- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Lett 1 ilyen telóm,de most lemerült,és nem kapcsol be.
Ha nyomom a gombot a piros led világit párszor a sarokban,és ennyi.
Van vkinek tippje,h mi történhetett!? -
tomy86
addikt
válasz
cybershoot #17198 üzenetére
Hivatalosan nem. (de azért nézd meg a privát üzeneteidet)
-
cybershoot
csendes tag
Ha 11W41 van a telefonomba írva, akkor lehet bootloadert nyitni? (telenor függő)
-
fatal`
titán
Letöltöd az apk-t az adobe oldaláról.
-
TGWH
őstag
Sziasztok, egy gyors segítség kéne. Walkman mobilomra kéne egy olyan kevés helyet foglaló böngésző, ami képes a flash lejátszására
opera és Ninesky kilőve, Chrome-nak nincs hely, hogy rohadjon meg, egyszerűen nem tudok mit törölni, már játék sincs rajt...
-
dartsos
tag
Sziasztok!
LWW-m van, rootolt ICS+MiniCMSandvich lite+zárt bootloader.
Most raktam újra a rendszert, természetesen mindent letakaritottam, wipe-oltam mindent, SD kártyát is formáztam, de az akksit zabálja az android operációs rendszer....
Ez mitől lehet?A teló működik normálisan, nagyritkán akad, működésével nincs gondom, csak zavar, hogy alig birja ki az akksi a nap végét, pedig nem terhelem meg tulságosan.
Régen ez a rendszer ha hozzá se nyultam a telóhoz, akkor egy nap max 15%-ot merült.
Igaz most állandóan be van kapcsolva a mobilnet, de 3G-ről le van tiltva, és általában gTalk-ra meg egy kis böngészésre használom, annak nem kellene igy megennie az akksit szerintem.Előre is kösz a segitséget!
-
efká
tag
sziasztok. nem kapcsolódik szorosan a LwW-hez a kérdésem, de felteszem
tudtok olyan funciójú programot windowsra, ami ha usb-n csatlakoztatva van a telefon a géphez, akkor az adott mappákat szinkronizál a gép és a telefon között?
-
Tomi0703
addikt
válasz
GÁgpstpn #17157 üzenetére
Igen, bekem konkretan anno fel ora kijelzohasznalattol lemerult a telo, hamar tulmelegedett. Egyszer azon kaotam magam, hogy telefonaltam, leraktam majd fogtam a kezemben a telot. Egy reccsenest hallottam. Nezem a telot, hat a hatlap lepattant az egyik oldalon. Az akksi teljesen fel volt puposodva. Akksi csere megoldotta a dolgot.
-
cs.zs.
veterán
Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá, olcsó és jó kijelzővédő fólia itt elérhető hozzá :
http://hardverapro.hu/apro/se_wt19i_livewithwalkman_kijelzovedo_folia_elado -
efká
tag
sziasztok. valakinek sikerült használni az otg-t 4.0.4-en? már próbáltam egy rakat appal a Play-ről megoldani, de így sem látja a pendrive-om. esetleg valami ötlet?
-
bajzal
őstag
A telefon belső memóriájából hogyan lehet kimenteni a számokat, hogy újratelepítés után vissza lehessen rakni?
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Aki cserélt már digitizert (érintő panelt) a telefonban honnan rendelte? Ma jött meg Kínából az általam rendelt,de nem igazán akar működni. -
tomy86
addikt
A "melyik okostelefont vegyem" topikban biztos tudnak valamit ajánlani.
-
dik
őstag
Köszönöm a tapasztalati hozzászólásokat. Már csak az a kérdés mit érdemes megvenni ez helyett ami használható?
-
Daw93
senior tag
Az ICS úgy szar ahogy van. Legalábbis nekem az volt. A képek minőségével nekem nem volt gáz, az üzemidő jobb volt mint a 2.3.4-nél, de maga a telefon belassult a 4.0-tól, elég idegesítően. Újraindítás után javult a helyzet, kb 4-5-6 napig ment úgy, hogy csak néha lassult be, aztán kezdte a folyamatos fagyás, lassúskodást.. Nekem ezért nem érte meg lecserélni 4.0-ra (pontosabban visszaraktam a 2.3-at)
De végülis kipróbálhatod a 4.0-át, max te is visszarakod a 2.3-atGÁgpstpn: Nekem egy nem gyári akksival produkált olyat a telefon, hogy spontán elkezdett melegedni, olyankor is, mikor hozzá sem nyúltam, csak az asztalon volt. Nekem tuti akksi hiba volt, a gyárival minden oké.
-
dik
őstag
2,5 év után eljutott odáig ez a telóm, hogy olyan szinten belassult (gyári visszaállítást is csináltam semmit nem javult) eszméletlen + olyan halk a hangszórója alig értem mit beszélnek. Kitakarítottam az sem segített. Szóval hamarosan megválok tőle. Bár a ICS nem próbáltam rajta a bug-k miatt és a gyengébb minőségű képek miatt, de szerintem nem segítene a hangszóró problémán...
-
dik
őstag
2,5 év után eljutott odáig ez a telóm, hogy olyan szinten belassult (gyári visszaállítást is csináltam semmit nem javult) eszméletlen + olyan halk a hangszórója alig értem mit beszélnek. Kitakarítottam az sem segített. Szóval hamarosan megválok tőle. Bár a IS nem próbáltam rajta a bug-k miatt és a gyengébb minőségű képek miatt, de szerintem nem segítene a hangszóró problémán...
-
GÁgpstpn
tag
Üdv!
Más találkozott már azzal a hibával hogy a telefon akksija netezés alatt hirtelen (10-15 perc alatt) NAGYON túlmelegszik?
Legutóbb 58°C-nál kapcsoltam ki és vettem ki az akksit. Ez a telefon vagy az akku (gyári) hibája? Esetleg nincsenek hibás szériák? Kezd egyre zavaróbb lenni hogy fél órát nem netezhetek nyugodtan.
A válaszokat előre is köszönöm!Képernyőmentés:
-
retesz147
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
retesz147
addikt
Sziasztok
kipurcant barátnőmnek az akksi a telóba...
tudtok valami jó utángyártottat olyan 3000 Ft-ig?
csomót találtam, csak nem tudom melyik lehet a jó, "megbízható". Akinek esetleg van és teljesítményben a gyárival megegyező, kérem írja meg.Köszönöm!
(Sajnos e-bay nem játszik mert sürgősen kell)
-
BrianDK
tag
Nekem is van ugyebár egy ilyen készülékem. Amolyan tartaléknak tartjuk itthon. Rendszeresen szoktuk használni - a gyerekek filmnézésre a kocsi hátsó ülésén hosszabb úton, Magyarhonban navigálni rajta, vagy éppen elvisszük magunkkal tartaléknak, ha lemerül bármelyikünk telefonja - viszont most vagy 3 hete eltűnt szem elől (olyan helyre esett be az ágyban, ahol nem kerestük) ma megtaláltam és rögtön töltőre tettem, mert ugye még kikapcsolt állapotban is le kellett, hogy merüljön.
Töltőre dugott állapotban az állapotjelző led csak villog (pirosan), de igazából semmi mást nem csinál. Megmakkant az akkumulátor teljesen? Vegyek egy újat? -
peteralbert7
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy a Párom a telóját/Xperia Mini Pro/ tegnap este kikapcsolta,felrakta töltőre.Ma reggel be akarta kapcsolni,megadta a PIN kódot de a teló újraindúlt és megint a PIN-t kérte.Már vagy 30-szor próbáltam de mindig ugyan az.Találkozott már valaki hasonló problémával?Köszönöm előre is a segitséget -
jeka
tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy legfrissebb T-mobilos rom linket dobni?
Köszönöm.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Diktafon funkciót szerettem volna használni a telón, de nagy megdöbbenésemre nem találtam.... Nincs senkinek, vagy csak nálam nincs?
Ha valaki használ vagy tud jó diktafonos felvevős programot, kérem ossza meg velem. 2-őt próbáltam már, de defektesek voltak...
A rendszer gyári 4.0 mindenféle buhera nélkül (root sincs).
Köszönöm szépen!
-
Nemkutya
csendes tag
Sziasztok! Azt csinálja a telefonom hogy ha bekapcsolom beírom a pin kódomat akkor ujraindul ezért nem tudom használni. Szerintetek mi okozhatja a hibát? Válaszokat előre is köszönöm.
-
tomy86
addikt
válasz
Kope91 #17139 üzenetére
Mostanában többen írtak hasonló problémáról Telekomos sim-ekkel kapcsolatban, különböző romokon.
-
Kope91
csendes tag
olyan probléma áll fent a telefonomnál, hogyha beírom SIM kódomat, akkor egyszerűen újra indul a telefonom, (repülőgépes üzemmódban megy), a telefon rootolt és nem gyári rom van rajta, de ez eddig nem is volt gond...esetleg van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyenkor mit lehetne csinálni?
-
DemonDani
addikt
Hello!
Remélem tudtok segíteni, olyan gondom van, hogy folyamatosan újraindul a telefonom, addig jut a betöltőkép, hogy lemegy az indulást követően a Sony Ericsson felirat és fekete lesz a kép, után megint jön a Sony Ericsson felirat és ezt csinálja folyamatosan megállás nélkül. Repülős üzemmódba tettem miközben szólt a zene, aztán vissza akartam kapcsolni hálózatra, ekkor lekapcsolt és ilyen lett. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha kiveszem belőle az akkumulátort.
Nem, moddolt készülékről van szó, gyári 2.3-as Android fut(ott) rajta, soha semmi ilyen beavatkozás nem volt az életében.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
-
razorka777
veterán
válasz
bajzal #17136 üzenetére
Mindenképp érdemes lefrissíteni, mert emlékeim szerint jól muzsikált az ICS a telón.
Ha tiszta telepítést csinálsz+SD törlés, akkor nem lesz lassulási gondod.
Persze root és egy alapos pucolás után még jobb eredmény érhető el.
Nem rémlik a stamina mód, de lehet hogy van a 4.0.4-ben. -
bajzal
őstag
Sziasztok!
Érdemes lefrissíteni ezt a telefont 4.0.4-re? A legfőbb bajom az, hogy az aksija nagyon hamar lemerül. Vettem már egy másik aksit is, de ugyan az a helyzet. A 4.0.4-től nem fog belassulni a telefon, ha SUS-al teljes törléssel frissítem? Stamina mód van a 4.0.4-ben? Valakinek van tapasztalata, hogy a 4.0.4-ben jobb lett e az aksi?
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok faterom telója azt csinálja hogy ha játszik akkor a telo magátol újra indul és csak akkor lessz jó ha töltőre rakja ha telefonálni akar akkor is ez a helyzet mi lehet a gond ? Én akksira tippelek.
-
tomy86
addikt
válasz
postas #17132 üzenetére
Titanium Backup (de lehet, hogy csak a Pro verzióban elérhető ez a funkció)
-
postas
tag
Tud valaki esetleg olyan appot, amivel táhelyezhetem memóriakártyára az amúgy nem áthelyezhető dolgokat?
Rootolva van. Hihetetlen idegesítő, hogy nincs helyem, pedig nem sok alkalmazásom van. Fölösleges meg pláne nem.
Dropbox, Térkép, Youtube.. Ezek foglalnak nagyon sokat. Meg a böngésző is eléggé...Köszi!
-
efká
tag
bit.ly/1gwHk5e ezzel a módszerrel próbálkozok, de semmi...
valami ötlet?
-
efká
tag
sziasztok! van arra mód, hogy win xp-re megosszuk a teló internetét usb-n keresztül? úgy olvastam, hogy vista, win7 és afölött lehetséges ez.
-
tomy86
addikt
válasz
dartsos #17127 üzenetére
Nincs mit.
Nem tudom, hogy a bekapcsológomb cseréje mennyi lenne szervizben (ha tényleg az a baja), de nem egy bonyolult szerkezet és akár házilag is cserélhető. Viszont azt nem tudom, hogy mennyire nehéz beszerezni. Régen láttam Rayhez 8 Euro környékén, szerintem az LWW-hez sem drágább.Közben megtaláltam, de LWW-hez ezen az oldalon nincs.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
dartsos #17123 üzenetére
Ha rootolt a telefon, akkor teljesen kiváltható a bekapcsoló gomb pl. a Power Toggles alkalmazással. Tud ki/be kapcsolást, újraindítást, képernyő lezárást stb.
-
dartsos
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy a bekapcsológombom tönkrement....nem érzek nyomáspontot, és nemis reagál semmit.
Egyrészt szoftveresen hogy kiváltható, hogy le tudjam zárni a képernyőt.
Avagy gsm szervizben mennyibe fájna a gomb cseréje?Kösz a választ előre is!
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomy86 #17120 üzenetére
Mindenkinek más és más a fontos. Sokat utazunk, a 14 éves nagyfiam a múlt hònapban körberepülte Európát (egy pályázat által. Sajna nekünk nem futna ilyesmire). 2 db gyári akkuval ment + adatkábellel + fali töltővel. Nagyon is fontos volt hogy legyen pótakkuja. Ha csak max 1-2 órán át vagy konnektortól távol, akkor persze hogy nem az.
-
tomy86
addikt
válasz
cs.zs. #17119 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy semmi szükségem 3db akkura (miután a jelenlegi gyári is bírja már két és fél éve), töltőre meg pláne nem. Pl. 7-8 Euroért a német ebayről megvan a gyári akku is + 1-1.5 Euro szállítási ktg. Nem akarok én senkit lebeszélni az utángyártott cuccokról (én is Hong-Kongból, Kínából rendeltem pl. kijelzővédő fóliát, hátlapot), csak azt mondom, hogy ez nem egy olyan fogyóeszköz, amit havonta kell vásárolni és így nézve nem nagy az árkülönbség. Arról nem is beszélve, hogy utángyártottnál (főleg noname esetén) semmi garancia arra, hogy tudja pl. azt a töltőkapacitást, ami rá van írva.
-
tomy86
addikt
válasz
cs.zs. #17116 üzenetére
Félreértesz. Azóta sincs gondom az akkuval. Én arra reagáltam, miszerint a töltöttség szintjének huszonakárhány százalékról hirtelen egy százalékra esését az utángyártott akku használata okozza. Erre írtam, hogy nekem a gyári akkuval is csinált ilyet, úgyhogy ezt így kategorikusan nem lehet kijelenteni. Egyébként soha nem vennék utángyártott akkut azért az 1-2 ezer Forintos különbségért. De az akku azóta is köszöni jól van.
-
aero.
veterán
A gyari is ugyanezt csinalja, nekem 80rol kapcsolt ki mikor meghalt, kb 20 percig se birta.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomy86 #17115 üzenetére
Lehet hogy döglődik. Fene se tuGGYa. Okozhatja akár szoftveres hiba is. Egy másik akku használatával kiderülne.
A recept :
Ess gondolkodóba, és hezitálj :
1: eredeti gyári itthonról, 3-5 e + posta, 2 nap
2: eredeti gyári külföldről olcsóbban, sok nap
3: nem eredeti nem gyári, Kínából nagyon olcsón, sok nap
... -
cs.zs.
veterán
válasz
postas #17112 üzenetére
A mieinken is a 6582.1 felirat van. Amikor ezeket gyártották, épp nem volt raktáron hologram-matrica ...
Nagy dilemma volt ez nekem hogy itthonról eredeti 4-5 ezerért + posta, vagy kintről ezek. Nem bántam meg a kínai verziót, a töltő is tök jó, hogy az épp töltődő akku mellett még +1 USB lehetőség is van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomy86 #17111 üzenetére
Azt szintén tapasztaltuk, hogy ha felváltva van benne gyári és ugy, az marhára megzavarja a telefont, összevissza mutatja a töltöttséget a gyárival is.
Leginkább úgy osztoznak Anya- és fia, hogy a gyermeknél a WT19i-ben van a 2 db gyári, Anyánál a fehér X8-ban a kínai versenyzők, és így mindketten problémamentesek, elégedettek. Már Anya is megszokta, hogy ha lemerül, akkor ezekkel az akkukkal hiába dugja töltőre, nem történik semmi. Cserél. -
postas
tag
válasz
cs.zs. #17110 üzenetére
Óó, én kiváló utángyártottjaimra még hologram is jutott
hátulján levő szám más kicsit.
Eredeti: 1226-6581.2
Ugy: 1226-6582.1 Ezen kívül minden teljesen ugyanaz.
De te akkor jobban jártál azért. (Persze nekem is röhögve megérte)Egyébként lehet valamit mókolni a battery logban is! Csak ahhoz én speciel nem értek.
-
cs.zs.
veterán
válasz
postas #17108 üzenetére
Nekünk mindkét gyári hibátlan, és nem szoktak ilyesmit produkálni. A kínai olyat is csinál, hogy pl egész nap 96%-ot mutat, aztán este kikapcsol a telefon, mert ugyebár lemerült...
Na de könyörgöm : 3 db akku, töltővel, 3 ezerért házhoz szállítva ... (5 hét alatt jött meg, már épp reklamáltam) -
cs.zs.
veterán
-
postas
tag
válasz
cs.zs. #17107 üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz.
Nekem is van egy ebay-es fali töltős szettem. Ami sokkal szarabb, mint az eredeti az tény.
Ugyanakkor nekem is hasonlókat produkál néha a gyári akkumulátor.
És biztosan nincs összekeverve, mert mikor meghozta a postás, hatalmas betűkkel írtam rájuk hogy pót1 és pót2
A pót akkuknak fix helye van a legtöbbet hordott táskámban, az ilyen peches esetekre.
A kettő együtt bírja addig, mind a gyári 50%-a -
cs.zs.
veterán
válasz
lolll3 #17105 üzenetére
Azért van, mert Li-ion akkut vettél, miközben azt hiszed róla hogy Li-Polimer (mert mondjuk ez van ráírva).
Van nálunk X8 a családban, és Wt19i. Van 2 db gyári akkunk ugyebár, és vettünk hozzá 3 db utángyártottat (Li-Ion). Hidd el én nem azt írom ide amit X vagy Y valahol valakinek mondott, hanem a kőkemény tapasztalatot : a Li-Ion akkuk ezekben a telefonokban így viselkednek. Nekünk mind a 3 ezt csinálja, az eredeti gyárik pedig rendesen teszik a dolgukat.
Arról nem is beszélve, hogy ha a Li-Ion teljesen nullára merül, akkor a telefonban (egyikben sem) fel sem tudjuk tölteni, csak az akkukkal vett saját fali töltőjükben. Ha nincs nullára merülve, akkor többnyire tölthető. Előfordul hogy a telefon töltőn van, és mondjuk 2 óra alatt sem töltődik fel az akku. Kitapasztaltuk, és megszoktuk, hogy az utólagost a fali töltőben töltjük, a gyárit pedig a telefonban. Persze sok kurvaanyázás volt, amíg rájöttünk a tutira, de ma már minden rendben mert tudjuk a módját. Így 2 telefonhoz 5 db akkunk van, bátran el tudunk indulni bárhová.Csak hogy képben legyél , valami ilyesmiről van szó : [link]
anno (1 éve) a 3 db EP500 akku + a hozzá tartozó töltő 12,99 USD volt, házhoz szállítva ...
-
lolll3
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy lemerül 36%-ra a telefonom és hirtelen lemegy 1%-ra és kikapcsol?? Megjegyzem vadi új akksi van benne...
-
tomy86
addikt
válasz
BigBlackDog #17101 üzenetére
Tudtommal nincs. Legalábbis jelenleg. CM 10 és 11 alatt is megvan a hiba.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #17100 üzenetére
Még egy probléma felmerült; a google maps eléggé furcsán viselkedik (ugye ez a hibajegyzékbe is le van írva). Ennek ellenére létezik esetleg valami patch, vagy megoldás, amitől használható lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest