- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SilentBobium
csendes tag
Ugy tünik megint szervizbe kell vinni a pulseomat, most az USB "lyuk" esett be ( az a kis vas izé amibe dugod a kábelt). Már az elejétöl nehézkes volt a telefon töltése... Remélem T-Mobilék megcsinálják nem szeretném szervizbe hurcolni.
-
SilentBobium
csendes tag
Kiszedtem belöle aksit meg mindent,törölgettem,fujogattam és müködik
Nagyon megijedtem hogy megint mehet a szervizbe ...
-
SilentBobium
csendes tag
Tegnap félig álomba elkezdtem android irc-ezni, a telefonom pedig lecsuszott az ágy alá (szerencsére nem emeletes ágy, olyan 10-20 cm-es zuhanás lehetett). Azota nem reagál az érintöképernyö... Olvastam róla hogy ezt megjavitani elég drága mulatság, valakinek volt már ilyen problémája ?
-
SilentBobium
csendes tag
Olvastam egy leirást a szoftverfrissitésröl de nem világos hogy honnan fognak törlödni az adataim ? Az SD kártyáról vagy a a telefonrol + a programok is törlödnek?
-
SilentBobium
csendes tag
Az elsö kommentbe kérne irni 1 GYIK-ot mint az iPhones topikba, mert van pár nagyon sokat ismételt kérdés ( input method,rootolás,OS rendszer frissitése stb ).
-
SilentBobium
csendes tag
Nekem tegnap szált el a pulseom csak az ANDROID feliratot láttam, ma elvittem szervizbe azt mondták 1-2 hét ...
-
SilentBobium
csendes tag
válasz
KonzolKartel #1966 üzenetére
Én a FOCUSra,volume down/upra állitottam a föbb gombokat és virtuális D-PADdal nyomom. Nekem eddig bejött és a mentés is müködik rendesen.
Más : Olvastam android portalon hogy mivel ubuntu nem ismeri fel a telefont nem lehet telepiteni a drivereket és nem lehet rootolni ezt végig kell csinálni : http://osdir.com/ml/Android-Developers/2009-10/msg03862.html . Probálta már valaki? Mert nekem nem sikerült :S
-
SilentBobium
csendes tag
válasz
KonzolKartel #1964 üzenetére
GBA emlutátort probáltam az nem ment de lehet hogy csak a ROM-mal volt gond, SNESOID (SNES emulátor) majdnem hibátlanul futott ( Super Mario World ) csak azzal van baj hogy ha sokáig nyomom a VOLUME UP-ot átdob home-ra.
+ Frodo C64 is futott, bár azt nem sokáig nyomtam .
-
SilentBobium
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, nem is tudom mit akartam memoria kártya nélkül
Ma veszek is egyet és lehet hogy még ma rootolom (több dolog miatt)
http://bas-r.nl/?p=21 <-- ez(ek) alapján
-
SilentBobium
csendes tag
Ma vettem meg én is a Pulseomat (kb 3 órája
) eddig 1 probléma volt/van : A számitogép sehogy nem akarja felismerni ( Ubuntu 9.04-et használok ), nincs még benne microSD kártya,az baj lehet? Volt már valakinek ilyen problémája (olvastam a forumot,majdnem végig de nem emlékszke ilyenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest