- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Fogash
tag
válasz
verser233 #1810 üzenetére
nekem is feltűnt, + nem számolják be a majd 30.000 T-hűségpontomat (=ugyanennyi HUF) úgyhogy várás van. A röhej, hogy a T-től pont egy hónapja kaptam egy emailt, benne ppt file-val az új samsung mobilokról, amik megjelenTek a kínálatban. (Monte, Omnia-II, Wave) Azóta meg csak várok és várok...
-
aadrian
csendes tag
válasz
verser233 #1696 üzenetére
Rákerestem: arany vagy réz
eddig ennyit találtam
-
HIJ
őstag
válasz
verser233 #1684 üzenetére
Igen, de én már vásároltam ezt-azt és kitudja miért 3% kedvezményt adnak... Viszont azt nem írják, hogy van e magyar nyelv. Csak a magyar garti, de megkérdem...
anrab:
Mindenképpen valami jónevű helyről szeretem vásárolni a cuccokat, még ha néhány ezressel drágább is. Pl PDA -at vettem anno a speedshopban és egyszer teljes hardresetet kell csinálnom és elszállt a windows magyar nyelv is. Felhívtam őket és egy perc alatt leküldték a magyarítást emailben. Tudom nem nagy cucc, de a hozzáállás és a készség tetszett. Egyébként hol vannak ezek a jóval 100 alatti boltok, ahol még a nyelv is benne van? -
HIJ
őstag
válasz
verser233 #1681 üzenetére
Aham. Tehát nem nagyon éri meg ezek megvétele, feltéve ha magyar nyelvet is akar az ember. Most ezt figyelembe véve körülnéztem és a speedshop tűnik jónak a maga 101 K -s ajánlatával. Illetve ha megjelenik valamelyik szolgáltatónál, akkor várható az ár mérséklődése? Vagy ez változó?
-
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest