- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
ArsenalF #5359 üzenetére
a fórum erről szól. Jellemzően a problémák és azok megoldásának keresése jön elő. Az hogy ez milyen stílusban történik, az más kérdés. Szerintem teljesen érthető, hogy valaki indulatos, mert 300e forintot adott ki valamire, amit nem tud rendeltetésszerűen használni, én is többször elkapattam magam.
Én inkább azt nem értem, hogy akinek semmi baja a telefonnal, azokat ez miért zavarja? De főleg azt nem értem, hogy miért társít bárki is érzelmet egy használati tárgyhoz és veszi személye elleni támadásnak, ha azt más rossz szóval illeti? -
bbendre
őstag
válasz
ArsenalF #3821 üzenetére
A gond ott volt, hogy nem volt lehetoseg a Betabol kilepni a 12.1 elott. Mielott jott volna a vegleges a Google ledobta a FDQ valamit.
annyit hozzatennek, hogy igen a Beta nem stabil. De a Beta vonal az uj funkciokat teszteli a Google igerete szerint es nem 4 honapig neheziti meg a telefonalast. A Google sohasem mondta, hogy a Beta vonal Pre Alpha csatorna lesz. A 3 hetes update kesesre sincs magyarazat -
Drakuf
tag
-
válasz
ArsenalF #3776 üzenetére
amit írsz az jogos, nyilván a hosszútávú megoldás az, hogy vissza kell menni stabilra.
válaszolva a kérdésedre: én csak annyit szeretnék, ha felfognának itt többen, hogy jelen esetben az hogy többen küzdünk a betán, az nem azért van, mert felelőtlenek vagyunk, vagy átlagon felüli kockázatvállalási hajlandóságunk van, hanem azért, mert abban a helyzetben az volt a jó megoldás, hogy váltunk a bétára.
és szerintem azt is meg lehet érteni, hogy ha ezután a következő hónapban már a beta lesz a szar, az az átlagosnál egy hangyafasznyival bosszantóbb tud lenni.
-
Quattro
tag
válasz
ArsenalF #2175 üzenetére
Én nem tudom mi az a "sideload", meg rootolás, meg semmi kókányolást nem tudok csinálni meg nem is szívesen tenném. Időm sincs annyira beleásni magam ennyire a témába. Pont amiatt vettem Google telefont, hogy ne kelljen kókányolnom mint a többi Androidos telonál, egy letisztult, gyári Androidos telefont szerettem volna, ahol "gyári" állapotában tudja az ember nyugodtan használni a telefonját.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
ArsenalF #1246 üzenetére
"Érdekes, ha jól emlékszem tőled olvastam hogy a régi telódon mindig hibátlan volt az ujjlenyomatolvasás. Én is 9t Pro-ról váltottam és az egyik dolog amit gyűlöltem a 9t pro-ban az az ujjlenyomatolvasó volt. Eszméletlen megbízhatatlanul működött. Na itt sem tökéletes de sokkal jobb eddig. 10-ből 9-szer működik."
Nálam a 9T PROn 10ből 9.
Mindez fóliával.szerk: iphone 13 pro Nincs. Jön a karácsony sok az előrendelés lehet nem is lesz... pfü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest