- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
2.5 a jack sajnos, úgyhogy muszáj lesz hurcolászni az átalakítót.
a tokhasított bőr szerű anyagból van, nem tudom, hogy igazi bőr-e. semmi extra.
cd-t passzolom, most nem tudom megnézni.
nem magyar nyelvű, mint a billentyűzet alapján gondolhatod, az egész magyarításra nem sok gondot fordítottak. ez egyébként nem a pulse sajátossága, amennyire én tudom, az android semelyik verziója sincs magyarítva.extrák közül van rajta exchange támogatás. a gond, hogy egyelőre az alap mappákon kívül (inbox, sent stb.) nem találtam meg, hogy lehet-e a többi mappát is szinkronizálni. van néhány widcard nevű widget, ami szerintem nem tartozik az alap androidhoz, ezeknek az a lényege, hogy a multimédiás tartalmakat és a naptáradat ki tudod tenni a képernyőre, görgethetsz a naptári bejegyzések, videók, fotók között. aztán van benne documents-to-go, ami szintén extra, ezzel meg tudod nyitni az office dokumentumokat. van pluszként egy servo search nevű alkalmazás, ami univerzális keresőként működik, vagyis nem csak a neten keres, hanem az egész készülékben mindenhol (ennél egyébként a marketen sokkal jobb megoldások is vannak).
-
-
DarkByte
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest