- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Jó hírem van, van TWRP a telefonodon. Csinálj egy Full mentést és fájl szintűt (Max 1 óra), majd tegyél fel egy szűz rendszert tesztnek és csekkold.
A bug amúgy szerintem olyan, mintha valami a G szolgáltatásokat blokkolná. Nem tettél fel valami agresszív reklám blokkolót? Használsz moddolt play áruházat (lucky patcher pl)? Xposed modulok? Busybox? Nem tiltottál le rendszer appot?
Sok a kérdés, én mennék rá a wipera mentés után, az a tuti.
Ha mindenképp meg akarod találni a ludast, akkor plusz Titanium Backup apk+data szinten és EGYENKÉNT restore a wipe cunami után. Kuli meló... -
lcee79
addikt
Írtam a cordonnak, hogy mondjanak valamit erre
De azt megtaláltam, hogy a neten azért dec 15 mert ott a régi telefon imei száma van, hogy hogy került az vissza, mikor az már nincs nálam??? nem aktív stb....
De a telefonomban az új imei van és az is másfél évvel korábbi dátum, mint eredetileg.
Szóval remélem megválaszolják, és egyáltalán, ki és miért írja át ezt? Hátha nem veszem észre?, vagy miért? -
-
rootmin
tag
Na most megnéztem én is, anno Z3 Tabletem zsír újra lett cserélve náluk "fődarab csere", a gari lejárata nem módosult. Lassan el is fogy
Hét elején beadtam a Z3-at, nálam is rakoncátlankodott a touch, és válni is elkezdett a ragasztás oldalt, kíváncsi leszek mennyit cserélnek rajta. A hibáktól eltekintve, gyakorlatilag újszerű állapotban van, meg is lepődtem milyen "jól tartja magát", mikor kihámoztam a tokból meg a fóliákból.
-
-
-
Lebowski
tag
Én először a SLIM 4.x csomagot tettem fel, majd mindig csak az OTA package-t úgy, hogy volt Xposed is a rendszeren, nem kapcsoltam ki semmit sem a frissítés idejére. A frissítések után nem kértem semmilyen wipe-ot, reset-et. Csak az xposed keretrendszert kellett újra felrakni TWRP-ből és működött minden modul újra.
A SLIMM 1.0 ... 1.3: először a full csomag kell, közben elég az OTA (1.1; 1.2). Az 1.3 az újra fullos csomag, lévén új ROM az alapja. Minden verziónál Wajk leírja, hogy mikor mit lehet ill. kell a telepítésnél elvégezni.
A frissítéseket majd ott találod, ahonnan a SLIMM-et is leszedted. A telefonon az eredeti nem root-olt frissítéseket tudnád csak letölteni, de azzal el is veszne a root, ezért nem támogatott. Root-nál neked kell a frissítéseket kezelni. -
KYZRR
őstag
Az összefoglalóban lévő leírás ha nem is a leggyorsabb, de mindenféleképp a legbiztonságosabb.
TWRP a telefon bekapcsolásakor jön be, kettőt rezeg a készülék és felvillan zölden az értesítési LED. Hangerő le gombot kell ilyenkor nyomkodni. Ha a teló vette az adást, akkor a LED átvált lilára. Ezzel jelzi azt, hogy be fogsz lépni a TWRP-be. -
zerdelyi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest