- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, hogy még mindig e körül lovagolok, de a telefonguru azt írja, hogy van benne magyar menü ezért szeretnék megkérni egy tulajdonost, hogy ellenőrizze ezt le a beállítások között vagy valahol, hogy tuti nincs-e vagy csak angolra van-e állítva alapból. Köszönöm!
-
djozsi
senior tag
Mert amióta látta az első "okostelefont" nagyon vágyik egyre én pedig meg szeretném lepni eggyel. Megérdemli, nagyon rendes ember, nagyon jó barátom és egyben rokonom is. Akkor se sajnálnám rá a pénzt, ha csak telefonálásra használná, de azért nem kell bénának hinni azt, aki nem szívesen használna angol menürendszert, ha magyar lenne simán feltalálná magát és használná minden vacakra...
Lehet, hogy így is, lehet, hogy rákérdezek nála. Ez persze semmit se változtat azon, hogy szerintem nagyon szomorú, hogy drágább a készülék, mint máshol és még csak nem is honosítják, pedig azért eléggé behypeolt termékről van szó. A legnónémebb gagyi mp3lejátszóknál is veszik a fáradtságot a magyarításra, illetve bármilyen videót láttam erről a készülékről mindenhol honosított menük voltak. Ha jól tudom 8 országba szállítják ki, van egy olyan sejtésem, hogy ezek közül 7nél honosítják is.
szerk.: magamnak ettől függetlenül valószínűleg megveszem, ha lehet majd 2-esre frissíteni.
-
djozsi
senior tag
Azért gondolom értesz hozzá valamennyire, érdekel a technológia, satöbbi. Akinek én vettem volna, az egy 57 éves angolul egy szót se tudó illető, teljesen esélytelen, hogy magyar nyelvű menüvel nem rendelkező telefont vegyek neki. Szerintem szégyen, hogy nem magyarítják le...
-
djozsi
senior tag
Külföldre nem járok a mobilnetet pedig másra nem sűrűn használnám, szóval belefér, de nagyon örülök, hogy vannak, akik eldöntik helyettem, hogy mi a jó nekem.
-
djozsi
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy frissíthető lesz-e ez az okosság 2.0-ra?
-
djozsi
senior tag
twitterről: Az új árlista éjjeltől lesz kint a honlapon, Pulse Domino csomagban 69990 Ft (remélem jól emlékszem, most nincs előttem a lista).
-
djozsi
senior tag
Szerintem az 50k a legolcsóbb havidíj mellett értendő, durvább csomagokkal egészen biztos, hogy jóval olcsóbb lesz, szóval kár pánikolni. Arról nem is beszélve, hogy bő 1 hónap múlva karácsonyi akciók, tuti, hogy 20-30%kal olcsóbban be lehet majd szerezni, én ki is várom inkább, annyi idő már belefér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest