- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
Alukard #2806 üzenetére
kösz az infót!
tegnap este óta sajnos nem túl sok ''vörös'' hajam maradt ettől a p2k vagy pk2 miez programtól...nem éppen egyszerű a haszálata és nem is jöttem rá.ahogy elkezdtem volna csinálni valamit megszakadt a kapcsolat a telóval.adtak viszont az usb tyúkbélhez cédét,azzal kicsit könnyebb boldogulni.
valaki tud csengőhangokat L7-re?persze valami ingyenesre gondoltam (pl:csikóhalnyerítés,zsiráfgágogás meg ilyenek)
köszi!! -
betyarr
veterán
válasz
Alukard #2802 üzenetére
először is köszike a választ!
1. javaval,hogy működik az?
4. az vagyok...dehát unalmas lenne nélkülük az életgondoltam megváltom már a világot és nem használok ilyet,mer azt mondják bonyolult.
és ha még lenne hozzám türelmed (vagy bárki másnak),akkor tudnál segíteni abban,hogy mit is tegyek ha mindig szeretnék kapni üzenetről értesítést?eddig még csak akkor kaptam ha minden egyes üzenet elküldésénél beállítottam,hogy kérek.
köszönöm! -
bences
tag
válasz
Alukard #2677 üzenetére
Ami nekem jött átalakító ebayről, az miniusb-t alakítot 2,5 mm-re, és azt írják h használhatom így vele a ''kedvenc'' headsetemet. Ebből gondoltam, h (bocs ha most hülyeséget mondok) a sima stereo átalakító végülis nem is ér el pl a bal füles csatlakozójáig a miniusb -> 2,5mm átalakítóban, mert ugye a 2,5es headsetek dugója hosszab és 4 részre van osztva. Ahoz meg nem értek, h a dugó felosztásán mi mit jelent. De akkor nem az a probléma, h a sima átalakító nem is ér el addig amíg kéne? Kipróbáltam többet is a boltban, azok nem vezetékesek voltak, hanem ilyen egyből átalakítók v hogy mondjam. Magában a miniusb->2,5es átalakítóban a hangsávok h jönnek belülről kifelé?
Elvileg úgy kéne neki, h a legbelső legtávolabbi a mikorfon, és utána jön a bal-jobb hangszórójé?
köszi
Szerk: Amit beraktam képet akkor végülis sima sztereo? Maga a dugó ugyanakkora, mint a sima sztereo? A 2,5es headseteknek hosszabb a dugója, mint a sima 2,5es jack dugónak, a mikorofon miatt ugye?
[Szerkesztve] -
bences
tag
válasz
Alukard #2675 üzenetére
Kapni éppen lehet, de csak ebayen találtam, egyetlen eladónál, aki persze nem küldi Magyarországra. Osztrákoknak, spanyoloknak, meg az összes régi eu tagnak küldi, de ide nem. Megkérdeztem mi a különbség Magyaro. meg Ausztria között, mi a baj Magyaro-val h ide nem küldik, erre az volt a válasz, h nem küldenek Magyaro-ra, amióta a clgnek ez a policy-je. Jófejek.
Olyat se kapni, ami csak egy sima átalakító? De azt rendesen csinálja, nem úgy mint a sima sztereo, h csak a jobbos szól?
Ezt is ebayen találtam:
Ez elvileg jó lenne? Nem tudom szebben mondani, de ennek a 2,5-es részén 3 vonal van ami azt jelenti, h a mikrofon sávját is lekezeli, és így rendes sztereóban fog szólni?
köszi -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #2590 üzenetére
Fogod, és eladod
Én is eladtam már előfizus telcsit. A hűségnyilatkozatot az előfizetéshez kötik, nem a telefonhoz! Viszont ha nem fizeted a részletet vagy az előfizetési díjat, akkor letiltják.
Emiatt kicsit nehezebb eladni, mivel a vevők - érthető okokból - félnek belemenni. Sufni GSM-be be se vidd. Én olyannak adtam el, aki tudta rólam, hogy nem verem át, és fizetni fogom a további részleteket. Mindketten jól jártunk. -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #2298 üzenetére
Lehet, hogy megy, csak nem latszik
mert ha valoban olyan halvany, hogy nem lehet lefenykepezni se akkor sokat nem er az egesz. Esetleg vakuval kene megprobalni, az be szokta vilagitani a kijelzot akkor is, ha ki van kapcsolva.
Egyebkent nem ertem, hogy az ilyen plusz funkciok ki-be kapcsolasat miert nem teszi lehetove menubol a moto. -
Redchili
tag
válasz
Alukard #2293 üzenetére
Én azt nem értem, hogyha tud mp4-ben felvételt készíteni, akkor minek adják el butábban? nem az lenne nekik a jó, hogy faxa mp4 korlátlanul (vagy max 10 mb)??? Tényleg nem értem. Meg a másik, az óra annyira gáz, szóval ha valaki moddingoltam rakjom már fel képet róla...
Meg egy hülye kérdés: a seem modding garancivesztéssel jár? -
tz19
csendes tag
válasz
Alukard #2247 üzenetére
Ismét feltenném a múltkori kérdésem, mert nagyon idevág:
''Talált-e valaki olyan leírást, mely tartalmazza az egyes szoft verziók közötti hibajavítások, változtatások listáját?''
Én is érzem ezt a szoft verzióváltást megoldási lehetőségként, de a ''hátha lesz valami haszna'' célért minek belekezdeni is? Mindenki meg tudja nézni, hogy milyen verziója van. Ha tudnánk, hogy miben mit javítottak, eldönthetnénk, hogy megéri-e frissíteni, javították-e azt ami miatt erre elszánnám magam, vagy a másnak leginkább szemet szúró buggal csináltak-e valamit. -
duo
addikt
válasz
Alukard #2180 üzenetére
ahamm na én nem a középső pötyire klikkoltam... ja hogy ez txt-t tud csak. akkor már értem miért nem vágta a doc. kiterjesztést...
az a méret (Kb-ban) az a minimális mérete a filenak nem? ami alatt nem foglalkozik a progi adott szövegfile-al.
(((((amúgy engedelmeddel, pár éve linuxozom --> megtanultam manual-okat, howto-kat meg fórumokat olvasni. itt eccerűen nem volt olvasható rendesen a fent említett webtartalom.))))))
PEACE
a segítséget köszi, mindjárt neki is ugrok. és felhajítom a félvér herceget a telóra de durván ám
kiváló tisztelettel: duo -
Alukard
senior tag
válasz
Alukard #2092 üzenetére
Na jó megosztom veletek mire készülök, és mire nincs kedvem kiadni 4 rongyot... találtam 1 útmutató, hogy az S200 as headsetböl hogyan lehet átalakíttót csinálni normális fejhallagtóhoz... szóval ha van 1 olyan S200 headseted kallódóban ami mondjuk nem tekejesen funkciónál (kontakt hiba a fejhallgatónál, nem müxik a mikrofon,...). Ami kell belőle az a miniUSB csati és a kif fekete vaczak(a gombbal)
-
kaller1
veterán
válasz
Alukard #2087 üzenetére
Szia...Köszi,úgy néz ki sikerült megoldani a P2KTools progival....
A gain táblán ezek a default értékek: 1,0,1,1,5 Erre módosítottam: 4,1,4,4,5 Érezhetően nőtt a hangerő,most már van erő a fülesben is....
Lehet,hogy bírna még többet is,de már nem merek többet tolni neki....
-
blueMerle
veterán
válasz
Alukard #2082 üzenetére
Szerintem pedig 100% hogy SZOFTVERES hiba, tekintve hogy ilyen nekem is volt és egy flash megoldotta a problémát.
Alukard fórumtárs ezek szerinte nem nagyon ismeri a motókat, ugyanis a Motok:
szoftveresen GYENGÉK
és hardveresen MEGBÍZHATÓAK
szóval pont az ellentettje, de sebaj, ott volt a segítö szándék.
Szóval vasareczki kolléga: egy flash megoldja a problémát -
ndawe
csendes tag
válasz
Alukard #2052 üzenetére
ReadManiac a barátod
Nagyon zsír!
Egy wines progival lehet appletet generálni, azt kell feltenni a telóra. Ha csak egyvalamit akarsz olvasni, akkor az appletbe lehet építeni a könyvet. Ha fájlkezelőt is akarsz bele, akkor viszont úgy kell telepíteni, mint a phone managert (tehát motomidman-nal, enable all rights!) -
net84
őstag
válasz
Alukard #1956 üzenetére
Köszi! Ezt meg fogom ejteni.
A gyorsmenüben gyárilag van 10 vodás bejegyzés, ezeket nem lehet belőle kiütni? Engem nagyon idegesítenek...
Nem lehet a gyárilag bent levő képeket kékfoggal átküldeni másik telőra? Nem találtam semmi olyan funkciót, hogy ez működne.
[Szerkesztve]
Ha nincs bent memóriakártya, akkor nem is tudok kábelen keresztül fájlokat (kép, mp3) küldeni rá?
[Szerkesztve] -
s1ny1
tag
válasz
Alukard #1958 üzenetére
oks kösz, de nem pont erre gondoltam vagyis én fogalmaztam rosszul, mert nem teljes mp3 számokat akarok rátenni, hanem mp3-as csengőhangokat amiből azért bőven fér rá. meg a rajta lévő képeket szeretném letölteni róla. viszont se memóriakártyám, se bluetooth csatlakozási lehetőség a géphez. szóval ezt kellene megoldani kábel és valamely progi segítségével (MPT helyett valami más esetleg?).
-
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1956 üzenetére
Alukard, nagyon hasznos infokat osztasz meg velunk, csak az a nyugom, hogy nekem nem vodas a telcsim, hanem gyari fuggetlen. A moddingok meg ugye a vodas verzion voltak tesztelve. Kicsit felek, hogy nalam kifekszik a telcsi, mivel nem egyezik meg teljesen a vodasokkal. Esetleg nincs lehetoseged fuggetlen telcsin kiserletezni?
-
ndawe
csendes tag
válasz
Alukard #1910 üzenetére
Számomra az ''akár ... 512MB a cserélhető memóriakártyán'' nem jelenti azt, hogy annyi lenne a maximum, ez még semmit nem jelent.
Aztán kicsit gugliztam...
Itt pl 2GB-os mem. kártyát árulnak kifejezetten ehhez a telóhoz:
[link]
Itt leírják, hogy a teló megjelenésekor 512MB volt a legnagyobb microSD, de már akkor bejelentették a 2GB-osat is (majdnem egy éve volt!):
[link]
Wikipedia szerint max. 512MB-tal hírdetik, de 2GB-ig megeszi a kártyákat:
[link]
...
Hogy valójában mit bír a teló, akár gyártási dátumtól/szoftvertől is függhet. Egyedül teszteléssel derülhet ki az igazság.
Egyébként szvsz csak akkora karit érdemes venni, amit tényleg kihasználsz, mert egyébként is rohamosan csökkennek az ilyen cuccoknak az ára. Ha nem használod ki, akkor felesleges vétel volt.
Én spec. 512-eset vettem, mert lusta vagyok ahhoz, hogy naponta új zenéket tegyek fel, viszont túl nagy értékű kártyát sem akartam bele, hogy elvesztés/lopás esetén ne bukjak nagyot...
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1912 üzenetére
512-nel nagyobb nekem se kell, bar az mp3-aknak sokszor keves az is (ha hosszu utra mesz, es nincs lehetoseged mas zeneket tolteni ra, de a felet mar unod vagy nincs hozza hangulatod, akkor jo ha bosegesen van valasztek a lejatszoban
tapasztalat).
De igazabol 512-t se szeretnek telepakolni mp3-mal, mivel kell a hely a videoknak. Eleg kiabrandito, amikor egy hazibuli warmupon, vagy grillpartyn x ember y fele videot csinalna csak ugy poenbol, emlekbe, de kedvenc motom feladja 20 masodperc utan, mert tele a memoria... Most ez igy hulyen hangzik, de pont a fenn emlitett szituaciokban derult ki, hogy kellene az a tarhely...
gondolom ti is eszreveszitek hogy a L7-est mindenkinek meg kell tapizni, ki kell probalni...
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
Alukard #1910 üzenetére
En sem akarok kotekedni
de ndawe sztem arra celoz, hogy a legelso specifikacioktol gyakran (felfele) elterhetnek a gyakorlatban.
Jo pelda erre a Nokia 6230i, aminel direkt nagydobra vertek, hogy MAR az 512MB-os MMC-t is tamogatja - holott siman elbant az 1GB-os kartyakkal. Ha az 1GB-os kartya tele volt adattal, kicsit tovabb tartott pl. a zenelejatszo inditasa, de a lassusagot kesobb orvosolni lehetett SW frissitessel. Ennek ellenere a Nokia hivatalos allaspontja meg mindig az 512-es felso hatar
Miert ne lehetne nagyobbat tenni az L7-be? Aki probalta legyen szives szoljon. -
-
Ziog
aktív tag
válasz
Alukard #1857 üzenetére
Nem tudom jól sejtem-e, de ha igen, akkor szerintem valami hatalmas kőtáblába fogom vésni a neved és kiállítom az Infoparkban.
Tehát a seem mókolásával az olyan funkciókat is elő lehet csalogatni, amiket eddig nem is lehetett látni. Tehát egy teljesen gyárinak kinéző szoftvert lehet rajta kialakítani?
Kell, hozzá valami soft frissítés, vagy ami eredetileg benne volt azzal is meg lehet ezeket tenni? -
duo
addikt
válasz
Alukard #1852 üzenetére
nekem így volt meg ilyen felirattal... sztem egyébként illik főhősünk eleganciájához hogy így szólítja meg.
-------------
és a csengőhangokat hogy variáltad át.?
-------------
valamiféle hívásszűrés nekem mindenképpen kell, mert céges a teló ill,csak a simkártya, és ezt használom magán célra is. és nem szeretem mikor munkaidő után meg hétvégén meg hajnalban vadidegenek (de legalábbis nem az ismerőseim meg cimborák zaklatnak)
-------------
''Jesus is in Heaven''
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest