Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen biztos vagyok benne, már nem tudom melyik topikban, de leírtam alaposabban az álláspontomat (röviden: multi-touch = hardver + kernel + framework + alkalmazások, a framework opcionális).
G1-et használtam, most ismét keresem a tökéletes eszközt, de legalábbis a legkevésbé kompromisszumosat, azon tényleg volt hackelt multitouch támogatás - ami nem is működött 100%-osan. Egy okosított kernel driver, meg az ezzel kommunikáló böngésző kellett hozzá.
Viszont pusztán az, hogy kapacitív, még nem jelent semmit. Mi van, ha a Huawei olyan vezérlőt rak a panel mellé, ami egyáltalán nem képes, csak egy ujj érzékelésére? Ígyjárás.
Még szerencse, hogy Androidról van szó, ill. GPL alatt lévő Linux kernelről, így nem mondhatom azt a kérdést, hogy mi van, ha nem lehet kiegészíteni a megfelelő kernelmodult. A 2.0 nyílt forráskódúvá tétele után valószínűleg intenzívebben rámozdulnak majd a fejlesztők, hogy az Android multi-touch frameworkjével összekomponálják a hardvert. Már ha lehetséges persze, illetve ha nem csinálják meg hivatalosan
-
llaszlo
veterán
Én most direkt kipróbáltam és nálam nem indult el a zene lejátszás. Bedugtam az iPodom fülesét a kis adapterbe aztán a telóbe, de nem volt zene lejátszás. Igaz elindult a music progi. Még csak egy mp3 van rajta. Remélem minél hamarabb megjön az SD kártyám, mert már nagyon várom. Akkor majd még tesztelem.
-
pitterr
tag
En amint rajottem kibontas utan 20 perccel, hogy rajta van az a szar, azonnal leszedtem. Sztem, amig rajta van, addig nagyon nehez a kijelzo hasznalata. karcolni nem tudom mennyire karcolodik, mert en a tatyojaban hordozom, szal nekem par nap alatt meg nem karcolodott meg. viszont nagyon konnyen mazgas lesz a kep, es igazan nem tudom mivel lehete normalisan letakaritani? nem tom az lcd tisztito folyadekot merjem-e hasznalni rajta, mert az ilyen szaraz lcd kendokkel nem az igazi az eredmeny. ja es aki meg nem szedte le a foliat,de majd leakarja, annak 1 tipp, hogyan tegye. en vagy 30 percig kinlodtam, mire rajottem hogyan lehet konnyen eltavolitani. siman raragasztottam 1 cellux darabot, oda ahol mar a folia ala ment egy kis levego es lehuztam rola. furcsa is volt, hogy nem volt rajta vhol olyan kis lelogo folia darab amivel konnyeden le lehet huzni az egeszet. (ezt most a pulseomrol irtam
)
-
bucsupeti
senior tag
Ugyan nem nekem jött a kérés de nálam működik a gyorsulásmérő. Kicsit "félre" kell ugyan kalibrálni, mert ha pontosan kalibrálom akkor kicsit balra és előre kell döntenem a készüléket hogy a játékban a golyó egyhelyben álljon. De szerintem ez nem a készülék hibája, hanem a kalibráció és a játék nincs igazából jól összehozva. Ha ezt a módosítást figyelembe véve kalibrálok, akkor a játék is nagyon jól reagál.
-
joey04
titán
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem a próblémám hasonló és ugyanaz pepitába nekem is, mit neked.
Van egy E71 nyomim gps ezek wifizek és 2 napot bir igy is. jo sok használat mellet is nincs ilyen effektus. 1 napot se bírna ki én csk netet használok lefel töltögetek. de ha zenélek vele megfekszik. Hiába nyomi 5310xpress also kategoriással sima 10 órás zene.Peddig esze veszeten jó lenne zenével hancurozni, de akkor meg 4 órás használat.
-
DarkByte
addikt
Az akkumulátor szintjének visszanövekedése más telefonnál is jelentkezik. Gondolom összefüggésben van az akkumulátor melegedésével, mikor megy a kijelző jobban terheled. Mikor kikapcsol a kijelző hirtelen visszaesik a fogyasztás, leesik a hőmérséklet és nagyobb értéket mér a feszültség mérő.
A 40% alatti rész mondjuk érdekes, de igazából ha még így is bír a teló közel 1 napot aktív nyomkorászás mellett, engem nem zavarna. Úgy is konnektor vagy laptop közelében vagyok állandóan, valahogyan úgy is tudom tölteni.
-
Greg-77
aktív tag
Köszi szépen az infót, ahogy reméltem ár/érték arányban nagyon jó is készülék! Egyébként egy winmo után még ha TouchFLO is csoda jó tud lenni egy andoridos cucc! (minnyá jön erdoke és kivégez virtuálisan ezért
) Természetesen a hiányosságok majd a hosszabb használatból adódóan jelentkeznek.
-
Chronos6
tag
Gyorsak a fiúk
220Euróért kelt el egy Magic a német Ebay-en, 10euróért elküldik bárhova EU-n belül. ez kb 60ezer forint, HTCnél meg univerzális a gar, csak szólni kell nekik hogy írják a nevedre. Azért nem mindegy hogy egy független Magicet veszel 60ért vagy egy 2éves hűséggel megáldott Huawei Pulse-t 50ért.
-
bounty123
őstag
Ennek köze nincs az iphone áraihoz. Az 50k kamatmentes részletre kb. annyit jelent, hogy egy 10-es befizetésével elvihető, a többi meg havonta, szerintem. De majd meglátjuk. És akkor ezt remélhetőleg már nem kötik ikon akárhányas díjcsomaghoz, hanem bármilyen előfizuval veheted, esetemben csak készülékcseréről lenne szó, mivel előfizetésem már van. Szerintem holnap meg is látogatom őket
A SE P1i -m megérett a cserére, sajnos meghalt a platform, semmit nem fejlesztenek már rá. -
DarkByte
addikt
A kapacitív kijelző továbbra sem egyértelmű nekem, ahogyan a TrustedReview cikk írja: "Sadly, because it uses resistive touch-sensing, the screen needs to be plastic, making it more scratch prone than glass fronted rivals (of which there are few, it must be noted). However, it is possibly the most sensitive yet hardest resistive touchscreens we've ever encountered and it took us a good while to realise it wasn't actually capacitive." Szóval habár rezisztív (amit a plexi borítás igazol) a tesztelők szerint az eddigi legjobb ilyen kijelző amivel találkoztak, nehezen tudták eldönteni hogy nem kapacitív.
Iránytű nincs benne, megint csak a fenti teszt szerint: "GPS is also onboard, though there's no digital compass to tell you which way you're pointing."
Egyébként egyet értek, nagyon korrekt telefon, ha bár a tesztek szerint a mérsékelt árat csak plasztik anyagokkal tudták megtartani. Én is várom piszkosul. Reménykedem a jövő heti bejelentésben, de valószínűbbnek tartom november elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest