Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
vf
csendes tag
Hi,
Vettem egy L7-et a bedoglott K700 helyett. Segitseg kene:
-Hogy tudom atvinni a legegyszerubben a telefonkonyvet? Ericssonok kozott
''Phonebook/Business cards/Send all'' egyben atkuldi az egeszet, de a Motorola
ilyenkor csak a legelsot jegyzi meg. (SW hiba?)
A Phone Tools .mdb fajlban tarolja a telefonkonyvet, azt mivel lehet szerkeszteni?
-Ha csatlakoztatom a hozza adott HS500 Bluetooth headsetet, a beallitastol fuggetlenul
mindig ugyanazzal az undorito beepitett telefoncsorgessel jelzi a hivast. A menuben
latszik a sajat beallitasom, de nem azt hasznalja. Ha nincs headset, jol mukodik.
SW hiba, vagy valamit nem jol tudok?
VF -
Gallardo007
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ha rossz a skin akkor azt nem szeded le sehogy a telóról mert ujraindul és nem tud bekapcsolódni és csak villog, ezért nem ismeri föl a sz.gép.Ekkor jöhet az ujraflash.....
-
misirulez
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Kössz,
amúgy a link, amin vannak skinek, azok közül egyikse új, mind1ik fennt van a motomodders.com-on.
És én még mindig azt mondom, hogy magasan(TÉNYLEG magasan) ez a legjobb skin...
próbáltad már?![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/misirulez/size2/21493231.jpg)
-
Neurotoxin
őstag
válasz
misirulez
üzenetére
[link]
Innen, de csak 14.-e estétől érhető el újra az oldal!
>>Vkinek van vmi új skinje?<< Erről az oldalról szedtem néhány újat, de még nem merem őket kipróbálni. [link] Kérdés: ha rossz a skin ,akkor kábellel és skinmannal lelehet szedni?Eddig csak új szedtem le egy nem tetsző skint a mobliról ,hogy előtte átváltottam egy másikra....olyankor mit csinál a telefon(reboot után) ,mikor éppen az általa használt skint próbálom ,kábel segítségével eltűntetni
-
misirulez
senior tag
Hello!
Honnan tudom leszedni a motomidman-t?
Van valahol leírás pontról-pontra, hogy hogyan tegyek fel egy netről letöltött *.jar kiterjesztésű játkot a telóra?
előre is thx!
misi -
otter44
csendes tag
Szevasztok!
Be szerettem volna állítani a WAP-ot, de nem sok sikerrel jártam, a következő linkról próbáltam beállítani a dolgokat: ''http://www.extraprofit.hu/logo.php?service=1003''.
A problémám, hogy előfizetésem van, de nem tom, hogy mit jelent az a ''(kapcsolt vonal)''.
Na szóval ha vki. Elküldené nekem hogy mit hova írjak ebbe a telefonba akkor azt nagyon megköszönném!
Segítségeteket előre ios köszönöm!
Sziasztok! -
fagee
csendes tag
A Vodafone-nál most 23.900 2 éves előfizetéssel, és adnak hozzá ajándékba egy H500-as Bluetooth headsetet.

-
Neurotoxin
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
OK, most már működik
Miután feltelepült az SP2 és rádugtam a telefont az USB-re, egyből telepítette a 4 féle eszközt a rendszer
Fel is raktam a ''Mix style'' nevű skint, egyszerűen össze se lehet hasonlítani a live! menüvel! -
Neurotoxin
őstag
Kezdek mérges lenni.....felraktam újra a windowst, meg az RSD lite 2.5öt. Megpróbáltam megint telepíteni a telefont, de a 4 eszközből ,csak a motorola modemet rakja föl. Aztán az USB composite-nál megint jön a ''kód:10'' hibaüzenet
Vmi olyasmit jelent ,hogy a digitális aláírás nem jó. Talán XP-n csak SP2-vel működik? PLZ help!
[Szerkesztve] -
Button
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Más is írta már, hogy kapott hozzá memóriakártyát, esetleg adatkábelt. Megjegyzem a voda pl a V3-hoz is ad adatkábelt és szoftvert. Úgy emlékszem a ''szlovák'' Orange is ad memkártyát..
Nem is sírtam én emiatt mert 23900 és nem 64900, de nem is ugyanaz természetesen. Nem független, nincs doboz, nincs gyári menü. Ez nem baj, de különbség. Mint ahogy árban is. -
Tudtommal mindenhol u.ezt kapod hozzá.
Szokjátok már meg, nem a ''csúnya'' szolgáltató veszi ki a cuccokat a csomagból, hanem a gyártó állítja úgy össze a dobozt.
Ere az a legjobb példa, h. nagyjából egy időben került ki az összes Motorola telefon dobozából a mem.kártya -szolgáltatótól föggetlenül. -
zsozsen
csendes tag
Helló!
Valaki megtudná mondani nekem hogy szedjem le az előlapot úgy hogy ne rongálódjon a teló! Mert elkezdtem feszegetni de meglátszik! Fontos lenne mert vízbe eset szegény. Előre is köszi. -
thommypl
tag
Sziasztok! Hamarosan beszerzek egy ilyen telót. azt szeretném megtudni, hogy mit adnak hozzá? Adatkábel, esetleg memóriakártya?
(vodánál veszem a telót) -
-
gt350
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elötte V3am volt és az nem csinált ilyesmit

-
-
gt350
csendes tag
Siasztok lenne egy kis problémám. Most vettem a telefont, de telefonálás közben van egy enyhén búgó és pattogó hang, az a fajta hang amikor valami zavarja... Ez nem tudjátok mitől lehet? Beállítás kérdése, vagy csak szimplán szervíz?
-
Gallardo007
tag
MotoMidman-nel tudod fölraki őket.Innen le tudod tölteni csak regisztrálni kell.
[link]
[Szerkesztve] -
Neurotoxin
őstag
válasz
Gallardo007
üzenetére
Ez mind szép és jó, köszönet érte, de hogyan és milyen telepítő progival tudom felmásolni a telefonra?és a java progikat általában?

-
Gallardo007
tag
Az oldalon található skinneket NEM ajánlom,mivel könnyen elront6ja a telót és aki nem akarja a garit elveszteni inkább ne kockáztasson.
-
Gallardo007
tag
csak regisztrálni kell és mindent lehet tölteni:[link]
FnF:3 -
Gallardo007
tag
Régebben valaki nagyon kereste a sonic ot a telóra én asszem megtaláltam meg még rengeteg minden játék van itt:
[link] -
Ziog
aktív tag
ez most ugrott be úgyhogy bocsi, az új hozzászólás miatt.
Lehet valamivel külsőleg apl fileokat szerkeszteni?
Kicsit macerás a telcsin összerakni a zenei listákat. Előre is köszi. -
Ziog
aktív tag
Sok program van hozzá. Egy megoldás található itt [link] is. Ez a gyári softja. Lehet benne választani, hogy hogyan kapcsolódik a teló a géphez. Az installja egy kicsit ravasz. Mert az elején leszed magának egy rakat frissítést, de ha beleolvasol a topikba, és ellátogatsz blueMerle oldalára [L]motol7.extra.hu http://www.motol7.extra.hu/index.htm[/L] akkor találsz ott is egy két progit. Én még egy progit tudok ajánlani P2K Tools. [link]
-
Badb0y
addikt
Öcsém kapott egy ilyen telefont. Zene feltöltésre meg ilyen manager program mik vannak ehhez a telóhoz? Olyan kéne amivel BT-n keresztül lehet a dolgokat töltögetni.
-
Gallardo007
tag
Aki elrontotta a telót pl. egy rossz skinnel és csak villog,és teljesen kétségbe van esve hogy most mi lesz,az keressen meg segítek neki.otthon egy db kábellal megold6ó.
-
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ezaz adókörzet nem fog nekem soha összejönni

Eddig pannonos voltam, de ott meg Panasonic van ami nem tudja..
AMi a tekerést illeti.
Mp3-nál muxik, köszi.
Viszont videonál nem igazán, pedig az is fontos lenne. Ha ott lenyomom szontén kíírja hogy gyors előre tekerést, de amint felengedem ugrik a következő videora
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
Neurotoxin én úgy tudom, hogy csak a Pannonál van adókörzetinfo.
Button, lehet a számba tekerni csak lenyomva kell tartani a navigáción a < vagy a > gombot. Az elején egy kicsit lassan teker de aztán belejön. -
Button
aktív tag
Ma vettem H200 fülest meg autós szivargyújtós töltőt

Egyelőre a gyári mp3 lejátszót használom. Háát.. kicsit fapados, számon belül nem lehet tekerni, illetve ha a háttérbe rakom és kimegyek a főmenübe, akkor már pause és stop sincs, csak trackek közötti ugrás..
Ami a fülest illeti, a 18-as villamos túlharsogta a 7-es hangerőt is
, viszont beszélgetésnél igazán jó a minősége.
Amúgy kezd lassúlni a telcsi szépen, pedig a memkarira rakom a cuccot, nem rá. Mp3 és pláne videok kezelésénél, illetve ezek hangerőállításánál.. -
Ziog
aktív tag
Valami ilyesmi volt beállítva nekem is. De valamiért az 50 helyett 57 volt beállítva. Így most már kiírja. THX. Szívtam is vele, csak úgy elkezdett rezegni meg csörögni. Mire rájöttem, hogy az Info szolg üzeneteknél beállított hangok miatt van ez a jelenség.
Még egy kérdés lenne. Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a dátumot az adókörzet infót és az éppen lejátszott szám adatait ne egy helyen jelenítse meg.
PIN2-t még nem tudom, hogy hol is kérné igazán. Ha valaki tud egy tipikus PIN2-es szolgáltatást, és hogy hogyan lehetne tesztelni a tényleges működést megköszönném. -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A voda kiadja
De no flame. -
Azt, h. a PIN2-t miért nem adják meg alapból, tényleg nem értem. (Talán azért, mert úgysem használhatod azokat a szolgáltzatásokat, amihez az kell...)
Viszont az adókörzet információ probléma nem a Pannon hibája. Egy Nokián pár gombnyomás és kész. Sok egyéb márkánál variálni kell, ami ugye a gyártó hibája. (Erre, mintha lenne v.melyik Motortola-topikban volna leírás.) -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Banyek azt hittem a Pannon nem genyázik, de most már rá kell jönnöm, hogy ők sem kivételek. Az elején kezdték a PIN2 hanyagolásával, de azt végül sikerült kiderítenem. Van ugye a Pannonnál, hogy kiírja az adókörzet infót. Hát ezt sem lehet beállítani az adott helyen, hogy ki is írja.

Skinman és RSD progikra csak annyit tudok mondani, hogy ez a Motorola Phone Tools egy nagyon genya progi. Sajna nem tudok mást mondani, mint, hogy el kell távolítani és utána megjavulhat. Nekem sem akarta felismerni, de aztán már minden oksi volt, hogy leszedtem.
Gondolom nem ilyesmi válaszra számítottál, hiszen együtt izgultam veled, hogy sikerül-e feltelepíteni a progit. Viszont, ahhoz, hogy a skinman és RSD újra lássa a telefont el kell távolítani a Motorolás progit. Lehet, hogy pusztán a driverek eltávolítása is megoldást jelenthet. Én inkább leszedtem az egész progit. P2K Tools + SkinMan mindenre jó. -
Neurotoxin
őstag
Jajah, vki említette feljebb ,hogy a Pannon változatban pedig nincs meg ez a funkció-csengőhang beállítása kártyáról

Még mindig nem tudom ,hogy hogyan tegyem láthatóvá skinman/RSD számára a tfont
Lefagy a gép ,a második eszköz telepítésénél, ha meg végigfut a telepítő, akkor kód 10......
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
Hívásszűrésre nem találtam egyenlőre megoldást én sem, pedig jól jönne időnként. Majd még dolgozok az ügyön.
Bejövő hívás elnémítása van. Telcsi oldalán kell a halkítót megnyomni egyszer, és akkor leveszi a hangot. Nem épp a legkézreállóbb megoldás, de legalább van benne.
Nem fogadott hívásnál én nem tapasztalatam az általad elmodottakat. Én a középső gombbal szoktam visszakapcsolni a kijelzőt. A navigációs gombok karikájának közepén lévővel. Azzal ott volt a nem fogadott hívás.
Nekem nem megy a mem kariról csengőhang állítás.
-
Neurotoxin
őstag
Ha jól emlékszek ,létre kell hoznod ''fix számokat'' a testreszabások>biztonság alatt, innen betudod állítani azokat a számokat ,amiket leakarsz tiltani/szűrni.(ezen a telefonon még nem próbáltam) Ennek az a hátránya, hogy csak a beéllított számokkal tudsz kezdeni vmit, pl hívni, stb....
Miért nem állítod be a pl a bal navi gombra, az ''utolsó hívások'' opciót? beállítások>testreszabás>főmenü....így csak egy gombnyomás és látsz mindent.
A bejövő hívás némítására én is kiváncsi lennék, a haver mpx200asa is tudott már ilyet, nagyszerű dolog
-
Button
aktív tag
Hmm, hát 2 dolgot nem találok, de lehet én vagyok béna, illetve remélem

- Az egyik a hívásszűrés, hogy csak bizonyos csoportok hívásai jöjjenek be ha úgy van kedvem, a többiek úgy hallják mintha ki lenne kapcsolva. Annó itt volt erről szó, de konkrétan mintha nem mondta volna ki senki, hogy van-e vagy nincs. A telefonkönyvben vannak csoportok (general, personal, bussines, VIPs) gondolom valami ilyesmi miatt pedig..
- A másik a bejövő hívás elnémítása. Tehát ha se felvenni, se kinyomni nem akarom, hagyni hogy végigcsörögjön, de a hangot levenni..
Ezen kívül kicsit furcsán kezeli a nem fogadott hívásokat. Ugye a kijelző kikapcsolása miatt, amikor nyomok egy valamit hogy visszajöjjön a kép egy szempillantás alatt alapba ugrik a kijelző, vagyis nem vár ott a ''nem fogadott hívás''. Be kell menni a menübe megnézni, hogy volt-e vagy sem, ugye akkor ott piros X-el benne lesz a listában. De nekem kicsit ez körülményes..
Hogy jó hírem is legyen viszont, a memkariról minden szó nélkül lehet csengetési hangnak mp3-at állítani, beveszi azokat is a listába. -
Neurotoxin
őstag
Csodák csodájára sikerült! Masszív hajhullás és 10-20db fájl letöltése és egyesítése után nyomott 2 ''restartot'' a notebookom, majd elkezdte frissíteni a phonetools-t 2.1ről 4.2re-de megjegyzem, hogy MINDEN alkalommal újra kellett telepítenem a ''motorola modem''et.
Most újraindult a szoft és detektálta a telefont.
A telepítési listában a következő L7es alternatívák közül választhattam:
-L7-imode >ez mi lehet?Fogalmam sincs
-L7
-L7 red<live AID>(gondolom, csak a skin lesz piros)
Az L7et választottam ,az eredmény az általad linkelt felület teljes mása:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060626/sik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Köszi a segítséget
1ébként azt vettem észre, hogy a 4 féle eszköz telepítését(ami nálam nem működik ,ill a 2.után kiírja ezt a''eszköz nem indítható, hibakód:10'' borzalmat ,amit megnéztem ,hogy mit jelent-nincs benne a win adatbázisban valami hitelesítési bizonyítvány),vszínűleg a haldokló windowsom miatt) nem is ajánlja fel a gép, ha fent van a phone tools.....
skint még mindig nem tudom ,hogy hogy rakok majd fel, hiszen az RSD nélkül a Skinman nem látja a telefont
Megyek, kipróbálom, hogy mit alkottam.... -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nálam autmatikusan ment minden. Erről a live updateről rémlik valami, de csak a neve. Meg mintha megkérdezte volna, hogy akarom-e telepíteni. Ez nem 100%
Most azt vettem észre, hogyha elindítom a Skiman-t, akkor úgy észleli, mintha teljesen frissen raktam volna a telfont a gépre. Vagyis a négy dolgot ugyanúgy telepíteni kell.
Lehet ez a Motorola mobile tools kavarja a sz*rt ennyire? Mindjárt leszedem . . . . -
Neurotoxin
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
[link]
Ezen az oldalon találtam egy patchet, ami blokkolja az eredetiség vizsgálatát a szoftveremnek(motorola mobile tools), így most elindult a a menü>liveupdate menüpont és több lépcsőben töltöget. Nálad Ziog automatikusan ment minden??

-
Neurotoxin
őstag
Már azon gondolkozok, hogy az én XPm sz*r. Az sokat segítene, ha lenne vmi sejtésed arról, hogy mikor töltheti le azt a 150 MBot a program. Ugyanis nekem nem tölt semmit. Végigfut az install, aztán megkérdezi ,hogy mivel csatlakozik a gép és a telefon, majd megjelenik egy szöveg ,hogy ''dugd rá a gépre a tfont'', bejön az említett óra ,majd egy ablak motorola modem telepítésével. Ennyi
Lehet, hogy vmi menüpont alatt kellene frissíteni a programot??
Ha frissíteni próbálok egy hivatalos oldal jön be, de semmi infót nem látok a frissítésről ,csak ,hogy vegyem meg 49,90ért....
Ki, hogy frissítette?
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
Enyém így néz ki.
![[kép] [kép]](http://ziog.uw.hu/motorola/moto.jpg)
Most valamiért a Motorola USB modemért megint rinyált az XP, de hogy miért nem tudom.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Most így látatlanban nem tudom hol van. De a multimédia pont lesz a megoldás. Még annyit, hogy szerintem neked valami gebasz van a progival, mert nekem L7 jelenik meg nem ez a noname motorola.
-
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nekem van egy multimédia menüpont is, és abban.
-
-
Neurotoxin
őstag
Én ugyan aokat a dolgokat követem,mint ami levan írva Bluemerle oldalán. Mikor data/fax módban van a telefon, nem ajánlja fel a telepítését, de hallatszódik a hang, hogy csatlakozott a windowshoz egy usb eszköz. Ha a hardver hozzáadása alatt próbálkozok ,akkor megjelenik az eszköz, de telepíteni nem tudom, mert ez jelenik meg: ''Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)'' Találkozott már vki ilyesmivel? Ez mit jelent?

A phone tools már legalább működik...
[Szerkesztve] -
duo
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
nem, nem kell flash-elni. nekem live-os volt (egy darabig.) és a profibb skinek gond nélkül kiváltották. egy dolgot vettem észre 2 ikon (nemtommik) nem változik át sehogy. ezt úgy kell gyógyítani hogy a skin telepítésekor a 3x3 as elrendezést kipipálod. ekkor kilenc ikonos lesz, az adott skin; a kilencedik ikon egy kis kék doboz (Saját fileok) és átrendezed az ikonjaid úgy hogy a lista végén legyenen a rutány átnemváltozott ikonok.
és csak akkor látod őket ha megnézed a multimédiás cuccaid. annyit meg ki lehet bírni.
---------
sry ha nem teljesen pontosan emléxem, de a függetlenszoftnak kicsit mása menüje. és már megszoktam jól.
--------
Ziognak privi ment
[Szerkesztve] -
duo
addikt
skinje válogatja van aminél eltünik ezesetben a jobboldali soft gomb helyett üresség van ami korrekt sztem (persze ha azt a gombot nyomod akkor is el akar indulni az az átok. de nem látszik)
meg van mikor ott figyel gonoszul, és felsőbbrendüen.. és pofákat vág.
nekem a következő skineknél volt minden ok, az a bizonyos JMGski, az MModX, a DJ_Moto és több nem jut eszembe. azt mondanom sem kell hogy a skimannal eleve úgy telepítek hogy a softkey-k azok áttetszőek legyenek. sokkal szebb szvsz.
a flesseléssel, NAGYON vigyázni. én kb 3s alatt elk@rtam a telómat hogy alig lehetett megcsinálni, Szerbiába vittte ki egy haverom és ott vmi sufniban, egy Motorolaboxxal flesselték meg akkor már függetleníteték is. ráadásul ez a fless nem AZ a fless ez csak valamiféle olyan ami újraépíti a menüt és akkor kvázi nincs live. a fent említett müszerész haverom mondta hogy ezeket úgy flesselik IGAZIBÓL, hogy megbontják a panelt csinálnak vmiféle forrasztást és úgy.
-------------
skint viszont lehet cserélni ész nélkül.
-
Ziog
aktív tag
skinemet kipróbálta már valaki. Lehet, hogy van benne egy bug, ha megnézné valaki, akkor örülnék neki. Amit figyelni kellene, az az, hogyha sms-t olvasunánk, akkor nem lehet, mert teljesen átlátszónak mutatja a háterét és így a bejövő üzenetek és az sms szövege egybefolyik. Én ezt tapasztaltam.
Ha valaki meg tudná nézni megköszönném. -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nekem is fennt van az RSD, meg még egy rakat másik progi is. Sőt még a bluetooth is kavart egy nagyot a levesbe. Nekem valahogy úgy csinálta, hogy leszedte a régi drivereket és a sajátjait pakolta fel. Ez akkor nem is tűnt fel, de mikor elindítottam tegnap a skinman-t, akkor megint új hardverként észlelte a telefont. Ezt furcsálottam én is, de aztán megint ment minden rendesen.
Szerintem ott mikor elkezd tölteni akkor a netről szedi magának a frissítést. Alapból nem ismeri fel a telefont. Vagyis nekem nem ismerte fel. De miután leszedte a közel 150 MB frissítést, azután ment minden rendesen. -
Neurotoxin
őstag
Feltettem az általad linkelt szoftot. Minden oké is, de miután kiválasztam, hogy USBn kapcsolódok, bejön egy óra, hogy tölt, de megkellene várni ,mert addig nem lehet a befejezés gombra kattintani....ott nekem nem csinál semmit?! vmi 5let?lehet, hogy azért van, mert fent vannak driverek össze-vissza?vki help
amúgy ilyenkor elkezdi tölteni a telefont, de azonkívül semmi....
Az RSD fent van, de nem tudtam telepíteni a telefont, mert a 2.eszkö telepítése után(4 van:modem ,usb legacy meg mittudomén) kiírja, hogy inditási hiba kód:18
Ilyenkor mi van?már nagyon nem értem..... -
Neurotoxin
őstag
Igen ,sajnos a telefonban lévő gyári skineknek nincsenek ikonjaik, tehát ,ha a neon-t vagy a techno-t rakom, tehát mikor ezekre váltok ,akkor is maradnak a live-os ikonok..
Ha jól értem ,akkor ,ha a skin tartalmaz saját ikonokat ,akkor azokat használja a telefon a live!(tényleg, vki használja ezt a sz*rt egyáltalán?) ikonjai helyett. Ok, akkor probléma megoldva.
Hogy skint rakjak a telefonra ,akkor nem kell flashelni,igaz? -
-
duo
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
nem feltétlen maradnak. meg kell nézni hogy vannak e a skinnek saját ikonjai. ha vannak akkor azt fogja használni a teló. ha nincsenek de a skin amúgy jó a skinner4moto progival akár össze is ollózhatsz 2 3 skinből egy saját szád íze szerintit. én pl a sinergy whiteból és a simplicityből csináltam egy nagyon exluzívat...ami mellesleg napfényben is elég jól látszik.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Bónusz progi nem kell mellé. De skint, menüt, flashelni, nem lehet benne. Viszont minden másra jó.
-
Ziog
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Van benne ionternetes connector, telefonkönyv és naptár szinkronizáció. Képeket, zenéket és vedeókat lehet vele felttölteni a telcsire. Smst küldeni. e-mailezi.
Te jó ég ezeket az eddigi progik is tudták.
Nos akkor ez egy új alternatíva, csak ez gyári. -
Ziog
aktív tag
Megtaláltam az eredeti gyári szoftját a telinek. Lehet vele szinkronizálni és még egy csomó mindent. Az elején leszed magának egy rakat frissítést azután tudja csak felismerni a telefont. Sok sikert hozzá.
[link] -
Neurotoxin
őstag
Nah igen, ahogy néztem, maradnak a live!os ikonok
Most a neont használom,de az is jobb ,mint a original vodás. Nekem úgy rémlik ,hogy vki azt mondta, hogy lecserélődnek més skineknél az ikonok is....remélem, hogy ez így van....
1ébként ajánlom neked BlueMerle oldalát [link]. Itt vannak skinek dögivel, csak nézd ,meg ,hogy le van-e tesztelve!Még én se próbáltam őket, a Phone Tools-ig meg még nem jutottam el, mert most formázom az akksit-szóval 12órára semmi dolgom-amúgy ezt gyanúsnak tartom-meg is kérdeztem a csajt a vodafonnál ,hogy kell -e formázni a Lithiumos akkut?! Erre azt a választ kaptam ,hogy 2x12 óra teljesen lemerítve, kikapcsolt állapotban. Kicsit furcsán néztem rá. -
Button
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
De tudsz másolni rá, csak nem jelenik meg cserélhető lemezként.
Valóban a data/fax-ra kell állitani, és fel kell rakni a mobile Phone Tools-t.
Abban már van egy olyan rész, ami a telcsi memóriáját is 3 könyvtárnak látja és lehet másolgatni rá
A live! na igen. Borzasztó, és sajnos mindegy milyen skin, az a rész piros marad akkor is. Legalábbis ahogy néztem
Flashelgetni meg nem fogok egyelőre, már azzal is beérném ha nem piros lenne hanem átvenné a skin színét. Egyelőre csak a 3 beépített skint néztem nem volt időm még leszedni mást, de vajon letöltött egyéb skinnél is piros marad? -
Neurotoxin
őstag
Én is tegnap vettem meg
Mondjuk ez a live! egy szörnyűség, de majd lepucolom....min egy másik skinnel 
Kérdés: lehet, hogy nekem nem világos, de data/fax módban tudok csengőhangot, meg bármit másolni a tfonra? Csak azárt kérdezem, mert éjjel a tárolóeszköz/memóriakártya opcióra állítottam, meg is jelent a ''cserélhető lemez'', de kiírta ,hogy helyezzek be kártyát.(azt hittem, hogy a kártyát és a telefon memóriát 'egybe' látja a telefon-ezért úgy gondoltam, hogy ,ha nincs benne kártya, attól még látom a telefon memóriáját/ tudok bele másolni)Tehát félre értettem vmit?A telefon memóriájába nem is tudok másolni kábelen keresztül semmit?Remélem ,hogy ez nem így van... -
Button
aktív tag
Megvettem végre a kis pengémet én is

Leszámítva a live! menüt nagyon tetszik így elsőre.
Valaki írta itt hogy az 1GB-os karit viszont nem látja rendesen. Igaz ez? Tehát azért kérdezem, hogy meg lehet nyugodtan venni az 1 gigásat, vagy az 512-es a biztos? -
Neurotoxin
őstag
Holnap, ha minden igaz, megveszem a drágaságot

-
Ziog
aktív tag
Elnézve a két headsetet semmi különbséget nem lehet észrevenni. Valszeg nincs is. Ha egymás mellé tennénk egy fekete s200-at és egy h200-at szerintem meg se lehetne különböztetni őket. Amire tudok gondolni, hogy a h200 lenne az ''OEM'' verzió, de ez csak egy tipp. Jó lenne valami gyári leírás mindekettő paramétereiről, de egyenlőre nem találtam semmit.
-
ndawe
csendes tag
Mindenki a speedshop-os fülest favorizálja, pedig a gigatelnél van h200 nevezetű gyári headset is, 2900-ba kerül, kinézetre egy-az-egyben úgy néz ki, mint az s200, stereo, mikrofon+felvevőgomb szintén...
Nem reklám akart lenni, csak gondoltam szólok, van alternatíva is
Én ilyet használok, teljesen megfelel -
Dunce
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Motorola H350-es bluetooth-os headsetről?
Akinek van az megírhatná a véleményét, tapasztalatát!
Megér 7500-at?
Előre is köszi mindenkinek! -
VD
őstag
Ziog!
Nem indiszkrét!
Elkérte ismerős, nézegette, majd elejtette és a beton nem volt rá jó hatással
Végre beszereztem hozzáa az előlapot
Thank u speedshop (NEM REKLÁM!!!!!!)
Egyszerűnek tűnik szétszednie, DE az alsó két csavar a hátsó burkolat alatt van...
Szal marad a szervíz!
Köszi mindenkinek a tanácsokat! -
Ziog
aktív tag
Ez a kérdés, csak most merült fel bennem. Szerintetek nem okoz gondot az aksinak, vagyis nem rövidíti meg az élettartalmát, azzal, hogyha a géphez csatlakozatom, akkor is kiírja, hogy töltés? Mégha fullon van is kiírja.
Ugyan lítiumos aksi van benne, de azért szerintem a sok rátöltés nem tesz jót neki.
Szerintetek? -
Ziog
aktív tag
Igen tudsz vele fogadni hívást, és kezdeményezni is. Mondjuk ehhez kellenek hanghívás beállítások, mert alapból csak az utoljára hívott számok listáját jenelíti meg. És ha megnyomod megint, akkor felhívja az első számot.
Nekem egy fehér van. Már beszléltem is vele, meg mp3-at is hallgattam. Szerintem jól szól. Egy picit nagynak érzem és mivel fehér ezért lehet, egy kicsit kényes, főleg a szivacs része.
Képeket is csináltam:
1.) [link]
2.) [link]
3.) [link]
4.) [link]
Elő- hátlap dologban, lehet, hogy nekiállok és egy kicsit megbontom a drágaságot. Csak valami profibb csavarhúzó kellene, hogyha esetleg valami baja lesz, akkor vissza vihessem gariba.
[Szerkesztve] -
Button
aktív tag
Sziasztok.
Elég rég gondolkodom ezen a telcsin, végig is olvastam szinte az egész topikot. Viszont lehet hogy mégis egy amatör kérdésem lesz. Az S200-as füles csak mp3 hallgatásra jó, vagy van mikrofonos része és telefonálni is tudok vele?
Mivel cégesflottás előfizetést veszek, a voda úgy döntött nekem nem ad H500-at
-
Ziog
aktív tag
Egy két bónusz infóra lenne szükségem, mert még nem mindennel vagyok 100%-ig tisztában. Mit értünk flashelés alatt? Mire jó a flex?
Egy kicsit más. Az info szolg beállításairól tud valaki valamit mondani. Nekem nem nagyon sikerült beállítani.
Nézegettem a telefon file-jait Phone Tolls-sal és érdekeseket találtam. Rajta van az AOL, ICQ és Yahoo messengernek is a logoja. És egy kicsit úgy is néz ki mintha valami program indító splash screen lenne. Erről valaki valami többet? A klasszikus ICQ message hagját is megleltem a telefonban.
E-mailre ha valaki jut valamire, akkor szívesen fogadnám.
Válaszokat előre is köszi. -
Neurotoxin
őstag
''Egy bibi, azért kialakult, nem lehet más kimenő szervert beállítani.Így csak olyan mail címről lehet levelet küldeni, aminek a szerverét lehet kimenőként is használni.''Ez azért kicsit gáz.Csak van rá vmi megoldás. Pedig használnám a funkciót én is.De akkor a szolgáltatói címemet nem használhatom ,mert más a kimenő, bejövő levelező szerver címe
Mondjuk freemail-t meg ''ilyeneket'' lehet használni, de nekem csak kényszermegoldás 
[Szerkesztve] -
Neurotoxin
őstag
[link] Ezen a linken találsz elő és hátlapot(szerencsére gyárit)az ára sem vészes.....nem reklámozni akarok ,de Déli GSM.Én személy szerint szegedi vagyok, de ,ha arra járok, akkor hozzájuk mindig benézek. Szerintem van szervizük is.
Engem is érdekelne a fedlapok cseréje, már utána kérdeztem valamelyik fórumon, hogy hogyan lehetne házilag megoldani?
-
VD
őstag
Eszem ágában nincs nekem babrálni a cuccot!!!!!

Olyan kézügyességem van ,hogy két fakockából az egyiket elrontottam a másikat meg elhagytam, szal. ezért biznám értö kezekre a dolgot.
A Speedshopnál találtam hozzá mindent, de ök ha jól tudom nem szerelnek...
A kérdés, hogy másutt (pl. motorola) hozott anyagból dolgoznak-e? -
VD
őstag
Hello!
Történtént egy kis baleset, és készülékházat kellene cserélni az L7-n.
Esetleg valaki valahol látott-e már valahol házat hozzá, vagy a motorolánál meg-e csinálják? Vodás a drága, de az lenne az utolsó hely ahova szervizelni viszem...
Minden ötletet infot szívesen veszek!
ElQre is köszi! -
duo
addikt
válasz
amidamaru
üzenetére
win2ooo -el nem fog menni. én is sokat szivtam vele. aztán XP lett
de mire rájöttem (mondták) már vért pis@ltam mindig jöttem, kérdeztem gyült az infó gyültek a szoftverek de cseppet sem ment semmi.
és a legvégén jaaa, win2k, na azzal nem fog menni ... tehát xp-re föl -
Ziog
aktív tag
Nos e-mail-t is sikerült beállítanom. Egy két info, ha valakinek hasonló igénye keletkezne. Én sem használom, de ha már egyszer tudja, akkor miért ne, és ki tudja lehet, hogy még egyszer kelleni fog.
Nos az igazi fejtörést az ISP beállítása okozta nekem.
Erre vonatkozólag a következő infókkal tudok szolgálni.
[link]
Az e-mail beállítások részt értelemszerűen kell kitölteni. Mintha egy levelező programot állítanánk be. SMTP hitelesítést én nem találtam, de nem is kellett neki, ment anélkül is.
Egy bibi, azért kialakult, nem lehet más kimenő szervert beállítani.Így csak olyan mail címről lehet levelet küldeni, aminek a szerverét lehet kimenőként is használni.
Gmail pl ilyen, de ugye az internetszolgáltatótól kapott e-mail címek simán használhatók.
Még egy baj van, hogy ugye a memóriát azt zabálja, és a telfonban amúgy is csekély mértékben van jelen. Ennyit a levelezésről.
Egy kicsit más a motorás Mobile Phone Tools-t le lehet szedni valahonnan?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak annyi a kérdésem ,hogy az általam adott linken lévő skinek biztonságosak-e?

Miután feltelepült az SP2 és rádugtam a telefont az USB-re, egyből telepítette a 4 féle eszközt a rendszer
Vmi olyasmit jelent ,hogy a digitális aláírás nem jó. Talán XP-n csak SP2-vel működik? PLZ help!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lefagy a gép ,a második eszköz telepítésénél, ha meg végigfut a telepítő, akkor kód 10......
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060626/m3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)