnéztem a 004a_0001.seem -et és egészen offset 3FF ig megy a dolog. Ha nem vagy biztos benne, használd a HEX Editort a bejegyzés elején amit mellékeltem, bökj rá az Addres menüre, ott a Go To gombra válaszd ki azt hogy hexadeciaml és a szövegmezőbe írd be, hogy 22, vagy el is küldheted a fájlt. -
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Valóban... lehet vmi köze ahhoz, hogy a vodás L7 12 rongy miközben a ''picit'' drágább gyári majdnem 4szer annyi?

-
Coyote2000
őstag
A nap észrevétele: mindenki a vodás verzió moddolásával szenved, ahelyett hogy függetlent venne kicsit többért.

-
desike
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki küldeni voda mma.ucp(vmi ilyesmi) fájlt?Kitöröltem a képekből párat,és elment pár menüikonom,vki lementette már magának ezt a fájlt? -
<>jana<>
senior tag
még nemtalált senki magyar softot a telefonhoz? szivesen flashelném már a gyári softra vodáról

-
pujaro
csendes tag
Próbáltam a p2p commander-rel de azzal ser sikerült mp3 -at felraknom.
-
pujaro
csendes tag
KI akartam próbálni a http://web.t-online.hu/csokis666/dap/ hogy mp3 rakhassak fel.
De a MotoMidMan lefagy. Mit csináljak?
Msn: avmonde@hotmail.com
Segítség! -
pujaro
csendes tag
Meg akartam csinálni a ki és bekapcsoló hangokat a http://motol7.freeblog.hu/ szerint, de a 3. as pontnál elakadtam.
''HEX editorral nyisd meg a 004a_0001.seem fájl és keresd meg az offset 22 -öt és az értékét írd át 01 re, majd ugyan ezt tedd meg az offset 24 -en is.
Ezek engedélyezték (részben) az egyedi hangokat, a hanogok gyári elérési útjaik (nem tom át lehet -e írni, de sztem nincs értelme) /a/mobile/audio/Start~up.mp3 és /a/mobile/audio/Power~donw.mp3; gondolom észrevetted, hogy a fájlneveket is odaírtam, ez fontos mert a kívánt mp3akatezekre kell átnevezni. Fontod, hogy ne legyenek túl nagyok az mp3ak!!!! (lehetőleg néhány kB, vedd figyelembe, hogy elég mono és nem kell több 22 kHz -nél)''
Megnyitottam hex editorral, de nem volt olyan hogy offset 22
Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy-nagy feketepont ezért a telónak... 

igy mar van ertelme a memokarinak.

a másik háznak megsem találtam az oldalát
vagyis kettő a másikat a zizon házikóért kapja