Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
LA_COSTE #24299 üzenetére
Kicsit így utólag másképp látom.
Ez egy multimédiában erős okostelefon. Miért nem lehett egy istenverte zenelejátszót, video playert, vagy egy extra kamera, video recorder szoftvert, írni alá?
Pl. Android se tudja alapból a FLAC-ot lejátszani, de külső lejátszóval megoldották. Míg itt még az 1.2 Bada is csak annyit ír a FLAC formátumra rányomva, hogy majd egyszer lejátszható lesz.
Egy normális divX-Xvid lejátszó szintén hiányzik mint egy falat kenyér. Szóval nem gond hogy nyáron volt 10 fajta vuvuzela szoftver, amiből hetente jött ki új, ha esetleg mellette a fontosabb dolgokat is pótolják szép lassan, senkinek se lett volna problémája az appok minőségével. A fejlesztői verseny nem túl rég véget ért amit mindenki nagyon várt, de ezekből úgy tudom csak 1 árva kameraszoftver érkezett. Mi több én hiányoltam normálisan működő aksi üzemidőt csekkoló progit is. Persze elérhető több is, csak éppen mind irreális hülyeségeket ír.
Tehát az átlag júzer aki multimédiás okostelót vesz, ezeket mindenképpen elvárná.
Ettől függetlenül, talán az elmúlt 1,5 hónapban tényleg megmozult valami jó irányban, de arra leszek majd kíváncsi, jövő nyárrra mennyivel több esszenciális progi lesz, amiknek rendszer hiányosságokat kiegészitő feladatuk lesz elsősorban.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest