Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ndawe

    csendes tag

    Néhány megjegyzésem lenne több korábbi hozzászóláshoz:

    Csak én vagyok mázlista, vagy tényleg lehet a gyári vodás softtal mem-kártyáról csengőhangot berakni? Bár most nincs nálam memkari, hogy újra kipróbáljam, de abban biztos vagyok, hogy ébresztésnek minden nap más mp3-at raktam be a kártyáról, és szerintem a csengőhang is ment onnan.

    Java progit is lehet a mem-kártyára felmásolni, és onnan telepíteni. A java+jad fájlt a megfelelő könyvtárba kell másolni, és a telóban megjelenik egy program telepítése menüpont, ott fog szerepeli a progi, lehet telepíteni :)
    A 800kb a java kód max mérete, attól a jar lehet nagyobb (lásd 2MB-os budapest térkép :)).

    Egyébként észrevettem egy hibát a telóban, amivel bármikor le tudom fagyasztani azt, de olyan szinten, hogy csak az aksi levétele segít! :( Csupán memóriakártya kell hozzá.

    Azt, hogy milyen mp3 formátumokat játszik, már elég jól kitapasztaltam:
    - a bitráta ne menjen 256kbit fölé (azaz csak a 320kbit-eset nem játsza). VBR-nél ez gyakran megesik, ilyenkor a szám közepén (ahol először éri el a 320-at) akad el a lejátszás.
    - szoktak az mp3-fájlokba extra adatokat kódolni az elejére (pl jpg képben album-borítót!) - az ilyentől is jól elhasal a teló.
    - a bithibákra is érzékeny, normál lejátszó ilyenkor csak csippan egyet, az l7-es leállítja a zenét

    A videófelvétel hosszát szerintem nem időben korlátozza a szoft, hanem méretben (fél mega). Gyengébb minőségben akár 1 perc is lehet. Gyári szoft meg tudtommal nem korlátoz semennyire.

    Jah, és találtam egy zsír appletet, miniCommander a neve, olyan, mint a norton commander volt anno, kb. azt tudja mint a phone manager, csak sokkal gyorsabb :) Videót viszont sajna ez se játszik :(

Új hozzászólás Aktív témák