Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
itt van a rapidshare könyvtáram, itt most fent van az én seemem.
[link]
átmegyek nemsoká haverhoz, délig megpróbálok fényképet is
csinálni és azt is felteszem! egyébként kb 1 perc után jön be.
Alukard, de ha megis megkarcolódik, véged
ja, még annyi, hogy képernyőkímélő nekem nincs beállítva,
a kijelző autokikapcs 1 perces és a háttérvilágítás 20 sec-re
van beállítva. -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard
üzenetére
Lehet, hogy megy, csak nem latszik
mert ha valoban olyan halvany, hogy nem lehet lefenykepezni se akkor sokat nem er az egesz. Esetleg vakuval kene megprobalni, az be szokta vilagitani a kijelzot akkor is, ha ki van kapcsolva.
Egyebkent nem ertem, hogy az ilyen plusz funkciok ki-be kapcsolasat miert nem teszi lehetove menubol a moto.
-
Alukard
senior tag
-
ndawe
csendes tag
Hy!
Úgy néz ki, nálam működik is az idle clock, meg nem is. Kikapcsolt kijelzőnél semmilyen óra nem látszik, de ha megnyomok egy gombot, egy pillanatra bevillan az óra, majd el is tűnik, és bejön a default képernyő. Lehet a háttérvilágítás / kijelző kikapcs. beállításokat kéne machinálnom?
crock, el tudnád küldeni a 0032_0001 seem fájlodat? Hány perc után kapcsol ki nálad a háttér / kijelző?
Egyébként vodás szoft... -
crok
nagyúr
válasz
Coyote2000
üzenetére
nekem 100%-osan megy az idle clock.
megpróbáltam lefényképezni, de nem igazán tudom...
a helyzet az, hogy nem látszik a felvételen,mert
a kijelzőmön fólia van, amit nem akarok addig leszedni,
míg másik használhatót nem találok..a telefon sokat van
használva és nálam igen könnyen karcolódik a kijelző
az idle clock olyan, mint pl az e398-on: egy térerőjelző
bal oldalt, egy digitális óra középen és jobb oldalt egy
töltésmutató. tényleg megy de egyszerűen nem tudom
lefényképezni úgy, hogy látszódjon. én is szenvedtem vele
kicsit, míg összehoztam, de hasznos dolog, megéri.
egyébként én azért szenvedtem vele, mert éjszaka csináltam
a seem-moddot és nem láttam a sötétben az órát, mert
nem igazán látszódik, kicsit halvány ( energiatakarékosság )
az mpeg4 felvétel meg csak codec-állítgatás: a 3gp
tulajdonképpen mpeg4 video h.263 codec-el és amr hanggal.
de lehet 3gp formátum mp4 videoval és aac hanggal.
én így teszek fel filmeket memóriakártyára
aztán ezen belül sokmindent lehet állítgatni. pl bitráta,
felbontás, mintavételezés... szvsz az iso mpeg4 videofelvétel
mobilban, legalábbis motorolában jobb, mint a 3gp.
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Redchili
üzenetére
Szerintem az mp4 felvétellel vagy licensz-gondjai vannak a Motonak, vagy szarabb minőséget produkál, mint 3GP-ben. (anno 6680asom divx-ben is tudott felvenni, de 3gp-ben százszor jobb minőségű videót csinált) Próbáld ki.
Ja, valaki (CROK!!!
) most már tényleg rakjon fel képet a standby óráról, mert érdekes módon többen panaszkodnak, hogy nem megy. Én még nem próbáltam, de jó lenne tudni, hogy érdemes-e vele szenvedni, hogy néz ki egyáltalán.
A seem modding szerintem nem jár garivesztéssel, mert nem találsz olyan szervízest, aki megmondja, hogy márpedig te megváltoztattad az egyik offsetet... Ezt nem lehet bebizonyítani, a telcsi nem naplózza tudtommal. Meg ki szőrszálhasogatna ennyit - egyszerűbb, ha 10 perc alatt újraflasheli, és probléma megoldva. De a reflasht te is meg tudod oldani...
[Szerkesztve] -
Redchili
tag
válasz
Alukard
üzenetére
Én azt nem értem, hogyha tud mp4-ben felvételt készíteni, akkor minek adják el butábban? nem az lenne nekik a jó, hogy faxa mp4 korlátlanul (vagy max 10 mb)??? Tényleg nem értem. Meg a másik, az óra annyira gáz, szóval ha valaki moddingoltam rakjom már fel képet róla...
Meg egy hülye kérdés: a seem modding garancivesztéssel jár?
-
Alukard
senior tag
1 kérdés, az üresjárati órának hogy kéne mutatkoznia?
mert én nem látok semmit, elsötétül a kijelző azt annyi, időnként megjeleni ha esemény van, de ennyi

[Szerkesztve] -
kaller1
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
A fagyás nekem is előjött,de csak egy-két modding proginál a teló újraindításakor...
-
Coyote2000
őstag
egyetértek, összegezve mégiscsak jobban jársz, ha eltűröd az amúgy is optimalizált méretű gyári skint a telcsin. Főleg ha vodás. További moddolásnál, vagy előre kiszámíthatatlan kapcsolathibánál lehet hogy fagyni fog a telcsid, és csak úgy tudod újraindítani, hogy leveszed az aksit. Én már jártam így a régebbi szofttal, 2-3szor. Egyik alkalommal fullra visszaállt minden beállítás, és bár adatot nem vesztettem, a gyári skint töltötte vissza. Na most kérdés, hogy ha ezt teszi súlyos hiba esetén, akkor mit tenne, ha nem lenne rajta a gyári skin...
-
duo
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Helyesen mondja Coyote2000 kollega, anniyval egészíteném ki, hogy a gyári skineket le lehet törölni De akkor és csakis akkor, ha felraksz valami überfasza SAJÁT ikonokkal rendelkező skint (pl bublik, DjMoto) egynek és azt valóban SOHA nem törlöd le, és csak olyanokat töltesz le egyébként amiknek vannak saját ikonjai. (ugyanis vannak skinek amik kisebbek kompaktabbak és az eredeti skinek ikonjait használják. ha nincs meg az eredeti skin, nincsenek ikonjaid mikor arra váltasz, és akkor ''vakon'' kell navigálnod hogy visszaállítsd valami másikra ami működik. és ha nincs másik akkor beszoptad
szal macerás.
a fórumot meg tényleg rágd át. szinte minden info megvan linkek tapasztalatok leírások. ésatöbbi. -
duo
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
jaja újraindítás megvolt. és az xvi32-őt tolom. és az általad említett linkről szedtem a cuccot. még régebben.
ezért nem tudok másra tippelni hogy megint az a k****a MPT a ludas a hülye drivereivel együtt.... -
Coyote2000
őstag
Fogsz egy RSDLite-ot, feltelepited, motot radugod, utana Skin Managerrel telepited a skineket. Lehetoleg bevalt skineket tolts ra, a gyariakat SOHA ne torold le a telcsirol.
De neked is el kell mondanom, hogy az ilyen kerdesek mar reg ki vannak targyalva a topikban, kicsit vissza kene lapozni vagy hasznald a keresot pl SKIN vagy TEMA kulcsszavakkal.
-
Coyote2000
őstag
bocs, ha hulye a kerdes, de ujrainditottad a telcsit?
Ha nem is talalod a megfelelo offsetet, akkor azt csakis a firmware-beli kulonbseg okozhatja - vagy a hexaeditorod bena. Az XVI32 eleg jo es egyszeru.
A topikban valahol volt egy link, ahonnan minden szukseges eszkozt le lehet tolteni.
[Szerkesztve] -
duo
addikt
hátháthát... advanced p2k managerrel megcsináltam a videohosszt, meghogy mp4ben vegyen fel, meghogy kikapcsolóanimáció ne legyen, de aztán a seemek betöltése a telefonról. közben hibát észlelt és leállt
no mondom nem baj. ottvan a mindenaz egyben modding software. abban ott a pk2man meg valami hexeditor is; majd azzal. így aztán lementettem az összes seemet és nekiláttam. 0032_0001 et idle óra stb. beállítottam ment, remek utána upload seem. ez is megvan. ééés semmi. nincs változás. nincs idle óra. aztán meg pl a bekapcsoló animációoffsetjét meg sem találtam. nincs ott háromszor is átnéztem.
esetleg lehet olyan hogy megint ezeknek a motorola szaroknak a driverei akadnak? -
Badb0y
addikt
Sziasztok, én az l7-esemre szeretnék témát tenni, de nemtudom hogy hogy kellene, és ha vki tudna nekem segíteni azt megköszönném.
Üdv. -
Alukard
senior tag
kössz a segítséget, szerencsére rá bukkantam menetközben a seem backupok nagyatyjára 2170 db gyári seem fájl

és a probléma megoldva
a P2k Toolsal vigyázzatok, rossz seemet kért le és töltött vissza a telóra (amúgy jó helyre) -
Alukard
senior tag
Srácok, kéne a segítségetek, sürgősen!!!!
kéne 3 db seem fájl 004a, 004e
sikerült összekevernem őket és mivel a telón csináltam nincs mentés...

-
kaller1
veterán
válasz
soldier:kill
üzenetére
Az átalakító felejtős,mert amit itthon árulnak abban nincs erősítő...A speedbe volt/van gyári S200 füles, 2.6k ami a gain table és az mp3 buherálás után nagyon jól szól...

-
csendes tag
THX az Infokat! a gyári honlapon nem találtam a kártya tipusát se tesztben, föleg nem a vmelyik szolgáltató vagy fanclub webén... :S
DE: feljebb vki belinkelt egy képet ami egy jack átalkítót ábrázool a tellához: meg tudnátok monmdani hol tudnák ilyet kapni? a helyi(soproni) gsm shopokban ugyanis még nem is hallottak róla!
THX -
Coyote2000
őstag
válasz
üzenetére
pffff. Csak mini-USB csatlakozos fules megy bele, es TransFlash (=microSD) kartya.
Bocs, de a telcsivasarlast ott kene kezdeni, hogy megnezed a telcsi hivatalos honlapjat az alapveto funkciok miatt... Nem kell rogton forumhoz fordulni. Olvass teszteket, azok sokmindent elarulnak. Esetleg keress ra az infokra a forumban (jobb felso sarok), mielott kerdezel.
FONTOS: ezt nem leb@szasnak szanom, csak tajezkoztatasul, mivel meg uj vagy a forumban. Jo szorakozast! -
csendes tag
Csáó!
kezdek szemezni L7 eslémmel... miután már a s853 elfogyott... tudja vki milyen kártya kell bele? és h jack dugos füles belemegy-e (<- ezt mondjuk nem valószínűsítem... :S)
köcce -
Coyote2000
őstag
Elég egyszerű a kotta, a P2K Managerrel húzd le az összes seemet 0-tól Z-ig a telcsiről, és már meg is van a biztonsági másolat. A seem táblázatból szedd ki hogy melyik mit jelent, és annak megfelelően módosítsd. Utána meg simán visszatöltöd a telcsire a filet, és már kész is. A seem fájlok egyszerű szerkezetűek, mint pl a txt fájlok, de hexaeditor kell hozzá, hogy szervezetten lásd a táblázatot. Én pl XVI32 -t használok. Betöltöd a seemet, és megmutatja offsetekbe rendezetten. Ott rákeresel a megfelelő számú offsetre (mindegyikből csak egy van), és megváltoztatod az értéket.
Ha véletlenül valamit NEM KICSIT ELKÚRSZ (Copyright Gy. F. 2006) akkor csak visszalövöd az eredetileg mentett seemet.
Azért a komolyabb, működéshez elengedhetetlen funkciókat ne nagyon buzeráld, hátha nem jutsz el odáig se, hogy visszatedd a biztonsági másolatot. Akkor meg mehet a reflash... megint.
[Szerkesztve] -
duo
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
nagyon szívesen.

ha majd csinálsz magadnak idle órát, meg mp4 felvevést, majd oszd meg jól hogyan, én egyelőre nem merek kísérletezni. főleg hogy nem vágom ezt a seemet. (itt elsősorban arra gondolok. hogy milyen mentést lehet csinálni ha véletlenül elcseszünk ( a politikai elit után szabadon ''elkúrunk, nem is kicsit''
) valamit, akkor ne legyen gáz a helyrehozással 
-
raver
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezeket soha nem értettem. Mi az egy telefonnál hogy megbízható?????? Ha a meghibásodásra érted, akkor viszont az alkatel a legmebízhatóbb. Faternak kb 6 évig volt. Melós telónak használta, tehát kaoptt rendesen. És csak azért cserélte le, mert már ''égő'' volt azzal a nagy téglával mászkálnia.
Szvsz ha egy mai telefont rendeltetés szerűen használnak, akkor az telefon marad.
Itt most nem a sharp vs motorolára gondolok, hanem úgy álltalánosságban. Az hogy pár készülék elromlik, és ezeket pont mi fogjuk ki, nem azt jelenti, hogy az a márka nem megbízható.
Amúgy sharpom még nem volt. L7-et nem rég vettem. Én a kűlső miatt választottam. Nekem az a fontos, egy telefonban, hogy jó hangszórója legyen, ne recsegjen-ropogjon a ''kaszni'', és nézzen ki valahogy. Bár az utolsó elég szubjektív. -
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak nehogy megbánd a cserét!
Elfogultság nélkül írom, a Sharp jobban kezelhető, megbízhatóbb márka. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, mostmár csak el kellene cserélni a sharp 550sh-t egy moto l7-re

-
crok
nagyúr
válasz
Coyote2000
üzenetére
Ami ott le van irva a seem-map -ben, azt mindet be lehet állítani.
costum wake-up és shut-down animáció,
ez az advanced p2k advanced editor-ral nagyon könnyű,
mert mindent menüvel csinálhatsz
megy az mp4 videofelvétel is
!!!meg tényleg minden!!!
Nekem az L7 előtt E398-am volt ( még mindíg megvan, tartalék )
azon ROKR E1 flash van és kb ugyan azt tudja a 2 telefon így.
De a design azért az L7-é
Seem modding-ra szerintem az Advanced P2k Seem Editor a legjobb,
nem kell a telefonról leszedni és hex-editorral bíbelődni...
Csak megadod a seemet, load from phone, megkeresed a módosítandó
bitet ( kiirja az offsetet és a bit számát is ) aztán 1 kattintás és 0 vagy 1
és write to phone
-
Coyote2000
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
P2K Manager-rel letoltod a seem(ek)et a telcsirol, utana hexaeditorral megkeresed a leirasban megadott offszetet. Annak a bitnek az erteket beallitod a neked megfelelo ertekre (ott van hogy mibol lehet valasztani), es ezzel maris modositottal egy tulajdonsagot.
Persze P2K vissza is tolti a telcsire a modositott seemet. -
Coyote2000
őstag
Basszus, ezt nem is lattam meg... ilyeneket is tud? Van rola keped amit be tudnal linkelni? Nekem is megvan a seem chart, de meg nem neztem vegig.
A linken amit kuldtel eleg sok erdekesseget talaltam:
Idle Clock
Video Styles (fekete-feher/antik/kekes/pirosas/zoldes)
Record Video as MP4/3PG (mp4 formatum!!!)
Moto startup animation
Deactivate Moto shutdown animation
Custom startup (custwakeup.gif) animation
Custom shutdown (custgoodbye.gif) animation
Custom Startup and Shutdown sounds
Ezzel bizony elegge ki lehet boviteni a lehetosegeket!!! Eddig csak a videofelvetelt allitottam ''vegtelenre'', de latom a fentieket is erdemes kiprobalni. -
crok
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A seem map a seemek pontos leírása: melyik seemen melyik bit mit jelent:
pl: hangerőszabányozás, van-e idle clock vagy nincs
vagy hogy az sms-eket
unicode-ban írod-e vagy sem, kameraszínstílusok, mérnöki menü elöhozása...
A seem nem a szoftver, annak csak egy része. A tulajdonképpeni beállítások.
Nem file-ok a telefonon. -
crok
nagyúr
Hello!
Arra az órára, ami akkor van kitéve, mikor a kijelző ki van kapcsolva,
idle clock néven hivatkoznak:
Seem 0032_0001
Offset 7C-->Bit 2--> (1 on, 0 off)
Nekem hibátlanul működik.
Itt az L7 teljes eddig felkutatott seem-map -je:
[link]
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hi
1. A kepernyon marad a felirat, de egy ido utan energiatakarekossag miatt kikapcsol a kijelzo, igy csak akkor tudod ujra elolvasni, ha kioldod a billentyuzarat. Amugy a ''bip'' nagyon jol mukodik, tenyleg nem maradsz le semmirol. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom. Neha viszont idegesito, ha egy SMSt nem akarok azonnal elolvasni - jo lenne ha be lehetne allitani hogy mikor csipogjon es mikor ne.
2. Menu gomb (legfelul kozepen [ - ] ) majd *
3. ora nincs, hacsak nem valami javas alkalmazassal... de ugy meg nem kapcsol ki a kijelzo, es leszopja az akkut.
ja jol van, latom pont egyszerre valaszoltunk, sebaj, most mar biztos tudni fogja
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kaller1 - köszi! akkor ez lesz a nagy gond valószínüleg

God Vazzeg -
1. ha nem nyomod ki a felugró ''ablakot'', akkor ott fog virítani az előtérben, amíg nem nézed meg, vagy nyomsz rá mégsét. Azt még nem néztem meg, mi van abban az esetben, ha megnézés nélkül kinyomod...
2. menü gomb (-) majd csillag, a visszazárás ugyanezzel a módszerrel
3. ilyen lehetőséget én nem találtam -
God Vazzeg
veterán
Hello
3 kérdésem lenne hirtelen:
1. ha valamilyen elmulasztott esemény van, az látszik a kijelzőn utána? Tehát észre lehet venni rajta, vagy csak a ''bip'' hang van egyedül
2. billzár kioldása milyen kombinációra nyílik
3. sötét képernyőnél ki lehet valamilyen formában rakni a kijelzőre az órát? Mondjuk mint a sagemeknél?
Köszönöm a válaszokat előre is
-
Coyote2000
őstag
Váhááháháááá sikerült a flashelés!!!

duo, köszi a részletes infókat, sokat segítettél!
Tkp annyi volt az egész, hogy megkockáztattam a saját gépemen a folyamatot, úgy, hogy előtte RSD 2.5 és MPT le, helyettük RSD 2.7 fel.
faszaaaaaaaaaaaaa
-
Coyote2000
őstag
Gondoltam, ma szépen nekiállok a reflashnek a húgom motoszűz gépén.
Kapásból az elején elakadtam: CSAK az RSDLite 2.7 telepítése után rádugtam a telcsit, és amikor telepíteni akarta, nem jött össze. A Motorola Phone(L7) még OK volt, de utána az USB Composite Device telepítésének a végén kiírta, hogy a hardvert nem lehet elindítani, hiba (kód:10).
Természetesen az RSD fel sem ismerte. Szerintetek mi lehet a gond? Olyan faszán felkészültem rá, mégse megy. A saját gépemen minden OK, pedig azon RSD 2.5 van meg P2K meg MPT meg mindenfele... vagyis ott lenne ok a kavarodasra. Viszont nem merem elinditani a flashelést rajta, hátha beszarik közben...
-
Gallardo007
tag
eladó egy L7es vodás ,ezüst,legujabb gyári magyar nyelvű szoftal(2006.08.03) a telo kb fél éves, egy nagyon apro karc van az alján le sem lehet fényképezni cybershot t33al sem
256os sandisk kártyával,adapterrel és minden cuccal(doboz ,töltö, leirás) csak pécsi átvétellel! ár:38e FT
tel:0670 256 76 27 -
net84
őstag
válasz
Coyote2000
üzenetére
ilyet csinál nálam is néha, főleg, amikor elsőre nem találom el a billentyűket a bill. zár feloldásakor... pár másodperc és helyreáll. De az az érzésem, hogy nálam is az sw kezdi összf*sni magát.
kaller1 - köszönöm, kipróbálom...
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Ma reggel az ebreszto megszolalasa elott felebredtem, es akkor lattam, hogy a telcsin vilagit a billentyuzet es uresen, feheren vilagit a kijelzo is. Nem tudom miert, es miota csinalta, de biztos regota, mert reggelre 1 egyseggel kevesebb maradt rajta.
Azt hiszem nem lehet jobban elodazni a szoftverfrissitest.
A legutobb targyalt szoftverben benne vannak a Java alkalmazasok es a gyari hangok, temak, kepek? (2 jatek, DAP, Safe) -
tz19
csendes tag
válasz
Alukard
üzenetére
Ismét feltenném a múltkori kérdésem, mert nagyon idevág:
''Talált-e valaki olyan leírást, mely tartalmazza az egyes szoft verziók közötti hibajavítások, változtatások listáját?''
Én is érzem ezt a szoft verzióváltást megoldási lehetőségként, de a ''hátha lesz valami haszna'' célért minek belekezdeni is? Mindenki meg tudja nézni, hogy milyen verziója van. Ha tudnánk, hogy miben mit javítottak, eldönthetnénk, hogy megéri-e frissíteni, javították-e azt ami miatt erre elszánnám magam, vagy a másnak leginkább szemet szúró buggal csináltak-e valamit. -
Alukard
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Ha már ti is akkor én is

Én többé kevésbé meg vok elégedve a telómmal (vodás...), nekem megy az automata törlés gond nélkül, az ébresztő nem anyázik, a hangerő szintek a helyükön vannak,.... 1edül a BTs (kékfogas) headsetröl nem nyilatkozni, mert momentán nincs 20 rongyom 1 ilyenre.... Persze tonna funkció nekem nagyon hiányzik (kényszerböl váltottam vissza PDArol), és ez elég bajos nekem
de megvan már a köv áldozat és amint lesz lóvé rohanok is érte [link] 
Akinek sw problémája van, az sztem próbáljon meg 1 frissítést, veszteni nem fog sokat max 10 percet az életéböl amíg visszavarázsol mindent a telóra -
Coyote2000
őstag
Jo, hogy feldobtatok a temat, ezzel nekem is gondom van! Az meg hagyjan, hogy csak 70 sms, de a telcsiben levo Automatikus torles funkcio nem igazan mukodik. Vicces, mert Kimeno uzeneteknel mukodik, de Bejovonel nem.
Probaltam beallitani SMS darabszamra es idopontra is, de egyik sem torolgeti az SMS-eket.
Nokiamban nagyon szerettem ezt a funkciot, igy sosem kellett manualisan torolgetnem. -
Ziog
aktív tag
Na akkor megint nálam van csak ilyen, lehet egy két progit át kellne tenni mem karira és akkor feléledne.
-
Ziog
aktív tag
Nem tudom tapasztalata-e eddig valaki, de számomra egy nagyon idegesítő dolog jött elő. 70 sms-nél nem tud többet tárolni a telefon. Még több mint 1 MB szabad hely lenne rajta, szóval szerinttem lenne még helye tárolni az üzeneteket.Régi Nokia 3100-ám simán tudott vagy 130 üzenetet tárolni, pedig abban nem megák áltak rendelkezésre, hanem kilóóbájtok és abból sem túl sok.
Erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm? Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata? -
tz19
csendes tag
zopet!
Véletlenül nem használsz te is Bluetooth-os headsetet? Most néztem meg, hogy nem csak a csengőhangok állnak valami gyári vacakra vissza, amennyiben BT-s headsetet csatlakoztatok, hanem az ébresztő is ugyanazon a hangon kezd neki, és igen, sacc/kb. olyan 4-es hangerő lehet, próbáltam többön, 0-án süket, egyébként meg 1..7 mind ugyanolyan hangos.
Szóval próbáld meg bt headset nélkül, ha úgy sem változik, akkor szervíz. Ha igen, akkor ez nem bug, hanem feature.
-
net84
őstag
Most, hogy már egy ideje használom a telefont (és tegnap sajnos kiesett az autóból, és megszenvedte első karcolását
), és mivel többen panaszkodnak rá, hát gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Kékfogas fülessel nekem pl nem volt semmi problémám, ugyanúgy lejátszik minden mp3-as csengőhangot is.
DE! A vodkafonból már nagyon elegem van. A gyári Live! sw úgy szar ahogyan van! Nem megy a kihangosítóm, videóból max 1 percet tudok felvenni (erre láttam, hogy vannak már javítások), gondol egyet és kiszenléti állapotban kikapcsol a telefon - ez eddig 2x fordult elő.
Most gondolkodok, hogy vagy a vodába frissíttetem az sw-t, hátha ez most jobb lesz, vagy pedig feltorom rá a legfrissebb gyári szoftot.
Kezes, számomra könnyen kezelhető (főleg, most, hogy már hozzászoktam a Motohoz) menűvel, a szinte teljes személyre szabható. A határidő alapú naptár is jól van megszerkesztve, egyszerűen és gyorsan beállítható, kicsit furcsa is volt, hogy fele annyi idő alatt beállítok egy megbeszélés emlékeztetőt, mint korábban az SE-knél.
Az elején kicsit fura bíp jelzés, ami figyelmeztet, hogy valamit elmulasztottam (pl. nem fogadott hívás, üzenet, esemény emlékeztető...)
Az usb-ről való töltésnek köszönhetően a cégben is könnyen tudom tölteni és nem kell cipelnem a töltőt.
A kihangosítóra lenne még nagy szükségem, de egyelőre, nagy valószínüséggel az sw miatt, ezt nem élvezhetem...
Amit nem tudok, hogy most a matáv szivatása vagy pedig a teló hibája, hogy időnként amikor vezetékes számot hívok, akkor szar a vonal minősége, és én szaggatva hallom a másik felet, de ő jól hall engem. Eddig ezt is csak 2x tapasztaltam.
Ami egyelőre hiányzik belőle, az a jegyzettömb, erre továbbra is keresek java-s programot. -
Coyote2000
őstag
nekem eléggé régi szoft van rajta, de semmi hibát nem tapasztalok. Szerintem pont kifogtál egy szar példányt, amit ugyanígy ki lehet fogni bármelyik gyártó bármelyik telcsijénél. A helyedben gariban visszavinném. Ha nincs gari, akkor ''csináld magad''. Szoftfrissítéssel kezdd, lehet hogy megjavul minden.
Lehet hogy hülye kérdés, de próbáltad már, hogy visszaállítod a gyári beállításokat? Esetleg nem kallódik valahol a memóriában egy ébresztős naptárbejegyzés?
A garanciát vagy a teljes generált javaslom - így még eladni is körülményes, mert egyértelműen átversz vele valakit... -
zopet
tag
Full elégedettlen vagyok ezzel a sz*rral, ahogy lehet eladom. Csak ne nézne ki ilyen jóóól!
Ne vegyen senki... nekem a hangszóróm is meghalt. Ébresztő buzizik beállítom akármire, de ő 4-es erősségen, valami gyári izével 7.30-kor riaszt. MINDIG. Szerintem gyenge hardware-t kapott ehez a tudáshoz... és sérülékeny. -
tz19
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete én is beléptem az SLVR tulajok közé. Az hiszem az itt elhangzott gyengeségek közül én is tapasztaltam majdnem mindet..., de ami a legjobban zavar, hogy BT headset csatlakoztatása után a minden csengőhang beállítás elvész, beáll valami gyári default-ra. Se mp3-at se mid-et nem hajlandó onnantól megszólaltatni csengőhangként, és a médialejátszó sem játssza le. Ezzel mit lehet tenni, ha egyáltalán lehet valamit?
Talált-e valaki olyan leírást, mely tartalmazza az egyes szoft verziók közötti hibajavítások, változtatások listáját? Gondoltam hátha segít rajta egy frissítés, de amíg ebben nem vagyok biztos, tuti nem vágok bele egy hivatalos szoftverfrissítési procedúrába. Itthoni buhera nem játszik, egyrész nem értek hozzá, másrészt nem akarok garvesztést.
Valami egyszerű javas feljegyzéskezelőt talált valaki? Nekem nagyon hiányzik!
Válaszotokat hálásan köszönöm! -
Coyote2000
őstag
-
raver
aktív tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Kérdések tömkelege????????? Számold össze hány kérdést tettem fel.
Bocsi de nincs időm több ezer hsz-t végigolvasni.
Amúgy köszi a választ.
-
Coyote2000
őstag
Hali,
Erosen ajanlom, hogy mielott kerdesek tomkeleget zuditod a forumba, elobb keress ra a temara - akar vegigolvasva a forumot, akar a jobb felso sarokban levo keresot hasznalva.
Tobbek kozott ezt is kiveseztuk mar, pl. az 1825-os hsz-ben en is kerdeztem rola. Ugy nez ki, hogy a jelenleg elerheto szoftverek sajnos nem tamogatjak a kulon listazast. Trukkoket lehet bevetni, hogy pl. a SIMen (v. telcsin) levo kontaktoknak megadsz egy kategoriat, es kategoriankent mar menni fog a kulon listazas. Ugyanilyen gaz az is, hogy ha 1 nevhez tobb szam tartozik, akkor kulon bejegyzeskent jelenik meg. Bar valaki meg igy szereti, igy kapasbol latod hogy kit/mit hivsz. -
raver
aktív tag
Sziasztok.
Most vettem egy ilyen telefont. Eddíg nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont az zavar, hogy ha a sim-en, és a telefonos is vannak telszámok, akkor nem tudom beállítani hogy pl.: csak a telefon memóriájában lévő számokat mutassa. Erre van valami megoldás? -
kaller1
veterán
A profilváltó gombot át lehet valahogy állítani másra?
-
Coyote2000
őstag
válasz
ZPapp23
üzenetére
de, sajnos ott is vannak bugosak. Azt ajánlom, kezdetnek mindenképp egy jól bevált skinnel próbálkozz. Mondjuk innen: [link] szedj le párat.
Ugyan itt kevés van, de ezek mind teszteltek, és tényleg jól működnek. Nekem a Form nevű van, a legelsők között töltöttem le, de annyira beleszerettem, hogy nem is kell másik, Áttekinthető, praktikus és látványos. De ez már ízlés kérdése...
A ''hogyan''-t meg megtalálod a fórumban, lapozz vissza.
másik hsz-ra: a skinek nem angol nyelvűek, a telefon beállításától függ a feliratok nyelve. Tehát, ha akarod magyar.
AZ EREDETI SKINEKET SOHA NE TÖRÖLD LE!!! Az a 3 gyári téma nem foglal nagy helyet, és ha valami gondot csinálsz, előfordulhat hogy a telcsi arra próbál visszaállni. Ha nem lesz mire, akkor szívás. A vodás verzióban külön figyelmeztetnek erre többen is. A függetlenben sem ajánlott törölni a gyárit, mint ahogy egyik telefonban sem!
[Szerkesztve] -
ZPapp23
csendes tag
Ja és mégegy, ha angolok a skinben a feliratok, csere után akkor angol lesz? Másik pedig hogy eredeti skint honnét tudnék szedni ha bármi gáz van?
-
-
ZPapp23
csendes tag
Üdv!
Új vagyok még l7 moddingba, sokáig mpxem volt, na az sokat kapott ha értitek mire gondolok. Kérdésem egy ilyen skin csere mennyire gáz ezen a telón, no problemo, vagy lehetnek gondok. -
Alukard
senior tag
-
crok
nagyúr
Alukard:a slvrhacker-en levő összes iTunes közül csak egy a Vassio, a többi mind jó neked.
De a www.e398mod.com-on is találsz vagy 80 féle skines iTunes-t a telóra.
A háttérbe tevést meg így mostmár értem, én másra gondoltam
elcsesztem 
Én pontosan az ilyen szolgáltatások miatt használom az itunest
mert CORElet
és nem MIDlet alkalmazás és a működése közben akár teljesen mást is tud csinálni az ember fia.
És igen, én is olvasok könyvet zene mellett : iTunes + Tequila Cat vagy ReadManiac
Ez tuti hogy gyilkos
De a teljes filmnézés unalmas előadásokon
az a tuti!
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
Én speciel igénylem, hogy olvasni tudjam a kedvenc könyveimet zene hallgatás közben.... (tudom, aksi gyilkos üzemmód
). Lehet csak nekem vannak ilyen igéyneim, de hajlandó más dologkat is kipróbálni (elküldöd nekem a linket ahonnan felnyomtad a telódra? (perzse ha nem slvrhackers.net)) -
Coyote2000
őstag
Egyébként az miért fontos, hogy háttérbe lehessen tenni? Amíg meg zenét hallgatsz
addig mást nem hiszem, hogy csinálnál...
ROTFL
A legegyszerűbbre nem gondolsz: ha háttérbe teszem, akkor le tudom zárni a billentyűzetet, és akár zsebre is vághatom a telcsit, biztos nem történik semmi vele, és a kijelző is energiatakarékos módba vált. Szvsz a legtöbb esetben az mp3-lejátszókat pl utazás közben hallgatjuk (buszon, biciklin, séta közben, stb.), nem otthon az asztalnál ülve vagy az ágyon fekve, ahova nem kell billentyűzár...
Amúgy meg mp3 hallgatás közben is lehet szoktam WAPozni vagy a naptárat nézegetni, esetleg SMS-t írni/olvasni, de még lehetne sorolni... -
crok
nagyúr
Hello!
Alukard!Akkor te a Vassio iTunes-t próbáltad?
Mert a nem Vassio-val nekem semmi bajom sincs!
A kijelzőn is szépen megmarad minden.
És a telepítése sem nagy dolog, csak egy kis motomidman
és egy kis seem edit
Én nagyon szeretem!
Egyébként az miért fontos, hogy háttérbe lehessen tenni?
Mert az a Java eszközök -> Alkalmazás prioritásának
hívásra állításával simán megáll a lejátszó míg hívnak,
utána folytathatod a zenehallgatást. Amíg meg zenét hallgatsz
addig mást nem hiszem, hogy csinálnál... Ha meg igen, azt a
kis időt, míg SMS-t írsz addig kibírható a csend
A funlights-ot én is próbáltam összehozni, már az E398-am
funlight.pat -jával is próbálkoztam de semmi
-
Alukard
senior tag
Létezik 1 JAVA-s mp3 lejáccó amit le lehet nyomi háttérbe.... iTunes.... de meg kell hogy valljam elég trágya 1 progi, mert ha lenyomod háttérbe elveszik minden a kijelzőn, dátum/idő/szolgáltató.... és hogy fokozzam macerás fölrakni is
-
XSiGma
aktív tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
jaa közben rájöttem én is.de lehet listát csinálni?
mod:már megtaláltam
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Ajánlott inkább a beépített mp3-lejátszót használni (Multimédia/Hangok/Lejátszás), ahogy már korábban is tárgyaltuk. Ennél több funkciót ennél kényelmesebben egyik Java-s lejátszó sem tud - ráadásul ezt el is lehet rejteni, amit javas lejátszóknál nem.
bluemerle: ha megtalálom belinkelem neked a progit! Elvileg a srácnak is kiírtam dvd-re, akinek eladtam a 6680asom. Csak már nincs meg a telszáma... pedig prohardveres srác...
A 6600sector.fiels.hu elköltözött, az új címük http://mobilsector.dataserv.hu lett, de frankón nem találtam meg ma. Lehet hogy innen is továbbköltöztek. Esetleg nézz szét symbianos fórumban itt a mobilarénán. -
XSiGma
aktív tag
ma megvettem az s200at,télleg nagyon jól szól,speedshopban doboz nélkül 2,6 k volt

-
blueMerle
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
Egész este kerestem de egyet sem találtam, mégcsak hasonlót se. Semmit

[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
-
Coyote2000
őstag
kiveszed a kartyat, be egy kartyaolvasoba, es total commanderben masolsz ra, mint flash drivera. Ha nincs kartyaolvasod, akkor hagyd a telcsiben, es hasznalj USB-t. Az USB beallitasoknal allitsd at Memoriakartya-ra, es flash drivekent fogod latni. Vagy, hasznald az MPT fajlatviteli alkalmazasat.
-
XSiGma
aktív tag
szereztem memkarit,az lenne a kérdésem hogy milyen progival lehet átküldeni képet-zenét akármit kábellel?mert bt ehhez túl lassú
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
És esetleg tudsz linket is írni a symbianos club lights progihoz?
Komolyan érdekel, nagy LOL az egész tényleg de azért megnézném 
-
Coyote2000
őstag
azt hittem, hogy ezt a funlights-topikot mar lezartuk - sok linket csekkoltam, es tobb helyen is ezt mondjak, hogy nem megy rajta es kesz. Alukard, az igaz, hogy ujabb szoft mar tamogathatja...
Amugy is gondoljatok bele, mire jo az? Felteszed, eletedben haromszor hasznalod (egyszer amikor megnezed, meg ketszer amikor a haveroknak menozol vele), szoval meg sem eri a kokanyolast. LOL az egesz, kb olyan mint 6600-an a club lights java progi, es tarsai...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mert ha valoban olyan halvany, hogy nem lehet lefenykepezni se akkor sokat nem er az egesz. Esetleg vakuval kene megprobalni, az be szokta vilagitani a kijelzot akkor is, ha ki van kapcsolva.

) most már tényleg rakjon fel képet a standby óráról, mert érdekes módon többen panaszkodnak, hogy nem megy. Én még nem próbáltam, de jó lenne tudni, hogy érdemes-e vele szenvedni, hogy néz ki egyáltalán.

) valamit, akkor ne legyen gáz a helyrehozással 
Ezeket a bit állítgatásokat gondolom valamilyen progival lehet végezni. Jól gondolom? Vagy még mindig homályban vagyok?
). Lehet csak nekem vannak ilyen igéyneim, de hajlandó más dologkat is kipróbálni (elküldöd nekem a linket ahonnan felnyomtad a telódra? (perzse ha nem slvrhackers.net))