- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
válasz
Gallardo007 #1999 üzenetére
Én regeltem már az oldalon, de most nem találok olyan linket, ahol le lehetne szedni a flash-t.
-
Gallardo007
tag
megjelent a legujabb gyári flash a telefonhoz, 2006.08.03 as kiadásu. Ebbem már be lehet állítani a mem kariról a csengő hangot
[link]
Innen le lehet tölteni miután reggeltetek.Angol! -
zopet
tag
#1982-re pls valaki!!!!!!!!!
-
Alukard
senior tag
válasz
thommypl #1992 üzenetére
Csak 1 tipp: nekem is volt hasonszőrü problémám, és én úgy oldottam meg a problémát, hogy töröltem a BlueTooth modemeket (Vezérlőpult/Telefon és Modem). és újra fölismertettem a az MPTvel. Mondjuk én windowsos drivert használok, nem tom, hogy a gyári driverek, hogy működnek az MPTvel
Más:
Korábban olvasgattam, hogy sokan hangerő problémákkal küüzdenek az L7esükben, többek közt headset esetén. Még ma felteszek 1 lehetséges megoldást a blogomba [link]
Azért mondtam, hogy lehetséges, mert nekem nincs headsetem -
thommypl
tag
Végra sikerült találnom olyan mobile phone tools-t ami felismeri az L7-t. Feltelepítettem össze is csatlakoztattam bluetoothal, de mikor megnyitom csak annyi fut hogy: Initializing... Please wait...
Nincs valami ötletetek hogy ez mitől lehet? -
Coyote2000
őstag
válasz
DanteHix #1989 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Minden egyes alkalommal külön kell beállítani a jelentés kérését. Egyébként egy idő után hozzászokik az ember, hogy csak azoknál kér jelentést, ahol tényleg fontos tudnia, hogy odaért-e. Ha meg sürgős dologról van szó, akkor telefonálni kell, nem írogatni.
Mielőtt még megköveznek az elvakult SMS-rajongók, emlékeztetem őket arra, hogy az SMS-t pont azért találták ki, hogy olyan üzeneteket továbbítsunk, amire nem várunk sürgős reakciót. USAban ez így is maradt, és a Motorola amerikai. Európában lett csak ekkora sikere az SMSnek, szóval ha profi üzenetkezelést akartok akkor vegyetek európai vagy ázsiai telefont
Többen kérdezték tőlem priviben (nem értem, miért priviben?) hogy hol van ez a funkció L7-ben. új üzenet -> középső gomb (Üzenet menü) -> Üzenetopciók -> Kézbesítési jelentés Van/Nincs
-
-
DanteHix
tag
Sziasztok!
kovetkezo lenne a kerdesem. Nemreg lettem a tulajdonosa a keszuleknek, es egy dolog zavar: sms-enkent ki kell valasztanom, hogy akarok-e kezbesitesi jleentest. lehet,h csak figyelmetlen voltam, de nme tlaalom meg a beallitast, ami ezt allandoan engedelyezne, mert unom,h minden uzenetnel erre kell figyelnem
koszonom elore is a valaszt! -
Coyote2000
őstag
Sztem ha rendben van az audió kábel, akkor a telefonnal lehet a gond. Azért próbáld meg egy gyári headsettel.
A vodás verzióból nélkülöznöd kell ezt-azt sajnos. Nekem gyári független van, a programok között ott is van a Digital Audio Player. Ezen a [link]en te is megtalálod a megoldást -
koks
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom másnak is van-e hasonló problémája, de én vettem egy audió adapter kábelt, és nem akar működni
. Ez annyit jeelnt, hogy a zene fájlokat továbbra is hangosan játssza a telefon, és a fejhallgatóban csak sistergés van.
Ráadásul a netes használati utasításban azt írják, hogy a játékok és programok menüben van hanglejátszó funkció (30. oldal), nálam ez is hiáányzik (Vodafone.....).
Találkozott már esetleg valaki a problémával? -
Coyote2000
őstag
Ha valakit érdekel L7-hez TransFlash kártya (Sandisk márkájú, tehát nem gagyi), olcsó pénzér'
akkor keressen meg priviben. Több is van, többféle kapacitással, adapterrel együtt.
[Szerkesztve] -
zopet
tag
Csak ezt találtam iTunes-ra: http://www.cingularsleek.com/
Ez viszont halott...
Valaki akinek megvan tegye már fel valahova és linkelje be légyszi!
Kösz... -
Coyote2000
őstag
A dolog ugy kezdodik, hogy feltelepited a Motorola Phone Tools progit. Mivel nem ingyenes, kerdezd meg a V3x tulajdonos ismeroseidet, hogy kaptak-e ilyet. Ha igen, akkor azt tudod hasznalni. Vagy nezd meg DC-n, torrenten (ott is fenn van, le is szedtem onnan is
)
ELOSZOR a MPT-t telepitsd, es csak utana, amikor az installer keri, akkor dugd ra a telcsit. Ez fontos lepes a legtobb mobilnal (Nokia, SE, Motorola), legtobbszor itt lehet elrontani a dolgot. Soha ne a telefon csatlakoztatasaval kezdd!
Ha az MPT rendben fel van telepitve, akkor fel fogja ismerni a telcsit. Total Commanderben tudtommal nem fogod latni, talan akkor ha van benne memokari. Viszont az MPT is jol kezeli, az audio/kep/video mappakat a Multimedia/Fajlatvitel menupontban erheted el.
Tema es Java telepitesehez viszont masik progi kell, ha kicsit visszanezed a hozzaszolasokat, minden kiderul. -
Haci
csendes tag
Hali mindenkinek! Nemrég vettem az l7-esemet, még nincs egy napos a kicsike. A csomagba nem adtak hozzá adatkábelt ezért a fényképezőmét használnám, de csak annyit ír ki a pc-m, h csatlakozott egy motorola l7-essel, és slussz! A motorola.hu-ról töltöttem le driver-eket de még mindíg ugyanott vok. Látom Coyote2000 neked sikerült áthidalnod ezt a problémát, és a segítségedet kérem. Előre is köszönöm!
-
Coyote2000
őstag
igen, ez igaz, de gondolom te is tudod hogy manapsag sokminden hasonlit egymasra (foleg ezek a szabvany portok), es lehet hogy nemi kulonbseg van - ha nem meretben, akkor labkiosztasban. Pont telefonoknal szokott elofordulni, hogy kenyesek mindenre. Orommel latom, hogy Motorola legalabb ebben jo. Amugy kompatibilitasban semmi sem veheti fel a versenyt a Symbianos telcsikkel na meg a Sony Ericssonokkal, mert azok a Quickshare reven barmikor barmivel kommunikalnak, BT-n at turkalnak mas telefonokban, stb. (pl haverom K700-zal siman leszed barmit az L7esemrol, anelkul, hogy L7 ertesitene)
-
net84
őstag
Egy kicsit olvasgass vissza, több linkelt oldal is van, ami a motoL7-el foglalkozik, előfordul, hogy valamelyiken találsz gyári magyar sw-t.
A drivereket nemtom, hogy hogyan lehet leszedni, gondolom uninstall vagy registry és egyéb tisztogató progikkal.
iTunes szintén valamelyik külföldi oldalon fent van, fentebb az is lett már linkelve...
#1972 - Coyote2000 - már mikor a képen megnéztem a telót, és meg sem volt, látszott, hogy egy szabvány mini USB. Ehhez bármely boltban megvett USB kábel jó, ami belevaló.
Persze a telóboltosoknak így nem éri meg, főleg, hogy 5-800 huff-ért már kapsz kábelt hozzá a számtech boltok nagy részében.
[Szerkesztve] -
xcvbnm
csendes tag
Az éjszaka ellopták a telefonomat!!
Ha bárki ilyet vesz mostanában, ellenőrizze az IMEI-t:
358011003876799 -
zopet
tag
Tud valaki esetleg egy magyar nyelvű gyári szoftvert?
Ja és a flashelés után felrakott százféle drivert hogyan lehet leszedni a gépről?
Mégvalami: iTunes hol található a telóhoz?
köszi... -
kaller1
veterán
válasz
Coyote2000 #1974 üzenetére
Hogy nem egy kategória,azt tapasztaltam én is...
Csak annyit szeretnék,hogy hangosabb legyen csöppet,a minőséggel nincs probléma.Arra gondoltam,hogy az sw-ben nem lehet-e valamit buherálni ez ügyben...Amúgy gyári S200 füles van hozzá...
-
Coyote2000
őstag
válasz
kaller1 #1973 üzenetére
W800-zal legyszi ne hasonlitsd ossze, mp3 lejatszasban nem ugyanaz a sulycsoport. Az SE Walkmanok egyelore verhetetlenek ebben, az L7 nem arra van specializalva. Esetleg beepitett erositos fulessel tudnal segiteni rajta, vagy ha Alukard talal valami hangeroszabalyzos moddingot
-
kaller1
veterán
Üdv L7 mágusok...
Meg lehetne azt oldani,hogy a zene hangosabban szóljon a fülesből? A W800 után nekem kevés ez a hangerő,amit produkál a teló....
-
Coyote2000
őstag
Hehe. Véletlenül az mp3-lejátszóm USB kábelére dugtam a telcsit, de mint kiderült, így is tökéletesen megy a töltés és a kommunikáció bármilyen progival.
Ezt csak azért mondom, mert ezek szerint felesleges megvenni a drága Motorola kábelt, sőt az e célra készült utángyártottakat is hiszen bármilyen szabványos USB-miniUSB kábel megfelel. Korábbi hsz-ban valaki említette az utángyártottak borsos árát - hát hagyjátok a francba, vegyetek akármilyen kábelt, amit fényképezőhöz vagy bármihez próbálnak eladni. Az enyém pl egy Sony Network Walkman mp3 lejátszóé.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
A motorolának van egy gyári sztereo BT-s fejhallgatója, igaz azzal ha jól tudom nem lehet telefonálni, csak zenét hallgatni. Azzal valószínűleg megy, hogy egy sima BT-s headsettel ez, hogy van sajna én nem tudom.
Nekem sima vezetékes headsetem van, abban nem szól a csengőhang, hanem zene elhallgat és csörög a zsebemben mint állat.
Ennyit tudtam. -
SixTie
csendes tag
Köszi Alukard!
Lenne még egy kérdésem. Ha a BT headset társitva van a telóhoz, akkor ugye ott is lehet hallani a csörgést. Ha rezgőre van állitva, akkor frankó a csengőhang a headsetbe, viszont ha a ''hangos'' van beállitva, akkor ilyen csúnyán csörögÁt lehet ezt valahol állitani?
A másik: ha társitva van a headset (BT), akkor ha mondjuk mp3-mat szeretnék hallgatni, az a BT-s headseten keresztül nem müxik ugye? (nekem sajna ugy nem megy, ez igy ok, vagy mennie kellene?)
A válaszokat előre is köszi! -
net84
őstag
válasz
Coyote2000 #1967 üzenetére
torrent és egyéb cuccos nem jáccik
trés v3 jó ötlet, thx! -
Coyote2000
őstag
dc, torrent
Nem ingyenes a progi, de kivalo crackelt verziok vannak a neten. Esetleg ha ismerosodnek van Motorola V3-a, akkor kerdezz ra. Baratnom V3 Black-jehez adott a tremobil CD-t (meg headsetet is, b@sszameg en meg nem kaptam a gyari csomagban). Szoval ha tudsz ilyen CD-t szerezni, akkor nyert ugyed van, az full verzio.
-
net84
őstag
#1961-re valaki?
az utolsó kérdésre megkaptam közben a válasz, de javítsatok ki, ha tévedek...
ahhoz, hogy kábelen át tudjak valamit is küldeni, kell nekem egy progi, pl az MPT
Ezt honnan tudom leszedni? -
s1ny1
tag
válasz
Coyote2000 #1962 üzenetére
nah sikerült. találtam a dc-n egy lengyel hubon megfelelő instalálható progit így már műxik minden. másolgatok pc-ről mobilra és fordítva
kösz mindent -
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000 #1959 üzenetére
Sajnos nincs lehetőségem mert fogadni mernék, hogy 2km es körzetben enyém az egyetlen L7es
Annyi eltérés nincs, mondjuk a seem táblázat az ugyan az, igazábol amit én láttam eltérést az az, hogy a gyárban a voda menünket (v.Live! és a gyorsmenük) bele moddolták, és engedélyezték az egyedi bootscreent és letiltották az eredetit (mert benne van!!). Én legalábbis ennyi eltérést láttam, a moddokat amiket összeszedek (mert én is csak közvetítek) független telókra csinálják és felkerülnek a blogomba hamarosan azok is, csak van most 1 kis mizéria a gépemmel és nem megvan most kötve a kezem.
Azok közül amik most a blogomban vannak azok közül az egyedi induló/kikapcsoló hangoknak illetve a skineknek MŰKÖDNIÜK kell nem vodás telókon is.
MINDENKI:
Örülnék ha kapnék még több visszjelzést a gyári telós moddokról, ahol van remény arra, hogy müködjön azt oda fogom írni -
s1ny1
tag
válasz
Coyote2000 #1962 üzenetére
küldtem 1 privit
-
Coyote2000
őstag
Azert en megiscsak az MPT-t ajanlanam, en is azt hasznalom. Lehet hogy a telepitessel van gond?
Szerintem szedd le a progit, es telepitsd ujra. De ugy, hogy elinditod a telepitest, es csak utana telepited a telefont, amikor az installer keri! En USB kabelt hasznalok, gondolom te is.
Utana fel fogja ismerni. A Multimedia alkalmazast elinditod, onnan NE a Zene reszt valaszd, hanem a Fajlatvitelt (vagy mit). Ott aztan barmit pakolhatsz barhova a telefonon, memokartya nem kell.
Pl. osszevagott mp3akat szoktam igy felpakolni a telcsire, siman megy. -
net84
őstag
válasz
Alukard #1956 üzenetére
Köszi! Ezt meg fogom ejteni.
A gyorsmenüben gyárilag van 10 vodás bejegyzés, ezeket nem lehet belőle kiütni? Engem nagyon idegesítenek...
Nem lehet a gyárilag bent levő képeket kékfoggal átküldeni másik telőra? Nem találtam semmi olyan funkciót, hogy ez működne.
[Szerkesztve]
Ha nincs bent memóriakártya, akkor nem is tudok kábelen keresztül fájlokat (kép, mp3) küldeni rá?
[Szerkesztve] -
s1ny1
tag
válasz
Alukard #1958 üzenetére
oks kösz, de nem pont erre gondoltam vagyis én fogalmaztam rosszul, mert nem teljes mp3 számokat akarok rátenni, hanem mp3-as csengőhangokat amiből azért bőven fér rá. meg a rajta lévő képeket szeretném letölteni róla. viszont se memóriakártyám, se bluetooth csatlakozási lehetőség a géphez. szóval ezt kellene megoldani kábel és valamely progi segítségével (MPT helyett valami más esetleg?).
-
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1956 üzenetére
Alukard, nagyon hasznos infokat osztasz meg velunk, csak az a nyugom, hogy nekem nem vodas a telcsim, hanem gyari fuggetlen. A moddingok meg ugye a vodas verzion voltak tesztelve. Kicsit felek, hogy nalam kifekszik a telcsi, mivel nem egyezik meg teljesen a vodasokkal. Esetleg nincs lehetoseged fuggetlen telcsin kiserletezni?
-
Alukard
senior tag
-
s1ny1
tag
hello!
a napokban lettem gazdája ennek a tüneménynek. azóta elég sokat prbáltam informálódani a telefonnal kapcsolatban, de még sajnos mindig sok a problémavettem hozzá egy kábelt amivel majd különböző java-s alkalmazásokat, skineket akarok felrakni rá, és ehhez szükségez progit már sikerült is beizzítani (p2k com.). viszont mp3-at és képeket sehogy nem tudok áttöltni róla
mobil phone tools nevű progival próbálkoztam de sehogy nem akar menni... 4-es verzió felettiek nem akarnak installálódni, ennél régebbieket meg nem találok letöltésre sehol sem. tudna esetleg valaki, valamilyen más progit ajánlani? esetleg 1 linket a letötéshez
kösz -
net84
őstag
válasz
Coyote2000 #1950 üzenetére
Azt tudom, hogy alapból nem, a kérdés az, hogy ha megváltoztatom az induló ''grafikát'', akkor eltűnik ez az üdvözlőszöveg az elejéről is?
Láttam ezt a topicot mielőtt megvettem a telefont. Céges flottacsomagba viszonylag olcsón megkaptam, és hát telefon kellett, és mivel ebben az árkategóriában nemnagyon volt más normálisra lehetőség, ezért esett erre a választás.
Ziog - köszi, ezt még megnézem... -
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000 #1944 üzenetére
Igen, mindent fel tud venni a teló memkarira (képek, videók)
Igen be lehet állítani a memkarin lévő mp3akat csengőhangnak, ha nem listázza ki lehet rajta segíteni
A legutolsót nem tom, 256os karim van -
ZPapp23
csendes tag
válasz
Lehet felvenni a kártyára amennyit csak akarsz, illetve birsz.
Szerintem csak akkor jelenik a mód ha van benne kártya.
-
Coyote2000
őstag
Sajnos nem, egy szám - egy bejegyzés. Legalábbis a megjelenítés alapján. Meg kell szokni vagy el kell adni
Nekem is ez az első Motorolám, volt pár ehhez hasonló csalódásom... Ezek után főleg nem szólom le a Nokiát - bár eddig se szoktam.
Az előző kérdésedre a válasz az, hogy alapból nem lehet változtatni ezt a grafikát, csak flasheléssel. Tkp. live menüvel telcsit venni elég nagy baki, ha előbb láttad volna ezt a fórumot talán nem is veszel olyat. Kivéve, ha flashelni akarod -
net84
őstag
még1 problémám volna - amikor a telefonkönyvbe egyazon névhez több telefonszámot írok, nem lehet úgy beállítani, hogy csak egy nevet jelenítsen meg, és azon belül legyenek a telefonszámok???
-
net84
őstag
Ma megjött a telefonom.
Kérdés: bekapcsoláskor bejön egy üdvözlőszöveg kb. 5 külömböző nyelven. Ezt hogyan lehet eltüntetni? Ha cserélem az induló grafikát, akkor eltűnik ez is (ezt még a pin kérése elött adja be kb 3mp-re)
Ja és a teló vodás... -
XSiGma
aktív tag
csáo
szinte akármilyen képet küldök át bt-n azt írja ki hogy túl nagy fájl,pedig max 100kb-os dolgokról van szó.az átméretezett képekre is ezt írja.több mint 1mega hely van még.mi lehet a gond?
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #1945 üzenetére
neha azert jol jon. Csak nem latom a beallitasi lehetoseget a videonal. Lehet hogy csak akkor jelenik meg, ha van benne kartya.
-
válasz
A használati tanulsága szerint a teló képes a mem.kártya méretéig rögzíteni videót. Mondjuk hozzáteszem, egétrmoziból nem tudom, sok értelme van-e ilyen hosszan rögzíteni ...
-
Coyote2000
őstag
Huh, mielott meg feleslegesen bevasarolok, legyszi segitsetek ki:
- Ez a telcsi tud felvenni a memoriakartyara videot meg fotokat? Mert ha nem, akkor b@szhatom a memokartyat, a video csak par perc lesz max.
- A memokarin levo mp3okat is be lehet tenni csengohangnak?
- egy 512-es memokari telepakolva mennyire lassitja a telcsit?
Aki tud valaszoljon pls, mert mar rendelnem is a memokarit, de most jutott eszembe, hogy a fenti szempontok sehova nincsenek leirva... Es ha szivok, akkor nem eri meg az egesz.... -
Ziog
aktív tag
válasz
Candyman #1939 üzenetére
A kimenő jel sem valami erős, de a gyári fülesnek szerinem épp elég. Bár nem tudom mennyire szereted hangosan hallgatni a zenéket. A füles moddolás általában nem szokott jó eredménnyel végződni. Valószínűleg az is baj lehet, hogy a Sony fülesben lévő hangszórók ellenállása nagyobb mint az eredeti fülesé volt, ez tovább halkít a dolgon.
-
fagee
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, ha USB kábelen akkarok játékot telepíteni a motomidman-el, telepítés után, ha el akarom inditani a játékot, akkor azt irja ki a telefon, hogy hibás alkalmazás. Ugyan igy raktam fel a DigitalAudioPlayert is, de az működik rendesen. Mi lehet a gond? Valaki segítsen létszi! Köszönöm!
[Szerkesztve] -
Candyman
csendes tag
válasz
Coyote2000 #1938 üzenetére
A kihangositas jo az ordit mint az allat. Hivas alatt nem neztem meg de MP3 lejaccasnal nagyon halk. Megneztem masik L7esben es ott is halk volt. A headset nem hoszem hogy hibas lenne mert a fules resze egy 6rongyos sony fulhallgatora lett kicserelve es a felvevogomb elott mar halk ugyhogy eleve a kimeno jel az ami gyenge.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Candyman #1937 üzenetére
Probald hivas kozben a hangerogombokkal. Ha ugy nem megy, akkor sehogy, mert menubol nem lehet allitani. Esetleg probald kihuzott headsettel vagy kihangositva, es amikor mar eleg hangos, akkor dugd vissza a headsetet. Lehet hogy a headset hibaja is, ha tul halk, legalabbis az enyem eleg jol szol.
-
Candyman
csendes tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy hogy lehet felhangositani a headset hangerejet L7ben? Rohadt halk es egy helyen a mar meg lett hekkelve a beallitas a telon de semmit nem valtoztatott rajta.
-
Ziog
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a webkapcsolatokat hol tárolja a telefon? Mikor feltettem az új softot rá, akkor egy csomó keletkezett benne most meg az van, hogy már nem is lehet hozzáadni. Olyan mintha tele lenne a lista, de nekem a többi nem kellene csak a Pannon meg a Pannon MMS (ezt már nem is tudtam beállítani).
Előre is köszi. -
ZPapp23
csendes tag
Ok, köszi a gyors választ Coyote2000. Megnyugodtam, én is teljesen igy gondolkodom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
ZPapp23 #1932 üzenetére
A 1820-as hozzaszolas szerintem megalapozatlan, vagy csak egyedi hiba. Miert menne tokre 2 honap utan??? Meg csak mozgo alkatresz sincs benne. Ha nem dobalod a telcsit, akkor nem megy benne semmi tonkre. Foleg a kamera....
Esetleg a szoftver buzeralasaval lehet kiiktatni, de azzal tkp az egesz telcsit tonkre lehet vagni. Mint minden mas telcsi eseteben. -
ZPapp23
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót, és a hozzászólásra felkaptam a fejem. Hogy értitek hogy két hónap után tönkremegy a kamera? Köszi a választ előre is,
Hali -
Alukard
senior tag
válasz
Gallardo007 #1930 üzenetére
megfogtál
-
Gallardo007
tag
válasz
Gallardo007 #1929 üzenetére
Kérdés?Van benne egy kb 2,5-3cm hosszú négyzet-alakú fémdarabka,olyan mint 1 tű csak vastagabb.Na azt hova kell tenni? a billentyűzet alá????
-
Alukard
senior tag
válasz
Gallardo007 #1927 üzenetére
itt minden le van írva és ábrázola, ha sikerül felnyomom lefordítva a blogomba
[link]
nem tom meg tod e így nézni, lehet regisztráció kell hozzá (ingyenes) slvrhackers.net -
Gallardo007
tag
HELP!!tud valaki mondani 1 oldalt ahol le van írva hogyan kell szétszedni a telót?gyorsan kéne!!!!!!!!!!!!
-
Alukard
senior tag
-
gyonor
csendes tag
megéri 20ezerért?
-
net84
őstag
Szépjónapot mindenkinek!
Megrendeltem én is egy L7-est. Vodafonos és érdekelne pár apróság.
Az itteni üzletbe aztat mondotta a jóember, hogy néha nem szeret ébreszteni. Van ezzel kapcsolatba valakinek valami tapasztalata?
Illetve honnan tudnák leszedni progikat, kiegészítéseket (style, esetleg komplett rendszer)?
Van arra lehetőség, hogy a Live-os sw-t leszedem róla, felteszem az eredeti motorolát és ha gáz van vele, és még annyira azért megy a teló, visszatolom rá a Live sw-t?
Előre is köszi!
net84 -
Alukard
senior tag
Igen lejácca az mp3at
Nekem is az van. Szoftvert meg több helyröl is be lehet szerezni 1 szer a motol7 fanklub oldalán [link] vagy amit én jobban szeretek, a blogomból [link]
ha kifejezetten más progik és érdekelnek akkor itt van még2 [link] és [link] rendszerint innen bogarászom ki az érdekes dolgokat és kipróbálás után teszem fel a blogmba.
Mind2 hely csak a moddolásról szól, ha az Motorola Phone Tools ra fájik a fogad az már más tészta, elérhetővé tudom tenni a dolgot de nem épp legális a dolog és azt itt nem szeressük.
A telefonon van mp3 lejáccó Menü ->Saját fájlok -> Hangok (igen lejácca az mp3at is ha a listá nyomsz rá akkor lejáccási listát is lehet csinálni).
Ha telót az usb kapcsolat menüben átteszed memóriakártyára akkor a telódat pendrive ként látja majd (ha kell hozzá dirver akkor motorola.hu).
SixTie
Amennyiré én tom csak net hozzáféréssel lehet frissíteni az MPT -t -
SixTie
csendes tag
válasz
blueMerle #1917 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor elég egy sima USB-mini USB kábelt venni, és ennyi? Ez lenne az adatkábel hozzá? Akkor a fényképezőgépek kábelét is lehet használni minden gond nélkül, és a telónak nem lesz baja?
Ha leszedem a MPT-t, és nincs otthon netem, hogyan tudom frissiteni? Frissitést lehet letölteni hozzá külön? A válszokat előre is köszi! -
pujaro
csendes tag
sziasztok nemrég vettem egy motorola l7-est és hol lehet az adatkábelhez szoftvert letölteni? amugy a vodánál vettem játsza az mp3-at? lehet a telóra telepíteni mp3 lejátszót? segítsetek mert a digi fényképező zyinorjával csatlakoztatam de semmi kellene hozá szoftver szerintem
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1916 üzenetére
Akkor most másodszori nekifutásra idézem magamat:
Jah, természetesen progi nem jár hozzá így még azt se lehet mondani hogy azért ennyi...
Tehát nem jár hozzá semmilyen CD! Semmi!!! És nem is Motorola cucc!
Ez akkor is botrányos, mivel egy 500 forintos cuccot árulnak 6000 forintért. És a sok ember, aki nem olvas fórumokat az bátran megveszi, nem tudja hogy egy 500 forintos kábel jó hozzá
[Szerkesztve] -
-
blueMerle
veterán
Minap azt hittem elsírom magam!!!!
Ugye azt mindenki tudja hogy ehhez a telóhoz az ''adatkábel'' legfeljebb 500 forint, tekintve hogy egy sima usb-mini usb cuccról van szó.
Ma pedig egy hipermarketben láttam V3/L7 -hez való ''adatkábelt'', ami ugye a fent említett közönséges usb-mini usb cucc 6000 forintért!!!!!!!!!!!!!!!
NA ez valóban szemétség és rablás!!! Valamilyen CPA termék. Gratulálok a cégnek hogy van pofájuk egy 500 forintos cuccot több mint 10x -es áron árulni a reális árhoz képest. Jah, természetesen progi nem jár hozzá így még azt se lehet mondani hogy azért ennyi...
Pofátlanság! -
ndawe
csendes tag
válasz
Alukard #1910 üzenetére
Számomra az ''akár ... 512MB a cserélhető memóriakártyán'' nem jelenti azt, hogy annyi lenne a maximum, ez még semmit nem jelent.
Aztán kicsit gugliztam...
Itt pl 2GB-os mem. kártyát árulnak kifejezetten ehhez a telóhoz:
[link]
Itt leírják, hogy a teló megjelenésekor 512MB volt a legnagyobb microSD, de már akkor bejelentették a 2GB-osat is (majdnem egy éve volt!):
[link]
Wikipedia szerint max. 512MB-tal hírdetik, de 2GB-ig megeszi a kártyákat:
[link]
...
Hogy valójában mit bír a teló, akár gyártási dátumtól/szoftvertől is függhet. Egyedül teszteléssel derülhet ki az igazság.
Egyébként szvsz csak akkora karit érdemes venni, amit tényleg kihasználsz, mert egyébként is rohamosan csökkennek az ilyen cuccoknak az ára. Ha nem használod ki, akkor felesleges vétel volt.
Én spec. 512-eset vettem, mert lusta vagyok ahhoz, hogy naponta új zenéket tegyek fel, viszont túl nagy értékű kártyát sem akartam bele, hogy elvesztés/lopás esetén ne bukjak nagyot...
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1912 üzenetére
512-nel nagyobb nekem se kell, bar az mp3-aknak sokszor keves az is (ha hosszu utra mesz, es nincs lehetoseged mas zeneket tolteni ra, de a felet mar unod vagy nincs hozza hangulatod, akkor jo ha bosegesen van valasztek a lejatszoban
tapasztalat).
De igazabol 512-t se szeretnek telepakolni mp3-mal, mivel kell a hely a videoknak. Eleg kiabrandito, amikor egy hazibuli warmupon, vagy grillpartyn x ember y fele videot csinalna csak ugy poenbol, emlekbe, de kedvenc motom feladja 20 masodperc utan, mert tele a memoria... Most ez igy hulyen hangzik, de pont a fenn emlitett szituaciokban derult ki, hogy kellene az a tarhely...
gondolom ti is eszreveszitek hogy a L7-est mindenkinek meg kell tapizni, ki kell probalni...
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000 #1911 üzenetére
Valóban lehet benne vmi, márha a memkari felépítését vesszük alapul... de most mond meg nekem őszintén, mi a fenének kell 1 telefonba ami még csak nem is symbianos 512esnél nagyobb memkari? Ha symbian vagy pocket win akkor megértem én is gyakran küzdöttem/küzdök helyhiánnyal, de 1 olyan teló ami csak java alkalmazásokat tud futtatni és azt se mindet, minek az 1 vagy ne adj isten 2 GBs kari? Persze virítani lehet vele, nekem 1 256os kari van benne tekintélyes mp3 mennyiséggel, de így is több int 300 képnek van még hely rajta, a videókrol nem is beszélve. a 256os karin több mint 1000 játék elfér úgy, hogy kellemes 2-3 CDnyi mp3nak van még hely és a képekről még nem is beszéltem.
Huhhh... asszem picit elszálltam... sorry ha 1 picit durva volt, nem kéne annyi Dr. House -t néznem
Végül is ki vagyok, hogy megítéljem az emberi hülyeséget....
....másik fele, ha mégse megy, kidobtál x rongyot.... nagy cucc... -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1910 üzenetére
En sem akarok kotekedni
de ndawe sztem arra celoz, hogy a legelso specifikacioktol gyakran (felfele) elterhetnek a gyakorlatban.
Jo pelda erre a Nokia 6230i, aminel direkt nagydobra vertek, hogy MAR az 512MB-os MMC-t is tamogatja - holott siman elbant az 1GB-os kartyakkal. Ha az 1GB-os kartya tele volt adattal, kicsit tovabb tartott pl. a zenelejatszo inditasa, de a lassusagot kesobb orvosolni lehetett SW frissitessel. Ennek ellenere a Nokia hivatalos allaspontja meg mindig az 512-es felso hatar
Miert ne lehetne nagyobbat tenni az L7-be? Aki probalta legyen szives szoljon. -
Alukard
senior tag
Nem akarok kötekedni, de megnéztem most a motorla.hu -t és el kell hogy keserítselek létezik ott az L7es oldalán 1 ''műszaki adatok'' feliratu link a következő idézet onnan származik ''akár 5MB belső memória vagy 512MB a cserélhető memóriakártyán'', kérlek magyarázd már el nekem, hogy hol nem derül ki ebből?
-
-
-
-
Christoph
aktív tag
Help! 1 kis segítség kellene...
Az a problémám, hogy az L7 minden webcímet, emailcímet stb... megjegyez, amit egyszer beadtam neki (opera-t használok) és nem tudom ezt kitörölni belöle...
Már töröltem a webelőzményeket, a cache-t, de bizonyos emailcímeket és webcímeket így is megjegyez....
A kérdés: hogyan tudnám ezeket elfeledtetni vele, anélkül, hogy full lenulláznám a telefont, esetleg visszaállítanám a gyári beállításokat....tehát a többi beállítást szeretném ha megmaradna... (az operát is már többször leradíroztam, de nem segít)...
HELP
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LibreOffice topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest