- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akkor szerintem softweresen lehet majd engedélyezni l7-ben is, bár nemtom mér lenne akkor letiltva alapból, lehet olyan mint az e398->rokr e1 a softwer miatt akarják drágábban eladni miközben fizikailag majdnem, itt meg tök ugyanaz. Várj pár hetet ha nem sürgős és kiderül.
-
magyarizs
csendes tag
én tegnap voltam a westendbe és volt! láttam is. elöször a srác aztmondta h még nincs aztán jött ki a csaj hátulrol és ott nyomogatta megis mutatta. télleg vékony
aztmondta h van sok belőle . ez a kissebbik voda boltban volt. szerintem én holnap megveszem előfizuval. sajnálom a headsetet mert télleg nem adnak semmit hozzá. töltő + tella. de nekem ígyis megéri. 20 rudi körül nemnagyon van más
-
zabla
aktív tag
bementem ma a westendben a vodába és azt mondták hogy nemhogy feketéjük nincs, de egyáltalán nincs még ez a teló a boltban és nem is tudja mikor lesz
-
Pompi
nagyúr
Így van, 43 + kikódolást nem ér meg semmiképp, mert 52 környékén már gyárliag függetlenül vodefonos logo nélkül is megkapja az ember és talán választhat feketét is.
Ha lenne benne EDGE akkor én ennyit ki is adnék rá, mert képek alapján egyre jobban tetszik a tella, de nem tudom, hogy honnan lehetne fényt deríteni arra, hogy melyik verzióban van már EDGE, mert ugye Keopsz valami beidézett valahonnan egy textet miszerint bele fog kerülni a telcsibe ez a feature [link] -
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #89 üzenetére
Jogos!!!
Miért nem veszed meg feltöltővel!! -
-
divot
veterán
Nem akar valaki venni egyet előfizetéssel? Megvenném tőle kikódolva.
-
zabla
aktív tag
lehet szerintetek ezt feketében kapni vodáéknál?
-
AS
félisten
Kapható a vodánál egész jó áron:
Motorola L7 42 999 k
Motorola L7 19 980 e -
magyarizs
csendes tag
Hívott a srác, és télleg nem adnak hozzá semmit. V3 dolgai jo hozzá valószinű lehet majd kapni utángyárott stereo headsetet 1-2e ftért. a legjobb lenne egy ''mini usb to 3,5jack konverter'' mint a k750ihez is van... de a kártya az húzos. a csomagban csak a telo meg egy töltő lesz
-
nnivan
tag
A kártyát azért ne nagyon számold, mert ha pl. lett volna 398-ad és lenne már kártyád, akkor az meg lenne. Ha nem volt még kártyád, akkor meg most kell elkezdened begyüjteni amennyi kell, de az nem a tella vagy a voda hibája. Lehet ha adnának egy 128-ast az is kevés lenne, akkor meg mindegy mekkorát ad, vedd meg amekkora kell neked és ahány kell! Az már megmarad!
Nem tudom, hogy adnak e hozzá fülest, de végül is ez nem egy walkman tella, hanem csak van rajta MP3 lejátszó is! -
Peat;)
veterán
válasz
magyarizs #77 üzenetére
Pont ezaz, ha külön veszed meg a fülest +5000 minimum. De lehet hogy 10 000 is. Akkor már nem olyan olcsó a telefon. Plusz még lehet venni a memórakártyát is mert szerintem azt se adnak hozzá, vagy ha igen akkor 32 mb-osra tippelnék mert nyilvánvaló hogy mp3 csak úgy van benne és moto se gondolta komolyan, különben már lenne hozzá füles. 32mb meg elég a többire. Vagyis +10-20e ha az mp3-at is akarja vki használni, hát kösz nem. (+20-al meg már a k750i árát súrolja mi khm, hát régebbi de mégis komolyabb)
De mindenképp írd be majd ha válaszoltak, köszi. Hátha csak én találtam rossz infot és mindent adnak hozzá. De jó lenne..mert ez a legszebb telefon nálam.
[Szerkesztve] -
magyarizs
csendes tag
-
Peat;)
veterán
Mielőtt vki beleélné magát mint én tettem, hogy ennyiért egy mp3 lejátszója is lesz egy gyönyörű telefon mellett annak rossz hírem van: semelyik moto oldalon nincs stereo usb-s füles ehhez a típushoz. Magyarul a csomagban valszeg egy telefont kapsz töltővel, meg talán egy usb kábelt slussz. (ez után is próbáltam körbenézni de nem találtam meg mi a dobozos alapcsomag tartalma)
Egyébként a tesztben legalább ennyit oda lehetett volna írni, hogy mp3 lejátszót még nem tudtátok kipróbálni/vagy csak bluetoothos headsettel van rá lehetőség egyenlőre ami nem kis pénz, vagy hogy gyárilag nem jár hozzá stereo headset. Vagy ha jár és én tudom roszul akkor azt. Így végülis csak a funkciók vannak leírva a tesztben bővebben, nem az hogy mit kapunk a pénzünkért. Szóval hiányos egy kicsit, amúgy nem rossz. -
evR
aktív tag
Motorolaknal függetlenítés, voda menü eltüntetése nem para...
Egy adatkábellel csodákra képes az ember..
[Szerkesztve] -
magyarizs
csendes tag
Már kapható a vodánál!
VitaMAX bruttó ár (Ft): 42 990
Előfizetéses bruttó ár (Ft): 19 980
Nem tudja valaki, hogy mit adnak hozzá? stereo headset, memoriakártya? mertaz jólenne -
erdoke
titán
Az L2 nekem már egy kicsit gagyi hatású, bár a kezemben még nem volt. Vagy egy kis fogyasztású, monokróm OLED kijelzője lenne, vagy egy L7 szintű színes LCD. A gyenge LCD-nél nincs rosszabb. A felhasznált anyagok is lényegesen gyengébbnek tűnnek a tesztek alapján.
Nekem egy üzletileg erős (BT, belső memória, akksi idő, stb), minél vékonyabb, elegáns külsejű teló kellene, akár 0 multimédiával.
Nézem tovább a Moto L szériát. -
RoliX
tag
De kicsi a kamerája
-
RoliX
tag
Egész jó!
-
Peat;)
veterán
2 évessel szerintem 20-23k körül lesz itthon. De mire ide bevándorol :/ hihetetlen mennyire le vannak maradva a hazai mobilszolgáltatók a készülékkínálatot tekintve, vodánál lesz pár héten belül a többinél lehet nem is lesz, nem lepődnék meg tmobile is kemény 2 fajta motot kínál..
-
divot
veterán
Most olvastam az egyik fórumon, hogy egy srác, akik Franciaországban él, 60euroért vette az L7-et előfizetéssel. Kíváncsi vagyok, hogy itthon is adják-e majd 15ezer forintért...
-
Peat;)
veterán
Semmilyen hangszórót nem említettem..
Azt szerettem volna megtudni hogy a bolti sima fülhallgatót hogy lehet erre csatalakoztatni. Ennyi. Nem gyári headset érdekel hanem bolti pl. sony füllhallgatót hogy dugjam rá. Nemtok egyértelműbben fogalmazni. ''hogy lehet hozzá fülhallgatót csatalkoztatni'' fönnt ezt írtam tényleg nemtom miért nem lehet elolvasni és csak utána válaszolni ha segíteni akarsz, mind1 így is köszi azért, azt szűrtem le hogy más fajta fülest nem lehet rádugni. -
evR
aktív tag
Elég durva, h kb a v600 v525 óta a belsőségek szinte semmit sem változtak.. Egyébként megérthető.. Mert minek is változnának? Meg ugyebár ami jó, azon nem szokás változtatni!
Jó kis telcsi! Témákkal kapcsolatosan tudna valaki dobni 1-2 linket??
evRéé -
Hali !!
Kb mikor jön ki a teló a vodánál és mennyibe fog kerülni max??
Kösy -
Peat;)
veterán
Biztos láma kérdés de árulja már el vki, hogy lehet hozzá fülhallgatót csatalkoztatni, ha lehet egyáltalán, vagy mivel lehet élvezni az mp3-at?! Gondolom nemcsak bluetoothon keresztűl headsettel. Usb-s vmit kell venni? Tényleg tök tanácstalan vok és ez már a v360-as tesztből se derült ki számomra, hogy mi van:/
-
keopsz
HÁZIGAZDA
''In the beginning of the sales, the L7 won't be equipped with EDGE (which is standard for the latest models). Starting with December, it will gain EDGE support and will be delivered to some markets in this condition''
az mondjuk húzós, h az oroszok 4 hónappal(!!) korábban már ki tudták tenni róla a tesztet.. -
Bog
HÁZIGAZDA
No, emberek, a hazai GPRS hálózatok CS2 kódolásúak, ami azt jelenti, hogy egyszerre, egy telefonnak 5 időrést tudnak biztosítani. Egy időrés 13,4 kbps. A legtöbb telefon 4 időréssel tölt lefelé, és egy, illetve két időréssel felfelé. Magyarán az elérhető legnagyobb letöltési sebesség 13,4 x 4 = 53,6 kbps.
-
_seth_
veterán
Kecskeméten Motorola E398-al volt kb 1-2 héz amikor ennyin ment az átlag az a 7-8K volt de akkor ment gyorsabban is, a hogyanra nincs válaszom (motorla a925-el 7K volt). (12.8K-ról még van is vhol screenshot, majd megkeresem ha még meg van). Egyébként több mint fél évig gprs netem volt albiban tehát nem 1 hónapig próbáltam csak ki.
-
I. Richard
senior tag
Szép telefon, de semmivel sem tud többet, mint az e398-am, ezért nem lesz csere!
A LIVE! menüért ne sírjatok, kb. 20 mp átnyomni a telóra új skineket, és volt voda-nincs voda...
amúgy az L7 miben különbözik a V8-hoz képest? -
HERR Z
veterán
annyira nem fox örülni mikor meglátod mellette a 30k+ árat...a 128-as 4k a 258-os 8 az 512-es 16 ez akkor logikusan 32 körül lesz
úgyhogy annyira nem júhééé olcsóbb kártyával is bővíthetnék...
nameg a kamera...53rugóért vga...hmm...ezen azért elgondolkodhattak volna..mert így nekem pl felejtős lenne -
blueMerle
veterán
csak egy idézet az általad belinkelt oldalról:
''typically 32 - 48 kbps''
na ez szerinted akkor a maximum???? lefordítsam mi az hogy typically?
Igaz, nekem sose volt gprs netem, minek az, arra van sok jó alternatíva: városokban DSL /én ezt használom/, faluhelyeken mikro, utazáskor pedig elég egy hotspot valahol vagy esetleg egy netkávézó, igényesebb helyeken pedig van EDGE. (igénytelen helyre meg ne járjunk)
EDGE viszont jó dolog, szlovákiában nagyobb gondom sose volt az EDGE lefedettséggel, eddig bárhol jártam, mindenhol volt... -
Pompi
nagyúr
''Tévedsz: 3G már debrecenben is van (3g.hu)''
Hu. Tényleg nagyot tévedtem. Tehát akkor BP belváros és Debrecen (egy része).
De azon nem fogunk össze veszni, hogy ez EDGE lefedettség lényegesen nagyobb és azt 2003 óta építik, a 3G meg 2005 óta van. Remélem hamar utoléri.
''GPRS-el is lehet 12K-val is tölteni (igen volt, szal nem mástól hallottam (tmobile)).''
Ezt milyen készülékkel sikerült? Mert én jópár készülékkel GPRS neteztem, többek között jópár ipari eszközzel is és egyikkel se ment 4-5K fölé, a feltöltés meg 1-2k. És ez harmatos az EDGE tapasztalataimhoz képest.
Szerk: utána néztem kicsit és egyre jobban érdekel, hogy hogyan sikerült neked GPRS-szel 12 kbyte/sec letöltés produkálnod, amikor a GPRS legnagyobb elméleti letöltési sebessége 48kbps/sec [link]
[Szerkesztve] -
csanee
tag
A voda januári előfizetéses tájékoztató füzetecskéjében már benne van az L7. Ára nincs benne és az sms-es ''árhívó'' szerint még nem forgalmazzák. De szerintem 1-2 héten belül kapható lesz, ha már benne van a prospektusban.
-
rOwLeY
őstag
Juhééé!
[link]
[Szerkesztve] -
rOwLeY
őstag
Király!Jó volt a teszt!Feketébekn viszont sztem joval szebb, de még igy is gyönyörű tella!
nekem aztán nem kell megapixeles kamera!amire én a kamerát használom arra bővven elég a VGA is!viszont memóriakártya nálam alapkritérium!És egy nagyon szép teló!!!!
Én külföldi tesztekben mintha ugy olvastam volna h van benne edge v már ebből is kivette a moto?mert régebben olvastamh az uj telóiba nem akar edge-t!bár nekem nem oszt nem szoroz mert nekem se edge se 3g lefedettség nincs aközelben -
Peat;)
veterán
Az kell amivel lehet mp3-at is hallgatni tűrhetően(nem kell ipod minőség de ne is legyen szar) és az ami 40-50 k vagy még ez belefér. E2 szerintem minimum 70k lesz nem?
Kösz a linket elmentve, nem rossz ársőt mpx220 is milyen olcsó viszonylag..pedig más tellák árából ítélve bruttó árak, fura
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Nekem tetszene a telefon, mp3 lejátszója hozza pl az e398 szintjét vajon? Egy sima bolti fülhallgatót hogy lehet rácsatlakoztatni?
Mekkora kártya megy bele max? Gyors a software, pl mp3 alatt is lehet vele smst írkálni gond nélkül? Mo-n vajon csak a vodánál lesz? Izé engem ezek a kérdések érdekelnek, ha vki tudja nyugodtan írja be köszi
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
csak lassan 4 éve...
ezért mondtam, h kiütött...
van a családban egy Rokkendroll plusz meg nekem duett - ezért a sok beszélgetés... -
(An)Dante
őstag
A Mennyiért? kérdés sokkal jobban izgatna...
-
válasz
bolondember #27 üzenetére
Gyanúm szerint nem a Voda hálózatát használod...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
furcsa, nekem a kiütött e550esem SOK (értsd simán 2 óra) beszélgetéssel is simán bírta a 4 napokat...
-
zopet
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól lesz kapható a Vodánál?
kösz -
nnivan
tag
Ha valakit komolyabban érdekel!
http://mobile-review.com/review/motorola-l7-en.shtml -
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Tévedtem... A menü - csillag kombináció használható erre a célra.
-
-
nnivan
tag
Csak érdekességképpen tudja valaki, hogy ezeken van billentyűzár, vagy kell rá egyáltalán?
-
nnivan
tag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Ezt nem akarom elhinni, de mind1!
Valóban a V525 egy lehető legrosszabb választás volt ilyen szempontból is sokak számára, köztük nekem is 2 hónapig! -
Legjobb tudásom szerint a Motorola nem nagyon favorizálja az EDGE-átvitelt. A másik, h. a Vodánál sincs ez a szolgáltatás, tehát duplán indokolt e funkció hiánya...
Tetszik a készenlét kitárgyalásakor a megfogalmazás... A két nap helyett visszafogottabb használattal bírhatja 2 és fél napig is. Éljen!!! 25%-kal több készenlét!!!(Én ezt utáltam a V525-ömben, h. ha ''mertem'' használni, minden este tölthettem.)
-
nnivan
tag
Mondjuk azt a megjegyzést nem értem, hogy a fotók mesterségesnek tünnek, persze, hogy a beépített ''fotók'' , sztem inkább képek, mesterségesek, hát nem is a kamerával csinálták!
És azt sem értem, hogy szerencsére az MP3 lejátszó fut a háttérben, mert a motonál ez természetes és azt sem értem, miért csoda, hogy a card cseréhez nem kell kivenni az aksit. Jó, a 398 ban aszem ki kellett, de az már a múlt!
[Szerkesztve] -
Den
veterán
Végre nem egy valóságtól elrugaszkodott cikk, Marcello reálisan közelítette meg a telefont. jó cikk. a teló is tetszik
-
Pompi
nagyúr
Azért mert az EDGE lefedettség jelenleg lényegesen nagyobb, mint a 3G lefedettsége. Kérdés, hogy ez milyen ütemben változik. Most a 3G csak Budapest belvárosában használható. EDGE viszont az egész városban, sőt az összes nagyobb városban (pl Pannon lefedettésg megtekinthető a www.mobilszelessav.hu oldalon).
Ja és az EDGE is már jóval gyorsabb, mint a GPRS, 20-25kb/sec DL vs. 4-5kb/sec DL. -
nnivan
tag
Bocs de én pest határától 2 azaz kettő kilóméterre lakok és pannonons vagyok.
MI az az EDGE? -
AS
félisten
Jó ez telo de teszt már nem anyira.
Kicsit elfogult.
Igen a L7-nek kelet volna egy 1.3 kamera. 40 mb beső memoria! EGGE,
Kb igy..
Ez telo a v360 mása ugyna azt tudja....
LIVE menyü megint hányás. (hülye voda)
Feketében meg szebb szerintem.
de az ára egész jó függetlenül. -
csiga997
őstag
Középkategória? EDGE nélkül?
-
nnivan
tag
Király!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest