- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szia! Köszi, most már látom. A NoScript szűrt, amit nem szeretek kivenni. Az az érdekes, hogy ilyen drive-ot nem is ismerek. Gugli 20GB IDE-ként jelzi összesen! 3 bejegyzésben! Nagyon ritka típus lehetett, a gyártó oldalán nem ellenőriztem még le. Viszont 5400.3 alatt nem is futottam ilyenbe. Azt tudom elképzelni, hogy a 20-as gyártása régen kifutott, mikor még garanciába kellett ilyent adni, ilyenkor régen az újabb széria volt kapacitásban gyárilag visszavéve (nem is lehet nagyobbnak állítani). Vagyis egy igen ritka Sea HDD került WD házba, ahol az illesztő firmware-e lett megbuhizva. Ritka nagy átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest