- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Williamgrant #22402 üzenetére
És a tálat jól fedje le valamivel, nem a szobából akarja kivonni a nedvességet.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22397 üzenetére
Nem kell kibontani
nejlon zacskóba bele kell tenni telóval együtt azt jóvan. Pára áteresztő anyagba vannak ezek csomagolva.
Nem köll mindent szétszedni, kivágni, felszívni, tapizni. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22392 üzenetére
Nem kő ledarálni!
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #22390 üzenetére
Páraszívó tasakot kapott a kicsike tegnap estétől.
-
Viktor77
titán
válasz
Williamgrant #22392 üzenetére
Ami természetesen nem igaz (mármint a élre).
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22390 üzenetére
Cégünknél van nedvszívó zacsi (olyan mint régen a cipőkben volt, csak nagyobb). Ha úgy adódna azt használnám. Egyébként lehet kapni ilyen anyagot, haver macska almot használt erre a célra. Az is ilyesmi és nem drága.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #22386 üzenetére
Értem, hát most kikapcsolva nyitott fedéllel van a telefon. Holnap délután lehet bekapcsolom, hogy megnézzem reagál-e érintésre.
-
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #22366 üzenetére
Fotó videó SD-re ment Ez alap. Ahol lehet ott a térképek is SD-n vannak.
Mégis ilyen kevés hely van.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22343 üzenetére
Automatikus csatorna választás van beállítva. Próbáltam 5 ghz -en is, ugyan az volt.
Én a kecora gondolok, hogy valamiért "elnyeli" a jeleket. Pedig nem panel és nem is nagy ház. -
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #22319 üzenetére
Bocsanat az ujabb hsz miatt
Fentebb lattam, hogy valaki kerdezett Unlock-al kapcsolatban, rakerestem es ezt a Sony oldalt talaltam. Ez azt jelenti, hogy vegigmegyek a lepeseken es nyitva lesz a Bootloader utana, orokre? Le fogja-e takaritani a telcsit mint egy factory reset vagy minden marad rajta?
Mar nincs garim, ezert kicsit piszkalnam, adblock meg hasonlok de ugye ahhoz nyitni kellene. -
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #22032 üzenetére
Udv,
Mostanra lett megint mukodokepes a telom, megrendeltem a dolgokat hozza es a csere illetve uj ragasztas utan, lass csodat!
, ismet ugy mukodik az egesz, ahogy az elo van irva. A kepernyo hibatlan, jack csak azert lett cserelve, mert ha mar ugyis darabokban akkor ne az a par Ft-os dolog legyen a hunyo a kesobbiekben. Koszonom szepen a tanacsokat es a linkeket a szukseges javitashoz!
Nagyon orulok, hogy vegre megint hasznalhatom, a sebesseg mellett a remek akku ido ami hianyzott igazan -
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #22310 üzenetére
Amúgy régebben többször csináltam ilyet flashtool-lal.
Most meg akármit csinálok, nincsenek ott a letöltött mappák, a commanderben látom, de a flashtool-lal nem.
Tegnap pedig a legújabb verziót is leszedtem, meg még hozzá az x10flashert amitől a verzió átváltott legújabbra... De így sem látszanak a file-ok. -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22292 üzenetére
OKS, koszi, folyamatban. (A sajat beallitasok menujeben talalhato biztonsagi mentes viszont peldaul kifagyni latszik. Mind1, root, superbackup, nem probaltam de azt igeri, alk.adatokat is atvisz ami azert nem mindegy.)
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #22246 üzenetére
Az érdekel, hogy most a telefon nem tudja a szerviz menüben magáról, hogy független e vagy sem.
Most a szolgáltató által hivatalosan kiadót függetlenítő kóddal tud e valamit kezdeni, vagy f kell tenni hozzá egy gyári romot.
Mivel slimmrol van szó lehet nincs is benne az a része a romnak. -
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #22239 üzenetére
Kösz mindkét tippet.
Újraindítás már megvolt az nem segített.
Kipróbáljuk az adatok törlését.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #22228 üzenetére
Köszi!
és hol találok ilyen slimm telepítőt? Esetleg linket tudnál küldeni? -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22227 üzenetére
Köszi, el tudom érni, bár nem olyan rugalmas mint korábban, hogy mindenütt mint cserélhető lemezes meghajtó jelent meg. Most csak Intézővel és ott is kicsit lassan éled fel.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22212 üzenetére
Tényleg, az elég darabos lenne lyukasztás után.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22207 üzenetére
Szerintem zsír réteg
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22196 üzenetére
Igaz nem Z3C téma, de az LTE az ugyan az mint a 4G?
Nem vagyok mobilnet függő, van 200 mb egy hónapra, az bőven elég nekem. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22193 üzenetére
Lenne egy kicsit off kérdésem: Z1C az 4G képes?
Illetve szoftveresen megoldható, hogy az legyen? Még nem jártam utána, jövő héten hoznak egyet, hogy tegyek rá valami újabb romot, meg állítólag az nem tudja a 4G- t. Ha új rommal nem megoldható lecserélik.Köszönöm.
-
sesshou
senior tag
válasz
Williamgrant #22180 üzenetére
Köszönöm a valaszt. Valszeg a gyarinal maradok mert sajat telefonnal szeretek kiserletezgetni de felesegem utalja ha a telefonjat bütykolom
-
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #22189 üzenetére
Köszi a tippeket.
Nem rootolt a telefon.
A garancia nem veszik el a Kingroot-tal? Vagy azt még vissza lehet csinálni valahogy?Tényleg jó lenne letörölni a letörölhetetlen alkalmazásokat. Az akku statisztikát is megnézem, de gondolom azok fogyasztanak sokat, amiket mindenki gyakran használ: facebook, instagram, gmail.
A slim romok elvileg optimalizáltabbak mint a gyári romok? Lassan lejár a garancia, majd akkor már bármit megpróbálok, csak gyors legyen és ne legyen tele felesleges dolgokkal.
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #22170 üzenetére
lehet tudni a modul nevét, hátha másnális fut?? kár lenne a pazarolt energiáért
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #22170 üzenetére
De legalább jól sikerült a csere.
-
csoki98
tag
válasz
Williamgrant #21964 üzenetére
Szia! írtad [erre], hogy kb 250 ft-ért fél órába meg lehet javítani. Hogy lehet ezt megcsinálni?
miután fel lett küldve szervízbe 104 ezerért akarták megcsinálni
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22144 üzenetére
Igen, logikus így utólag belegondolva.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22142 üzenetére
Valószínű az én hibám, de nekem is csak nemrég esett le, hogy a Slim és SLiMM nem ugyanaz.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22137 üzenetére
Az lesz.
Más. Eddig egy vékony átlátszó szilotok volt rajta, most bevásároltam egy brutál tokot, van valakinek ilyen? Sejtettem előre, hogy nincs lyuk a mágneses töltőnek, élesítem is a pengét
Mivel elég törékeny ez a teló és nem csak íróasztalnál dolgozom ezért kellett egy masszív cucc rá, de nem fedeles. Jó vastag szilikon, kemény lappal van erősítve a hátulja ami tükör fényes, pedig a képeken inkább matt fekete, vagy homogén bőr hatásúnak látszott. Szeretek barkácsolni ha találok valami szép kemény bőrt, vagy jó velúrt, kicserélem.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22133 üzenetére
Ha már vízálló, miért ne lehetne csap alatt mosni?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22128 üzenetére
Köszi, aszem ehhez jobban bele kéne ásnom magam.
-
GaborGh
őstag
válasz
Williamgrant #22133 üzenetére
XC mennyire jo telefon, van vele tapasztalatod?
-
GaborGh
őstag
válasz
Williamgrant #22117 üzenetére
Update 1:
Remek ez a garanciafutar, holnap mar viszik is a telefonom ingyen es bermentve, jo lenne ha cserelnek egy Z5 Compactra...
Sajnos nagy valoszinuseggel beazas okozza a hibat, mert ma reggel csapviz alatt ismet letisztitottam a telefonom es rogton utana megint foltos lett a kijelzo, az elso kamera is beparasodott, valamint egy darabig nem eszlelte a telefonom az SD kartyat sem, viszont a nyomas senzor szerint, nem szokik a levego sehol, szoval nem ertem...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Williamgrant #22126 üzenetére
Köszönöm szépen
-
GaborGh
őstag
válasz
Williamgrant #22121 üzenetére
Sorry, nagyon szoke vagyok ma reggel
-
GaborGh
őstag
válasz
https://drive.google.com/file/d/0B-qZKDpWOpy0ODF6bV9vbmVDREE/view?usp=drivesdk
Bocs telefonról vagyok, így nézne ki fehér kijelzőn a hiba.
-
GaborGh
őstag
válasz
Koszi szepen, akkor regelek es kerem a futart
-
Kekmen
senior tag
válasz
Williamgrant #22116 üzenetére
Köszönöm. Van egy ügyes kezű szervizes ismerősöm, akkor először átnézetem vele.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22105 üzenetére
Nekem édes mindegy, csak úgy tűnt slimm 3.8 a tuti, meg ez volt a témaösszefoglalóban. Melyiket töltsem le és honnan?
Most úgy tűnik köszönet nektek, működik és elég alap felállású lett.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22088 üzenetére
Természetesen. Most jönnek a láma kérdések
hogyan tudok custom romot telepíteni? Most az alap 4.4.4 van fent. Eljutottam a Dual Recovery(B) Combined(/B) telepítése-vel bezárólag. Azt a 3.8-as slimm-et ajánlottátok. Ilyet 5-6 éve csináltam akkor egyszerűen csak a zipet be kellett másolni és a CWM-al telepíteni. Most ez hogyan van, hogy el ne csesszem?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22074 üzenetére
Nálunk dettó
Telenor a céges szolgáltató, vannak erősítők, én meg szívok.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22074 üzenetére
Hát ez van igen, de akkor ezt tudom csak tenni, hogy kikapcsolom a mobilnetet, meg 2G-re állok?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22069 üzenetére
Tudtam, hogy hol kell átállítani, nem ez volt az akadály, hanem hogy benéztem a telepítőt és csak a nyelvi eszköztárat tettem fel
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22071 üzenetére
Megpróbálom egyszer a mobilnetem kikapcsolni, úgy mi változik.
A munkahelyemen mostanában minden leburkoltak fém lemezekkel, ezért nincs térerő, a gyárban Telenoros a szolgáltató, amihez erősítő is van, én meg Vodafone-os vagyok, úgyhogy ez ellen nem tudok tenni semmit sajna, Gyógyszergyárban vagyok és mindenhol fehér fém lemezek vannak -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #22019 üzenetére
Igazad van bocsánat, nem írtam milyen rom.
Az utolsó Slimm van fenn. Az akku optimalizálásnál benn volt a gmail a kivételek között, de nem kaptam meg a leveleket.
Az adathasználat résznél a menüben van egy olyan hogy háttéradatok korlátozása, nem alkalmazásonként, hanem egybe.
Azt bekapcsoltam, majd ki és most jónak tűnik. -
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #22053 üzenetére
Milyen széles ragasztószalaggal érdemes ragasztani (mm)? Elől és hátul azonos?
Köszi. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22053 üzenetére
Ez jó ötlet!
Igaz YT tel van ilyen vidivel.
Mondjuk egy szakszerű szét és összeszereléses videó linkjét be lehetne tenni! Ha jól emlékszek amit legutóbb néztem, még a szükséges cuccokat is felsorolta ( komplett szettet). -
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #22049 üzenetére
Pokerstars app. Amivel lehet penzben jatszani tolton max fenyeron rajta a bor penztarcacom es egy korbeolelo muanyag tok. Es eleg forro volt..
-
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #22035 üzenetére
Onnan szarmazok es egy jo sorrel meg is halalnam a kedvesseged de sajna nem jarhato a dolog, van kozottunk vagy 1500-2000 km.
-
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #22032 üzenetére
Rarepulok akkor a dolgokra
Koszonom a linkeket es a leirast, igy azert nem kicsit lesz konyebb a dolog! Mar csak par hetet kell kibirni a szinte halott akkus Galaxy S2-vel. Remelhetoleg nem vagjuk tonkre az egeszet
Irok majd az eredmenyrol.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22029 üzenetére
Igen, erre céloztam én is.
-
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #22030 üzenetére
En hiszek neked, nektek de ezek a x&(@!^% nem voltak hajlandoak kicserelni. Egy ismerosom felajanlotta, hogy ha veszek kinabol egy kepernyot, kicsereli nekem. Van barmilyen tapasztalat az onnan rendelt kepernyok minosegevel kapcsolatban? Lehet venni mar 30$ korul is, szabad azt vagy dragabban? Alibaban neztem.
Szerk: kulfoldon lakok es egy nemet "datrepair" nevu ceghez kuldek el a kepernyo cserevel is, kicsit tobb mint 1 eve.
Akkor lehet felesleges lenne kepernyot cserelni, ha tudsz egy linket dobjal mar legyszives, mirol is van szo. Megrendelem valahonnan aztan az lesz az elso beavatkozas.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #22017 üzenetére
Még hasonlót sem találok.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #22011 üzenetére
Ajaj, ez kemény lesz. Azt se tudom mi a TWRP rész
Az a WP olyan jó? -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22011 üzenetére
+1
Slim rommal már több szintet ugrik! -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #21996 üzenetére
Én voltam a béna
miért nem szóltok
Tud ez majdnem akkora fényt. A zseblámpa fénye viszont kicsit harmatos.
Wajk: ez viszont tényleg nem jó hír. Ilyenkor ragasztás enged el? -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #21996 üzenetére
Az baj. Cserélni kívánt 6 éves telóm (Lg o2x) ⅓ fokozata.
-
japy
őstag
válasz
Williamgrant #21993 üzenetére
Valahogy én is így vagyok sok telefonból lehetne egy igazán jót összegyúrni!
-
japy
őstag
válasz
Williamgrant #21971 üzenetére
Azért ne legyünk ennyire elfogultak! A két készülék nem egy árkategória! Ajánlom figyelmedbe a Sony Xperia X Performance milyen képeket csinál 250.000-ér.
-
just Garak
csendes tag
válasz
Williamgrant #21984 üzenetére
Igen, olvastam kicsit korábban tőled, de inkább bízom a szervizre a gari miatt :-)
Most látom az avatart... Látszik, hogy ritkán írok ide, fel se tűnt :-D -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #21959 üzenetére
A PH Sony ellenes. Néhány sony-s cikknek már a címe is undorító.
-
csoki98
tag
válasz
Williamgrant #21948 üzenetére
Bal felső sarok van eléggé elválva, fel le mozog ha nyomkodom
Gari nincs szóval vissza lesz küldve pestre
-
jel1
aktív tag
válasz
Williamgrant #21952 üzenetére
Igen.
A keret stabil -
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #21937 üzenetére
Én is szeretek barkácsolni, de most örülök, hogy a leírtakat nekem a szerviz megcsinálta.
Írtam a múltkor, hogy a gari lejárta előtt bepróbálkozok: jelentem, sikerült, kaptam új akksit, hátlapot és jack csatlakozót.
(sajna a jack újonnan se olyan masszív, mint ahogy elvárná az ember, de remélhetőleg ez is kibír 2 évet)Mindjárt rakom fel a Slim 5.0-t (mostanában SliMM-en voltam, de visszateszem, kíváncsi vagyok milyen üzemidők jönnek így össze).
Összességében boldog vagyok, ha nem ér semmi baleset (kop-kop...) akkor még jó ideig nem kell komolyan agyalnom a kis Z3C utódján.
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #21941 üzenetére
tudom-tudom
, azért köszi a leírást. Biztos vannak még akik szeretik és tudják is ennyire szerelni a kis kütyüket. Nálam már a fólia felhelyezése is feszegeti a határokat
-
Wajk
addikt
válasz
nem vagy semmi!
-
Nimda
addikt
válasz
- Az akksi nagyon kapaszkodott az alaplapra.
Elvileg a ragasztót ki lehet "húzni" alóla, te is ezzel a megoldással próbálkoztál?
Amúgy viszonylag egyszerű ezt a telefont felújítani, ha valaki nem akar megválni tőle.Én úgy tapasztaltam, hogy az előlap/hátlap leválása a legnagyobb gyengéje, amit követ az oldalsó usb takarólemez kikopása.Mivel takarítottad le a ragasztó maradékot a keret széleiről?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Williamgrant #21935 üzenetére
kitaláltuk, másik számítógépre csatlakozik. A DELL laptopommal van a gond, úgy néz ki
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #21927 üzenetére
Köszi. Megcsináltuk.
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21926 üzenetére
De, stock kernelt downgradeltem vissza sikerrel
Az internetnek hála, rábukkantam .ftf kiterjesztésben 15 megás pakkokban a .291-es és .575-ös buildek kernelére. Egyébként custom romon voltam, az xda-s threadben is írta a fejlesztő hogy egy ota update következtében elszáll a recovery. -
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #21915 üzenetére
Lcd vel együtt lett cserélve, és igen valószínűleg én vittem pancserekhez. Szétvet az ideg, sokkal gyengébb minőségű is (gyengébb színek), 3 szor vittem vissza, vagy felvált a ragasztás vagy árnyak voltak fehér alapon, persze mind 3x eltörték mikor újra levették, amit ők álltak, de ez nem boldogít. Végül a 4 ik verzió maradt, mert már belefáradtam, de szintén látszanak árnyak fehér alapon (az alsó részén). Szóval én tuti többet nem szervizelek telefont (csak ha garis), persze újra hangsúlyozom ez csak az általam kifogott szar szervizre értendő.
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21907 üzenetére
Lehetséges! Eddig mindig az lett a vége a próbálkozásoknak, hogy visszakerült valamelyik SliMM rom.
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21903 üzenetére
Megtörtént! Rögtön működött a Youtube és a Chrome is rendesen SliMM 3.8 újratelepítéssel. Viszont mivel Wajk befejezte a SliMM-et, így inkább töröltem a belső tárhelyet és ráraktam az Xperience rom-ot, eddig szépen működik, de majd elválik milyen lesz.
Így utólag is köszönet Wajk-nak a remek munkáért! -
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21901 üzenetére
Megvolt az is. Gyorsítótár, adatok, utána még uninstall is volt, de nem javult meg.
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21898 üzenetére
Megvolt az is. De nem akart jó lenni utána sem. Mindig a "ez a fiók már létezik szöveget" dobta. Youtube szintén nem működött rendesen. Marad az újratelepítés este!
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21895 üzenetére
Látom a Play áruházban a Chrome böngésző értékelései alatt láttam más is írta, hogy nem engedi bejelentkezni, ugyanezzel a "felhasználó már létezik az eszközén" szöveggel. Míg hazaérek lementegetek róla mindent, úgyis ráfér már egy kis takarítás a kártyára is.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #21893 üzenetére
Hát az előző telefonon ezzel nem találkoztam
megnézem a beállításokba... Köszi
-
Alc
tag
válasz
Williamgrant #21891 üzenetére
Teljes mentést megcsináltam TWRP alatt a Wipe előtt (mindent bejelöltem a Backup menüben). Xposed van fent, de csak két modul: Zseblámpa, 20MP SuperiorAuto. Ezeknek is megvolt az Uninstall, Xposed-el együtt, de nem javult meg. Play áruház az eredeti, reklámblokkoló nincs, Busybox nincs, semmit nem tiltottam le. Hazaérek rárakom újra a SliMM-et, ez lesz a legegyszerűbb.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #21882 üzenetére
Hát ez az!
Teljesen kivagyoknem értem miért...
De most ez a garancia érdekes számomra.A nő azt mondta,hogy fődarab csere miatt egy év garancia van rá,Sony oldalán 3hónap!(kérdeztem is a Sony oldal regisztrációról...azt mondta nem szükséges.a garancialevelen ott van,hogy fődarab csere történt és egy év van) de hogy nem xc-t kaptam ez vicc...
Szó szerint egy új z3c... Kijelző, alaplap, hátlap,keret, akksi, billentyűk minden....
-
válasz
Williamgrant #21817 üzenetére
Kissé késve,
kb. 2 naponta 3x nekifutottam, addig eljutok mindenféle akku ki-be, hangerő le-usb bedug, pc restartok, hogy a zöld led kigyullad a telefonon.
De a telefonon semmi más nem, és a flashtool csak vár. Próbálkozások közbe a win egyszer pittyegett, usb drivert telepített, ezután a minden maradt ugyanez.
Megy a recycling konténerbe. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Nekem is ezt produkálja, de már nagyon régóta, de nagyon ritkán is és van, hogy hívás közben ismét elemelem a fejemtől és akkor bekapcsol a képernyő, de van, hogy nem.... nem lehet, hogy csak a kosz miatt van ez?
Letakarítom és kipróbálom úgy, bár takarítás nélkül random csinálta, de tényleg nagyon ritkán, talán hetente 1x 2x-er.
Megnéztem nekem nem cuppog, per pillanat sötét szoba sem áll rendelkezésre, hogy kipróbáljam, hogy szivárog-e a fény... Van még félév gari. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21861 üzenetére
Mielőtt beadtam garanciáztatni azt írták, a garanciális leírásabn, hogy az aksi természetes működéséből adódóan csökken a teljesítménye, ahogy nő a töltésszám, és ezt nem köteles cserélni. Ma jött meg a teló, kíváncsi vagyok aksit cseréltek-e. Remélem.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21857 üzenetére
Nincs a kamerának valami frissítése,reszetálása,vagy kalibrálása?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21855 üzenetére
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21848 üzenetére
Gondolod vigyem el mert por van a lencse belső felén?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21842 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21842 üzenetére
Inkább gariztatni akkor, nehogy ugorjon!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21834 üzenetére
Igen, eme kettőt használom is. Csak olvastam olyat, hogy úgy módosította a kernelt, hogy a telefon gyorsabb lett, az aksi meg javult, meg több féle governor beállítás, amelyik neked kell azt beállítod és kész. Illetve egyéb energiával kapcsolatos dolgok, és valamit a voltage-dzsel is művelt az illető. Illetve OC és UC is szerepel. Jó lenne, ha ez így tényleg lehetséges, néha be-be akad a teló, hiába SLiMM vagy gyári, amplify greenify, bármi. Aksi az meg jó, megemlítettem a mostani "gyér" üzemidőt (azért na, kicsit lehet füllenteni
) remélem raktak bele új aksit is... Név szerint ez a kernel
-
Nimda
addikt
válasz
Williamgrant #21813 üzenetére
A telekomnál.Elképzelhető, hogy valami refurbised?
-
MK VII
veterán
válasz
Williamgrant #21818 üzenetére
Köszi szépen.
A második variációt csinálom épp.. -
válasz
Williamgrant #21812 üzenetére
Köszönöm, rájöttem, és így a flashtool már jó.
Végeredmény sajnos nulla, próbáltam w10 és xp alatt, a flashtool csak vár-vár, én meg csak nyomom a hangerő le gombot.
Próbáltam kivett akkuval is, semmi.Köszi a segítőkészséget.
-
válasz
Williamgrant #21809 üzenetére
Már elakadtam,
az XperiFirm letöltötte nekem a telefonhoz való romot.
Xperia D2203, magyar trémobilos:
D2203_T-Mobile HU_1289-1276_18.5.C.0.25_R11B
hiába másolom be a flashtool/firmwares mappába, a flashtool nem látja.MTK flesselésnél ki lehet választani, mit szerenék, csak a systemet, preloadert, stb.,
de itt nem is lát semmit.
Vagy amit az XperiFirm leszedett nekem, az nem megfelelő rom formátum a FlashToolnak?
Mit rontok el?Szerk,
Ha ez meg is oldódna, nem tudom semmiképp kikapcsolt állapotba csatlakoztatni a telefont,
vagy tök halott, akku lemerülve, vagy ha rádugom a pc-re, ahogy töltést kap néhány másodperc múlva bekapcsol a kijelző a Sonyi xperia felirattal. -
jokerman7
csendes tag
válasz
Williamgrant #21792 üzenetére
hát egyenlőre egy hirdetést találtam 17ért de minden gsm és hasonló boltokban 30 35 de van ahol 40ért hirdetik
közben a cordon is visszaírt hogy 35ért javít.....
majd valami lesz.... lehet ebből az lesz hogy veszek honor7-et 50ért
-
jokerman7
csendes tag
válasz
Williamgrant #21790 üzenetére
12-15k szuper lenne
azt hittem 30+al kell számoljak.... esetleg tudsz vagy tud valaki ajánlani helyet Pesten (vagy Szegeden)?
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Williamgrant #21785 üzenetére
Gyári 6.0.1
23.5.A. 1.291 -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #21779 üzenetére
Ez paranormális.
megnyomogattam a mágnest, nem éreztem mozgást, de az egyik kábel működőképes lett.
Azért vettem drágán, mert gyorsan kellett, nem akartam egy hónaopt várni.
Van még egy dokkolóm is, kipróbálom... -
válasz
Williamgrant #21774 üzenetére
Miért?
-
Juckos1979
újonc
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Hali!
Megnéztem és nem szűrődik ki semmiféle fény, illetve nem ad ki a bal felső sarok semmiféle nyekergő hangot. A diagnosztika fülben mind a fényérzékelő mind a kül közelség érzékelő megfelelően működik. Igaz a fül közelség érzékelő csak berreg, a kijelző nem lesz fekete. Ezt nem tudom hogy jó e így. Esetleg egy rednszervisszaállítás segítene a dolgon? Ez a probléma azóta áll fenn mióta az NFC probléma jelentkezett. Ott leszedtem a Telenor Wallet progit - ott az NFC hioba megszűnt. Előre is köszi a segítséget!
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #21727 üzenetére
Tehát 2 lehetőség van?
1. gyárira visszaállítani
2. Softver UpdateEgésznap próbálom lementeni az adatokat de valahogy a Companion nem fejezi be a műveletet.
Hiba: Bizonytalan tartalmak nem menthetők.
(Mentésre kerülne: névjegyek, üzenetek stb.
semmi videó vagy képek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest