- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
válasz
amidamaru #1699 üzenetére
szerintem az OP rendszerből nem lehet bibi.
nekem fent van ar RDS lite. Úgy megy, de nem kell külön elindítani.
Kipróbáltam itt a cégnél is, de itt nem akart indulni nekem sem. Itt ugyan XP van, de ugye RDS lite nincs.
Kaller megrendeltem a fülest, hozzák is pénteken. Köszi a linket.
Ami érdekes, hogy kedden hívtam őket és azt mondták, hogy nincs. -
amidamaru
csendes tag
Köszi a linket, leszedtem,de ugyanaz történt.Ami esetleg probléma lehet:
1.op rendszer:win2OOO
2.nincs fönn a gépen:semmilyen driver,se mpt,se rsd lite
3.??? -
Ziog
aktív tag
válasz
amidamaru #1696 üzenetére
Nekem ment, nem írt ki semmilyen hibát. Csak alapbóll oroszul akart hozzám szólni, nem sikerült neki. Jobbról a 3. (harmadik) fülön tudod a nyelvet angolra váltani.
És, hogy legyen honnan leszedni: [link] nekem ez megy.
Telefont Adat/Fax üzembe kell tenni úgy fogja felismerni. -
amidamaru
csendes tag
Hi! Letöltöttem csokis oldaláról a motomidmant,kicsamogolom, és az .exe elindításával le is fagy,szóval nem tudom telepíteni. Másnak nem volt ilyen gondja?Esetleg tudtok másikat linkelni? Előre is köszi!
-
Ziog
aktív tag
válasz
Ignotus... #1694 üzenetére
Mini USB-s sztereo fülhallgató ügyben csak sok sikert tudok kívánni. Lehet, hogy Pécsen tartanak, de itt Veszprémben van olyan hely ahol nem is hallottak róla. Különben S200-as fülest kell keresni hozzá. Én fehér (5 390.- körül) és fekete (4 000.- körül) színben láttam. Nézeggettem netes boltokban is, de nem nagyon volt. Egy helyen lett volna, de ott meg már le volt foglalva. Egyszóval megy a keresgélés, pedig már én is szívesen hallgatnám.
Skin ügyben csak annyit tudok mondani, hogy [link] blueMerle-nek ez úton is köszönjük.
P2k Tools-sal a c/mobile/skins mappába kell tenni a skineket, egy külön mappába.
amúgy a sima P2k nem ismeri fel csak az a/mobile-t. Ez nem tudom miért van.
De a linken egyszerűbb, ott van progi is. -
Ignotus...
csendes tag
Most vettem a telót 11 kor... csak az a gáz h nem tom pécsen meik boltba árulnak mini USB-s Stereo fejhallgatót mert meünk horvátba holnpután
rádobnék pár mp3-at mert vettem már 512mb memokarit.... ja aés a Skineket meik mappájába kell másolni??előre is köcce IGNO
-
Ziog
aktív tag
Bluetoothon keresztül van valami extrája a kapcsolódásnak. Havertől kölyön kértem az USB-s bluetoothát. XP már nem is ismerte fel az eszközt. Na kértem valami drivert vagy mit. Bluesoleil-t rakott a gépre de az telót nem akarja megtalálni.
Valami ötlet, vagy kell plusz progi hozzá? -
otter44
csendes tag
Szeva!
A telefon kiírja 6 perc 29 mp után automatikusan, hogy nincsen elegendő memória!
Na most lehet, hogy én vmit félreértettem:
Xilisoft 3GP Video Converter 3.1 a progi amivel konvertelek, amikor beolvasom a kezelendő file-t, egy adatpanelen mellette be lehet állítani a konvertált anyag tulajdonságait.
kbit/sec,fps,codec.
Itt minden variációval próbálkoztam már és nem jött össze mert mindig 6,29-nél kiírja a telefon és leáll függetlenül.
Na szóval kezdek parázni, hogy a telcsi nem bír többet, de azért remélem, hogy rossz konvertert használok! -
Ziog
aktív tag
Jaj még annyit elfelejtettem, hogy nem Memóriakártya üzemmódba kell tenni az alap kapcsolatot, hanem Adat/Fax, így fog előjönni a 4 teleíteni kívánt eszköz.
-
Ziog
aktív tag
válasz
Immiboy #1679 üzenetére
Nos én egy Cannon gép USB kábelével kötöttem össze. Na nem mintha számítana. Felraktam az USB drivert innen [link]. Utána jöttek egy kis bibi, mert a progi nem ismerte fel nekem sem. Ezek után elindítottam az RSD Lite 2.5 ös verzióját [link]. Azzal azt írta ki az eszközkezelő, hogy Egyéb hardver. Na akkor progi becsuk, eszközön jobb gomb eltávolítás és utána szépen 4 különböző eszköznek ismerte fel. Ezeket fel is tudtam tenni, csak saját CD helyett a C:\Program Files\Common Files\Motorola Shared\MotPCSDrivers helyet kell megadni neki és onnantól kezdve már megy is minden rendesen.
Valaki tudna egy kis helpet adni a E-mail kliens beállításában? Nem sokra jutottam vele.
[Szerkesztve] -
Neurotoxin
őstag
Hali!
Nem tud vki vmi infót az előbbi (1686)os hozzászólásommal kapcsolataban?
Sürgős lenne!Előre is köszönöm! -
Ziog
aktív tag
Nos kb egy napja én is egy ilyen szenzációs telefon boldog tulajdonosa vagyok. Az alapcsomagban a jól megszokott dolgokat kaptam. Telcsi, aksi, töltő. Egy két leírás, amiknek úgy igazi hasznát nem vettem. Pannonnál vettem meg. Gyorsan vettem egy 512-es microSD-t is bele, csak, hogy ne legyenek gondok a későbbiekben.
Headset témában viszont nagyon halott a dolog. Egy csomó helyet bejártam Veszprémben. Ebben a városban nem lehet kapni sehol. Kérdezgettem a v3-hoz valót, de stereo-ba nem volt az se. Neten is nézegettem egy két helyet, de nem találtam stereo-t. Most már ott tartok, hogy talán nem is létezik hozzá.
Szerintem csinálni is lehetne, csak kellene egy mini USB-s csati, aztán meg egy jack aljzat. Ezzel esetleg próbálkozott valaki? Mert ez esetben egy gagyibb minőségű utángyártott füles is megtenné, úgyis csak a csati kell róla. Igazából az nekem nem számítana, hogy nem lehet beszélni a fülessel, csak a zene menjen benne.
Fényképezős kábellel a szoftver nem ismeri fel nekem sem, de win, sőt SUSE linux is hibátlanul kezeli. Így ugyan témát nem tudok módosítani, de nekem bejött a gyári is.
Egy kicsit még barátkozni kell a billentyűzet kiosztással. 7 év kemény Nokiázás után egy kicsit fura, de már egész jól megy a pötyögés.
Nos ennyit tudok elmondani.
Ez a headsetes, dolog meg nagyon bántja a csörömet. -
Neurotoxin
őstag
Vmelyik fórumon már kérdezték, de választ nem találok rá: Ki lehet kapcsolni a ''pittyegést'' lemerülés elõtt?? Ha némítom a telefont, akkor ezt a pittyegést is némítja, ha alacsony az akku-szint? (azért kérdezem, mert régen Siemens M35i-m volt és ha le volt halkítva és merült az akku, akkor is pittyegett-hiába volt teljesen némítva a telefon).
-
zsozsen
csendes tag
Sziasztok!
Motorola L7 nél skint lehet valahogy cserlni fényképezőgép USB kábellel?
Mert a program nem akarja felismerni a telefont, az XP felismeri de a progi nem. Miért?
És teljesképernyős videólejátszó van a telóhoz?
Írjatok köszi! -
zsozsen
csendes tag
Sziasztok!
Motorola L7 re nincs valami olyan videólejátszó progi ami elfordítva teljes képernyőn játszik le?
Írjatok köszi! -
otter44
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1680 üzenetére
Szóval a winampban csinálok egy playlistet és azt bemásolom az mp3-ak mellé?
Ez működik?
A playlistben ha jól tudod a PC-n lévő elérési utvonal van rögzítve az menne a mobilon?
Vagy csak én vagyok ennyire pesszimista?
Na mindegy kiprobálom, bár nem sok reményt fűzök hozzá!
Kössz a tippet!
Szeva! -
Immiboy
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki letudná írni pontokba szedve, hogy hogyan kell az L7est mini usb kábellel összekötni a számítógéppel azt nagyon megkösszönném! Már két napja szenvedek vele! Pedig a fórumot is végigolvastam! Feltettem a motorola oldaláról az usb drivert, meg a p2k commandert, ki is írja amikor rádugom a telót, hogy új hardver L7-es, utána kéri a telepítő cd-t (ami nincs), majd kiírja hogy valószínűleg nem fog működni. Ja és félek a garanciavesztéstől, jó lenne olyan progi amelyikkel véletlenül sem tudom elronta az eredeti szoftvert.
Aaz első lemerülésekor volt egy olyan problémám, hogy beadta a lemerülést jelző hangot, majd a taló mintha megbolondult volna, kírta hogy nincs név a hangazonosítóhoz, és csak a teló kikapcsolásával tudtam kilépni!Ez miért lehet? Ki kell kapcsolni valahol a hanghívást?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
otter44
csendes tag
válasz
Gallardo007 #1675 üzenetére
Szeva!
Tök durván néz ki a gép!
Nagyon zsír!
De mért is kaptam én ezt a linket? -
otter44
csendes tag
válasz
zsozsen #1676 üzenetére
Jaja!
Az nagyon jó lenne, de szerintem felejtő a dolog!
A south Parkot lenyomtam én 80 kbit-re meg 15 fps-re xvid-el de a felénél kiírta, hogy nem elég a memória! Mi vaaaan?majd széjjel b....tt az ideg.
Tehát ha ezt nem bírja akkor nagyobbat sem fog,ja szerintem, aztán lehet, hogy tévedek.
MÁS:
Vkinél láttam, hogy panaszkodik, hogy az mp3 lejátszásnál a számok nem követik automatikusan egymást, hát ma ezzel én is szembesültem és mit ne mondjak elég szar a 173-ason üllő helyzetben mindig kirángatni a gépet a zsebedből.
Na mindegy. -
zsozsen
csendes tag
Sziasztok!
Motorola L7 re nincs valami olyan videólejátszó progi ami elfordítva teljes képernyőn játszik le?
Írjatok köszi! -
Gallardo007
tag
[link] Otter44 itt az oldal alján katt a downloadra és már jön is.
[Szerkesztve] -
válasz
Neurotoxin #1672 üzenetére
Mert minden fontos kérdés kitárgyalásra került a korábbi bő másfélezer hsz.-ban.
Nem kell, h. ''pörögjön'' a fórum, elég, ha csak informatív és a kereső segítségével mindent megtalálsz. -
Neurotoxin
őstag
Miért nem pörög a fórum?
-
otter44
csendes tag
-
ndawe
csendes tag
válasz
otter44 #1667 üzenetére
Win alatt több konvertert is kipróbáltam, igazán jót, ami ingyenes is, nem találtam.
Összehasonlítási alapom egy linuxos konverter (3gp movie wizard), amivel pár klikk a konvertálás, és ingyenes is, én ezt használom. Ez egyébként a mencoder és ffmpeg parancssoros progikra épül, amik vannak windózra is. Esetleg próbálj ezekhez win-es frontendet keresni.
Én hírtelen ezt találtam, bár nem próbáltam:
[link]
Formátum beállításnak ezt tudom javasolni:
video: 80kbps, mp4
framerate: 12.5 fps
res.: 176x144 -
otter44
csendes tag
Szevasztok!
Tegnap megvettem az L7-et.
4990-ért vesztegették a gagyi kinézetű sztereó füllhallgatót hozzá, na mindegy.
Kérdezni szeretnék:
Természetesen adatkábelt nem kaptam hozzá.
Van egy nikon fényképező géphez való fizikailag csatlakoztatható USB kábelem. Ha felrakom a PC-re a handset progit akkor menni fog vele?
3gp convertereket kerestem a neten, többet is találtam de nem tudom melyiket érdemes használni:
3GP Converter 2006 1.2
A-one 3GP Video Converter 2.15
Apollo 3GP Video Converter 2.2.6
AVOne 3GP Video Converter 1.66
MingSoft 3GP Video Converter Lite 1.5.1
Video Converter 2005 1.5
WinXMedia AVIWMV 3GP Converter 2
Persze semelyik sem free, ezért nem tudom, hogyan van bennük a korlátozás (x nap múlva nem indul vagy csak x percnyi anyagot enged csak átkonvertálni)
Aki ismei valamelyiket az kérem írjon, hogy ne kelljen az összesen feltelepítgetnem.
Természesen ha tudtok egy free convertert azt is szívesen várom.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szevasztok! -
magush
csendes tag
üdv!
talált valaki olyan programot, amivel FULL BACKUP-ot lehet csinálni a telóról? Ami a motol7.extra.hu-n fenn van, FlashBackup 2.62 az nem jó, mert critical errort kiírva újraindítja a telót, a progi meg lefagy. (gondolom azért, mert 7-es boot loaderhez való)
Csak azért kérdem, mert ha ledöglesztem a szoftvert, nem árt ha van lementve fullos belőle...
Az angol verziót meg nem akarnám feltenni, jobb a magyar. Előre is kösz a segítséget!
magush -
lzsolt
tag
Sikerült szereznem egy 512Mb-os kártyát az Ebay-en . A hang menuben nem jelennek meg a playlistek, ezért minden szám után kézzel kell léptetnem a következőre.
Tud valaki tippet adni, hogy DAP nélkül a ''hang'' menuből hogy lehet listákat lejátszani? -
Jam.
aktív tag
-
otter44
csendes tag
Sziasztok!
előre is elnézést kérek, ha olyan kérdést teszek fel amely már szerepelt, de melóhelyen netezem és nincsen időm végigböngészni a fórumot.
kb 2 óra múlva szeretnék egy L7-est Vodáéknjál vásárolni (adnak ajándék headsetet is).
4 évvel ezelött volt motorolám és nagyon meg voltam vele elégedve.
DE akkor még nem volt olyan funkció, amely az általam elküldött sms-ek célbaérkezéséről vmilyen infóval szolgált volna.
Kérédéseim:
1: van értesítés az sms státuszáról?
2: 512 Mb-nál nagyobb SD Mikrót tud kezelni?
3: milyen paraméterű mp3-akat képes lejátszani és milyen minőségben?
4: Milyen kiterjesztésű videókat tud lejátszani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! -
ndawe
csendes tag
Úgy vettem észre, csak 256kbit/s-ig bírja lejátszani az mp3-akat. A VBR-eseket is játsza viszont, feltéve, ha nem lépi át ezt a határt.
Csak gondoltam szólok, hátha más is beleszalad ebbe a problémába. -
blueMerle
veterán
Live menüt nem lehet eltüntetni.
és ezt a nagyon okos, és TÉVES megállapítást onnan szedted, hogy TE NEM TUDOD eltávolítani, ergo akkor már lehetetlen???
Igenis el lehet távolítani egy pofás flashel az egész voda baromságot, a http://motol7.extra.hu oldalon a leírások alatt mindent meg lehet találni, hogy kell flashelni a telót és lám, mégiscsak eltünik az a fránya Live! -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1655 üzenetére
Így van, az ENYÉMBEN benne volt! Tudni kell hogy nekem Orangeos, de fuggetlen telóm volt gyárilag - szlovákiában a szolgáltatóknak meg van tiltva a lockolás
freedom rulez
-
-
ragazzo
őstag
válasz
Neurotoxin #1653 üzenetére
Én úgy emlékszem hogy nincs,de a voda nem támogatja.
-
-
SofGer
csendes tag
ÜDV!
Valaki használta már a telóban a Push To Talk funkciót ?
Esetleg beavathatna engem is -
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Immiboy #1649 üzenetére
A jobb oldali Soft gombot nem tudod megváltoztatni, az live! marad(Vodafonenak hála), és a gyári képeket se tudod törölni a telefonból(garanciavezstés terhe mellett persze megoldható mind a 2 probléma). Ha le van merülve a Headset akkor nem fogja a telefonod megtalálni.
Nem árt feltölteni.
-
Immiboy
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap vettem a vodánál egy L7-est. Nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehetne eltüntetni (átírni) a jobb alsó sarokban levő Live! menüpontot. A wapozás az csak a Live-on keresztül történik? Az aksit nem sikerült kivennem( nem mertem feszgetni), talán valamelyik oldalról kell feszíteni? Azokat a képeket amelyek gyárilag benne vannak és nem tetszenek hogyan tudom kitörölni? Valamint az ajándék H500-as Headsetet nem sikerült felismertetnem a telómmal, talán előtte az is feltölteni a teló töltővel, vagy nem is kompatibilis vele?
Köszönöm válaszaitokat!! -
Ste
addikt
válasz
Viktor0610 #1641 üzenetére
nekem naon teccik -
Ricardo
titán
válasz
Gallardo007 #1643 üzenetére
Melyik kocsmában nyúlták le?
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
Gallardo007 #1643 üzenetére
Hát ez NC.
-
duo
addikt
BlueMerle! privi ment.
-
Gallardo007
tag
válasz
blueMerle #1642 üzenetére
A francokat megvettem a telót én lementem a kocsába mutogatni a haveroknak és letettem az asztalra és mutattam a népnek hogy mekkora a mem kari meg hogy csak pestről lehetett rendelni 512eset (már van itt pécsen is) mondjuk az egy dolog hogy az összes bolt ki van fogyva. Na és a teló kézről kézre jár hűű de lapos de nagy mi ez a távirányító......és letettem az asztalra és mellette biliárdoztunk. Közben nézegették....Erre hazaérek és akarom a Molella-Desert of Love címü nótát fölrakni rá és a Phone Tools nem látja a MMC-t.mi????mondom mi van?motomidman semmi.....fölhúzom a takarógumit hogy megpiszkáljam erre hoppá nincs benne mem kari........AZTAKU******** na mondom valamelyik kiszedte aztán nem jól pattintotta vissza és kihullott de nem hinném mert a gumi megfogta volna ,másnap kérdem hogy nincs e véletlem valakinél? Válsz:ÁÁÁ mi az a memória kártya..............................ugyhogy vettem kb 2 órája egy uj kingstone 256ost az elég nekem.(512es volt benne)
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #1641 üzenetére
Ez gonosz volt
De tényleg nem értem?! Ha most valakinek lenyúlják a memkariját, akkor szerintem már viszik a telót is, nem?! Vagy csak az kellett a tolvajnak? Úristen, ez egy uj divat lesz?
Memkarit vagy életet!!! Mid van? SD? Az nem kell, akkor most megagyalunk... -
-
blueMerle
veterán
válasz
Gallardo007 #1639 üzenetére
hogy nyúlták le a memkarid?!!!
-
Gallardo007
tag
Nekem vodás L7esem van,nem lett vele semmi csinálva(függetlenítés...)nekem tökéletesen megy rajta a skin, amit épp fölrakok,mp3at csengöhangnak,sőt még mem kariról is be tudtam állítani (csak lenyúlták) ugyhogy ma veszek egy újat.Én a mp3 lejátszó kábeljét használon,de megy a digit gép kábellel is.Semmi komolyabb dolog nem kell.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Mester1986 #1635 üzenetére
Én se hívlak Mest-nek, úgyhogy kérlek tanuld meg leírni a nickemet, ha nehezedre esik, akkor inkább hanyagold a postolást nekem. Köszönöm.
Nekem már nincs L7-esem, mert eladtam, az aláírásomban ott szerepel az éppen aktuális telefonom neve, típusa. Egyébként ennek a kártyának az a halála ha állandóan ki-be van huzogatva, hagyd benne és felejtsd el hogy ott van!!!! SOHA NE SZEDD KI A TELEFONBÓL HA NEM KELL!!!!!!! -
Frédi
csendes tag
Hy!Van itt valakinek vodás L7-e?És tudott rajta skint cserélni?Mert az enyémre hiába rakom rá a skint és választom a telefonon az új skint a vodás skint teszi be helyette!Mi lehet a gond?
-
magush
csendes tag
Üdv!
Skincsere, flashelés, ezekről mind olvastam eleget, de lehet a telót függetleníteni is kábel+szoftver segítséggel vhogy, vagy vmi komolyabb cucc kellene hozzá?
üdv! -
Mester1986
csendes tag
És te Merle benne hagyod a telefonba éjjel-nappal?
-
blueMerle
veterán
válasz
Mester1986 #1630 üzenetére
Bizony....nagyon mélyre kell betolni. A kártyát
-
Frédi
csendes tag
Köszi már tárgytalan!
-
Frédi
csendes tag
Hi!Szeretném megkérdezni,hogy lehet letölteni azt az RSD fájlt a skin cseréhez?Próbáltam már az L7-es oldalon a progik között de nem ment valami átláthatatlan oldalra irányít!A segítséget előre is köszönöm!
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Király a teló.
-
blueMerle
veterán
válasz
Mester1986 #1626 üzenetére
Nagyon mélyre kell ''betolni'' egészen mééélyre (deep, very deep
) úgy ahogy kolléga is írja, körömmel. Ha így se kattan be, akkor próbálj más memkarit, ha avval sem jó, akkor a teló a hibás...garancia, visszaviszed, kicserélik, ennyi
-
Angelo69
senior tag
válasz
Mester1986 #1626 üzenetére
Kormoddel nyod be melyebben es bekattan.
Ha kiakarod venni akkor is ugyanezt kell tenni hogy befele nyomod utkozesig aztan folengeded. -
Gallardo007
tag
Nincs valakinek elado 256-512es memo karija L7be és PÉCSI!!!
-
Mester1986
csendes tag
Sziasztok, lenne egy problémám!
Vettem egy 512MB-os memória kártyát és az a gondom, hogy ha beteszem a helyére, nem kattan bele, állandóan kijön. Ha rázárom a umi pöcköt, akkor is ott kell tartanom az újjam, hogy a teló tudja olvasni.
Neketek nincs ilyen problémátok?
A pannonnál azt mondták, hogy vagy azért van ez, mert utángyártot, nem eredeti motorola a memkari (majd hozzátették, hogy ők is csak utángyártottat tudnak rendelni hozzá), vagy a telefonnak van hibája, akkor elküldik szervízbe, vagy a memkari a hibás.
Memkari tulajdonosok please help me. -
blueMerle
veterán
Szerintem pedig a bill éppenhogy a fekete verzión ''fémesebb'', dehát ízlések és nézetek
Nekem fekete volt, láttam szürkében is, csak a szürke szvsz egyáltalán nem olyan exkluzív mint a fekete...
Jelenleg pedig egy FEKETE K600i tulajdonosa vagyok, megfertözött a fekete L7-es, azóta csak fekete mobil kell, erre is azonnal szereztem egy fekete házikótBlack rulez
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm a válaszodat!
Az az igazság, hogy már jobban húzok a vodás ezüst felé. Ma megnéztem az MMben(kicsit elájultam a ''független'' árától..) feketében(+ráraktak vmi gány ''futószalagos'' skint-szóval hányinger volt), hát eredetileg ilyen színben akartam, de magam részéről csúnyának találom. Szóval marad az ezüst. OK, akkor majd live!atlanítom kábelesenprobléma megoldva
[Szerkesztve] -
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
[Anduriel] #1618 üzenetére
Ez igy van.
-
feise
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1620 üzenetére
imádom... cska az a baj vele, hogy utána fura lesz midnen telefon ami nem ilyen kés... tényleg bumszlinak tűnik a többi.... illetve sztem női kacsókban hülyén mutat, mert úgy naaagy...
Voda: előtte V550-em volt.. azt is fél perc alatt lehetett live-talanítani soft csere nélkül! képeket, stb stb lehet küldeni, nem olyan mint a SAMSUNG !
és szvsz a kis piros pöttyöt leszámítva sokkal jobban néz ki mint feketében.. így oldalról nézve olyan mint egy aluminium darab. A bill is féme shatású, a fekete annyira nem...
SZUM: én elégedett vagyok vele, sztem naon jómár csak egy microSD hiányzik belőle... hol adják jó áron? ötlet? (reklám: szal privibe pls.. )
-
Atombalu
senior tag
valaki próbált már vele kenyérre vajat kenni ?
-
Neurotoxin
őstag
OK. Még annyit kérdeznék ,hogy ki mennyire van megelégedve a méreteivel?Elviselhető?
Nem értem Marcello kijelentését:''ami viszont (véleményem szerint) a praktikusnál némileg kisebb méretű. Mondjuk volt R320as Ericssonom is, az sem volt éppen kicsi -
sepR
csendes tag
bocsi emberek tud valaki helpet nekem mert elfelejtettem hogy mi az l7 -nek az a oldala
valaki tud nekem segíteni
előre thx -
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1617 üzenetére
A Live! korlátozás annyit jelent ebben a telefonban, hogy az ikonok vodásak(skincserével eltüntethető), plusz a jobb soft gomb automatikusan a live gomb lesz. Azt hiszem ennyi, meg van valami vodafone felirat a telefon hátulján.
-
Neurotoxin
őstag
Thx. A vodás is játszik mp3at?csengőhangként is kezeli?valahol már azt is olvastam ,hogy a live korlátozza....
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1613 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak szürkébe van.
-
Ricardo
titán
válasz
A Voda üzlletpolitikája sem jobb!
-
válasz
A Motorola az a készülék a Vodánál, amit a legkevésbé korlátoz le.
A V525-nél semmi ilyesmit nem tapasztaltam, gondolom, nem változott... -
Neurotoxin
őstag
Üdv mindenkinek!
Telefon vásárlás előtt állok és ezt a telefont néztem ki magamnak. Jelenleg egy T610est használok, anna kidején ez azért tetszett meg, mert alu/lakkozott háza van, bluetooth, stb...nah erről váltanék L7re.
Elsősorban a vodafone tulajdonosokat kérdezném, de más is válaszolhat: vodafonnál szeretném előfizetéssel megvásárolni a telefont.Kár, hogy az a szar és gatyi live! van rajta.....ezzel a kérdésem a következő:milyen funkciókat tilt le a live menü ,illetve mivel korlátozza a bluetooth használhatóságát? Bog cikkében olvastam, hogy GX25el ,v3al kommunikál....arra vagyok kiváncsi ,hogy csengőhangot ,képet tud küldeni/fogadni,(gondolom igen, de más vodás telefonon azért már láttam szörnyű dolgokat
alkalom adtán, utazáskor modemként is használnám a notebookomhoz.
Pl feketében is árulja a voda?(eredetileg t-mobilos vagyok, de ideje váltani ,mert már kinem állom az üzletpolitikájukat)
A választ előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Na most vettem a batorsagot, fogtam egy miniusb kabelt, szeretnek athuzni a mobilrol a gepre egy videot. Mit tegyek, mit kellene installalnom? Garivesztes nem jatszik
-
Pycy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1609 üzenetére
Kösz a tanácsot, sajnos én is gyanítottam, hogy szervízbe mászkálás lesz a vége.
-
válasz
MotoL7_Sanyi #1608 üzenetére
Szoftverfrissítés. Ajánlott szervízben, esetleg (amennyiben telefonguru vagy) otthon.
Előbbi egyszerűbb, utóbbi sok utánajárást ígényel. -
MotoL7_Sanyi
csendes tag
Az enyémnél is hasonlót tapasztaltam : ha éjszakára kikapcsolom (vagy legalább másfél órára) olyankor bekapcsolás után amikor hívnak foglaltnak jelez (eldobja a hívást) , ugyanakkor én tudok hívni. Ekkor ha kikapcsolom majd rögtön vissza úgy minden OK. Amikor ilyenje van olyankor mintha a billentyűzet lassabban reagálna (fagyás ?).
Ezt a hosszú kikapcsolás utáni híváseldobást furcsállom - mikor észrevettem akkor fél nap után személyesen szóltak , hogy állandóan foglalt vagyok.
Valakinek van rá ötlete , tapasztalata ?? -
Pycy
csendes tag
Hi!
Senki nem tapasztalta még rajtam kívül, hogy a teló néha lefagy, egy-két mp-re nem reagál a billentűzetre? És nekem párszor hívás fogadásakor leugrott a hálózatról.
Csak az enyémmel nem stimmel valami?
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
elvileg a Motorola Phone manager képes backupot csinálni, ha jól emlékeszem
Bucy:
az előbb említett progi képes erre, igaz nem kis nehézségek árán
egyesével képes a vcard-ok bemásolására, valamint ha Txt-be mentettél, hosszas játszadozás után azt is hajlandó visszatelepíteni -
Jam.
aktív tag
Ismertek valami programot amivel ''full backup''-ot készíthetek a telóról?
-
Bucy
aktív tag
Hali!
Kis segítség kellene, úgy tűnik nem jól keresek a témában, mert semmit nem találtam.
A feladat lenne a telefonra varázsolni PC-ről 1 telefonkönyvet ami LG-ről lett mentve. Rendelkezésre áll .csv állományban is. Tudtok valami szoftot amivel ez megvalósítható? Este mennék barátomhoz végrehajtani a manővert.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest