- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdfasdc
csendes tag
Az adatokat átállítottam decimálisra.
Az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen magas a
Raw Read Error Rate értéke(1641), miközben zöld pipa van mellette? Ez jóval a küszöbérték felett van és nem értem, hogy akkor miért nem jelez problémát? Ugyanez a kérdésem a Spin Up Time esetébebn is.
Egyébként nemrég volt 1 gyenge szektor majd három mint derült égből a villámcsapás. A hdd led folyamatosan világított. Ekkor elindítottam a sentinelt és 98-as kondíciót írt. Amikor fagyni, lassulni kezdett a gép én hülye nyomtam egy resetet nem is egyszer, majd újra telepítettem a windowst, de nagyon lassan sikerült és továbbra is megmaradt a 3 gyenge szektor
Utána néztem , hogy ilyen esetben a HDD regeneratort nem árt ráküldeni a merevlemezre.
Elindítottam, meg is találta a gyenge szektorokat, javította valamilyen módon (ezt nem tudom pontosan hogy). Ezután az oprendszer telepítés simábban ment. és a gyenge szektorok eltüntek, mert valószínüleg kivonta a forgalomból őket a javítás során a regenerator. Viszont akkor nem értem, hogy a Reallocated Sectors Count adat miért 0.Most már napok óta nincs problémám vele, 100-as kondíciójú a hdd nincs egy gyenge szektor sem. A sata kábellel nincs probléma és a tápegység sem egy códegány(FSP Aurum Gold 500W), memóriát teszteltem: az is ok. Szóval nem értem mi okozhatta a problémát.
választ előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Riasztó topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest