- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
nokiaguru16 #16444 üzenetére
Normál használat mellett nálam 1 napot bír. Ha csak dísznek használod az okostelefont, akkor ki lehet belőle többet is hozni. Ha netalán játszol pár órát vagy filmet nézel rajta, akkor nem biztos hogy kihúzza estig.
Üdv,
Joci -
szjoci
őstag
real ics r6-nál zárt bl-en nektek működik a hangkeresés? Nálam fc-t dob egyfolytában...
-
szjoci
őstag
Ezt most nem értem... Csináltál egy olyan CWM-ből telepíthető ICS romot, ami rootolt. Hogy fel tudjam rakni kell hozzá rootolt ICS CWM-al. Akkor ennek mi értelme van
Mondjuk akkor használható ha főzött ICS romról akarnám visszarakni a rootolt gyári ICS-t, de azt meg backupolhatom cwm-ból a főzött rom felrakása előtt.
Ha esetleg flashtool-ból telepíthető rootolt romot csinálnál - na annak látnám hasznát, hiszen az cseréli a kernelt is. Nem vedd kötekedésnek, csak kíváncsi vagyok mi hasznát tudnám venni a munkádnak.Üdv,
Jociszerk.: na mondjuk nyitott bootloadernél van értelme, mert ott a kernelbe benne van a cwm.
szerk2.: Zoli133: na, így akkor már kezd világosodni az elmém. Köszi
-
szjoci
őstag
válasz
BigBlackDog #11771 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás az eltüntetésére ha lehúzod a redőnyt és kilököd oldalra az értesítést.
Üdv,
Joci -
szjoci
őstag
válasz
steveboy86 #11529 üzenetére
Töröld a telefonból a routered, majd csatlakozz újra. Ez nálam bejött, azóta gondom nem volt vele.
Üdv,
Joci -
szjoci
őstag
Van már olyan quickpanel 4.1.B.0.587 stock buildre ami működik is? Most próbáltam párat, de egyik sem megy
-
szjoci
őstag
válasz
{Zodiac} #10845 üzenetére
Használd a Wifi File Explorer-t. Az tuti működik, mármint ha wifi-n akarsz le- és feltölteni cuccokat.
Üdv, Joci
-
szjoci
őstag
válasz
steveboy86 #8295 üzenetére
Fancy widgets-et használom 4x4-be, nekem tetszik.
Üdv: Joci
-
szjoci
őstag
Ha trés telefonra felrakok egy független GB-t majd PCC-vel vagy SUS-sal frissítek, akkor független vagy trés ics-t fog felpakolni?
-
szjoci
őstag
Aki felrakta az ExMIUI-t, tudna nekem segíteni hogy lehet superuser jogokat adni (LwW - stock kernel)? Superuser fel van telepítve, titanium backupot szeretném használni, de nem engedi... Lehet láma a kérdés, de ez az első miui rom a telefonomon.
Üdv: Joci
-
szjoci
őstag
jaja
Nézegettem már és furcsa is volt amit írtál a következők miatt: nem szoktam kikapcsolni a telefonom (max ha nem figyelek oda és lemerül) és így a használatból adódóan egy-két tucat app ott csücsül a home gombos listában. Ebből gondoltam hogy ennyi nem futhat egyszerre a háttérben. -
szjoci
őstag
vegyes érzelmek
ha csak 1-2 appot nyitok meg és kilépek home-mal, akkor valóban valós a hosszan nyomott home gombon a lista, és valóban eltávolítja a gyorsítótárazott appot. Ha viszont jópár nagyobb memóriaigényű appot nyitok meg, akkor a hosszan nyomott home gombbal előcsalogatott lista amolyan utoljára megnyitott appok listájának tudható be, mert igaz hogy szerepel a listán, de a memóriában már rég nincs ott (mind). Ez persze természetes, mert kellett a hely a másiknak. Konklúzió: végülis arra szolgál amit írtál
-
szjoci
őstag
"ICS alatt menü gombot lenyomod majd mutatja a futó appokat majd ha jobbra húzod őket bezárja, nagyon tetszik
"
Szerintem ez csak a legutóbb használt appok listáját mutatja pillanatképpel, ugyanaz mint gb alatt csak szebben van kivitelezve. De mindjárt kipróbálom hogyha megnyitok valamit majd kilépek belőle, bent van-e a memóriában valamint a hosszan nyomott home gomb listájában.
-
szjoci
őstag
Akkor azt lehet frissítenem kellett volna, mert titanium backuppal raktam vissza mindent. Mondjuk pont az nem izgatott annyira, inkább a többi. Az agenda widgeten nem működtek az oldalsó gombok, a könig pizza app leállt, adobe flash nem működött. Lehet volt még, de most nem jut eszembe. Ezekkel tököltem is, szóval leszedtem újra play-ről, de sehogysem működtek rendesen.
szerk.:
#6602 hunfatal: Igen, tudom. Azt használom amióta kijött androidra, a root explorert még előtte vettem. -
szjoci
őstag
Jó ez az ics, de sajnos pár app nem fut rajta amit megvettem vagy szeretek (pl. agenda widget, könig pizza, root explorer) és így ment vissza a gb. Majd később újrapróbálkozom :-S
-
szjoci
őstag
válasz
razorka777 #6565 üzenetére
Nekem ment rendesen a launcher pro. Mi a problémád vele?
-
szjoci
őstag
semmi, rájöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest