- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
davids1987 #2488 üzenetére
Mármint mi? Ez egy marketről telepíthető alkalmazás. Az androlibről semmit nem fogsz tudni letölteni, csak böngészésre, keresésre jó.
-
bounty123
őstag
válasz
davids1987 #2486 üzenetére
Ezzel lehet próbálkozni, én nem néztem még.
-
válasz
davids1987 #2072 üzenetére
Pontosan. Több eszközt is feltelepít optimális esetben (modem, virtuális soros port stb.).
Próbáld meg valamelyiknek a driverét frissíteni, és ad meg hozzá az előbb írt könyvtárat, hogy ott keressen. -
válasz
davids1987 #2068 üzenetére
Windows 7 megoldás itt:
http://logout.hu/cikk/t-mobile_pulse_android_olcson/tartozekok.html
"A Mobilaréna fórumos tapasztalatokkal ellentétben a telefon használható Windows 7-el is, ehhez igaz kicsit trükközni kell. A feltelepített PC Suite driver/Vista (illetve x64 esetén Vista-AMD64) mappájába kell irányítanunk a driver keresőt és az innentől kezdve mindent fel is ismer."
Nem a CD-t kell betallózni, hanem a "C:\Program Files\PC Suite\driver\Vista\" könyvtárat. -
KonzolKartel
őstag
válasz
davids1987 #2064 üzenetére
A modemek fül alatt nézd meg. Ott lesz.
-
válasz
davids1987 #2045 üzenetére
Win7-et még keveset használtam. De nézd meg az eszközkezelőben, hogy a modemek között megtalálod-e a telefont. Ha igen, akkor csinálj a hálózati kapcsolatokban egy telefonos kapcsolatot úgy, hogy a telefont választod ki eszköznek hozzá.
Telefonszámnak add meg a következőt: *99#
Én XP alatt használom így is, így a programot sem kell elindítani hozzá. Viszont a driverek miatt sajnos fel kell telepíteni, mert egyébként nem ismeri fel a telefont.
Ha más gépen akarod használni, akkor másold fel a Dialup 5 MB-os setup.exe-jét az SD kártyára, azton feltelepíted ott is.Persze a WiFi-s megoldás szebb lenne.
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #2045 üzenetére
android marketből szedd le, telefonon keresztül! az a neve, hogy pdanet free edition. onnan biztos nem jön le .exe.
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #2040 üzenetére
még én sem próbáltam ezt az alkalmazást, amit linkeltem, úgyhogy nem tudok segíteni. android marketban keress rá, töltsd le, és próbáld ki. elvileg mennie kellene usb-n keresztül.
szilu: addig oké, hogy a saját gépeden, ahova telepítve van a dialup, ott megy, de ha mondjuk valahol hirtelen kellene netkapcsolatot nem a te gépeden varázsolni, akkor már szopóbb a dolog.
engem is érdekelne amúgy a tethering, rootolt készülékre elvileg wifin keresztül is működik, majd utánanézek, hogysmint van ez.
-
válasz
davids1987 #2034 üzenetére
Nem kell hozzá a telefonra semmilyen progi. Már egyszer leírtam.
Először feltelepíted CD-ről a Dialup programot, aztán bedugod a telefont, ami magától feltelepül. Elindítod a Dialupot (milyen hülye neve van, ez k*rv*ra nem dial-up csatlakozás), ott nyomsz egy Connect gombot, és már megy is. Méghozzá nagyon szépen, közben telefonálni is lehet, akkor sem szakad meg a kapcsolat, és gyors is. -
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #2034 üzenetére
http://www.androlib.com/android.application.com-pdanet-zEij.aspx
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #1958 üzenetére
akkor most már ezt is tudjuk, hogy kell.
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #1956 üzenetére
ez azt jelenti, hogy most bootloader módban van a telefon. ez nem baj, de így nem is fog történni semmi. biztos, hogy a dload könyvtárat bepakoltad a memóriakártya gyökerébe?
no várj, most nézem, hogy az angol nyelvű leírás azt mondja, hogy hangerő+ gombot kell nyomni, nem halkítást. próbáld ki úgy. (vedd ki az aksit, tedd vissza, aztán kapcsold ki a telefont megint, és hajrá.)
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #1952 üzenetére
a memóriakártyádat kiveszed a gépből, rámásolod a gyökerébe a letöltött zip fájlból a dload könyvtárat. a kártyát visszadugod a gépbe, aztán kikapcsolt állapotban megnyomod a hangerőcsökkentés-hívásvége(piros)-bekapcsolás gombokat. ezután automatikusan települnie kell az új rendszerednek.
ennek kapcsán jut eszembe, ti szedtétek már ki a telefonból a memóriakártyát? az előbb próbaképpen megnéztem, hogy nekem kijönne-e (benyomni baromi nehezen tudtam), és hát úgy be van szorulva, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy maradandó károsodás nélkül ki tudnám onnan operálni.
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #1950 üzenetére
angolul tudsz? nem bántásból, csak ha nem, akkor segítünk. ha viszont igen, akkor olvasd el, van hozzá útmutató is a letöltött fájlban.
-
sippet
senior tag
válasz
davids1987 #1945 üzenetére
miért nem jó a gmailes email címed?
itt van egyébként a leírás: [link]. az android updates fülnél az első rész a te problémáddal foglalkozik.
update: bounty nyert.
-
bounty123
őstag
válasz
davids1987 #1945 üzenetére
Esetleg ez: angol T-mobile android sw update szekció: "This software update should be used ONLY when your T-Mobile Pulse has been security locked and you do not have a valid password. PLEASE NOTE: Installing this update will remove all existing data on your T-Mobile Pulse."
http://support.t-mobile.co.uk/help-and-support/index?page=home&cat=SOFTWAREDOWNLOADS
A zip-ben van telepítési útmutató, ezzel gyári állapotba teszed vissza a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest