Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A telefon leesett és a kijelzője betört. Kép van csak az érintést nem érzékeli. Szeretném elvinni szervízbe de úgy, hogy előtte leresetelem a telefont. Sajnos a Sony programot rádugva kéri, hogy az MTP módról váltsak el és érintsem meg a kijelzőt. Sajnos ez nem megy. Van valamilyen billentyű kombináció ami az androidos recovery menübe visz, hogy lereseteljem a tartalmat?
üdv
-
-
cseppelcs
csendes tag
Flind:
Sajnos semmilyen beállítási lehetőség nem volt ahol lehetne kalibrálni a kijelzőt így maradt az, hogy hardveres hiba.€uro
Telenornál vásároltam a telefont így gondolom eredeti a készülék.trickymoon
Nem volt beállítva a kesztyűs lehetőség. Bekapcsoltam hátha ha azt gondolja, hogy kesztyűs kézzel bánok vele akkor megjavul. Sajnos nem jött be, ugyan olyan. -
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Z3 compact készülék a családban és olyan hiba jött elő, hogy néha azt érzékeli mintha az alsó három gomb közül megnyomnék valamit. Mondjuk böngészek valamit és olvasás közben görgetek és egyszer csak kilép a főképernyőre. Az alsó gombtól kb. 4-5 cm-re vagyok így biztos, hogy nem nyomtam meg azt a gombot. AZt vettem észre, hogy azt a gombot "nyomja meg" ami felett éppen vagyok. Ha a visszalépés felett akkor azt. Az a másik furcsaság, hogy nem tudom minden alkalommal előidézni. Van amikor órákig nem jön elő és van amikor 1 perc alatt 10-20x megcsinálja. találkozott már valaki hasonló problémával? Esetleg van valamilyen képernyő kalibrálási lehetőség? A gyári beállítások visszaállítása nem oldotta meg a problémát.
Köszönöm előre a segítséget.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest