- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
Mind szeretjük a telefonunkat, de lehetséges, hogy gyakoribbak a meghibásodások ennél a készüléknél.
Nincsennek statisztikai adataink, de keressetek rá más fórumokban "szervíz"szóra.Matuzsálem LG 4X HD 130db találat az elmúlt három év alatt, a mi Z3C-nk már 96-ot hozott össze nem egészen egy év alatt. LG-nél 8.9 naponta dobnak egy szervízes posztot, mi itt 3.5 naponta.
Persze számít a hozzászólások mennyisége is. Egy korban a mienkénél kétszer annyi idős, de hozzászólásban kb ugyanannyi LG G fórumban 52 "szervíz"-es hozzászólás jött be, 14.1 naponta egy. Ott 267.1 hozzászólásra jut egy "szervíz" szó, míg nálunk 133.2-re
Sajnos sokkal rosszabb eredmény jön ki, ha közvetlenül a Cordon szóra, mint a szervíz szinonímájára keresünk, 1.8 naponta és 66.9 hozzászólásonként találkozunk vele.
A "Cordon" szó 66.9-es hozzászólás-gyakoriságát csak az Acer Liquid e700-as telefonjának fórumában lehet visszatalálni. Ott 73.3 hozzászólásonként van egy szervíz említés.
Igaz másfélév alatt csak 220db hozzászólás született ott, és csak háromban szerepelt a "szervíz" szó.Nem azért írtam most ezeket, mert ne szeretném a telefonomat, vagy mert csalódott lennék az öt nap alatt elromlott fülhallgató aljzat miatt, csak valóban vannak jelek...
Valami vidámat írjak, felcsúszott Wajk slimje, eddig szerettem, mostmár imádom ezt a kis béna kacsát!
(mármint nem Wajkra értem) -
Armahun
addikt
Ha most szeretnék telefont venni és végignézem a mostani kínálatot, megint ezt a készüléket választanám.
Esetleg még szóba jönne az utód az alulra szerelt nyitott usb és az ujjlenyomat olvasó miatt, de az ára okán inkább ismét z3c lenne.Csak kíváncsiságból neked mik ennek a készüléknek a vetélytársai?
-
AtHoS
nagyúr
Hát, ha én is most állnék telóvásárlás előtt és olvasgatnám az itteni hozzászólásokat, akkor erősen elgondolkodnék, hogy ezt a telót be merjem-e vállalni.
Nekem már meg van a telefon kb. 2 hónapja, de nem bántam meg, hogy megvettem.
Azt mondjuk már kiindulásnál tudtam, hogy nem fogom vízbe vinni, de a "vízállósága" jól jön esős időben, ahol gondolkodás nélkül elő tudom venni, ha szükséges. Mivel nem szokásom dobálni a telefont, így az üveglapos "gyerekjáték" kialakítás sem probléma egyelőre. Egy RingkeFusion füstszínű tokban használom, talán védi valamicskét a készüléket. Mondjuk a gyári mattos fóliákat már ideje lenne lecserélnem róla
-
darkpower
aktív tag
-
VMatteo
őstag
A kamera sztem teljesen hasonló a Z1c kamerájához, annyi hogy itt már az exponáló gombot kényelmesen lehet használni, plusz 4k, lassított felvétel is van.
Más: párszor már előfordult, hogy csak úgy eltűnt a mobilnet kapcsolat. Szépen dumáltam valakivel, letettem, kijelző kikapcsolt, kapcsolom vissza, és nem talál mobilnetet. Random hogy előtte WIFI-n voltam, vagy mobilneten. Lehet ez ellen tenni valamit? Egy újraindítás megoldotta idáig mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest