- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #2472 üzenetére
Mindegy. Valami olyat aminek van CD változata, mert gyorsan le tudod tölteni, de egy minilinux is elég.
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2472 üzenetére
megvolt, leírtam hogy. Csak úgy sikerült, minden más esetben és/vagy progival fail.
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2463 üzenetére
próbáld így pm megy.
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2449 üzenetére
Tudom telepítettem is, ha feljebb olvasol láthatod, h még partícionálási javaslatot is írtam, de nem jött be a 8230 ROM, ezzel meg amitől elszálltam nem próbálkozok mégegyszer.
-
szente
addikt
válasz
KonzolKartel #2364 üzenetére
volt...
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #2364 üzenetére
Nekem még nem volt egyik ROMmal sem, meg a handcent sms-t használom.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2250 üzenetére
Tipp: nem csináltál factory resetet (wipe a recovery menüben)
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2069 üzenetére
Ami nálam alap nélkülözhetetlen app, az a *handcent sms, *acontacts, *battery widget, *netcounter, *missed call (állítható időközönként figyelmeztet pl. hanggal, ha hívásom, sms-em volt), *digiclock widget (2x1 méret, óra és dátum is ebben)
Egyebek amiket gyakran használok:
*Mute: egy érintéses némítás/vissza.
*Astrid: todo alkalmazás, widget is
*KeePassDroid: keepass kliens, jelszavak biztonságos tárolásához. Van kliens linuxhoz és windowshoz is.
*Advanced task killer
*APNdroid: apn-ek ki/bekapcsolása átnevezéssel
*Calwidget: home-ra tehető naptárbejegyzés megjeleníthető, sokféle méretben, állítható háttérszín/átlátszóság.
*Bar Control: kitehetsz progikat a notification területre, én pl. task control, toggle wifi és toggle screen timeout-ot tettem ki, így bárhonnan ha lehúzom a notification-t egy érintéssel elérhetők. A task controlban van task history.
*TaskManager. nekem a legjobban bejövős processz monitor, amiből könnyen észreveszem, mi zabálja a memóriát/procit
*Cachemate: sok alkalmazás cache tárolóját pucolja ki, helyet csinál
*MyTracks: lementi amerre jársz, feltölthető a google maps-be utána a kütyüről vagy számítógépről is
*AndFTP: ftp kliens -
válasz
Az Advanced Task Managert megvettem 99 centért.: Nagyon jó beruházás volt, félóránként kipucolja az inaktív programokat, remekül működik.
Better Cut (remek shortcut gyártó), Astro, CalWidget, Brightness Level, Garfield, Doogle (feladatlista), Handcent SMS, aContacts, Speed Test, Sticky Memo (egyszerű, de nagyszerű). -
davids1987
csendes tag
válasz
a windows nem talalt illesztoprogramot az eszkozhoz
T-mobile 3g phone ebbol van 4 gondolom itt vmelyik a modem es ezek nem jok
-
davids1987
csendes tag
válasz
KonzolKartel #2065 üzenetére
de az eszkozkezeloben a telefont nem ismeri fel sehogy sem,sarga haromszogek vannak es azt irja,hogy az eszkozilleszto szoftver telepitese sikertelen
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2063 üzenetére
Én mindenképp partícionálnám, az egyik legidegesítőbb érzés amikor csak azért nem teszek fel valamit, mert alig van hely a telón. Eleinte azt hittem sok az a 60 mega, de nem. Az a2sd funkciónak alapvetőnek kéne lennie, ahogy pl. a sony ericsson p1i-n is megszoktam már az évek alatt.
-
tbs
addikt
válasz
KonzolKartel #1980 üzenetére
640x480 fekvő formátum.
-
sippet
senior tag
válasz
KonzolKartel #1963 üzenetére
marmint az u8230-as romot? es mukodik vele a telefonhivas? hat azt hogy csinalod? amennyire en latom, a forumban eddig senki se jelezte azt, hogy nala mukodne a hivas kuldes/fogadas.
-
SilentBobium
csendes tag
válasz
KonzolKartel #1966 üzenetére
Én a FOCUSra,volume down/upra állitottam a föbb gombokat és virtuális D-PADdal nyomom. Nekem eddig bejött és a mentés is müködik rendesen.
Más : Olvastam android portalon hogy mivel ubuntu nem ismeri fel a telefont nem lehet telepiteni a drivereket és nem lehet rootolni ezt végig kell csinálni : http://osdir.com/ml/Android-Developers/2009-10/msg03862.html . Probálta már valaki? Mert nekem nem sikerült :S
-
SilentBobium
csendes tag
válasz
KonzolKartel #1964 üzenetére
GBA emlutátort probáltam az nem ment de lehet hogy csak a ROM-mal volt gond, SNESOID (SNES emulátor) majdnem hibátlanul futott ( Super Mario World ) csak azzal van baj hogy ha sokáig nyomom a VOLUME UP-ot átdob home-ra.
+ Frodo C64 is futott, bár azt nem sokáig nyomtam .
-
sippet
senior tag
válasz
KonzolKartel #1922 üzenetére
na, megcsináltam én is, igazából nem gázos, csak féltem, nehogy elbasszak valamit. lényeg, hogy a zip fájlt felmásolod a memóriakártyára, lehúzod a gépről, aztán recovery módban felülről a 3. vagy 4. menüpont a "select .zip file" vagy valami hasonló, arra ráböksz, kiválasztod a fájlt, és már megy is. előtte érdemes csinálni egy nandroid backupot is, ha esetleg vissza akarsz menni a régi romra.
mondjuk nagyon megijedtem bootolás után, mert kb. öt percig csak az android felirat villogott, azt hittem, hogy most állhatok neki szerelni, de nem, csak összeszedte szépen a az összes addigi beállításomat. megmaradtak a telepített alkalmazásaim, a csengőhangjaim, az sms-eim, minden. valaki egyébként meg is magyarázhatná, hogy ez hogy lehet, hiszen ezeknek nem el kellett volna eltűnniük a rom frissítéssel együtt? vagy valahogy meg van trükközve a telepítés a recoverynél, hogy ezeket előtte mentse le, és tegye vissza install után?
viszont sajnos első pillantásra azt kell mondjam, hogy a rom több helyet foglal, mint a pulse-é, ott 11mb szabad helyem volt, itt pedig bootolás után 3 (!). úgyhogy töröltem is a co-pilotot egyelőre, 14 mb-ot lezabált ugyanis a memóriából.
vannak benne bugok, a home screen bal oldali lapja például elfagy állandóan, és pl. a contacts menüben a groupsra klikkelve is force close van, de úgy tűnik egyelőre, hogy a fülhallgató-adapter bugja megszűnt, ami nekem személy szerint nagyon fontos volt. és nincs magenta szín sehol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest