Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanozs
aktív tag
Hogy tudom felrakni az új 2.254 -es firmware-t?
Magától nem akarja frissíteni, és a Sony PC Companion sem ajánlja fel. -
qamu74
őstag
sziasztok!
Nem ide tartozik,de,melyik az a program amivel én a másik (PC,laptop) gépében tevékenykedhetek
elfelejtettem a nevét -
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8496 üzenetére
Engem az érdekel, hogy ki lesz-e javítva. Már ez már a 2. javítás, és még mindig ugyanolyan. ^-^
-
l.skywalker
titán
válasz
jozso1989 #8495 üzenetére
Én csak hetente 2x utazok, a többi nap itthonról melózok. Ilyenkor a vas fekszik és kussol. Most egyébként is büntiben van, mert sz@rakodik. Inkább este kerül elő. Amikor foci van, akkor ezen nézek meccset vagy filmet. Mondjuk a bitorentet már leszedtem és a Sopcast is ment a levesbe, ráadásul az meg marketen kívüli termék volt. Az már nem is 3rd party, hanem egyenesen foreign. Lehet, hogy csak az derül ki ezzel az egészzel, hogy túl sokat használjuk és túl sok szituációban van benne a hétköznapunkban
Nem tudom, de érdekel mi lehet a megoldás.
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8494 üzenetére
Appokon kívül minden gyári, és no root, igen. Ha a gyári így működik, szerintem felesleges lecserélni (mivel a gyáriból vannak a customok is).
Viszont a metrón végig ment a Poweramp és a Skype + írtam ide is. Persze utána operát bezárta, de legalább azokat nem. Szóval javítható a helyzet egy telefon restarttal.
Szóval itt is az kell, mint anno U-nál, hogy ne lassuljon be annyira.
Naponta-kétnaponta egy telefon restart és tűrhetőbb a dolog. Reggelente, mielőtt indulsz melóba újraindítod, addig egy fogmosás és mehet is a zene!
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8492 üzenetére
Ugyanígy bezár mindent. ES nélkül is. :-( De most legalább powerampet békén hagyja.
-
l.skywalker
titán
válasz
counterbill #8488 üzenetére
Az már tiszta, hogy nem szabad más rendszerhez hasonlítani ezt. Rengteg az ellentmondás így is, már jobb, ha nem tetézzük
Én is letörlöm, restartot mindenképpen beiktatok, aztán meglátjuk. Ha már egyszer majdnem teljesen jól ment Safe-ben, akkor valahogy csak el lehet érni, hogy egyébként is jól menjen.
Ha kell, egyesével teszem fel a programokat és nézem, hogy mi változik.
Sőt, visszaváltok stock kernel + gyári ROM kombóra. Mindent bevetek
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8487 üzenetére
Rendben, én is letöröltem, nyomtam egy restartot és majd elválik... hazafelé a metrón lesz fél órám tesztelni, majd jelentkezem!
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8485 üzenetére
Es nélkül is ez van. De hangsúlyozom ,hogy van itthon pár androidos kütyü és egyik se csinálja. Pedig a Nexus 7en és a waytaq xtab 70i (asszonynak adtam) is pontosan úgyan az van rajta mint a telefonon. Közös gmailt használok mindegyiken.
Plussz nincs jobb az esnél szerintemHálózat miatt például. Total nekem valahogy nem jött be. Pc-n se használtam soha. Pedig próbálkoztam vele mert okos cucc.
-
l.skywalker
titán
Arra megkérnék szépen MINDENKIT, hogy ne kezdjük el egymás felhasználási szokásait (pl. ezekre az app listákra reagálva) fikázni. Építő jelleggel kezdtünk el nyomozgatni, hogy valójában hol lehet a bibi, simán lehet, hogy teljesen feleslegesen (Darvinya tuti ezt fogja mondani), de legalább ne kezdjünk el azzal postokat pazarolni, hogy cikizünk másokat. Köszönöm.
jozso: Én már törlöm is a francba. A végén lesz egy telefonom, amin nincs semmi, de még arra sem lesz jó, hogy a gyerek rágja...
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8485 üzenetére
Bizony-bizony...
Ha gondoljátok leszek tesztelő és letörlöm.
Nekem most úgysem fog kelleni (szerintem sincs vele baj)!
(#8479) sutszi: Egyem a szíved te mindig morci vagy? Nem hagyta az asszony? Sajnos egy dugásnak nem 2 percnek kell lennie, ha gondolod majd adok tippeket... ^-^
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8477 üzenetére
Bekaphatod. ^^
Íme:
aCalendar
Angry Birds SW2
Asphalt8
Árfolyamok
Box
Budapesti Menetrend
Circuitry LWP
Cut the Rope Time Travel
DIGI Clock Widget
Google Earth
Elegance Theme
ES File Explorer
fordító
Google Sky Map
GSAM Battery
Helium
HuMap
Időkép
Minion Rush
Multitouch Tester
Nova Launcher prime
Tesla unread plugin
Opera Mini
Perfect Piano
Poweramp+full version unlocker
Power ICS skin
Real Racing 3
Swiftkey 4
Szökereső
Temple Run 2
Thor
Truecaller
Vízmérték
Wakelock DetectorA többi pedig a gyári app (ezekből is pár le van tiltva, pl. Facebook, google naptár, stb.).
-
l.skywalker
titán
válasz
counterbill #8481 üzenetére
Igen, ezért linkeltem. De ha megcsinálja, felvetetem a Sony-hoz
Persze majd ma jön még Darvinya, aki elmondja, hogy ez nem hozza el a várva várt megoldást...
-
MrSealRD
veterán
válasz
l.skywalker #8480 üzenetére
Talán már lejárt a próbaidőm...elvileg kérhetnék...talán nem...addig marad ez.
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8477 üzenetére
Na itt írj a cimbora hogy megpróbálja megoldani a zene leállást miközben mást próbál csinálni az ember. Hátha összejön neki
Engem ez az újra rajzolás elején se érdekelt mert 1.5 másodperc. Most meg honami launcher van bent nem is találkoztam ilyennel. Vagy lehet h csinálja csak már megszoktam és fel se tűnik
-
l.skywalker
titán
Nyomod hosszan a kikapcsológombot, amíg be nem jön a kikapcsolás menü. Akkor hosszan nyomod a kikapcsolás feliratod (tököm tudja magyarul mit ír ki, gondolom ezt) és előjön, hogy elindítod-e safe módban. Ott igent nyomsz és mehet.
De ez csak kvázi tesztelésre jó, folyamatos használatra nemigen.
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8457 üzenetére
Mindenkinél bezárogat, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. XDA-n is téma ez a dolog. Felesleges alkalmazás listát írni, én csak eredeti, fizetett alkalmazásokat használok, ezek U-n tökéletesek voltak, sőt barátnőm L5 II-jén is ezek vannak fent (én accommal) és neki nem zárja be.
Nekem még az "ismeretlen források" sincsenek bekapcsolva amióta megvan a telefon. Nem az appokkal van baj szerintem, ennyi. De ha olyan fontos, akkor leírhatom.
-
toppet
csendes tag
válasz
counterbill #8472 üzenetére
Hogyan kell safe modeban indítani a telefont?
-
l.skywalker
titán
válasz
MrSealRD #8470 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_sp_a_jonevu_japan/hsz_8470-8470.html: Nem fogalmazok elég tisztán, sorry.
Nem azzal van a bajom, hogy a Sony azt mondja, hogy szedjem le a sz@ros appot.
Hanem azzal, hogy halvány lila fingom sincs, hogy melyik a sz@ros, ergo: szedjem le mindet.
Főleg annak tekintetében zavaros a málnaszörp, mert a korábbi elméletileg gagyibb telefonjaim ilyet nem produkáltak.#8471 - LocalpatrioT: Igen, pont azon az elven működik, csak itt nem a harci pandádat védi, hanem minden Google adatodat (persze nem az NSA-tól). Pl. ha be akarok lépni egy másik gépen a Gmailbe, akkor kéri, mindaddig amíg nem jelzem, hogy megbízható a terminál.
#8472 - counterbill: Darvinya és a Sony arra mutatott rá, hogy a probléma nem épp azzal a programmal van, amelyik bezár vagy nem indul el, hanem azzal, hogy a rendszerbe bekerült olyan 3rd party alkalmazás, amelyik instabillá teszi a rendszert és ezért jönnek elő olyan problémák, mint a chrome+walkman b@szás.
Operát fel is pakolom, le is tesztelem, de ezzel nem a problémát oldottuk meg, hanem kiiktattunk egy zavaró tényezőt. A probléma attól még marad...
-
Cha-b
senior tag
Van vmi program, amit fel kell rakni a pcre, hogy mikor összedugom a géppel a telót ott el tudjak mindenféle hülyeséget végezni? képek lementése, kapcsolatok stb? régebbi Sonymhoz volt. Ha van akkor honnan töltsem le ?
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8469 üzenetére
Zene+chrome tuti akadás. JBXSpRoM
(#8470) sutszi : Amit te írsz azért nem állja meg a helyét mert oké ,hogy sony azt írja h szar a program szedd le amiatt vannak gondok. Na de a chrome gyárilag van rajta (és nem is Pistike által tákolt cucc) pont úgy mint a walkman. Mégis megakadnak. Közben safemodban meg vígan futnak egymás mellet.
Egyébként opera classic mellet a poweramp már kb 15 perce küldi a zenét.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #8469 üzenetére
Áhh, értem, köszi szépen.
Akkor ez olyan mint a Battlenet authenticator. -
MrSealRD
veterán
válasz
l.skywalker #8448 üzenetére
Itt némi félreértést érzek...
Ha van egy, fogalmazzunk úgy "hibás" program, (A nagy név és szép képek még nem garancia semmire sem. Attól még lehet tákolmány)
és ez megakasztja az oprendszered és erre a Sony azt mondja szedd le az miért baj?
Linux/Windows ugyanez...felteszel egy programot de fagyizik a rendszer tőle, akkor szerintem simán letörlöd a fenébe, gondolkodás nélkül...Ha valami jól megy, majd telepítesz valamit és nem lesz jó akkor egyértelműen az új elem a rendszerben a ludas...
-
l.skywalker
titán
válasz
#13110016 #8467 üzenetére
Google Authenticator: be van állítva nekem egy 2 lépcsős Google biztonsági protokoll. Ha valahol goggle-val kell magam azonosítani, be kell írni hozzá a kódot, amit ez az app jelez ki. Pont úgy működik, mint egy Token.
VonatDroid: kvázi menetrendnek használom. Hetente 2x utazok vonattal be a székes fővárosba és ez real-time (1 perces csúszással) mutatja, hogy melyik vonat mikor indul várhatóan. Így nem kell nagyon szednem a lábam, ha látom, hogy még áll az előző városba 20 perce
@counterbill: az a lényeg, ami folyamatosan fent van. Lévén, hogy mindig előjön a hiba neked is zene+chrome kombóra. És melyik ROM-ot használod? Amelyiket én is?
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8465 üzenetére
Na akkor beírom én is.
Flashlight
origo
9gag
appmgr III
bittorent
box
bsplayer
camera fv-5
carmageddon ( kb hetente törlöm és rakom fel újra)
chrome
cool reader
Drastic (emulátor)
dropbox
epsxe
es file explorer
facebook
fpse
helieum
MAMC (40megás kis játék)
office suite pro
Pottery
poweramp
run static pro
szókereső
unufied remote
waze
zedge
Reggel óta fent van még az opera classic/mini + dolphin browser. Kísérletezgetek.Illetve az alapok Gmail térkép youtube stb.
Ezt leszámítva néha megjelenik a telefonon egy-két játék próba képen vagy asszony unszolására. Általában 3 oldalnyi cucc mindenestül néha 4 de azok kb egy napot vannak fent.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #8465 üzenetére
Google Authenticator, Vonatdroid - mire jó??
Nem tudom megnézni most:S -
l.skywalker
titán
válasz
Becksman #8464 üzenetére
A teljesség igényével:
Nálam ezek vannak fent, és a Deezer - Chrome egyszerre futás bezár:Deezer
Autokiller Memory Optimizer
Aoturun Manager
Barcode Scanner
BS Player Free
Catlog - Logcat Reader!
Chrome Browser - Google
Dots: A Game About Connecting
ES File Explorer File Manager
Gmail
Google Authenticator
Google Play Books
Google Play Games
Google Search
Google+
Goolors icons Go/Apex/Nova/ADW
GPS Status&Toolbox
Hangouts (replaces Talk)
Maps
Mobilparkolás & E- Matrica
Okoslottó
Safe In Cloud Password Manager
Street View on Google Maps
SubLoader
SuperSU
Transit World
VonatDroid
YouTube -
szab13
aktív tag
válasz
l.skywalker #8461 üzenetére
Köszi
Még a Desire 500-at nézegettem
T-nél majd egy 20-al olcsóbb
Meg az L is tetszik, csak az a kamera....
-
l.skywalker
titán
Olyan gyakori, hogy tuti javítani fogják.
Ne riasszon el, ez nem egy általános dolog és a készülék fel van terjesztve 4.3 upgrade-re, tehát fejlesztnei fogják!Bármit terveztél venni, felejtsd el, vegyél ilyet - teljesen komolyan mondom.
Hacsak nincs pénzed Z1-re vagy HTC One-ra.
-
szab13
aktív tag
Sziasztok
SP vásárlását tervezem de ez a program bezárogatás, memoria kezelés kicsit elriaszt
mennyire gyakori ez probléma? Vagy nyugodtan vehetem, lehet vele együtt élni...
köszi -
Logeeen
senior tag
Amint felcsatlakoztál wifi-re, úgy alapból azt fogja használni, nem kell állítani semmit.
Ha bekapcsolva hagyod a mobilnetet, akkor esetleg ha leszakadsz a wifiről, akkor azon fog tovább menni. Persze, ha visszacsatizol, akkor újra a wifit használja.
Magyarul a wifi van a prioritási listán elöl.Azt a 2 szutykot dobd ki...
-
-
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8448 üzenetére
Ezzel ők meg is magyarázták, kész.
XD
(#8428) chab7: De, de akkor is a hét poénja! Akkorát nevettem, hogy szegény barátnőm felébredt... A te kommented többé nem olvasgatom este. :/
Cha-b: Ha wifin vagy, onnantól nem használja a mobilnetet. De egyszerűbb a felső gyorsindító sávba beilleszteni a "mobilhálózati adatok" gombot, hogy ki-be tudd kapcsolgatni a netet. Beállítások--->megjelenítés--->gyorsbeállítások és itt tudod berakni a gombot.
Én is mindig kikapcsolom a netet ha játszom pl. mert gyűlölöm, amikor reklámokkal b*sztatnak, meg hülye videókat indít el (és eszi az adatforgalmat)...
-
Cha-b
senior tag
csatlakoztam az itthoni wifimhez, akkor ha most benyomom a chromeot SPn akkor nem a telefonszámlámra fog netezni ugye? nem akarok több 100ks számlát, vagy be kell ezt vhol állítani, hogy ne a T-t használja? vagy elég csatlakozni a wifihez ?
-
l.skywalker
titán
válasz
counterbill #8441 üzenetére
Elég nevetséges, hogy a Sony már a hivatalos SP-FAQ-ba is berakta ezt az ökörséget:
"Downloaded applications can cause the phone to behave unexpectedly or affect the phone performance. Use safe mode to check if any downloaded application causes the problem. In safe mode, the phone only starts with preinstalled software and applications. If the phone performance improves in safe mode, it’s likely that one or more of the downloaded applications are affecting the phone negatively. You can then uninstall the most recently downloaded application and restart the phone."
Tudom, hogy ezen vekengek már mióta, de én ilyet még nem b@szt@m, hogy konkrétan az egyéb alkalmazások miatt lépeget ki és töröljem és ennyi.
Ezzel az erővel vehettem volna Firefox mobilt is.
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8446 üzenetére
Na igen az nem egy ,,igazi" megoldás. Tuti ki lesz javítva fölég h jön a 4.3. Itthon más androidos eszközöm nem csinál ilyet
Nem is csinált soha egy telefonom se.
Addig meg vagy olvasok vagy zenét hallgatok -
l.skywalker
titán
válasz
Logeeen #8444 üzenetére
#8444 - Logeen: Igen. Él az a szabály náluk, hogy ha kellő pontossággal megfogalmazott visszajelzést adsz nekik, azonnal javítják.
#8441 - counterbill: igen, valóban "smooth". A "nagy" problémára meg remélem kiderül valami "egyszerű" megoldás. Mert amit Darvinya vizionál, az egyenlő számomra a lehetetlennel.
-
Cha-b
senior tag
válasz
counterbill #8443 üzenetére
Köszi nézem őket, ez lesz a mai projekt.
Amúgy ez tetszik nekem [link]
És egy jó minőségű fólia. -
Logeeen
senior tag
válasz
l.skywalker #8439 üzenetére
Ettől függetlenül kipróbálom..
Szerintem akármi is a gond, gyorsan megoldja a csávó... -
Cha-b
senior tag
Nah közben megjöttem a boltokból. sajnos se tokot se fóliát nem kaptam 2 boltban voltam, ezért most marad a neten keresgélés, esetleg várnék ajánlatokat mik lennének a legjobb választások.
Viszont a kártyámat ingyen levágták az xxlgsmesek, ezt utólag is köszi.
Ez volt a fontosabb, ez legalább megvan, amíg nincs tok addig meg vigyázok.
-
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #8435 üzenetére
Én se gyárin vagyok ,bár ugye gyárin alapul. De azért tértem át erre mert bíztam benne hátha javít a helyzeten.
Gyorsabbnak gyorsabb a rendszer úgy hogy elégedett vagyok de nem oldódott meg a dolog -
agent_k
őstag
A connectivity treshold -87-ről 100-ra átírása megoldotta nektek a wifi gyengeségét?
-
l.skywalker
titán
válasz
Logeeen #8438 üzenetére
Most nézem, hogy elég sok probléma jött fel a kommenteknél, főleg ami a telepítést illeti, meg az appok frissességét. Egyébként meg, semmi bajom sincs velük, de volta alkalmam együtt dolgozni indiaiakkal és azok a főzött ROM-ok, amiket ők csinálnak nálam már kétes értékűek...
-
Logeeen
senior tag
válasz
l.skywalker #8437 üzenetére
Fel fogom tenni, és visszajelzek majd!
De előbb még posta, T, bank...
-
Logeeen
senior tag
Valaki próbálta már? Délután fogom felrakni, kíváncsian várom!
-
l.skywalker
titán
válasz
counterbill #8434 üzenetére
Na ez az, valami mindig bekavar. Értem én amit Darvinya írt, de ne a farok csóválja már a kutyát. Nem mindenki (én legalábbis tuti nem) képes az API-t szintekre bontani csak azért, hogy egy hétköznapi használatra szánt készülék működjön. És eddig én ilyet másnál nem tapasztaltam. Ez mostmár beteges kezd lenni.
FONTOS megjegyeznem, hogy nem gyári ROM-on vagyok. Ha ez gond, vagy a root jog, akkor visszatérek rá.
-
counterbill
senior tag
válasz
Logeeen #8433 üzenetére
Használnám így a telefont csak sajnos tényleg az alapokat mutatja csak. Van pár program amire pedig naponta többször is szükségem van.
Ja és most elinditottam a powerampot nyomtam egy home gombot chrome indít behozta az utolsó 5 weblapot és paff nem h megállt a zene ki is kapcsolta a powerampotxd
-
Logeeen
senior tag
válasz
counterbill #8432 üzenetére
Ez kurva érdekes
-
counterbill
senior tag
Kipróbáltam ezt a safe modot. Hát megnyitottam minden amit találtam, szólt a zene és indexről vagy 10 weblapot megnyitottam. Láss csodát működött mindent, tudtam fotózni közbe stb.
-
chab7
addikt
válasz
sarkanyolo2 #8416 üzenetére
kb én is ilyesmire használom. Nálam elég estig így.
-
-
Cha-b
senior tag
válasz
planbmokus #8425 üzenetére
Ezek a fóliák nem strapabíróbbak, mint az a gyári vékony ami rajta van ? Mert igazság szerint azért tervezek venni, meg mert a gyárin nekem van 3-4 kicsi légbuborék, ami alig látszik, de zavar, gondolom elba..ták rárakásnál.
-
Cha-b
senior tag
rendben köszi a válaszokat. Nemsokára megyek levágatni a SIM-et. [link] ezt megvehetem rá akkor? vagy elég egy szilikon tok ahol ki van vágva mindennek a helye, és akkor nem kell a képernyőre ilyen ? vagy is-is ?
Szerk.: Ha lesz rajta ilyen fólia, és tokban is lesz, akkor érzékeli majd rendesen a nyomkodást ? Igazából erre lennék kiváncsi.
-
planbmokus
senior tag
válasz
counterbill #8336 üzenetére
Én most épp a Fall Of Efrafa diszkográfiát tettem fel, a gyári füles közel sem olyan telt, mint az AKG-m.
A karcos nem elég karcos, a mély nem elég mély, a magas nem elég magas...Esetleg ha white noise/brown noise kombóval kicsit megtúráztatom, lehet javul kicsit...
Cha-b:
Az első pár töltésnél még gyorsabban fog esni az akkuszint, de majd az 5-6-7. töltéstől jobban fogja bírni. -
Cha-b
senior tag
válasz
darvinya #8419 üzenetére
Tegnap olvastam itt a fórumon, vki beírta, hogy ő is tegnap vette meg az Sp-t, és a hölgy azt mondta neki, hogy töltse 10 órán át. Senki nem válaszolta rá, hogy ne tegye, így én is feldugtam. Mondjuk kikapcsolt állapotba volt, szal nemtudom mi merítené a töltés befejezésekor. Mint mondtam ez az első okos telóm nem értek hozzá, csak a régim C905 kezdi megadni magát, ezért vettem egy újjat, és ha már veszek , akkor vmi normálisat szerettem volna, ezt ajánlották sokan.
Szerk.: Zotyesz: elhiszem én, csak érdeklődtem, nem tudom mennyit eszik egy ilyen telefon ekkora képernyővel, mint írtam hasonlóval sem volt még dolgom, szal kb minden új.
Szerk.: Közben már 95% pedig nem is nyomogatom, csak csücsül az asztalon
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Ugye írtam, hogy tegnap este jött meg az SPm, este feldugtam most vettem le a töltőről, bekapcsoltam, nyomogattam 2 percet és 100%ról leesett az aksi 98%ra. Ez ilyen gyorsan fog merülni ? Vagy mit érdemes beállítani, a lassabb merülés érdekében? Első okos telóm, jelenleg még minden gyári állapot rajta. Nemsokára megyek csak levágatni a SIMemet, ezért nem is állitgattam nyomkodtam még.
-
MrSealRD
veterán
(#8403) jozso1989 : Így múlik el a világ dicsősége...
Régen az igazi kockákat hívták kockának(én még emlékszem rá, pedig nem vagyok öreg), manapság már minden(ki)kis suttyóezt használja csak azért már beül játszani valami elé...
Még mielőtt megsértődnél nem csak rólad van szó...nem kell teljesen magadra venni.(#8414) sarkanyolo2 : Rossz a kérdés. Pontosan hogy érted, hogy elég? Akku? Hardver? Egyébként a rövid válasz igen mindkettőre. Hosszabb magyarázatot találsz ha visszaolvasol és keresel. Elég sok info gyűlt már össze a topikban.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
Ezeket kellene teljesítenie:
Napi 1-2 óra telefonálást, GPS-ként való működést - elég pontos, gyors? - (autós töltőről, úgyhogy itt nem gond a fogyasztás) , wifi hotspotként való működést, akár egy órát, illetve napi 1/2-1 óra böngészést.Szerintetek ezekre elég lenne a telefon?
Előre is köszönöm: sarkanyolo
-
Balázs1621
senior tag
Én 64-est használok, tehát 32 is megy simán.
Formazd meg a telefonban akkor jó lesz.
-
freeep
csendes tag
Használ valaki 32 gb micro SD-t? Nekem nem igazán működik, pc tökéletesen felismeri de a teló nem nagyon akarja.
-
Becksman
őstag
nekem a kijelzővel semmi gond.. igaz van rajta fólia.. DE egyszer elég keményen kicsuszott a kezemből még a telefon a járdán bukfencezett is... És csak annyi baja esett hogy a jack csatinál kicsit megkopott.. DE alig vehető észre.
-
darvinya
titán
válasz
l.skywalker #8406 üzenetére
Megmondom a tutit Opera Classic is szar.
Én Opera Mobile 12.0.4-et használom pont emiatt, mert a 12.1-es nálam ok nélkül lefagyott, kilépet, stb. -
chab7
addikt
válasz
l.skywalker #8289 üzenetére
Nálam aztán tényleg fent van minden "vacak" program (200+), de mégsincs ilyen bezárogatás, pedig a héten szabadságon voltam és sokat kirándultunk, igo,navitel ment élesben keményen, és közben meg lehetett nézni a neten is bármit, később is ugyanott volt az oldal ha elővettem a böngészőt - ami nálam opera classic, lehet ez a titok nyitja? - na és még fényképezgettem videóztam is.
Vagy szar darabok is vannak a telefonból, vagy van aki valóban vacak dolgokkal pakolja tele. Sose tudjuk meg.Azaz lehet mégis, mert ugyebár ha sok a szabad ram akkor naná hogy az azért van mert kilőtt egy csomó mindent. Nekem meg 200 körül szokott lenni vagy alatta - ergo bent tart sok mindent és így nem töltöget nálam újra semmi - csak ha már igazán sok mindent akarok egyszerre használni.
(#8295) jozso1989: De van, swype
(#8304) Anaghmar: Na akkor van másnak is olyan, hogy nem hasal el. Jól van, nem csak az enyém "szar".
(#8329) jenei1994: Már megint "mán". Baromi szar ezt olvasni
(#8378) fr3ntzen: Fals info, normális autós töltővel autóban is tudod tölteni.
(#8395) jozso1989: De nem mindegyiken, mert enyémen nincsenek rajta
Na elég is volt a fórum olvasásból ma is (de nincs is több hsz) mert megint csak tok,fólia szarságok mentek. Akinek sulipadban karcolódik nem tudom mit csinál vele, mert nekem még túrázás közben sem karcolódott - bár nem szokásom kijelzővel letenni sehová, csak a hátára. Viszont úgy akár keményebb helyekre is, mégsem kopott karcolódott még meg a hátlap sem - nemhogy a karcálló kijelző.
Mit csináltok ti azzal a készülékkel amelyik megkarcolódik? -
jozso1989
őstag
válasz
l.skywalker #8399 üzenetére
Ez nem megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Black & Decker töltőt keresek
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest