- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
Hachiko95 #47996 üzenetére
Ez nem semmi letöltési mennyiség! Mi lesz ha a telefonon lévő Apps-ban kell valamit megkeresni, hogy telepítsd a telefonodra?
Megőszülsz mire megtalálod!
Kies-nél egyszerű mert ott ki lehet törölgetni a letöltött appokat ha nem kell már, de mobilon nem.
Gratulálok a nyereményedhez! -
Bobó_20
aktív tag
válasz
Hachiko95 #47999 üzenetére
GRAT!
consono: am nálam se indul el másodjára a Polaris
De legalább a lehetőség adott
Csak nálam restartol a teló, ha youtube-ra akarok bejelentkezni?Valaki kérdezte: igen maradt a bubis nézet sms-nél és nálam még megmaradt az a jelenség is, hogy FB fiók felvétele után nem tudok több fiókot hozzáadni csak újraindítás után! A gyári widgetek sztem rondák és értelmetlenek (gyári órák valami rettenetesek): akad még egy naptár wgt is, ami az aktuális napot írja ki (minek?) meg egy accuweather, ami szintén felesleges mikor a kezdőképernyőn sokkal pofásabban néz ki! A memo widget ér valamit, de az inkább hasznos, mint szép.
Ha érdekel valakit a tapasztalatom:
Összességében nem rossz, mert béta létére igen kapkodja a lábát és átgondoltabb mint az 1.2 (az email nézet mindenképp, sőt simán megy a gmail push). Ennek ellenére olyan Nokiás lokalizáció van benne: "Beje-lentkezés." például, ami azért vicces (egy csomó rövidítés már nem annyira egyértelmű). Fagyás nem volt még, csak restart. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Hachiko95 #43245 üzenetére
Szerintem igen, csatlakoztasd rá a másikat, lépj be a KIES-be és tedd fel arra is. Legalábbis, ha KIES-en keresztül szedted le.
@TomWeXx: Miért nem?
2.0-ban sem lehet beállítani, hogy kérdezzen rá csatlakozáskor, viszont a telóban be lehet állítani, hogy hogy használja, le sem kell húzni és válthatsz háttértárról KIES-re, vagy max. lehúzod és visszadugod.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Hachiko95 #11683 üzenetére
arukereso.hu és olcsobbat.hu-n érdemes keresgélni szerintem. Egyénként én a Part Nero GSM-től rendelem, nem a legolcsóbb, de volt náluk. 3-4 boltnál kérdeztem én is és sehol nem volt raktáron, ill emelték az árakat. 90 alatt normális Samsung garival nem igazán lehet már találni sajnos.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest