- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Csak egy tipp: Az intelligens csatlakozásnál ha beállítasz időkorlátot akkor szerintem visszavált a végén, vagyis pl visszakapcsolja a wifit. De persze akkor smart tag nélkül is belép a profilba X időpontban.
(alapból csak 1 irányba mentek a smart tag-ek (tehát ehhez 2-t kellett volna programoznod), de amióta van az intelligens csatlakozás, azóta kicsit átalakult) Tényleg csak tipp... -
littlemamba
aktív tag
válasz
spawn21 #1336 üzenetére
Az ICS csak abból a szempontból lenne szempont, hogy amíg az nincs meg, addig nem tudnám teljesen "belakni" , azt olvastam hogy jobb teljes telepítést csinálni vele. Ugyan nincs tapasztalatom ezzel, de jobb lenne nem mindent 2x költöztetni. De amúgy tényleg nem indok az ics, mert 1-2 órát plusszban egészen biztosan rá tudok majd szánni a "költözködésre" :-)
@vlaho: Beezony, hetek óta ez megy:-) Egyébként elég lenne a P bele és hardvere is, de szolgáltatófüggő verzióban (V) minimális 10K eltérés van abban a csomagban, amire vágynék, így viszont csábító a gondolat nagyon is, hogy ennyiért erősebb hardver járna az S-hez.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hetek óta nyomon követem a fórumot az Xperia S-ről és a P-ről is. Nehezemre esik választani közülük. Sok tesztet elolvastam és sok videót megnéztem. (Korábban még HTC, iPhone és Lumiák is versenyben voltak). A leszűkítés után amíg csak olvastam róluk, addig a P felé jobban húztam, amióta viszont kézbe is vettem őket, már inkább az S-hez. Lány létemre viszonylag nagy a tenyerem hosszú ujjakkal, tehát nem pici lányos, de így is még félek kicsit az S méretétől, ugyanakkor szélességben tényleg csak pár mm van közöttük...Nos arra jutottam, hogy
S+: erősebb hw, 32 GB, 12 megapixel, szétszedhető, felbontás, arányosabb külső, korábban hozzáférek ICS-hez, fedett csatlakozók, jobb ár/érték arány
S-: nagy méret, kamera rossz helyen, nem fém, rosszabb akkuidő a P-hez képest(?), esetleg sárgulás (ez csak azért gond, hogy x időre nélkülöznöm kellene majd),P+: fém, RGBW, jobb akkuidő, kellemesebb méret, jobb anyaghasználat, rendes gombok - nem pöttyök, elegendő lenne a 8 megapixel is bőven
P-: gyengébb hw, fekete esetében maszatolódik a fémrész, illetve kophat/karcolódhat a festés, fedetlen csatlakozókElső androidos telefonom lesz és nem dísznek szeretném használni és nem divattelefont keresek, a célom, hogy minél jobban kiaknázzam a benne rejlő lehetőeket. Mindkettő esetben feketében gondolkozom és szolgáltatófüggőben, P esetén jöhetne csak szóba esetleg kártyafüggetlen.
Az írásom célja, hogy pro és kontra érveket gyűjtsek, mivel a következő héten már szeretném megrendelni a telefont mindenképpen. Szóval az ismertetettek tudatában írjatok akár saját tapasztalatot is (bár az itt fellelhetőeket elolvastam már,de megerősítés nem árt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest