- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
arvaizsolt
tag
Lehet hülye kérdést teszek fel,
nem lehet valahogy beállítani, hogy a telcsi bluetooth-on, vagy
esetleg adatkábelen keresztül a számítógép netkapcsolatát használja? -
1269
tag
válasz
blueMerle #1498 üzenetére
Szia!
Köszi hogy , válaszoltál.
Már az elejétől olvasom a fórumot , természetesen csak az oldaladon található
szkinek közül tettem a telómra. A v3 -as ennek esett áldozatul ,
mert a gyári l7 szkinek közül tettem fel egyet. Az l7-re is csak innen tettem fel szkint , most sem értem miért lett ..ar.(csak a kijelzőt meg a billentyűzetet villogtatja)
Az a baj , hogy nem tom melyik szkin az amelyik kinyírta. Most mennem kell , de este még benézek hátha eszembe jut.
1269 -
blueMerle
veterán
Esetleg ha az oldalamról töltöttél volna le skineket, akkor most nem szívnál vele. http://motol7.extra.hu [link]
Az L7-est nem lehet ''resetelni'', ezt flashelni kell. A fent említett oldalon ott van a teljes leírás, és a programok hozzá.
SKINT AZ L7-ESRE KIZÁRÓLAG MEGBÍZHATÓ, direkt L7-es telefonnal foglalkozó oldalról tölts, az enyém ilyen, minden skin letesztelt és biztos nem rontja el a telódat. -
1269
tag
Hi!
Sajnos nagyon peches vagyok!
Egy hónapja vettem az l7-esemet , meg a nejemnek egy v3-ast.
A v3-ast a második napon sikerült működésképtelenné tenni egy szkinnel.
Elvittem egy haveromhoz sikerült megcsinálnia szoftver beavatkozás nélkül , csinált rajta egy ''resetet'' elindult a telefon kitöröltem a rossz szkint és azóta is jó a telcsi.
Tegnap az enyémre is sikerült egy rossz szkint tenni , menetrendszerűen mentem a haveromhoz , DE az l7-esen nem tudta megcsinálni a resetet.(nem ismete fel a box)
Nem tudtok valamilyen progit , amivel lehetne resetelni? Nem szertetném szoftverfrissíteni házilag a garancia miatt.
Előre is köszi.
1269 -
Atlantis
veterán
Ennél a telónál a skin olyan, mint a Se-nél a téma? Vagy mi fele meg itt a témáknak? nem lehet iylet Blue-n átküldeni, mint az SE-nél?
-
blueMerle
veterán
válasz
Gallardo007 #1484 üzenetére
Az oldalt most más fogja majd átvenni, hamarosan kiderül az új tulaj kiléte
K600i-t azért veszek mert tetszik, a tudása nekem bőven elég, és ami miatt fontos: 3G.Ugyanis itt ahol dolgozom/lakom már van 3G és szeretném kihasználni a videofon valamint a szélessávú mobilinternet előnyeit. Ezt egy L7-essel nem tudom megtenni. K790 nekem teljesen felesleges.
Ami nekem fontos/alap jelen pillanatban:
3G, közép-szintü fotózás, mp3 csengőhang, szervezőfunkciók, legalább 250 férőhely a tel.könyvben, 176x220 kijelzö alap, legalább 20MB memória, alap szintü videó
Ezt mind tudja a K600i, az L7 pedig nem, Ezért lesz a csere, ma délután ha minden jól megy.Ha pedig nem jön össze, akkor még marad egy ideig a kis lapos
-
Tomiee
csendes tag
Sziasztok.
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a végső álláspont abban, h a Vodafone-os Motorola L7 live-os menüvel lassú.
És ha lassú, akkor mennyire?
Egy SE T630-hoz képest is lassú?
Köszi
Üdv -
Gallardo007
tag
-
Gallardo007
tag
én a legtöbb mobilomat megtartom kipucolom őket és elrakom ezzel is igy lesz
van már a35,c35,c100,c110,t300,3310,3410,v200,pana vs3,k300i és volt egy d500 amit elhagytam
[Szerkesztve] -
arvaizsolt
tag
Hát igen, énis nagyon szívesen lecserélném már, (noha most vettem pár hónapja) de takaréossági okokból meg kell tartóztatnom magam
Célom, hogy kivárjam azt a bő évet, ami még a előfizetéses szerződésemből vanNem fog sikerülni
-
blueMerle
veterán
Lehet de nekem igencsak megtetszett vmelyik nap amikor fogdostam, szóval most K600i után nézelődök. Nálam a mobiltelefon-csere az egy normális dolog, ezidáig vagy 50 készülékem volt már, és nem az L7 lesz az, amelyiknél évekre leragadok
Jó, szép, sokat tud, de már régóta megvan. Mondjuk a K600i-nek még annyi idöt sem adok mint az L7-esnek...majd meglátjuk
-
Ford2000
csendes tag
Nem tudtok valami jo (es mukodo) oldalt, ahol L7-hez vannak jatekok?
A NY Nights-t keresem, 1.0.2 verzival meg is van, de az nem az igazi. A gepen a demo 1.0.3, az fut szepen, gondolom kicsit ra van igazitva az L7-re.
Thx -
blueMerle
veterán
válasz
Gallardo007 #1477 üzenetére
Már megvan az oldal örököse
Nem lesz gond.
-
ragazzo
őstag
Szerintem is hagyjuk. Úgyis meddő vita az egész.Nem szeretm a motorolát, nem is fogok ilyet venni soha.
-
blueMerle
veterán
Minden logikus és helyén van, ne flameljünk, hogy a számológép a játékok közt van, mert ez igencsak nem így van
Egyik újfajta Motos menüben sem volt ott.
Szerintem ezt a vitát itt és most le is lehet zárni, a Moto menüje ugyanannyira logikus mint akár egy Nokiáé vagy Samsungé.
Ebbe a rezeg és cseng dologba pedig ne menjünk bele ugyanis lealáznánk a Samsung csúcskategóriás telefonjait, ugyanis ez tud egyszerre rezegni és csengeni.
Lehetséges hogy a holnapi napon megválok az L7-töl egy K600i miatt. Ok? Már túl régóta van meg ez a teló, UNOMMajd holnap meglátjuk.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
az a baj hogy már nagyon régóta nincs motom és lehet hogy nem jól emlékszem, de pl a számológép miért a játékok közt van, vagy ha az van oda írva hogy cseng& rezeg akkor miért nem csinálja egyszerre, a későbbi szoftban már cseng majd rezeg volt, persze előbb rezgett aztán csengett. Ezek nem nagy dolgok, és megszokhatóak, de nekem furcsák.
-
piqla
őstag
Mekkora fos.
Most vettem eszre, hogy a navi gombon a nyilacskaknal mintha lekopott volna a festek. Tudom, nincsen rajta festek, de olyan hatast kelt... -
Gallardo007
tag
Sajnálunk téged a kollégáddal 1ütt.most végignéztem a menüt és én sem találtam semmi logikátlan dolgot talán annyi hogy a gyorsmenük menüpont 2szer is megtalál6ó benne,az eszközök menüpontban és a extrákban is ennyi.szerintem az új moto menük jók.
-
blueMerle
veterán
A telefonhoz még nincs magyar sfb firmware ezért ameddig az meg nem jelenik, csupán a language pack marad, ezt a fórumomon lehet kérni, már nem tudom ki mondta a lelőhelyét.
A motol7 oldalt NEM szeretném egy technikai oldallá varázsolni, az oldalon végtelenul egyszeru progikhoz vannak leírások, amolyan all-in-one cuccok.
A telefonhoz a JELENLEGI LEGSTABILABB szoft van fent az oldalamon. Namost ha ez angol/német nyelvü, akkor ám legyen az, szerintem MANAPSÁG müveletlenség ezen nyelvek egyikét sem beszélni. Nem szeretnék felrakni az oldalamra instabil softokat /van egypár/ amelyek esetleg tönkrevágják a telót, aztán majd lehet postolni a jajjj ez nem megy és az nem megy hszeket. Külföldi fórumok tele vannak ilyenekkel.
Már jelent meg magyar sfb firmware a telóhoz de NAGYON instabil. Ha kell, elküldöm neked, én kipróbáltam, és inkább hagyom ezt ami most az oldalamon van fent.
A magyarításoktól én mindíg is féltem, még soha nem vezetett jóra a használatuk. Én úgy vagyok vele hogy a technika nyelve az ANGOL, ez egy végtelenül egyszerü nyelv, kevés kifejezéssel, könnyen tanulható. Nekem van belöle nyelvdiplomám, de ismerek olyat is, aki autodidakta módon sajátította el ezt a nyelvet. És szerintem egy telefonhoz nem is kell diploma...
Mindenesetre amint lesz SATBIL magyar RSD soft a telóhoz, azonnal felpakolom. A jelenlegi instabilt NEM szeretném közkincsé tenni.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1460 üzenetére
Nem tudom, erre csak azt tudom válaszolni hogy ezek szerint minden ami szokatlan, az illogikus. Nekem illogikus lenne ezek szerint a Sagem, mivel még alig volt szerencsém ezekhez a telókhoz? Pedig ez nem így van. Szokás kérdése, úgy mint a Nokia, Siemens, LG, Samsung, vagy bármi más...Minden a helyén van a Motonál is.
Úristen, azt hiszem Moto-Fan lettem -
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1458 üzenetére
Jó jó, én csak egy példát kérek fórumtársamtól
Vagy bárkitől.
Tehát a mai nap kérdése: melyik menüpont van rossz helyen a Motonál? Várom a válaszokat. -
-
blueMerle
veterán
Ezzel en is így vagyok, dehát vannak fanatikus emberek, akik életükben 1x fogtak a kezükben Motorolát és azonnal azt mondták hogy bonyolult, mert már ezt hallották
Valójában ez egy humbuk, hatalmas marhaság. Egyáltalán nem illogikus, minden szépen a helyén van, ikonokkal és szöveggel ábrázolva, mégis ragazzo: MI az ami illogikátlan a Motorola menüben? Megneveznéd kérlek? -
Brender
csendes tag
Hello!
az lenne kérdésem, hogy napokba vennék pannonál telot, és vagy Se w550i-t venék vagy pedig Motorola l7-et...
eddig az l7 jobban bejon-memakri bovithehtoség-olcsobb ár..., és 262 ezer szin...
valaki tudna adni javaslatokat..se w550i volt már kezembe, de l7-es még nem.. -
blueMerle
veterán
a skinman progiban soha ne nevezd át a skineket, mert teljesen meghulyíti a telefont.
Ha valami nem tetszik szabályosan a delete gombbal töröld ki. Eltuntetni a hibás skint csak úgy tudod, ha még egyszer felrakod ugyanazzal a névvel az eredeti skint, mint ami most hibásan van fent, majd teló újraindít és a skinmannal torlod. Az általad említett háttérkép problémák akkor lépnek fel, ha két skinnek a hátterének ugyan az a neve. -
XSiGma
aktív tag
válasz
blueMerle #1449 üzenetére
gondom a következő:
ha mondjuk skinmannel átnevezek egy skint ami már fennvolt a telon akkor lesz az új névvel ugyanaz, de lesz egy a régi névvel is,amit ha beállítok akkor a gyári moto skin jön be.na ezt hogy tudom valahogy eltűntetni?
másik
ha pl a dj moto van beállítva és felteszem a symbiant,beállítom skinnek,majd megint a dj motot teszem vissza akkor eltűnik a dj moto háttere és a symbian-hátter lesz bent,és ez igaz a form-aqua párossal is -
XSiGma
aktív tag
feltettem ma a form és a dj moto skint,mindkettő nagyon bejön.remélem lassan bővül az oldalad merle!
-
blueMerle
veterán
válasz
kaller1 #1437 üzenetére
Mert ugye az 5-6K-s mp3 lejátszókat lehet pl. egy 512 MB-os memkarival is bövíteni, igaz? És lehet bennük playlisteket összeállítani több szempont alapján? Remélem nem akarod azt mondani. hogy az S200-as úgy szól mint egy gagyi mp3 lejátszóhoz való füles...Jajjj mekkora baromság már ne is haragudj! Miért írtad ezt???
Ez egyáltalán nem igaz, az S200 nagyon is szépen és jól szól, mondhatni dinamikusan. Tökéletesen megfelel mp3 hallgatásra.
Az L7 nem egy walkman telefon DE mellékesen használható mint mp3 lejátszó IS! Ez a teló a dizájnra van kihegyezve, ezért sincs benne 2 mpx-es af-es kamera vakuval és sony minőségü mjúzik, de mindenböl nyújt valamit, igaz néhol kompromisszumokkal, de szerintem nem vészes. Aki ilyen telefont vesz az NE a tudása végett vegye, hanem a KÜLSEJE miatt! -
-
Ford2000
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1442 üzenetére
Ugy ertem, hogy kikapcsolt allapotban is jelzi a telefon a naptarban levo emlekeztetoket.
-
-
Ford2000
csendes tag
Jol emlexem arra, hogy valaki itt a forumban azt irta, hogy az L7-en nincs billentyuzar?
Amugy reggel arra ebredtem, hogy a kikapcsolt telefon jelezte a naptarban levo aktualis megjegyzest. Ezen rendesen elcsodalkoztam, viszont nagy orommel konstataltam.
Nem volt meg olyan telom, ami ezt tudta volna. Ez tetszik, nagyon. -
piqla
őstag
En szeretek zenet hallgatni ha utcan ballagok, de nem tudok egyelore kiadni 50-60 ezreket egy ipodert, raadasul egyre tobbszor olvasom a minosegi negativumokat a nanorol, ugyhogy...
Szerintem egy ketgeneracioval regebbi ipodot fogok venni, ha meg lehet majd egyaltalan.
Persze, tudom, nem csak ipod van, de az L7-est sem azert vettem, mert hudeklafa a tudasa...
Nevezhetitek sznobsagnak, de en szeretem az olyan hasznalati targyakat, amelyekre jo erzes ranezni.
Azt a szamitast meg ne vegyuk figyelembe, hogy mondjuk este 8 utan a Klinikaknal ugyis kiszednek a fulembol a kedves ott tanyazok -
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #1438 üzenetére
Aláírom,vannak ilyenek is...Akinek fontos a zene,az úgy sem L7-esen,vagy egy 5k-s kütyün fog zenét hallgatni sztem...
-
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #1436 üzenetére
Bárhol...Ez a moti füles semmivel nem szól jobban,mint az 5-6k-ba kerülő gagyi mp3 lejátszók...Amúgy meg azok mitől lennének egyszer használatosak? Egy kissé eltúlzod ezt a dolgot,sztem...
-
-
piqla
őstag
Vett mar valaki gyari sztereo fulest mp3 hallgatasra?
Mert nezegettem az mp3 lejatszok arat, es mindegyik a hubazmeg arkategoriaba tartozik...
Ugyhogy lehet, hogy kenytelen leszek kiegyezni a fulbedugos megoldassal -
ZoZoˇˇ
aktív tag
Érdekel valakit esetleg egy ilyen? ---> MOTOROLA Bluetooth H500 szett
[link] kinek mennyit ér meg?
Elcserélném minimu 512-es micro sd-re.
[Szerkesztve] -
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1430 üzenetére
Nekem úgy néz ki mindent kisporoltak
.
-
-
Christoph
aktív tag
Remélem nem volt még, de a következő linken többszáz minőségi háttérkép található több témában a moto-ra.....(MotoX Forum)
[link] -
blancpain
csendes tag
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!
-
blancpain
csendes tag
Üdv!
Bocs, de én tényleg nem találom azt a linket ahol a diktafon van. Valaki segítsen.
Köszönöm. -
blancpain
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Engem az érdekelne, hogy akkor az utolsó álláspont mi arról hogy a TransFlash-on lévő MP3 kijelőlhető csengőhangnak, avagy nem?
Illetve diktafon programot honnan lehet letöletni a telefonhoz, mert érdekes módon a Vodás kütyü menüjében ilyet nem találtam.
Köszönöm előre is a segítséget. -
ndawe
csendes tag
Üdv!
Szóval én is beruháztam egy ilyen telóra, vodánál, eddig nagyon király.
Köszönöm az eddigi véleményeket a fórumban, sokat segítettek a döntésben.
Viszont lenne pár megjegyzésem/kérdésem:
Azt nem értem, miért problémáznak sokan, hogy hogy kell mp3-lejátszót telepíteni. Hiszen az alap lejátszó játsza az mp3-at is, és ráadásul fut háttérben is (akár java progi közben is) Ok, EQ nincs benne, playlist kell hogy több számot is lejátszon háttérben, de szerintem ezek nem lényegesek.
A diktafon kicsit hiányzik. Külföldi oldalakon azt írták, van a telefonban. Ezt csak a voda ''butította ki'' belőle? Mondjuk java aplettel orvosolható elvileg, ezt még nem próbáltam.
Ugyanígy apró hiányosság a jegyzetelési elhetőség - ok, tudom, applet.
Mi a külömbség a háttérvilágítás, és a kijelző autó kikapcs funkciók között? Akármelyik időzítő letelik, teljesen elsötétül a kép. Ennek mi az értelme?
Van egy olyan menüpont a telefonban, hogy Készenléti alkalmazás: erről semmit nem találtam a leírásban, guglizás után is csak annyit, hogy valami progit lehetne ide beállítani, de ez nekem eddig nem sikerült. Hiába toltam fel a telóra egy rakat java cuccot, egyiket sem tudom kiválasztani. Valakinek működik ez a fícsör?
Pedig jól jönne egy nagy méretű óra a kijelzőre, mert egyébként a napfényes utcán, lezárt billentyűzetnél esélytelen megállapítani az időt. (olyasmiről gondolom ne is álmodjak, mint a sharpokon, sony-ericcsonokon, hogy halványan mutatja az időt, ha nam piszkálom a telefont)
Összességében viszont nagyon tetszik a teló, főleg ha lesz memkarim is hozzá
[Szerkesztve] -
VerVal
csendes tag
Szentem a live menü nem baj, egy perc alatt gyárira lehet cserélni, az összes live-os gombbal, felirattal, ikonnal, képpel, animációval együtt !!! Jó kis teló, a kemera meg nem lényeg, ennyiért már 5 MPX-es 3× optikai zoomos kamerát veszel...
-
blueMerle
veterán
válasz
arvaizsolt #1415 üzenetére
sry, lassan haladok, de hiszen már az új design az kész, az uj domainnel egyutt
-
arvaizsolt
tag
No kész lesz lassan az új portál ?
-
[Anduriel]
aktív tag
-
Christoph
aktív tag
válasz
[Anduriel] #1410 üzenetére
ÉS hova másoljam a Java appleteket, hogy lássa, mert ilyen könyvtár nincs, csak 1 kjava, de abban semmi sincs......help....hogyan installáljam őket?
-
Christoph
aktív tag
válasz
[Anduriel] #1410 üzenetére
THX!!!!
-
Christoph
aktív tag
Skacok, nekem fontos lenne a stopper, de nincs a telcsiben.....
Nem tudjátok hol lehetne találni 1 java stoppert, ami megy a telcsin?? -
XSiGma
aktív tag
ez a szuper MPT nem ismeri fel a telefonomat.asszem a 3van meg,és már a modem beállításoknál elakadtam
.meg bejön a program és mobile not connected,pedig rajta van
-
XSiGma
aktív tag
ha valakinek van felesleges 256os micro sd kártyája és megválna tőle írjon..
-
Ste
addikt
válasz
kkrisz87 #1403 üzenetére
alap dolog, hogy átállítod a telefont adat/fax módra!!!
utána már fel fogja ismerni mint hardvert
olyan mototmidmant kell keresni, amiben benne vannak a hozzá való driverek (mert egy részéből kimaradt)
felismertetni és kész
kicsit visszább olvasol, vagy rákeresel a Dap kifejezésre akkor fogod látni a használati módját is
valaki linkelt be egy oldalt, ahol leírják, hogyan lehet vodásra telóra felrakni az mp3 lejátszót, mert azon ugye nincsen. mindezt persze motomidmannel -
kkrisz87
csendes tag
és pl.milyen drivereket kellet feltenned ste?a motomidman 1általán nem ismeri fel a telefonomat
és ha elinditom máshol nem érzékeli a telefont
-
kkrisz87
csendes tag
nekem meg ha be van kapcsolva a motomidman akkor nem ismeri be a memoriakártyát,ha kilépek a moto-bol akkor meg 1böl beismeri
de azt az mmpt-s irtást énis kiprobálom,ha bejön akkor kösz kaller
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest