- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos6
tag
-
Chronos6
tag
Gyorsak a fiúk
220Euróért kelt el egy Magic a német Ebay-en, 10euróért elküldik bárhova EU-n belül. ez kb 60ezer forint, HTCnél meg univerzális a gar, csak szólni kell nekik hogy írják a nevedre. Azért nem mindegy hogy egy független Magicet veszel 60ért vagy egy 2éves hűséggel megáldott Huawei Pulse-t 50ért.
-
Chronos6
tag
Srácok, garanciáról van valami infó? HTC-re ha jól tudom két év. Ha Huaweire 1 év, 50ropi és 2év hűség akkor teljesen esélytelen hogy én ezt megveszem.. Komolyan elgondolkodtam egy Magic-en némethonból..
-
Chronos6
tag
"Annyi infó, hogy Dominoban is jó ára lesz." - IS? Szerintem nincs jó ára, a jó ár dominóban 80-90ezer? Tényleg..
-
Chronos6
tag
Ezt aztán csiripelhetik, kutyának se kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest