- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
SilentBobium #3333 üzenetére
uh, ez azert eleg csunya hardveres hiba, nem irigyellek. bar oszinten szolva az a furcsa, hogy hiaba olcso kinai telefon a pulse, ilyen jellegu panaszbol relative keves van, a szoftverrel viszont annal tobb a gebasz. en a forditottjara szamitottam, de orulok, hogy nem igy van.
-
n00n
őstag
válasz
SilentBobium #2898 üzenetére
Akkor jó.
Egyébként nagyon leült a topik.
-
n00n
őstag
válasz
SilentBobium #2896 üzenetére
Hát sztem 10 cm-s zuhanás nem okozhat ilyet neki.
-
llaszlo
veterán
válasz
SilentBobium #2894 üzenetére
Vidd vissza, hogy rossz.
Én egyszer de lehet 2x leejtettem az íróasztalomról. Az kicsit nagyobb esés volt. -
kopasz79
tag
válasz
SilentBobium #2177 üzenetére
ezt pontosan hogy érted?
-
llaszlo
veterán
válasz
SilentBobium #2167 üzenetére
Erre jó lett volna a ROM frissítés úgyis azt próbálják meg először. Ha nem megy akkor meg mást. De érdemes lett volna megpróbálni és akkor nem kellene 2 hetet várni.
-
llaszlo
veterán
válasz
SilentBobium #2165 üzenetére
Lehet elég lett volna egy ROM frissítés. Mitől szállt el?
-
bounty123
őstag
válasz
SilentBobium #1967 üzenetére
Neked is az a szitu, hogy ott van az eszköz a /dev-ben, csak nincs írásjog rá mindenkinek? Nem tűnik komolynak, egy jogosultság állítás. Én amúgy debian testing alatt rootoltam, minden gond nélkül ment.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
SilentBobium #1965 üzenetére
A SNESOID-ot azóta nekem is sikerült működésbe hozni, de a GAMEBOID-ot még mindig nem. De szerintem sajnos a snes emu. kb. használhatatlan. Majd ha úgy meg csinálják a virtualpadot mint a doomban akkor fasza lesz. Így elég gáz.
-
DarkByte
addikt
válasz
SilentBobium #1711 üzenetére
probald ki hogy a linux-ra valo android sdk-ban levo drivereket felrakod. windows alatt ezek telepulnek: sd kartya meghajtokent, adb debugger virtualis com port, pc ui virtualis com port valoszinuleg a tarcsazo programnak mint a huawei modemeknel, 3g modem, illetve valami dummy cucc. a gyari cdn is elvileg rajta vannak az sdk eszkozok
-
bounty123
őstag
válasz
SilentBobium #1711 üzenetére
Ha nincs benne kártya az valóban okozhatja, mivel kizárólag a kártyát tudod elérni meghajtóként, az USB-re kötve
Kártyával simán menni fog az ubi alatt.
Ezért is írtam anno, hogy mekkora parasztság volt kivenni a kártyát, az szerves része ennek a gépnek. A hátlapot leszarom, de a memkártya kivétel tapló húzás a t-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest