Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freemanone

    őstag

    válasz Pigmeus_1 #16984 üzenetére

    ahoz usb3 is kell, mert usb2-nek 500mA a vége.

    (#16982) darvinya:
    "-nem működik a 1 gomb Play Pause" - nálam mműködik.
    "-EQ feliratok szétcsúszva" - az nekem is olyan sajna
    "-zene hallgatás közbeni app használatkor zene akadás :F androidon." - Azzal nincs problémám, játék közben sem. Transformer Prime TF201-en viszont alap dolog volt, de ha hálózatról hallgattam rajta zenét akkor nem...

    amit én vettem észre:
    - jobban melegszik a telefon erős igénybevételnél
    - egyelőre gyorsabban merül az akku terhelés alatt, idle állapotban rendben van stamina nélkül is
    - ICS alatt a Wave élőháttér akadás mentes, JB alatt viszont a háttér ugyan nem röcög, de minden más igen...
    - Holo Launcher HD is gyérebben teljesít, mint ICS alatt.
    - Google Now működik, de közel sem tökéletes. Ébresztést be tudtam állítani vele, de telefon funkciókat nem tud kapcsolgatni, ezt közli is. :( pl: "turn on wifi" üzenet: "Sorry, device features are not yet supported."
    - Romlott a ram kezelés láttszólag, mert kevesebb a szabad ram mennyisége átlagosan. (ez mondjuk lehet, hogy azért van, mert még nincs kiherélve, csak root+alap rendszer, beállítva, holo launcherrel)

    A telepített appok 100% ugyanazok ICS és JB-n is, mert a Google Play Store backup - restore funkcióval telepítem az appjaimat. Elég hasznos, mert gyakorlatilag amikor bejelentkezek a telefonba a google fiókommal wifin azonnal telepíti is az előző rendszeren lévő összes extra alkalmazást, szinkronizálja a névjegyzéket, gmailt, naptárat. Így egy helyen egy parancsal el tudom intézni a belakás első fázisát. A teló izzad mint egy jóféle versenyló, de gyors és kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák