- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
2.5 a jack sajnos, úgyhogy muszáj lesz hurcolászni az átalakítót.
a tokhasított bőr szerű anyagból van, nem tudom, hogy igazi bőr-e. semmi extra.
cd-t passzolom, most nem tudom megnézni.
nem magyar nyelvű, mint a billentyűzet alapján gondolhatod, az egész magyarításra nem sok gondot fordítottak. ez egyébként nem a pulse sajátossága, amennyire én tudom, az android semelyik verziója sincs magyarítva.extrák közül van rajta exchange támogatás. a gond, hogy egyelőre az alap mappákon kívül (inbox, sent stb.) nem találtam meg, hogy lehet-e a többi mappát is szinkronizálni. van néhány widcard nevű widget, ami szerintem nem tartozik az alap androidhoz, ezeknek az a lényege, hogy a multimédiás tartalmakat és a naptáradat ki tudod tenni a képernyőre, görgethetsz a naptári bejegyzések, videók, fotók között. aztán van benne documents-to-go, ami szintén extra, ezzel meg tudod nyitni az office dokumentumokat. van pluszként egy servo search nevű alkalmazás, ami univerzális keresőként működik, vagyis nem csak a neten keres, hanem az egész készülékben mindenhol (ennél egyébként a marketen sokkal jobb megoldások is vannak).
-
-
DarkByte
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest