- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, hogy még mindig e körül lovagolok, de a telefonguru azt írja, hogy van benne magyar menü ezért szeretnék megkérni egy tulajdonost, hogy ellenőrizze ezt le a beállítások között vagy valahol, hogy tuti nincs-e vagy csak angolra van-e állítva alapból. Köszönöm!
-
djozsi
senior tag
Mert amióta látta az első "okostelefont" nagyon vágyik egyre én pedig meg szeretném lepni eggyel. Megérdemli, nagyon rendes ember, nagyon jó barátom és egyben rokonom is. Akkor se sajnálnám rá a pénzt, ha csak telefonálásra használná, de azért nem kell bénának hinni azt, aki nem szívesen használna angol menürendszert, ha magyar lenne simán feltalálná magát és használná minden vacakra...
Lehet, hogy így is, lehet, hogy rákérdezek nála. Ez persze semmit se változtat azon, hogy szerintem nagyon szomorú, hogy drágább a készülék, mint máshol és még csak nem is honosítják, pedig azért eléggé behypeolt termékről van szó. A legnónémebb gagyi mp3lejátszóknál is veszik a fáradtságot a magyarításra, illetve bármilyen videót láttam erről a készülékről mindenhol honosított menük voltak. Ha jól tudom 8 országba szállítják ki, van egy olyan sejtésem, hogy ezek közül 7nél honosítják is.
szerk.: magamnak ettől függetlenül valószínűleg megveszem, ha lehet majd 2-esre frissíteni.
-
djozsi
senior tag
Azért gondolom értesz hozzá valamennyire, érdekel a technológia, satöbbi. Akinek én vettem volna, az egy 57 éves angolul egy szót se tudó illető, teljesen esélytelen, hogy magyar nyelvű menüvel nem rendelkező telefont vegyek neki. Szerintem szégyen, hogy nem magyarítják le...
-
djozsi
senior tag
Külföldre nem járok a mobilnetet pedig másra nem sűrűn használnám, szóval belefér, de nagyon örülök, hogy vannak, akik eldöntik helyettem, hogy mi a jó nekem.
-
djozsi
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy frissíthető lesz-e ez az okosság 2.0-ra?
-
djozsi
senior tag
twitterről: Az új árlista éjjeltől lesz kint a honlapon, Pulse Domino csomagban 69990 Ft (remélem jól emlékszem, most nincs előttem a lista).
-
djozsi
senior tag
Szerintem az 50k a legolcsóbb havidíj mellett értendő, durvább csomagokkal egészen biztos, hogy jóval olcsóbb lesz, szóval kár pánikolni. Arról nem is beszélve, hogy bő 1 hónap múlva karácsonyi akciók, tuti, hogy 20-30%kal olcsóbban be lehet majd szerezni, én ki is várom inkább, annyi idő már belefér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Kerékpársportok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest