- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
az én véleményem az,hogy ilyen a Droid sajna!
nekem is volt szifon 4s -em és most meg z3c -m van. ugye a hardver a fele a szifonnak sőt, és mégis az ios-t éreztem laggmentesebbnek stabilabbnak!! nálam mindig is stabilabbnak tűnt az Ios mint a droid !
de persze szerintem nem is lehet egy lapon említeni a droidot az ios-al!
nem véletlenül az ios a legjobb oprend. a világon ( jó kicsit elfogult vagyok)sosem fog felnőni hozzá a droid, az ilyen példákból is látszik!!
ez csak az én véleményem, ne kövezzetek meg érte!!!!! -
holozis_HUN
addikt
Tudom, hogy miről beszélsz
Ez Android tulajdonság, hogy pl amikor kilősz egy appot (jobra húzud) a végén beakad, a status bar lehúzása néha, igen van ilyen néha-néha egy kis lagg, amit minden egyes MA cikkben is írnak, hogy itt-ott megakad minden teló.
S6, G4 ezek is ugyan így (teszteltem). Igen ez létező, és nekem 0.5x az animáció. Engem annyira nem zavarMondjuk nekem van Xposed mod, hogy átlátszó a lehúzott status bar, nagyon frankón néz ki (tényleg, ha akarjátok linkelek fotót) de eznélkül is néha beakadt.
-
Még hasonlót sem láttam.
Tippem lehet, túl jó a szemed, vagy te 30 helyett 60 képkockát látsz folytonosnak.
Ha ezt minden Androidnál látod, akkor lehet hogy érdemes lenne megnézned egy apple készüléket. Nekem egy 4S van még az androidosok mellett, de csak azért tűnik smoothabbnak, mert lassabbak az animációk rajta.
Ha egy 6-os szifonon is látsz ilyet, akkor a hiba benned lesz. -
Wajk
addikt
ott van az egy kicsit fentebb
igaz nem eresztettem bő lére, mert itt az összefoglalóban elég korrekt leírást találsz
Requirements:
- Z3 Compact [D5803|D5833] with Locked or Unlocked Bootloader
- Root and Recovery
- ROM version not important, if You will flash Full ROMInstall steps:
1. copy SLiM ROM / OTA package to your device
2. Enter recovery, TWRP perefered
3. Flash it
4. a) If You coming from LP - Wipe | Dalvik Cache Recommend, but not required!
4. b) If You coming from KK - Factory Reset Recommend, but not required!
5. Reboot(#12825) szabacsik: pontosan, kössz a megerősítést...
(#12801) Viktor77: bekapcsolod a készüléket és ha felvillan a zöld led akkor elég egyszer megnyomni a megfelelő hangerőgombot és el is engeheted, utána majd átvillan lilára és belép a Recovery-be
-
Kérdeztem tőled pár hozzászólással ezelőtt:
(#12796) Pano
LockedDualRecovery-t telepítetted már? Rooton túl vagy?Ha igen, akkor van egy NDRUtils nevű program a telefonodon (vörös ördögfióka az ikonja), amiben ki tudod választani hogy Recovery módban induljon újra a telefonod.
Ha nincs, akkor dióhéjban:
1. Rootolod a készüléked (vissza KK-ra majd Giefroot - ajánlott, vagy KingRoot - nem ajánlott)
2. Telepíted a LockedDualRecovery-t. -
zerdelyi
tag
Nagyon érdekes, egyben örülök, hogy előjött másnál is ez a kérdés. Persze ez csak egy ürömben levő öröm. Mivel ez egy valós probléma, engem speciel nagyon nagyon zavar már jó sok éve. SL volt az első Sony-m, pár éve (amikor regnált...), aztán volt P-m, SP-m, Z1-gyem, most meg ugyebár a C3c. És ez mindegyik gyári lejátszónál létező probléma. Engem nagyon zavar. Van VLC is a telefonomon, azon nem csinálja. Többféle füles kiválasztással próbáltam már, mivel van zajszűrősöm is, meg alap is, amit adnak a teleóhoz, szóval mindegyiknél van. EQ nélkül nem néztem, eszembe sem jutott. Én egy fajta kompresszálásnak véltem betudni.
Szóval jó lenne, ha lenne rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest