- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heat1973
csendes tag
Július óta vagyok a Vodafone ügyfele.Szóval a Vodafonhoz átlépve vettem magamnak egy Motorola Ve66 Mobiltelefont(IMEI 352281030518476) két éves hűségnyilatkozatra. Az 5. nap kiderült számomra, hogy nincs vele valami rendben nem lehet tökéletesen feltölteni. Visszavittem de már cserekészülékre nem volt lehetőségem. Ekkor lett elküldve szervizelni mivel garancia alatt áll, majd 10 nap után visszajött és kaptam hozzá egy új akut. Újra formattáltam majd már a formatálasnál nem lehetett 50%-nál jobban feltölteni. Újra visszavittem és kerestem a szegedi Vodafone vezetőjét, hogy elmondjam neki a panaszomat. Nem tudott segíteni ezért újra szervizelni lett küldve. Újabb 10 nap majd a készülék aug. 12. visszaérkezett Cordon Electronics jegyzőkönyvével, hogy ők minden tesztet elvégeztek vele és a készülék kifogástalan állapotban van. Majd 14. a készülék lemerült és 5 óra töltés után 20% fölé nem tudtam jobban feltölteni. Ismét Visszavittem a Vodafone Szécsényi téri üzletébe, ahol megkértem az ott dolgozókat, hogy az üzletben próbálják meg feltölteni a telefont. Ők is tapasztalták a hibát, jegyzőkönyvezték, és ismét felküldték szervizre. A telefon tegnap Aug. 26. megérkezett ugyanazzal a Cordon Electronics jegyzőkönyvével hogy a készülék kifogástalan állapotban van. Már a megérkezésekor a készülék lemerülőben volt, a Vodafone munkatársi ismét az üzletben megpróbálták feltölteni, nem tudták újabb jegyzőkönyvet írtak a dologról és javasolták, hogy forduljak a fogyasztóvédelemhez, amit ma megtettem!
-
BLeP_i
tag
Turbo sim-mel próbáltátok már működtetni?
Mert a turbo sim-ek támogatottságánál csak az l7e van felsorolva. -
kjus
csendes tag
Helló mindenkinek!
Van egy problémám. Vettem egy Motorola w180 telefont. Nem voltak túlzott elvárásaim de később a Motorola honlapján azt írták, hogy összeköthető a számítógéppel és le lehet rá tölteni háttérképeket és csengéseket. Tucatnyi software-t (PST, USB driver 3.7.0. és 4.2.0 Multimedia Service, Motorola Software Update, Phone Mobile Tools, Microsoft Activcync, Eltima VSPD, Peer To Mail 2 stb.) töltöttem le de továbbra sem kezeli a mobilomat.Pedig rengeteg helyen található kifejezetten a típushoz való csengés és háttérkép. Van valakinek ötlete vagy javaslata hogyan töltsem ezeket fel a telefonra? Vagy más lehetőség van e közvetlenül a telefonra letölteni?
Előre is kösz.
u.i.: arra van valkinek ötlete, hogy a pannon mobil internetem GPRS módban a 236Kb helyett miért 1,8 Kb-es (teljes jelerősség mellett!), az UMTS pedig a 7,2 Mb helyett miért 25 Kb (igaz itt a jelerősség csak 2-es)?
-
M@nH.
aktív tag
válasz
deathtania #3276 üzenetére
Az iTunes benne van szinte az összes letölthető software-ban. Igen sok verzió közül választhatsz [link]
Én letöltöttem hozzá még a "Self installing P2K drivers v3.9.0" csomagot is és a "P2k Tools VS 3.0.9.961b"-vel frissítettem a softwaret. -
deathtania
senior tag
köszi szépen a segítséget! amint végeztem a köv vizsgámmal, rászánok a kérdéskörre egy délutánt, és meglátom mi lesz. magyar nyelvem eddig sem volt, mert kanadai a telefon eredetileg egyik haverom hozatta onnan mert van rajta iTunes lejátszó, és iTuneshoz is lehet hozzákapcsolni. remélem lesz fent ilyen szoftver.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
deathtania #3272 üzenetére
Hali.
Nekem is ugyan ez volt a hiba, hogy telefonálás közben újraindult, de új software megoldotta a problémát. A ModMyMoto.com-on mindent megtalálsz hozzá.
Szerk: Ja igen, magyar nyelved nem lesz, legalábbis én nem találtam.
-
rep3at
őstag
válasz
deathtania #3272 üzenetére
Nézz körül a modmymoto.com-on.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
segítségre volna szükségem! a motorola l7esemhez volna szükségem szoftverre. valamiért sajna tönkrement benne. olyan hibákat produkál, hogy ha hívok vagy hívnak, akkor mindig újraindul a készülék. esetleg még valami ötlet, hogy mi baja lehet?
ha valaki tud gyári vagy cingularos szoftvert, légyszi segítsen. házilag megpróbálnám rábuherálni, rosszabb bizonyosan nem lesz.
köszönet előre a segítségért! -
XSiGma
aktív tag
3x elrontott biztonsági kód után mit lehet tenni?
-
rep3at
őstag
válasz
(Kolombusz) #3018 üzenetére
Sajnos én is éppen így jártam a V3ivel. Este még jó volt, reggel már csak a logo világított. Elköldtem apám haverjához panelcserére, mert már én is flasheltem. Azóta várom
-
-
rep3at
őstag
Több Motorola V3xx volt a kezemben (azt hiszem, összesen három darab), és bizony a háromból kettő ezt csinálta. Panelcserével szerintem megoldódik a dolog, kivéve akkor, ha az akksi alá az van írva hogy "refubrished", mert akkor sok mindent nem tudsz vele csinálni, ahogy én sem tudtam. Sajnos ebből a V3-variánsból soknak lett ilyen veszte...
-
qdak
addikt
bár nem eza telo de ide kuldtek: van 1 moto v3xx memoria kártya berakása után megfagyott, többé be sem kapcsolt, géppel összekötve semeik progim nem érzékeli a telefont, igy nem tudok szoftvert cserélni, más megoldást nem tudok.
Tudnátok vmit tanácsolni ? mit tegyek? -
Yarisbaby
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom, ezer ilyen kérdés volt már, de nagyon szertném tudni, hogy hogyan lehet a nokia 6300 telcsiről számitógépre menteni az smseket?Próbáltam már, készit is biztonsági másolatot, de csak akkor lehet olvasni, ha a telefon csatlakoztatva van a számitógéphez.Át lehet konvertálni más formátumban, hogy a telcsi nélkül is olvasható legyenek a mentett smsek a gépen?köszi -
Redchili
tag
Fiatalok!
Nem tudna valaki nekem küldeni egy magyar nyelvet tartalmazó eredeti flash file-t? Lehetőleg nem vodásat, de ha az van elfogadnám!!
Ha lehet PÜ-it küldj!
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
M@nH.
aktív tag
válasz
Ricardo #3259 üzenetére
Köszi a linket, de a progi és a flash file már megvan (a linkelt oldalról szedtem le). A probléma csak ott van hogy mikor elindítom a flash-elés akkor ugye a telefon át vált flash módra és a program elkezdi a "Sending the loader..."-t majd megakad és a teló visszavált normál bekapcsolásra, majd a flash program kiírja hogy a CG1, CG2 stb.-t nem sikerült feltennie rá.
Mikor flash módban van a teló ezt írja ki:
Boot Loader
08.D0.
SW Version:
R4513_G08.B7.5DR_RbOK to Program Connect USB Data Cable
Mi lehet a gond? A teló amúgy vodás.
-
M@nH.
aktív tag
Ha valaki jár erre és tud is segíteni az tegye meg lécci. Már van progim is firmware-m is csak mikor átváltok flash módba a telón és bootolja mindíg meg akad és errort kap. Miért?
akármelyik progival próbálkozok a boot loader-nél mindegyik meghal -
M@nH.
aktív tag
Help!!!
Valaki tudja h milyen progival lehet szoftvert frissíteni az l7-en?
plz help meeee!!! Link is jó volna hogy hogyan kell. -
Ricko
tag
válasz
Viktor0610 #3254 üzenetére
mondjuk engem nem is annyira a játékok, hanem inkább témák szerkesztése, programok ami jobban érdekelne
-
-
Ricko
tag
válasz
alorinc #3251 üzenetére
Szerk: nem kifejezetten alorinc-nak szól, csak "válasz"-ra kttintottam véletlenül, az "új" helyett
Most vettem egy L7-est és ez az első komolyabb telcsim. Így mivel nem vok nagyon otthon még ebben ezért kérnék egy kis segítséget.
Milyen programokkal lehet rá cuccokat dobálni (témák, játékok, programok stb.), ezeket honnan lehet letölteni, illetve a telefon firmware-t frissíteni?Mi az a flesselés?
-
alorinc
tag
Tudja vki, hogyan tudom a telefonbejegyzéseket egyszerre kiejlölni, h. ne kelljen egyesével másolni Bt-n keresztül egy másik telefonra?
-
garager
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ez az 1. hozzászólásom a fórumban és máris egy kérdéssel kezdeném... :S
Adott egy Moto L7 amin egy R4513_G_08.B7.AER_RB szoft fut. A gond az AER szeletkéből adódik (mivel ez egy beragadós szoft) és nem nagyon sikerül rápakolni más szoftot. A telefonnal nincs nagy baj, csak egy apróság, ami nagyon zavaró (és ezért szeretnék rá egy megoldást találni). Mivel a szoft nem magyar, ezért a +36 és a 0630/70/20 kezdetű telefonszámokat nem kezeli egyként. Tehát ha hív valaki,a ki úgy van beleírva a telefonkönyvbe, hogy 0620xxxxxx és éppen hív, akkor kijelzőn a +3620xxxxxx-at látom, és nem a nevét. Gondolom valamelyik SEEM tárolja ezt az infót. Ha valaki tudja a megoldást, hogy mit piszkáljak egy kicsit meg, akkor légyszives írjon! Köszönöm szépen! És elnézést, hogy már az első hozzászólásomban kérdezek. -
dragontiger
tag
meddig lehet bővíteni?
-
Gallardo007
tag
válasz
matthew0006 #3244 üzenetére
Meg lehet azt csinálni. Kapcsold ki majd amikor bekapcsolod nyomd egyszerre a csillag és a kettöskereszt gombot, ekkor bejön a szervíz menü, a telót töltsd fel teljesen, majd szedd le hozzá a legújabb firmware-t. RSD-t elindítod rádugod a telót, felismeri, majd betöltöd a firm fájlt és elindítod, ezután felflesseli ami kb 10 perc. Nyelvi csomagot is kell rá pakolni ugyanígy mintha megflesselnéd. utána menni fog minden. Nekem akkor volt ez amikor 45 ért megvettem a vodánál és 3 nap mulva új skin miatt elromlott, csak fehéren világított. Le is izzadtam mint állat, de megcsináltam.
-
MadPjotr
tag
Sziasztok!
Nekem van egy ilyen telom eladó! 9000Ft kp-ért!
Ha valakit érdekel akkor Pjotr20@freemail.hu -
Ziog
aktív tag
Véget ért Motorolás pályafutásom. Nokia E51 lett az új kicsike. Szerettem és egy jó telefon volt nagyon. Ha még van valakinek és help kell, akkor írjon talán tudok segíteni.
-
matthew0006
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az L7-emmel, hogy véletlenül rossz skint tettem fel és most lefagy minden indításkor.Kikapcsolni nem tudom az indítás után mert nem reagál a gombra így marad a jó öreg kiveszem az aksit trükk. Az a baj, hogy a windows felismeri a telefont legalábbis ad hangot ha rádugom az usb re meg meg is jelenik a kis ikon, de egyik program sem ismeri fel se a MPT se a P2K se az RSD lite. egyszerűen nem is értem. tudok tenni valamit ezzel vagy dobjam ki????Remélem valaki tudja a megoldást.
előre is köszi -
Ziog
aktív tag
Van olyan Opera Mini, ami működik Vitamaxos vodawappal?
-
Orgi
addikt
válasz
Coyote2000 #3241 üzenetére
Nekiestem és teljes siker
Legtovább a Motomidman megtalálása került. Töröltem, új Opera Minit telepítettem már a kártyára és rakat játék is felmászott
És az "sms" is lejött, egy mp3 file volt, majd 300k.
Köszi mindenkinek! -
Orgi
addikt
válasz
Coyote2000 #3239 üzenetére
300k lehet Vodánál tudtommal. Voltam bent náluk is, de nem tudták megmondani, miért nem jön meg az akármilyen multimédiás üzenet...mms se volt beállítva, de azt megoldották
A MotoMidman-tippet köszi, kipróbálom!
Ha már így belejöttem, azt még had dkérdezzem meg, hogy játékokat hogy tudok a telóra tölteni? Hol érdemes nézegetni őket, nem akadály, ha esetleg vmi jobbfajtáért fizetni is kell. -
Ziog
aktív tag
-
Orgi
addikt
Nem tudom, jár-e még vki errefelé, de azért teszek egy próbát
Motobeauty update 2-őt annó nagy nehezen felszenvedtem a telefonra, de vmi alkalmazást most le kéne törölnöm (csak 123 kb szabad hely van a telefonon, bár memóriakártya meg majdnem üres). A zenelejátszó meg ilyen dolgokat nem is használom, de nem tudom, hol és hogyan tudnám letörölni őket, segítene ebben vki? Az oka: nem tudok vmi üzenetet fogadni, csak smseket kapok róla a vodától (valszeg nagyobb mms) a 123k szabad hely miatt. Előre is köszi!
-
Öreghonya
csendes tag
Üdv. Mindenkinek! Bocsika mindenért, de új vagyok a fórumon is, a mobilozásban is és a szakzsargon használatában is. Szóval: karácsonyra kaptam egy Motorola SLVR L7 Pannonos telefont. A képeket, és videofelvételt szeretném belőle számítógépre tölteni. Kaptam már mini USB-t és a mobile Phone Tools (version 3.28) programot, amire azt mondták, hogy jó, de ez nem ismeri fel az L7-et.
Már két hete olvasom az L-7-tel foglalkozó topikokat, de eredménytelenül.
Nekem a motol7-ről letölthető "Motorola Moding Softvare" csomag sem jött be. Nem helyezett ki indító-ikont, nem találom az indítóprogramot sem, és a telefont - mint új hardvert - sem tudom felinstalálni, mivel a "varázsló" nem találja az L7 fogadásához szükséges programot a „csomagban”.
Könyörgöm, ha Valaki tudna küldeni olyan MPT-t, amelyik felismeri az L7-et. Kérem, ha nem nagy fáradtság és van rá lehetősége, tegye meg, hogy néhány útbaigazító mondattal privátin elküldi nekem. Nagy örömöt szerezne. -
Ziog
aktív tag
Egy dolog miatt szerettem a motoTunes-t, hogy automatán konvertálta az MP3-akat, és nem kellett vele külön szenvedni. Igazából csak ezért kellene.
-
Coyote2000
őstag
válasz
peetSLRV #3233 üzenetére
Ha csak skint tettél rá, az még nem számít kókányolásnak szerintem... de azért ne nagyon részletezd a dolgot a boltban, ha érted mire gondolok...
Esetleg próbáld meg azt, hogy telcsi ki, akkut kiveszed, és úgy kapcsolod a gépre. RSD ha feléleszti, akkor egy reflash segíteni fog. Viszont ha nem vagy elég jártas ebben, akkor maradj a szervíznél...Ivanov: már régebbi dolog a fényérzékelő, pl Nokia 6680-ban is volt már anno. L9-ben tuti van, bár nem láttam (nem figyeltem) eddig.
Ziog: Vista? Haggyadaszt
Amúgy én sem értem a kérdést, már régóta nincs haszna a motoTunes-nak, mivel az újabb iTunes-okban van generátor. Csak felmásolod a fájlokat a kártyára, és az iTunes-ben vagy a telcsin levő mototunes-ben frissíted az adatbázist. Nem kell PC-n szenvedni vele.
-
peetSLRV
csendes tag
Hy! Amint rádugom a gépre újraindul... Ha ki van kapcsolva, akkor jó, de amint bekapcsolnál, bekapcsol és még mielőtt eljutna a pin kódig, megadja magát és újraindul! Semmit se tudok vele csinálni! De holnap viszem a boltba vissza, még nincs két éves... Ők hátha többet tudnak vele tenni, mint én!
-
peetSLRV
csendes tag
Hy all!
Kurva nagy problémám van! Meghalt a motóm! SLRV-m van, skint tettem rá és utánna folyamarosan, ha bekapcsolom, újraindul!
RSD-vel se tudom megláttatni, mert nem tudom bekapcsolni! Help ! ! ! Írjatok már valamit rá légyszi! THX !
peet
-
Ivanov
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Motorola L9-ben is fényre érzékeny a billentyűzetvilágítás?
Nekem ez anno mikor bejött az L7 elég nagy kuriózumnak tűnt.
De lehet, hogy akkor már más telefonokba is volt ilyen, ha így van akkor mindenképp javítsatok ki, de nekem ez nagy szám volt anno! -
Ziog
aktív tag
Vista alatt próbálta valaki a motoTunest? Működik, vagy sem, illetve vannak driverek, mert ha nincs, akkor nem váltok Vistára.
-
crok
nagyúr
válasz
Coyote2000 #3226 üzenetére
P2k Advanced Editor
Phone services -> SEEM functions -> SEEM 32 functionsDUAL_LINE_PHONE_ENABLED és legyen az érték 0
( leírjam seem/offset szinten is? )
-
Coyote2000
őstag
Srácok, tudja valaki hogy hogyan lehet eltüntetni az aktív vonalat jelző kis ikont a kijelzőről?
Mióta szoftvert frissítettem (downgradeltem Motobeautyról) megjelent a kis kagyló és az egyes szám, jelezve, hogy az egyes vonal aktív... Jó lenne ha feleslegesen nem lenne ott.
-
ans
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3223 üzenetére
Nokia 6300 lett az új? A telefonkönyvet könnyű volt áttenni?
-
Coyote2000
őstag
Fájó szívvel tudatom mindenkivel, akik ismerték és szerették, hogy eladtam hőn szeretett L7-esemet. Igaz az új klasszisokkal jobb
De moddolni nem lehet annyira (talán nem is kell), szoftvert frissíteni könnyebb...A legrosszabb perceim azok voltak, amikor visszaflasheltem a motómat gyári menüsre... nesze neked több órás görcsölés a motobeauty meg az itunes miatt
Ami érdekes, hogy a gyári szofttal sokkal gyorsabban indul és áll le a telcsi!
-
duo
addikt
válasz
Viktor0610 #3219 üzenetére
jaja, csak valaki mondta a milyen telefont vegyek topikban hogy a series40- es nokiákkal el lehet felejteni a javas progik nagy részét.... nekem viszont a javas progik nagyrésze hasít rendesen.
szóval talán rosszul fogalmaztam: 6234ben általam tapasztalva a fentiek igazak, 6300 esetén nem tudom, igen. vagy nem. -
-
duo
addikt
válasz
Coyote2000 #3217 üzenetére
höhö: tudom láttalak a topikban
én is 6300 illetve 6234 közt hezitáltam de összehasonlítva az utóbbi mellett döntöttem. kevésbé szép. bár élőben ok. viszont sztereo hangszóró vga videofelvétel. szereti a java-t 2gb ig fogad kártyát, erősebb a procija... az biztos amúgy hogy a 6300 gyönyörű -
Coyote2000
őstag
-
duo
addikt
válasz
Coyote2000 #3215 üzenetére
hát nekem ami ment az úgy volt hogy az aqua2006 nevű skint fogtam és felturbóztam a 3D boss ikonjaival.(kicsit hekkelni kellett hogy jó legyen 12 ikonra. majd save as, moto.
kis m-el. és a skins managerben stants menu12 iconsra tenni.) na ha ez fent volt, akkor minden java alkalmazás elindult. nem tudom mi az oka de így volt (és azért mondom hogy volt mert khm.nokia6234-em lett. na nem önszántamból de halódott az l7-em hardveresen és nemigen vagy csak sokért javították volna így még azért működőképesen eladtam hát és pénzemnél maradtam, és így meglett. az új cucc.)számos tekintetben nagyon büntet, ám ezt a moto-feelinget nem adja vissza semmi.
azért még jövök ide.könyvjelzők között itt a kiskés topik -
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #3213 üzenetére
javítom magamat:
Menu/Games & Apps/iTunes Revolution -> nem indul.
viszont Menu/Media/iTunes -> most elindul a Revolution. Ki érti ezt
Mindegy a Revolution sokkal jobb a Real Walkman-nál!!!!!!!Mediaviewer még mindig nem megy.
-
Coyote2000
őstag
Na ennek most érkezett el az ideje
Moto téma megvan, Skin Managerben viszont nincsenek opciók. Felraktam, de java nem javult meg.
Ügyesen nyomkodva elbaszkuráltam a Real Walkman iTunes-t, így most a Revolution-nek kéne futnia. Csakhát a java futtatás még mindig nem az erőssége MB update 2-vel...lehet hogy visszarakom a stock moto szoftot, úgyse használom ki a sok extrát
Mondjuk az iPhone skin és az iTunes jó lenne.... Legalább az iTunest kéne megmentenem, főleg a motoTunes kezelhetősége miatt.
-
Spada
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy tudom előcsalni az L7-esemből az "idle clock" funkciót?
Andape 2.0 szoft van rajta egyébként. Egyébként mi újság a motoportal.hu-val, mert nálam nem igazán működik mostanában? -
Ziog
aktív tag
válasz
Antibazsi #198 üzenetére
Alapból tudtommal nincs benne a telefonban az iTunes, tehát külön kell rátenned. Régebben eléggé sok írás született ezzel a témával foglalkozólag. Eléggé sok válfaja létezik az iTunesnak. Válogathatsz kedvedre. Ha nem félsz a garanciavesztéstől, szerintem softot is cserélhetsz rajta, csak hogy tényleg egy más telefonod legyen.
Na ezt akár ki is lehet innen törölni. Jól félrenéztem a dolgokat.
-
crok
nagyúr
válasz
nemethgabor #3206 üzenetére
először is kell egy adatkábel, ami lehet egy digi.fényképező kábele is
( USB - MiniUSB, 700 Ft körül már lehet kapni asszem )
aztán [motoportal.hu] és nézz szét a fórumban
a programokhoz meg a letöltésekben
Nem nehéz, kis affinitással egy teljesen kezdő is végezhet vele max 25 perc alatt
( a drivertelepítés és minden egyéb macera beleszámolva ) -
crok
nagyúr
válasz
nemethgabor #3204 üzenetére
vagy vedd fel a hangerőt
vagy gain_table módosítás -
nemethgabor
csendes tag
Nekem l7-esem van de nem tetszik mert kurva halk.Használtan vettem.Eredetileg is halk vagy szar a hangszórója?
-
crok
nagyúr
válasz
Coyote2000 #3201 üzenetére
hja, amikor én vettem, függetlenül, kaptam egy 64 MB-os MicroSD-t meg egy mono(!) headset-et.
Csúcs volt. Az első dolgom volt venni 512 MB-os MicroSD-t meg egy stereo headsetet -
Coyote2000
őstag
Mekkora genyó lehúzás már, hogy a Magyarországon forgalmazott csomagokból hiányoznak a tartozékok. Tessék, a Cingular példája: [iTunes-szos L7!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest