- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Ez miért lenne tövényszerű, hogy elsősorban új feature-ök "sérülhetnek", főleg főverzió váltáskor? (Sőt, szerintem pont az új feature-öknek kéne jobban menniük az új rendszeren, mert esélyesen semmi régebbi megoldásra nem dependál.) Ha jön 1-1 nagyobb API/jogosultság change az új rendszerrel, akkor simán előfordulhat, hogy töri a már meglévő funkcionalitást és nem bukik ki náluk egyből.
Nem úgy kell elképzelni, hogy mindig csak hozzáraknak a már meglévőhöz, hanem úgy, hogy amire/be rakják az új dolgokat "alap" is változik/hat, akár teljesen alapjaiban is.
De persze fogalmam sincs, hogy itt mi van pontosan a hátterében, annyira nem követem már az Android fejlődésének irányát.
-
scream
veterán
Amúgy tényleg nem értem - nem csak téged, a Redditen és más fórumokon lévőket sem - hogy első Beta build esetén miért van mindenki ennyire ki, ha 1-2, több dolog még nem megy jól? Azért még csak Beta, mert nincsen benne készen minden és a nagyérdemű bevonásával gyorsabban/könnyebben felszínre tudnak jönni a nem jól működő dolgok.
Akinek kell a stabilitás, az miért nem marad a stable ágon?
Aztán nekünk nem kéne olvasni az ilyen és hasonló kommentek sokaságát és még te/ti se lennél/tek elégedetlen/ek.
-
Ano
senior tag
Na, akkor én is beléptem a béta programba és egyből elérhető menüből a VoLTE kapcsoló és a szolgáltató beállítások is frissült (2022-05-27 és Telekomos vagyok)
Hívás közben viszont visszaugrik EDGE-re azaza 2G-re.
Mivel ez egy céges szám így nem tudom én engedélyezni szolgáltató szinten a VoLTE-t, de futok egy kört hogy a cégem nézze meg hogy be van-e állítva.
Ui.: 2G-vel is jó volt a hívás és nem szakadt meg, igaz hogy BP-en belül vagyok. Holnap tesztelem majd az M6-oson is
-
szlaci888
aktív tag
Bizony, bizony aldebaran kollégának nagyon igaza van! Én is aszerint csináltam a rootolást!
Az első alkalommal azért lehet vele játszani, főleg ha banki appok is vannak a telefonon és a frissítés is más, de nem tart 2 órát az biztos.A második-harmadik frissítés már kb. 10 perc alatt meg is van.
-
Dare2Live
félisten
sztem az a csoda ami van az nem korlátozás hanem a támogatás hiánya kombinálva az exynos csodáival.
a támogatás hiánya azért extra dühítő mert sztem nem kéne sok hogy működjön az exynos csodák meg uugy kisértik a pl S22 usereket is.
Nekem moon tökéletesen ment aztán a feb frissítés után eldobálta a hívásokat a 2G kikapcs megoldotta és spanyolban is hibátlan és hát a kamerája zseniális.
Nem tudom mi lesz ha 3Gt kivezetik. Vagy megcsinálják addig rendesen vagy muszáj lesz a root... mindenesetre ez volt az utolsó készülék ahol ezt megjátszom és kizárólag a kamerája miatt innen iphne vagy android de csakis támogatva és qualcommal.
Szomorú ez az egész egy google méretű cégtől.
-
spect80
senior tag
csak másik laucherrel tudod leszedni ezeket.
A 2G kikapcsolás nálam is sokat javított, de mikor Vodafone ÜFSZ-t hívtam, ahol az utóbbi időben 45 percnél hamarabb nem kapcsolnak senkit, akkor 3-ból 3 alkalommal 8-10 perc után elnémult és bontotta a vonalat.
nekem P6pro van nem a sima
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest