Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Jah, apropó Angry Birds.
Kijött a Star Wars 2!
[link]
-
darvinya
titán
válasz
l.skywalker #8394 üzenetére
Ahhoz nem lesz elég egy éjszaka.
Magyarul személyedre írod a rendszert és hozzá az app-okat.
Nem nézel olyan oldalakat amin hang is van?
Mert akkor amiatt állítja le a zenét.(#8395) jozso1989
pl: nálam nincs.
Angry Birds -ből már rég kinőttem.
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8394 üzenetére
És az nem lehet, hogy ezt valamelyik app okozza? Bár nem hiszem, hogy minden SP felhasználó ugyanazokat használja, de vannak "alap" dolgok.
Asphalt, esetleg Real Racing, Angry Birds... ezek szinte minden telefonon ott vannak.
-
Logeeen
senior tag
válasz
l.skywalker #8389 üzenetére
Hát nem tudom... Nekem a Poweramp és a Chrome nem ütközött még. Eddig minden játék futott. Csak azzal van gondom, ami annyira a háttérben van, hogy nem is fut szinte, na ezeket bezárja... De igazából nem izgat. Van 5 mp-m, hogy újratöltse, akár az oldalt, akár mást...
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8379 üzenetére
Most megnéztem és valóban... egyszerre 6 appot futtattam és vígan ugrándozott közöttük multitaskinggal. Reméljük 4.3 elhozza a csodát!
-
l.skywalker
titán
válasz
darvinya #8382 üzenetére
Darvinya, de ezekkel eddig nem volt problémám a régi telefonokon. Akkor csak van valami ami direkt itt a Sony rendszerben nem klappol.
Logeen: a Chrome most már szinte mindig bezár. A billentyűzet csak 3. próbálkozásra jön elő Chrome-on belül. Deezer-t szintén kilövi, de minden más zenés appot is. Játékok közül minden harmadik el se indul. FONTOS: nálam főzött ROM van már fent, lehet, hogy az alap gyárin ennyire nem durva, habár nekem ott is ezt művelte. -
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8375 üzenetére
MIndenre ezt a választ írják, hogy SUS meg PCC, vagy safe mode. De most, hogy mondod megnézem én is.
Nekem ma teljesen megőrült a telefonom a metrón... :S Tisztára megijedtem. Konkrétan semmit sem tudott futtatni, hallgattam zenét, megnyitottam operát, kilőtte a zenét. Visszamentem elindítani a zenét, kilőtte az operát. Nyomtam menügombot launcher, opera, zene kilőve. Bementem a futó appokhoz meglesni, MINDENhez az volt írva ,hogy "újraindítás, újraindítás"... Én Semmit sem csináltam, vagy telepítettem, ezt csak úgy elkezdte magától. :S
Telefon restart után normalizálódott. Nagyon beparáztam, húúú. Remélem ilyen nem lesz többet.
-
darvinya
titán
válasz
Mintha nem erről regéltem.
És nem a rendszer nem tudja rosszul kezelni elsődlegesen, hanem aki elkészítette nem jól építette fel az app-ot.
Így többször ütközik, ami már kezelhetetlen. -
Logeeen
senior tag
válasz
És amúgy neked mennyire csinálja?
Esetleg egy listát ha fel tudnál dobni a 3rd party appokról, azt megköszönném!
Nagy segítség lenne számunkra!
Ki lehetne szűrni, hogy melyik is okozza. -
fr3ntzen
aktív tag
(#8355)
Erre valaki?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8375 üzenetére
Rájöttem. A Safe Mode kizárja a külső alkalmazásokat. Így le lehet ellenőrizni, hogy alapból sz@r-e mondjuk a Chrome vagy sem. Hát az eredmény az, hogy sem. Tíz perce vagyok safe módban és egyszer sem lépett ki. 3rd party appokat nem tudja kezelni a rendszer. Egyre jobban zavar...
-
szanozs
aktív tag
Délután megvettem első okostelefonomat, az Xperia SP-T!
A hölgy azt mondta, hogy ma este kikapcsolt állapotban töltsem 10 órát, azaz reggelig de addig csak szűk 8 óra fog összejönni. De most 54%-on van az akku. Mi tévő legyek? Nyugodtam rádughatom a töltőre? -
fr3ntzen
aktív tag
cégesnél szamla alairasi cimpeldany és neked kell lenni annak aki aláirhat. na most pl nalunk aki alairhatott volna az épp nem volt elérhető ezert aztmondtak hat majd akkor meghatalmazast hozzak és faradjak vissza.
ugyhogy hiaba vagyok westeles a 450es táskamobil óta idegembe akkor is a kiscsaj elé vágtam a régi telomat. és hátat forditva 5 perc mulva 1 mozdulattal megoldottak a problemam.
-
l.skywalker
titán
A Sony Support ezt adja válasznak az App bezáródásra:
"Start your phone in safe mode and try to use Chrome and Facebook. If it works better the problem is probably caused by some app you have installed in your phone.http://talk.sonymobile.com/t5/FAQ/How-to-boot-your-phone-into-safe-mode/m-p/348008#U348008
If you are experience the same problem in safe mode I suggest that you try to update/repair the phone software using PC Companion:
http://www.sonymobile.com/update"
Elindítottam safe módban. Ennek mi értelme?
-
Cha-b
senior tag
Céges teló, céges kártya, se a számla sem a kártya adatok nincsenek itt nálam, így egyszerübb.
-
-
fr3ntzen
aktív tag
alap hogy van hozzá ... ez nalam igy mukodik. odamegyek hello van egy sony xperia sp-m kene ra folia meg tok . ok van folia 1500ért . Ok koszi akkor rakd mar fel nekem .... Aham a tok 2000 jo akkor 3500 lesz . Köszi itt van 4000 és köszi a vágást meg a folia felrakasat....
-
Cha-b
senior tag
Fólia van direkt SPhez [link] Ez sztetek milyen? megvehetem ? Mert ha már ógyis megyek levágatni a kártyát, akkor már vennék vmit. A tok meg majd elválik.
Ezek a fóliák milyenek? ha elbaszom a felrakást akkor kuka ? vagy ha viszem a telót, akkor ott felrakják nekem ?
-
Cha-b
senior tag
válasz
fr3ntzen #8358 üzenetére
Szia Pesti vagyok, de az oktogonnál lakom, nem tervezek most ezért kimenni a Pólusba.
[link] Ide fogok holnap leugrani, akinek van ideje átfutná a tokok és táskák menüpontot, illetve a fóliák menüpontot, hogy milyet vegyek, mi az ami jó minőségű ? Mivel nem volt még dolgom telefontokkal, fóliával, ezért tapasztalatom sincs velük kapcsolatban.
Előre is köszi az ajánlásokat.
Szerk.: Természetesen a Tartozékok főmenű alatt vannak a fentebb említett almenük. Ez lemaradt.
-
fr3ntzen
aktív tag
Ha normalis az ember akkor egy kösziert levagja.... Én vettem ra foliat és tokot is . Valaki nem szereti a tokot , viszont én meg nem akarom lealazni a telomat gyorsan .
Ha pesti vagy a polusban ajanlom a srácokat én csak oda járok. ( A Tesco felol ha mész az ujsagos mellett vannak kb amiota a polus megnyilt) .
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg az Xperia SPm. Holnap reggel leszaladok levágatni a kártyámat, azt mindenhol megcsinálják?
Illetve szeretnék hozzá fóliát vagy tokot venni, vagy is-is. Olyanból milyet ajánlanátok ? Elég az 1ik, vagy vegyek mind2t ? -
fr3ntzen
aktív tag
én meg nem nagyon mobilnetezek.
még 1 kérdés a teloban lehet olyat talani mint a galaxy ace-ben , hogy feladatkezelo? (ahol a memoriat tudom uriteni) ?
-
zotyesz66
őstag
válasz
counterbill #8352 üzenetére
Ti komolyan torrenten töltögettek le a telefonra? Én csak a transdroidot használom, de azzal az otthoni NAS-t lehet vezérelni. Torrentezni kicsit kevés nekem a mobilnet.
-
fr3ntzen
aktív tag
valaki vlaami torrent progit tud ajanlani?
-
SkiDev
őstag
Valaki nem tudja mit lehetne még csinálni ezzel a zenelejátszós cuccal? Még mindig nem tudok vele mit kezdeni... Már minden számomhoz külön képet tettem be az MP3Tag-gal, de hiába, mert mindig fogja magát és több zenéhez beállítja ugyanazt.
És volt már valakinek olyan, hogy kikapcsolt a nemrég belinkelt Light Managertől vagy mitől? Görgettem lefele és rá akartam menni a töltés közbeni LED színére, nem reagált, majd félig kialudt megint, majd ilyen félhomály volt az egész és újraindult. Sajnos a .254-es frissítés nem oldotta meg a problémát... De szervizbe ha beküldöm se telefonom és ki tudja mit csinálnak vele.... Lehet, hogy valami mást rontanak el benne... Komolyan nem értem ezt, hogy játékoknál nem , menüben nem, navigációnál, sem netnél sem jön elő meg semmi hétköznapi tevékenységnél. Csak az Antutuban meg ebben a Light Managerben. Egyébként olvasgattam a témát eddig minden nap, a korábbiakhoz hozzászólva a kijelző tud karcolódni,m ert nem tettem mellé semmit és nem is vagyok munkás sem (ha az iskolapadot nem vesszük annak) mégis lett benne egy mélykarc. A RAM-nál nekem nem volt vele problémám. Az RR3-nál ha időt nézek akkor újratölti rögtön, de tegnap német fordításnál nyitva volt a Sony gyári böngésző az új kisablakban és a Google fordító, de váltogatva közötte nem töltötte újra. Zene pedig net alatt ha egyszer megállt.
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8324 üzenetére
Hogy néznek már ki... xd
-
l.skywalker
titán
válasz
counterbill #8342 üzenetére
Áhh, így már értem a kérdést. Az nem is fólia, hanem ilyen tisztántartó takaró. Én az olyanokat elvből egyből letépem. Szóval nincs rajta
-
MrSealRD
veterán
válasz
counterbill #8330 üzenetére
+1 a flac-nek.
-
Sziasztok!
Van ezen a telefonon gyárilag kijelzővédő fólia?
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
flacba nyomod telon?
én csak a hazimozin kuldom abban.
-
törölt tag
Ja és van egy sony MH-EX300AP headsetem nagyon halk semmit nem ér. A maxell retro dj köröket verrá.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Klasszikusok jórészt flac-ban vannak. Vannak MP3-ak is, de ezzel a fülessel jól hallható a különbség. Itunesből megvett dolgok viszont elég jól tudnak szólni tömörítve is.
darvinya: konkrétumot, pls!a tiéd milyen?
-
darvinya
titán
Újabb fej/fülhallgató m…:
bolondember fórumtársnak már mutattam, hogy a gyári lejátszó az én Headset-emmel ember fül bántóig lehet hangos.Egy kis tesztet végeztem és paramétereket feljegyeztem, bekötés, stb. apróságok.
Ami nagyon fontos figyelni a leírásokban a választásokhoz, hogy Sony eszköz jól kezelje:
Érzékenysége min. 105dB/mW
Frekvencia tartomány min. 20Hz-20kHz(ez már nem a legjobb)Egyéb dolgok amiért nem megy:
-nem CTIA
-fordított szálas bekötésű
-kapacitív eltolású -
counterbill
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz
l.skywalker #8282 üzenetére
Sose raktam fel főzött ROM-ot.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Az a Retro DJ nem kicsi darab, de kb. egyáltalán nem érdekel, hogy nézek ki benne pedig nem vagyok fiatal sem. Egyszerűen rájöttem, hogy klasszikust nem lehet hallgatni agybadugóssal. Otthon viszont nem nagyon van időm zenét hallgatni.
-
counterbill
senior tag
válasz
Enyém szerencsére nem nagy egész fejet betakaró cucc
Nokia BH-504 egyébként. -
jozso1989
őstag
válasz
planbmokus #8319 üzenetére
Nekem bőven megfelelő a gyári headset, elég hangos és poweramppel szépen szól. Telefonon csak utazáskor hallgatok zenét, az otthoni Philips fülesem úgysem tudja überelni egy hordozható sem.
A nagy fejhallgató meg szerintem undorító utcára.
-
counterbill
senior tag
Egyébként ugye poweramp ban ott van az erősítés csuszka azzal szépen lehet rajta húzni. De szerintem nem a sony ,,hibája" ha valaki halknak érzi. Füles függő is plusz még tableten vettem észre h megjött nexusra a google frissités és a hangerővel csináltak valamit. Azóta van az a bizonyos figyelmeztetés h hallás károsodás blablabal. Lehet lejjebb is húzták a hangerőt? Emlékszem még anno iphonenál volt ilyen h valami szabályozás miatt lejjebb kellet venniük. Illetve a túl húzott mély szépen eltudja tüntetni a magas hangokat:d
-
zotyesz66
őstag
válasz
l.skywalker #8315 üzenetére
Hagyd már, a megszokott alkalmazásait senki sem adja föl szívesen!
-
zotyesz66
őstag
válasz
counterbill #8314 üzenetére
Milyen fülesed van? Drágát nem nagyon engedhetek meg magamnak. Most egy Maxell RetroDJ van, ez csodásan szól főleg az árához képest, de amúgy is. Csak alapból halk egy kicsit, a Poweramp-al már alakul. A Sony gyárija az nagyon szükségmegoldás, még egy Apple Earpod-ot próbáltam, az még halkabb. Szifonon a Maxell is és az Earpod is szépen szól és elég hangos.
-
l.skywalker
titán
-
zotyesz66
őstag
Nem tudom, nekem eddig Opera Classic mellett egyszer sem lőtte ki a zenét. Sem a gyári Walkman-t, sem a Poweramp-ot. Az is igaz viszont, hogy nem nagyon szoktam több böngészőfület megnyitni egyszerre, max 2, nagyon ritkán 3, de leginkább csak 1.
A Poweramp viszont tényleg zsír a walkmanhoz képest. Én iphone-hoz vagyok szokva, annak a lejátszójához képest a walkman egy idióta. Ez a poweramp valamennyire közelít és legalább van némi lehetőség a hangerőt növelni. Korlátozottan persze, mert különben hajlamos pattogni a füles. Mondjuk a szifon még így is leviszi a fejemet ehhez képest. Nem tudom, miért gondolják Sonyéknál úgy, hogy mindenki döngölős szart hallgat, mert a kicsit visszafogottabb zenéket már a buszon, sőt az utcán se nagyon lehet élvezni, a metrón meg... áhh. -
jozso1989
őstag
válasz
counterbill #8307 üzenetére
Ez szerintem rossz felfogás így. Ha előtte használtál jól működő telefont, akkor ebbe nem hiszem, hogy bele lehet törődni.
Az, hogy a skype egy f*s telefonon (pc-n is), az egy dolog... De az appek 95%-a fasza.
Hogy lehet nem lehet egyszerre böngészni, meg zenét hallgatni, mert az egyik ki lesz lőve, az meg vicc. Akkor minek okostelefon?!
+ a sok újratöltéssel megeszi az SP a mobilnetet.
-
darvinya
titán
válasz
l.skywalker #8308 üzenetére
Bizony nincs központi megoldás.
Minnél okosabbat akarunk annál durvábban a felhasználónak kell tudnia kezelni(nem használni!) az eszközt.
Míg valakinek jó lesz 1 frissítés addig másik szülői felmenőket szidja.
Ez csak úgy lenne jó, ha mindenki ugyanazt használja és ugyanazokkal adatokkal.
Magyarán a jól működő telot egy az egyben mindenestűl klónoznánk.
Azt adnák a használónak és ez után semmi lehetősége nincs egyéni dolgokra.
Eszi, nem eszi ez van, mint a régi GSM készülékek.(8310)jozso1989
Hogy lehet nem lehet egyszerre böngészni, meg zenét hallgatni, mert az egyik ki lesz lőve, az meg vicc. Akkor minek okostelefon?!
Eddig erről írtam olvas már!
-
planbmokus
senior tag
válasz
l.skywalker #8308 üzenetére
A Swiftkey-nek tableten nagy hasznát vettem, de telefonon semmivel nem éreztem jobbnak, mint a gyárit...
-
l.skywalker
titán
válasz
darvinya #8306 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy erre nincs központi megoldás, hanem userenként eltérő módon lehet csak orvosolni a problémát?
De az előttem szólónak van igaza. Meg lehet tanulni ezzel együtt élni. A sokszor használt dolgokhoz (pl. billentyűzet) ezért nem használok újonnan telepített alkalmazást (pl. Swiftkey)...
-
counterbill
senior tag
Skype azért zár be ,meg fagy le mert megint elcseszték. Egy képet akartam küldeni és megállt a tudomány. Nem zárta be de megfagyott teljesen. Egyébkén Sony is láthatja a dolgokat mert valamit javult a frissítésekkel a helyzet ,sőt hát bele is volt írva a javításokba ,hogy ram kezelést is alakították kicsit.
Én már megtanultam vele élni úgy ahogy. Nem hallgatok zenét böngészés közbe stb. Olyan mint GXI-n a két másodperces csuszás telefonálásnál. Valamit biztos kiokoskodik rá a Sony de lehet a 4.3 már meg is oldja a gondot. Vagy egy xda-s emberke rájön a turpisságra -
darvinya
titán
válasz
Tamarel #8304 üzenetére
API az program megíró nyelvezeti program segéd, azaz nem kell mindig mély programozás a programhoz.
Érthetőbben egy példa:
mélyebb szintű program megadja RAM tartomány, időközt, energia forrás teljesítményét, stbAPI-snál csak kódokat írok és az Op. rendszer elintézi az előzőnél lévő dolgokat.
Ez így magában könnyen hangzik, de már ehhez is kell tudás.
A te esetedben fenn áll a nem tiszta telepítésből adodó rendszer szemét, vagy a rendszer kapot olyan frissítési dolgokat/kiegészítőket ami már nem ütközik.
Persze az utóbbi nem mindig látható.De itt az API:[link]
-
MrSealRD
veterán
Ha esetleg valakinek továbbra is lennének felesleges ébresztések olyan állapotban amikor nem kéne...pl repülőgépes mód...stb. Akkor azoknak hasznos lehet, hogy nálam úgy tűnik sikerült kiszúrni a felelőst. A helyalapú wifi kikapcsolása óta nincs ilyen jelenség...
-
Tamarel
senior tag
válasz
darvinya #8300 üzenetére
Nekem általában 90-100 megát fogyaszt az opera classic, néha 200 fölé is felmegy. Frissítés előtt kb 2x zárta be, azóta egyszer se. Szabad ram 380-420 körül alakul.
Régen volt olyan is, hogy navigációs progi húzta le a térképeket, másoltam total commanderrel és ment közben az opera is. Egyik se hasalt el akkor.
Ez az API rész droidban minden programnak ugyanaz vagy vannak benne szintek?
Előbbi esetben elég egy hulladék program hogy bármelyik kiessen. -
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8297 üzenetére
Akkor lehet az a baj, hogy SP-ben a gyengébbik RAM van, 500 MHz-es, míg L-ben pl. 533 MHz-es van. Kicsi az eltérés, de telefonnál lehet, hogy számít. Te úgyis már beoptimalizáltad (szuperlol).
Életünk élményeit meg hagyjuk, nem hiszem, hogy csináltál volna/kipróbáltál volna olyan dolgokat, amiket én (a rom cserélgetésen kívül...lol).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest